Turnir EX-YU u Ljubljani

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koje mijesto če osvojiti reprezentacija Bosne i Hercegovine na turniru EX-YU u košarci u Ljubljani?

1.
12
14%
2.
4
5%
3.
19
22%
4.
27
32%
5.
4
5%
6.
19
22%

Total votes: 85

Šef

#151 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by Šef »

Zaboravio si reprezentaciju koja će po meni sigurno uzeti medalju ili bar izboriti plasman na OI. Dirka Novickog odnosno Njemačku. Litvanija ide do medalje sigurno, Španija sa Gasolom, Srbija i Francuska.
Kardelj01

#152 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by Kardelj01 »

E pa ova Slovenija je zrela da padne. Ako se nastavi kao u 2 četvrtini + koja trica Teletovića, to ćemo i učiniti.
Kardelj01

#153 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by Kardelj01 »

dječak sa šibicama wrote:Na kraju poluvremena cak i odlican rezultat, s obzirom na igru.

Ovi nas melju na skoku, ali ko da su malo popustili stisak slovenci, valjda sto nije finale.
Šta nas melju skokom, 3 minute prije poluvremena nisu imali skoka u 2 četvrtini.
dječak sa šibicama

#154 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by dječak sa šibicama »

Imaju duplo vise skokova nego BiH.
motorola01

#155 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by motorola01 »

Zasto za nas ne igraju nasi "amerikanci",Hodzic i onaj drugi :D (zaboravio sam kako se zove)?
Šef

#156 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by Šef »

Onaj Milošević prava sirova konjina bez grama mozga.
dječak sa šibicama

#157 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Sto nema Lorbeka?

Po meni kod nas je odbrana kilava, trebalo bi to malo pojacati, presing, kao sto Ivkovic radi.

Jucer Teodosic radi sta hoce, a jel bjese prosle ili pretprosle godine, kad ga je cuvao Tomas, nije se vidio na terenu. Ali zato je Marko oderao koljena da ga ustopa.
Nasi ga pustili da radi sta hoce.

Danas na momente stisnu presing, bar na svojoj polovini, pa se Slovenci ne mogu definitivno odvojiti na nedostiznu razliku.
Last edited by dječak sa šibicama on 09/08/2011 19:29, edited 1 time in total.
Ripicipi

#158 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by Ripicipi »

Šef wrote:Onaj Milošević prava sirova konjina bez grama mozga.
Veca je sirovina i konjina Bajramovic
motorola01

#159 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by motorola01 »

Šef wrote:Onaj Milošević prava sirova konjina bez grama mozga.
Velika vecina su konjine :D ..Da su imali imalo mozga i koncentracije,a BOga mi i znanja sad bi bili na egalu,a ne ovako oko cenera zaostatka.Nego zna li iko zasto nema onih amerikaca sto su najavljeni???Da vidimo kako oni igraju..

Sad idemo na cvaju :D

Edit:Diego Kapelan se zove ovaj drugi,sad ga je spomenuo komentator.Nije mi janso zasto covjeka nije pustio da odigra makar 5 minuta,da vidimo i taj talenat ili antitalenat :D ..A nigdje ni tog Hodzica.Ako ih je ostavio da sjede na klupi svo ovo vrijeme i to za vrijeme prijateljske tekme :-) ,onda bi Hadzicu trebalo malo nakon tekme :angry: i onda po kartu za "domovinu" :run:
Last edited by motorola01 on 09/08/2011 19:35, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#160 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Milosevic posluzio kao martinela
zlatanko

#161 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by zlatanko »

Sabit Hadzic pravi idiot. Ne kontam fakat sto ne da priliku svim igracima, vidi se da meda ne mozemo. Pa kad onaj idiot Milosevic dobije minute. :-) Valjda mu treba naci klub. Domerkanta vise nikad ne bih pozvao, idi kuci pa igraj basketa.

Ee boge da nam je samo bolji selektor.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#162 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by hrasno38 »

Ja da sam na mjestu Kapelana i Hodzica lijepo bi nakon ove utakmice zatjerao tzv "selektora" u P.M ufatio se aviona i razgulio za USA. Pa nevjerovatno je da ti trener na pripremnim utakmicama neda ni minutu da igras. Oo je odlicna reprezentacija igracki ali onaj koji je vodi je brat blizanac Bajramovica i jednostavno vise ne znam dokle ce se vise poigravati sa ovim selektorski mjestima. Znam sigurno da da se moglo naci 10 selektora boljih od Sabeta. Taj covjek jednostavno ne zna pricati jer je poprilicno nepismen. Ovo sto ide na evropsko nije zahvaljujuci njegovim dobrim rezultatima nego samo dobrom voljom onih sto vode evropsku kosarku. Jos kad vidim kockara u reprezentaciji onda jednostavno mi je mucno sve ovo gledati. Mogli smo na klupi gledati maljkovica da su imalo sposobniji ljudi sjedili u nasem savezu.Pa dokle vise u P.M?
Baltazar_khan

#163 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by Baltazar_khan »

kako ćemo se samo nervirati kad bude prenos naših utakmica na eurobasketu. najbolje je ne gledati to sve :roll:
kasparaov

#164 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by kasparaov »

da je vlada trener,sve bi drugacije bilo
ali bojim se da nas sef struke ne razbije kome mobitel ko onda bahi :D
Šef

#165 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by Šef »

hrasno38 wrote:Ja da sam na mjestu Kapelana i Hodzica lijepo bi nakon ove utakmice zatjerao tzv "selektora" u P.M ufatio se aviona i razgulio za USA. Pa nevjerovatno je da ti trener na pripremnim utakmicama neda ni minutu da igras. Oo je odlicna reprezentacija igracki ali onaj koji je vodi je brat blizanac Bajramovica i jednostavno vise ne znam dokle ce se vise poigravati sa ovim selektorski mjestima. Znam sigurno da da se moglo naci 10 selektora boljih od Sabeta. Taj covjek jednostavno ne zna pricati jer je poprilicno nepismen. Ovo sto ide na evropsko nije zahvaljujuci njegovim dobrim rezultatima nego samo dobrom voljom onih sto vode evropsku kosarku. Jos kad vidim kockara u reprezentaciji onda jednostavno mi je mucno sve ovo gledati. Mogli smo na klupi gledati maljkovica da su imalo sposobniji ljudi sjedili u nasem savezu.Pa dokle vise u P.M?
Jesi vidio sreće njegove kad peškirom obrisa loptu? :D
Ma Sabe krije karte, Kapelan i Hodzic ce biti otkrovenje prvenstva. :wink: :D
Vardu bas briga, smije se na klupi i zajebava. Ikonica stid sto igra za BiH, itd, itd...
KPNCTNJAH

#166 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by KPNCTNJAH »

Kakav je gigant ovaj Bajramovic, nisam nikad vidio viseg igraca koji cesce fuli zakucavanje ili polaganje... bas me cudi to, jer kad mu zumiraju facu odmah se vidi da je u pitanju jako inteligentan momak :D osvojili smo cetvrto mjesto kao sto sam i glasao, sreca da nismo igrali protiv CG, vjerovatno bi i od njih izgubili... inace prava je milina slusati Sabita kad govori taktiku nasim igracima, vidi se da je covjek majstor, kako samo cita protivnike :-) :D Teletovic :thumbup:
zlatanko

#167 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by zlatanko »

kasparaov wrote:da je vlada trener,sve bi drugacije bilo
Rece #neno na ss.ba forumu. :-)
KPNCTNJAH

#168 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by KPNCTNJAH »

Jeko neno i o cemu vi konstantno ? jel' to neko cita sta pisu djeca na ss ? :D
zecko_kupuz

#169 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by zecko_kupuz »

Mogu li upitati za konačan rezultat? Nisam pratio meč, a nigdje ni slova o utakmici na domaćim portalima. :x
nellington

#170 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by nellington »

zecko_kupuz wrote:Mogu li upitati za konačan rezultat? Nisam pratio meč, a nigdje ni slova o utakmici na domaćim portalima. :x
52:59, ima na sax.
kasparaov

#171 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by kasparaov »

zlatanko wrote:
kasparaov wrote:da je vlada trener,sve bi drugacije bilo
Rece #neno na ss.ba forumu. :-)
rece kasparov na sax i na forum.hr ;)
zecko_kupuz

#172 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by zecko_kupuz »

nellington wrote:
zecko_kupuz wrote:Mogu li upitati za konačan rezultat? Nisam pratio meč, a nigdje ni slova o utakmici na domaćim portalima. :x
52:59, ima na sax.
Aaa, evo sad tek izašlo vidim, hvala. ;-)
zlatanko

#173 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by zlatanko »

KPNCTNJAH wrote:Jeko neno i o cemu vi konstantno ? jel' to neko cita sta pisu djeca na ss ? :D
Ne samo da cita, nego kopira i posta ovdje kao svoje. :D
juan

#174 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by juan »

kapiten definitivno najgori! i to vec 3-4 godine!!
uzas...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#175 Re: Turnir EX-YU u Ljubljani

Post by Admir_1984 »

Al Sabe je bog majke mi, pa frajer na tajm autu prica kao u mahali, kakav lik covjece. Tamo Maljkovic strucno im objasni sta i kako treba, a ovaj nash "igrajte na Kenu, njega ne mogu cuvati"....a lik 5 polaganja i zakucavanja fula :D
Locked