djevojka za zeniti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bloo
- Globalna šefica
#151 Re: djevojka za zeniti?
sve je u amortizaciji i trošenju resursa
- juli84
#152 Re: djevojka za zeniti?
Bitni su nego šta, možda su je navadili na pola sata i kako ćeš ti sad objasniti da je 7 min sasvim dovoljnoMis mekinjas wrote:dobro, a šta ti radi cura u graduLunizz wrote:Madneru nisam mogo ranije pitati.ova tema mi je tek otvorila oci.tek sada cijenim vure sa brojkom do 3. I ponovo mekinjasu nisam sa sela ebem ti selo nahorevo:D![]()
![]()
![]()
![]()
bitni su oni prije tebe, kako nisu, oni su najbitniji...![]()
![]()
![]()
![]()
- Lunizz
#153 Re: djevojka za zeniti?
Mis mekinjas wrote:dobro, a šta ti radi cura u graduLunizz wrote:Madneru nisam mogo ranije pitati.ova tema mi je tek otvorila oci.tek sada cijenim vure sa brojkom do 3. I ponovo mekinjasu nisam sa sela ebem ti selo nahorevo:D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bivsa cura
- Mis mekinjas
#154 Re: djevojka za zeniti?
takva se neće dugo zadržati kraj 7 minuta, neće puno pitazi ni pametovati..... jednostavno odflajiš...juli84 wrote:Bitni su nego šta, možda su je navadili na pola sata i kako ćeš ti sad objasniti da je 7 min sasvim dovoljnoMis mekinjas wrote:dobro, a šta ti radi cura u graduLunizz wrote:Madneru nisam mogo ranije pitati.ova tema mi je tek otvorila oci.tek sada cijenim vure sa brojkom do 3. I ponovo mekinjasu nisam sa sela ebem ti selo nahorevo:D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Bloo
- Globalna šefica
#155 Re: djevojka za zeniti?
juli84 wrote:Bitni su nego šta, možda su je navadili na pola sata i kako ćeš ti sad objasniti da je 7 min sasvim dovoljnoMis mekinjas wrote:dobro, a šta ti radi cura u graduLunizz wrote:Madneru nisam mogo ranije pitati.ova tema mi je tek otvorila oci.tek sada cijenim vure sa brojkom do 3. I ponovo mekinjasu nisam sa sela ebem ti selo nahorevo:D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kod madnera 2
- LOVEABLE
#156 Re: djevojka za zeniti?
priznajem....registrovala sam se samo zbog toga....sanabe wrote:i samo se zato regostrvao/la?LOVEABLE wrote: rekoh.....ovo mi je popravilo dan....mislim ovaj istinit razgovor...haj fino
- Zelena Carapa
#157 Re: djevojka za zeniti?
Ja sam mislila na nesto drugo ovdje. To sto mi je zacio nekad apsolutno ne znaci da mi znaci sad a kamoli dozivotno. i da cu da gajim bilo kakva osjecanja prema njemu.ladyblue18 wrote:Fakat. Sta je sa onima koje ne spavaju samo sa onim kojeg vole? Kojima je sex kao sport, one night stand jedan za drugim? Bas one gaje osjecanja silna prema njima.Zelena Carapa wrote:mmf wrote: Okice moje drage, nisam rekao da ih se ne sjećam zato što sam spavao s njima. Neke pamtim, neke ne. Samo je činjenica da možeš biti prilično siguran da žena gaji neka osjećanja prema tipu s kojim je spavala, doživotno. Za muškarca to nije tako sigurno.
ovo je netacna cinjenica
- Mis mekinjas
- hadzinicasa
#159 Re: djevojka za zeniti?
brena je brena, al' dvaput je dvaputmadner wrote:Ko je rekao da je to jedini kriterij. To je jedan od kriterija.hadzinicasa wrote:sad ozbiljno.
ako je jedini kriterij broj muškaraca s kojima je imala odnos, onda fakat takav je na nivou nesigurnog adolescenta. i kako postave granicu? recimo: ona mu po svemu odgovara - shvatanjima, miljeu, inteligenciji, interesovanjima, duhu ali..... spavala je s njih 6 (njegova granica je 5). Šta sad!?
meni bi prije bilo krivo zbog neke za kojom je čeznuo i čezne.
Nista, idemo dalje.
Stas ceznut nad takvom.
- Serena
#160 Re: djevojka za zeniti?
Lunizz wrote: Ipak sam je nazvo nisam mogo cekat da dodje kuci.rekla je 7.sad moram sve godine nase veze baciti i pogaziti slike popaliti i iz grada preseliti.
hahha, upravo tako... sad je moras prestati voljeti... nema veze sto je pametna, zabavna, simpaticna, dobra, sto te voli, sto je volis, sto ste izgradili nesto.. jebote, imala ih je 7 prije tebe... odmah kriz.... na otpad... ostaviti je na Stup da zaradjuje za zivot sa "prijateljicama" jer medju "normalni" svijet ne pripada
- Ma.Le.Na
#161 Re: djevojka za zeniti?
3 sa tobom ili bez tebe?mmf wrote:Ja predlažem 3!
bitno je
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#162 Re: djevojka za zeniti?
mmf wrote:Ja predlažem 3!
de nemoj biti... konzerva
4
- Mis mekinjas
#163 Re: djevojka za zeniti?
Serena wrote:Lunizz wrote: Ipak sam je nazvo nisam mogo cekat da dodje kuci.rekla je 7.sad moram sve godine nase veze baciti i pogaziti slike popaliti i iz grada preseliti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahha, upravo tako... sad je moras prestati voljeti... nema veze sto je pametna, zabavna, simpaticna, dobra, sto te voli, sto je volis, sto ste izgradili nesto.. jebote, imala ih je 7 prije tebe... odmah kriz.... na otpad... ostaviti je na Stup da zaradjuje za zivot sa "prijateljicama" jer medju "normalni" svijet ne pripada
Naravno
- madner
#164 Re: djevojka za zeniti?
Pa ne mora na Stup, ako je to zatucani mentalitet sigurno ce naci nekog naprednijeg da ne razmislja tako. 
- psydelija
#165 Re: djevojka za zeniti?
prisijete se malo kod hecima za plastiku i resen problem... 
- Serena
#166 Re: djevojka za zeniti?
kako da nije... svaki broj je bitan, ako ne i ključanMa.Le.Na wrote:3 sa tobom ili bez tebe?mmf wrote:Ja predlažem 3!![]()
bitno je
- Dioda
#167 Re: djevojka za zeniti?
Naravno da nije ok, jer je onda lik koji dobacuje kretenvisocicaguy wrote:idemo ulicom, neko dobaci.. bi li tebi to bilo okej. bi li ti bilo neugodno? kako bi reagovala?Dioda wrote:Ne postoji veca sreca i radost na svijetu od udaje. Za debila koji je uz to i kompleksas![]()
Ne svidja ti se s koliko sam bila?
Haj' ti pasa moj razligu, koji ces mi qrac![]()
Ne kazem da treba biti mica davalicaAli brate, nekad musko preseravanje nema granica.
Kompleksas ce vazda da konta - sjoooo sta ako mi neko na ulici dobaci - ja sam tvoju trebu je*av'o![]()
Ljudi precijenjuju sex.
Ako ikad u zivotu napravim sranje zbog kojeg bi se trebala kajati, nece me biti stid to reci, i priznati da sam za*ebala
Ovdje se vazda dobacivalo, tako je bilo prije trideset godina, a tako je i sad. Evo ja npr. znam ko je koga u naselju prije trideset godina
Sto bi u prevodu znacilo, bilo sta sto u zivotu radis - trebas biti spreman da snosis posljedice.
Ali jok, treba biti djevica. Treba bacati kasike da vidis cija je ki*a zlatna, i da samo s njim spavas. Naravno, nakon udaje
Sto se mene tice, nijednom nije zlatna
- Lunizz
#168 Re: djevojka za zeniti?
Ima nas sa cunama oko 3 miliarde sta je 3 cune.muskarci tjesimo se
- Mis mekinjas
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#170 Re: djevojka za zeniti?
nadam se da ne hrčeš, budući da sam ja spavala sa samo dvojicommmf wrote:Pa ako nekoj treba pomoći da nagura na 3, otvoren sam za razgovor...Ma.Le.Na wrote:3 sa tobom ili bez tebe?mmf wrote:Ja predlažem 3!![]()
bitno je
- Serena
- Mis mekinjas
- Ghost_Rider_XXX
#173 Re: djevojka za zeniti?
Sačekaj uzoritog prof. madnera samo on može riješiti tu dilemu.mmf wrote:I kakav je zaključak na kraju? Da se ženim ili ne? Požurite s odgovorima, taxi me čeka...
- Mis mekinjas
#174 Re: djevojka za zeniti?
on će voziti taxi ako trebaGhost_Rider_XXX wrote:Sačekaj uzoritog prof. madnera samo on može riješiti tu dilemu.mmf wrote:I kakav je zaključak na kraju? Da se ženim ili ne? Požurite s odgovorima, taxi me čeka...
-
visocicaguy
#175 Re: djevojka za zeniti?
pa na kraju ce svak za sebe ocijeniti. a madner ima puno pravo na svoj stav, koji i za mene ima prilicno logike. s tim da cijenim i one koji misle drugacije. svaka im castGhost_Rider_XXX wrote:Sačekaj uzoritog prof. madnera samo on može riješiti tu dilemu.mmf wrote:I kakav je zaključak na kraju? Da se ženim ili ne? Požurite s odgovorima, taxi me čeka...
Last edited by visocicaguy on 29/06/2011 15:28, edited 2 times in total.