Ko je spominjao Travnik i Pirotu, uopšte?jareb wrote:Nisu stolice za stadion Pirota u Travniku. Stadion Pirota je kompletno prekriven sa stolicama. Stolice su za stadion nk Lašva iz Slimena, selo 3-4 km od Travnikahz__semir wrote:Jel' im stigla isporuka 800 stolica sa Dinamovog stadiona?
Evo malo se i nikTitanik šprdo s njima nekidan
Mada je ovo više na račun dinamovih praznih tribina
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#151 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
- rajv0sa
#152 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Hoce li biti sta od onog sponzora za ligu?Mislim da smo jedinu u Europi bez sponzora.
- Obuca9
- campa_xxx
#154 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ako ce se igrati dvije utakmice bolje da se i ne igra!!!hz__semir wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/dobija-l ... rkup/61772
Nije ga nikad trebalo ni ukidati, ali eto...
Isto kao i finale kupa...sranje. Treba na pocetku sezone odrediti stadion gdje ce se igrati finale kupa i finale super kupa i to je to, nema ljutnje...
EDIT. kad malo bolje skontam i nije to neko rjesenje, zamisli finale kupa u Banja Luci a u finalu Zeljo i Sarajevo
U svakom slucaju trebaju nekako naci rjesenje da se igra jedna utakmica, ovo ovako je bezveze
-
Eborg
#155 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sjajna ideja, ali samo u slučaju da bude jedna utakmica.
Sviđa mi se ova ideja da domaćini budu sredine bez klubova u Premijer ligi ukoliko ispunjavaju uslove. Doduše, nisam siguran da Kakanj, Bihać, Goražde, Foča, Doboj i slični gradovi imaju te uslove. Jedino možda Iljino Orašje.
Neka igraju u Brčkom, niko se ne ljuti a mislim da imaju OK stadion.
Sviđa mi se ova ideja da domaćini budu sredine bez klubova u Premijer ligi ukoliko ispunjavaju uslove. Doduše, nisam siguran da Kakanj, Bihać, Goražde, Foča, Doboj i slični gradovi imaju te uslove. Jedino možda Iljino Orašje.
Neka igraju u Brčkom, niko se ne ljuti a mislim da imaju OK stadion.
- Logovan
#156 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A zašto su uopšte ukidali Superkup ? Meni nikad nije bilo jasnohz__semir wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/dobija-l ... rkup/61772
Ma kakvih 400, mogu se kladiti da među 1000 klubova nema ni jednog kluba iz BiH.
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=23085
- Obuca9
#157 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kao i (skoro) svugdje u svijetu, finale Superkupa se treba igrati u gradu prvaka i rijesen problem.campa_xxx wrote:Ako ce se igrati dvije utakmice bolje da se i ne igra!!!hz__semir wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/dobija-l ... rkup/61772
Isto kao i finale kupa...sranje. Treba na pocetku sezone odrediti stadion gdje ce se igrati finale kupa i finale super kupa i to je to, nema ljutnje...
EDIT. kad malo bolje skontam i nije to neko rjesenje, zamisli finale kupa u Banja Luci a u finalu Zeljo i Sarajevo![]()
U svakom slucaju trebaju nekako naci rjesenje da se igra jedna utakmica, ovo ovako je bezveze
- rajv0sa
#158 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Kako e nervira ovaj SC,"hvataju" se ovog instituta koji je ogromna glupost,uvijek ista prica ,jedva docekaju neku losu vijest da obave,isto kao i za ligu ,zadnji na svijetu,po cemu?Crnogorska ligu izgleda kao kantonalna kod nas,po brdima nekim ograju.zlo87 wrote:A zašto su uopšte ukidali Superkup ? Meni nikad nije bilo jasnohz__semir wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/dobija-l ... rkup/61772
Nije ga nikad trebalo ni ukidati, ali eto...![]()
Ma kakvih 400, mogu se kladiti da među 1000 klubova nema ni jednog kluba iz BiH.![]()
PS.Hamburg 372. Vojvodina koja je izgubila od tima iz Lihtenstajna 319. WTF
-
elSaik
#159 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Dinamo Zagreb 47. klub u svijetu. Jeste, al' u kurcu.zlo87 wrote:A zašto su uopšte ukidali Superkup ? Meni nikad nije bilo jasnohz__semir wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/dobija-l ... rkup/61772
Nije ga nikad trebalo ni ukidati, ali eto...![]()
Ma kakvih 400, mogu se kladiti da među 1000 klubova nema ni jednog kluba iz BiH.![]()
-
kasparaov
#160 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
hamburg bi zgazio 3:0 sve timove sa balakna , ovo je obicno smece
- Lakat Jebić
#161 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
pa vidi poretka
1. barcelona
2. real madrid
3. porto

1. barcelona
2. real madrid
3. porto
-
elSaik
#162 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma to neki cyprusovi drugovi vode.

- Obuca9
#163 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
IFFHS je najveće sranje koje postoji na dunjaluku. I samo se debili lože na njih i njihove liste. Tako da ne treba čuditi štoi su novinari sa scsporta prvi kad treba prenijeti takvu vijest.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#164 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
elSaik wrote:Ma to neki cyprusovi drugovi vode.![]()
A sto se tice super kupa,treba odrediti Kosevo za odigravanje istog i gotovo. Najveci stadion,sa najbolje rijesenim prilazom i svim ostali,pa bujrum...taman ne bio ni jedan sarajevski klub u tom super kupu.
-
Eborg
#165 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nema to neke veze kada se "Koševo" neće nikad napuniti za Super kup, pa čak i da igra Sarajevo. Zamisli Super kup između Rudara iz Prijedora i Širokog Brijega na "Koševu". Ne znam da li bi bilo 50 ljudi. 
- Obuca9
#166 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Već viđena priča.Eborg wrote:Nema to neke veze kada se "Koševo" neće nikad napuniti za Super kup, pa čak i da igra Sarajevo. Zamisli Super kup između Rudara iz Prijedora i Širokog Brijega na "Koševu". Ne znam da li bi bilo 50 ljudi.
2004. godina, finale Kupa BiH, igraju Modriča i Borac, a na Koševu više redara nego gledalaca.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#167 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jest',samo sto je tada doslo do sukoba izmedju lesinara i ovih simpatizera koji su krenuli iz Modrice.
Sreli se negdje usput i poceo belaj. A onda ih policija vratila.
Sreli se negdje usput i poceo belaj. A onda ih policija vratila.
-
Eborg
#168 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Džaba, opet ne bi bilo neke razlike. Zato mi se i sviđa da se igra po manjim sredinama koje nemaju klubove u Premijer ligi, tamo bi makar bilo nešto interesa.
Neka se krene od Bihaća recimo a onda da svake godine zainteresovani gradovi podnose kandidature pa neka se izabere najbolja ponuda. Naravno, novac od karata i marketinga ostaje organizatoru koji snosi sve troškove organizacije, možda šta i zarade pa će se potruditi da to fino prođe.
Samo da ne bude jedne sezone se igra kod Hrvata, naredne kod Srba i tako redom, neka ustanove neki princip bodovanja.
Neka se krene od Bihaća recimo a onda da svake godine zainteresovani gradovi podnose kandidature pa neka se izabere najbolja ponuda. Naravno, novac od karata i marketinga ostaje organizatoru koji snosi sve troškove organizacije, možda šta i zarade pa će se potruditi da to fino prođe.
Samo da ne bude jedne sezone se igra kod Hrvata, naredne kod Srba i tako redom, neka ustanove neki princip bodovanja.
-
mistek
#169 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Evo, u toj priči oko Super kupa, neki stadioni koji bi mogli zadovoljiti uslove za igranje jedne takve utakmice, a timovi se ne takmiče u PLBiH:
Ugljevik:

Orašje:

Bihać:

Posušje:

Brčko (ne znam dokle je stigla gradnja):

Banovići:

Ugljevik:

Orašje:

Bihać:

Posušje:

Brčko (ne znam dokle je stigla gradnja):

Banovići:

-
Eborg
#170 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Sasvim fino za početak.
- perfect_guy
#171 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
ali da po mogućnosti prije tekme puste ovce na ispašu na terenmistek wrote:Evo, u toj priči oko Super kupa, neki stadioni koji bi mogli zadovoljiti uslove za igranje jedne takve utakmice, a timovi se ne takmiče u PLBiH:
Posušje:
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#172 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Po mom ukusu su ovaj u Banovicima i u Ugljeviku. Sasvim fini mali stadioni,sa dovoljno prostora da se rasporede navijaci dva kluba.
Jedino sto u Banovicima je travnata podloga uzas uzasa

Jedino sto u Banovicima je travnata podloga uzas uzasa
-
elSaik
#173 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A naši klubovi navikli igrati po bilijarskim stolovima.
Stadion u Foči ima reflektore i stolice, ali mislim samo jednu tribinu i jako loš teren.
edit: Stadion u Brčkom. Za četri godine su uspjeli napraviti samo betonsku konstrukciju, koja je još i 2009. bila skoro pa gotova. Još jedan od brojnih strašno sporo napredujućih projekata u državi. Ne čudi. >>> http://www.youtube.com/watch?v=OI6e4HkTuRU
Stadion u Foči ima reflektore i stolice, ali mislim samo jednu tribinu i jako loš teren.
edit: Stadion u Brčkom. Za četri godine su uspjeli napraviti samo betonsku konstrukciju, koja je još i 2009. bila skoro pa gotova. Još jedan od brojnih strašno sporo napredujućih projekata u državi. Ne čudi. >>> http://www.youtube.com/watch?v=OI6e4HkTuRU
-
bosnovizija
#174 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Objavljeno 03.08.2011. u 16:14
Nogomet
U subotu početak nove sezone u Premijer ligi BiH
Nogometna sezona u Bosni i Hercegovini počinje ovog vikenda odigravanjem susreta prvog kola Premijer lige BiH.
Aktuelni prvak BiH banjalučki Borac u subotu gostuje novom premijerligašu Kozari. Pobjednik Kupa BiH Željezničar u nedjelju na "Pecari" sastaje se sa Širokim Brijegom, dok isti dan Sarajevo na Koševu dočekuje Slobodu.
Raspored susreta prvog kola:
subota:
MOSTAR: Velež - Čelik (sudija: Vladimir Dominković - Orašje)
BOSANSKA GRADIŠKA: Kozara - Borac (Tomislav Čuić - Tomislavgrad)
TREBINJE: Leotar - Zvijezda (Rusmir Mrković - Sarajevo)
PRIJEDOR: Rudar - Olimpic (Edin Golać - Banovići)
TRAVNIK: Travnik - Zrinjski (Predrag Stankić - Bijeljina)
nedjelja:
ISTOČNO SARAJEVO: Slavija - GOŠK (Emir Alečković - Sarajevo)
SARAJEVO: Sarajevo - Sloboda (Dragan Skakić - B. Gradiška)
ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg - Željezničar (Danijel Pajić - Bijeljina)
Susreti počinju u 17.30 sati, izuzev meča u Sarajevu (18.00) i Širokom Brijegu (21.00).
Izvor: Sarajevo-x.com
Nogomet
U subotu početak nove sezone u Premijer ligi BiH
Nogometna sezona u Bosni i Hercegovini počinje ovog vikenda odigravanjem susreta prvog kola Premijer lige BiH.
Aktuelni prvak BiH banjalučki Borac u subotu gostuje novom premijerligašu Kozari. Pobjednik Kupa BiH Željezničar u nedjelju na "Pecari" sastaje se sa Širokim Brijegom, dok isti dan Sarajevo na Koševu dočekuje Slobodu.
Raspored susreta prvog kola:
subota:
MOSTAR: Velež - Čelik (sudija: Vladimir Dominković - Orašje)
BOSANSKA GRADIŠKA: Kozara - Borac (Tomislav Čuić - Tomislavgrad)
TREBINJE: Leotar - Zvijezda (Rusmir Mrković - Sarajevo)
PRIJEDOR: Rudar - Olimpic (Edin Golać - Banovići)
TRAVNIK: Travnik - Zrinjski (Predrag Stankić - Bijeljina)
nedjelja:
ISTOČNO SARAJEVO: Slavija - GOŠK (Emir Alečković - Sarajevo)
SARAJEVO: Sarajevo - Sloboda (Dragan Skakić - B. Gradiška)
ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg - Željezničar (Danijel Pajić - Bijeljina)
Susreti počinju u 17.30 sati, izuzev meča u Sarajevu (18.00) i Širokom Brijegu (21.00).
Izvor: Sarajevo-x.com
-
Buducnost_Banovici
#175 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Imali smo najgori travnjak u Premier ligi.Ali sada je potpuno drugačiji odnosno travnjak je odličan.Ja sam se zaprepastio kada sam ga vidio.-LIBERO- wrote:Po mom ukusu su ovaj u Banovicima i u Ugljeviku. Sasvim fini mali stadioni,sa dovoljno prostora da se rasporede navijaci dva kluba.
Jedino sto u Banovicima je travnata podloga uzas uzasa![]()
Ukoliko želite pogledati kako travnjak,a i sam stadion izgleda sada možete to učiniti ovdje: fkbuducnostbanovici.blogspot.com