Pa sta radis onda vise sa njom? Volis da ispadas zrtva? Jel ti prva cura? Jel' toliko posebna da joj koka stoji kova - umjesto | ?! sorry sto na glas razmisljamrossoner wrote:Ne znam da li je toliko do mene. Jest malo vjerovatno, ali 10 %, ostalo je sve na njenoj naravi. Jako naglo zakljucuje neke stvari. Burno reagira i odmah optuzuje. Milion puta sam joj objasnio da nisam nikad dopustio da mi se bilo ko priblizi i vidjela je to ali opet... Bila je ljubomorna kad mi nekad bliza drugarica napise u poruci pusa, a meni to nista ne znaci, nisam obracao paznju na to, jedino sto sigurno znam je da mi se nijedna nije upucavala.( Sad ce biti a jesi li bas siguran - JESAM MILION POSTO, i drugi oko mene to misle).Druga ozbiljnija smetnja bile su uobicajene zezancije u musko-zenskim drustvima i lajkanje slika po fejsbuku (najirelevantija stvar u zivotu - fejsbuk), sta znaci lajkat nekome sliku, isto da mu kazes: djesi !; to je za mene besmisleno to ozbiljno smatrati. Je li vama to OKAY ? A stvarno sam joj hiljadu puta dokazao koliko je volim. I objasnio joj za sve ove situacije. Mada moram reci da sam je razumio na određen način, ne zna nikoga iz tog drustva, nisu iz naseg grada, raja s faksa. Jesam li vam priblizio ?
Psovka u afektu...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
(ne)forumas
#151 Re: Psovka u afektu...
- Zelena Carapa
#152 Re: Psovka u afektu...
rossoner wrote: Ne znam da li je toliko do mene. Jest malo vjerovatno, ali 10 %, ostalo je sve na njenoj naravi. Jako naglo zakljucuje neke stvari. Burno reagira i odmah optuzuje. Milion puta sam joj objasnio da nisam nikad dopustio da mi se bilo ko priblizi i vidjela je to ali opet... Bila je ljubomorna kad mi nekad bliza drugarica napise u poruci pusa, a meni to nista ne znaci, nisam obracao paznju na to, jedino sto sigurno znam je da mi se nijedna nije upucavala.( Sad ce biti a jesi li bas siguran - JESAM MILION POSTO, i drugi oko mene to misle).Druga ozbiljnija smetnja bile su uobicajene zezancije u musko-zenskim drustvima i lajkanje slika po fejsbuku (najirelevantija stvar u zivotu - fejsbuk), sta znaci lajkat nekome sliku, isto da mu kazes: djesi !; to je za mene besmisleno to ozbiljno smatrati. Je li vama to OKAY ? A stvarno sam joj hiljadu puta dokazao koliko je volim. I objasnio joj za sve ove situacije. Mada moram reci da sam je razumio na određen način, ne zna nikoga iz tog drustva, nisu iz naseg grada, raja s faksa. Jesam li vam priblizio ?
a sto lajkas neke za tebe (kako ti kazes) nebitne slike ako to njoj - tebi jako bitnoj - smeta?
poslazi malo prioritete u zivotu. i uvedi je u raju. i otkaci jaranice sto salju pusice. sto n emogu nairende kora.
-
Gospoda Ministarka
#153 Re: Psovka u afektu...
HvalaEl Vanjcho wrote:Iskljucita!
Ali ne znas dok ne dozivis... tako kazu, te... zene... kako je grozan, fuj gad jedan, ali on je tako divan, ah, ali grozan je... ne moz nikog drugog da voli, osim njega, pati, vene... ako su lagali mene, i ja lazem vas.
E...imala sam ja to... kad sam imala 19 god
-
hocunecu
#154 Re: Psovka u afektu...
samo razmisli bili bilo ok da je obratno,tj. da njoj drugovi salju puse u porukama i .......rossoner wrote:
Ne znam da li je toliko do mene. Jest malo vjerovatno, ali 10 %, ostalo je sve na njenoj naravi. Jako naglo zakljucuje neke stvari. Burno reagira i odmah optuzuje. Milion puta sam joj objasnio da nisam nikad dopustio da mi se bilo ko priblizi i vidjela je to ali opet... Bila je ljubomorna kad mi nekad bliza drugarica napise u poruci pusa, a meni to nista ne znaci, nisam obracao paznju na to, jedino sto sigurno znam je da mi se nijedna nije upucavala.( Sad ce biti a jesi li bas siguran - JESAM MILION POSTO, i drugi oko mene to misle).Druga ozbiljnija smetnja bile su uobicajene zezancije u musko-zenskim drustvima i lajkanje slika po fejsbuku (najirelevantija stvar u zivotu - fejsbuk), sta znaci lajkat nekome sliku, isto da mu kazes: djesi !; to je za mene besmisleno to ozbiljno smatrati. Je li vama to OKAY ? A stvarno sam joj hiljadu puta dokazao koliko je volim. I objasnio joj za sve ove situacije. Mada moram reci da sam je razumio na određen način, ne zna nikoga iz tog drustva, nisu iz naseg grada, raja s faksa. Jesam li vam priblizio ?
- Ma.Le.Na
#155 Re: Psovka u afektu...
(ne)forumas wrote: Pa sta radis onda vise sa njom? Volis da ispadas zrtva? Jel ti prva cura? Jel' toliko posebna da joj koka stoji kova - umjesto | ?! sorry sto na glas razmisljam
- madner
#156 Re: Psovka u afektu...
Ma klasicna zemska igra moci. Ona bi da te kastrira i stavi na lanac.rossoner wrote:Ne znam da li je toliko do mene. Jest malo vjerovatno, ali 10 %, ostalo je sve na njenoj naravi. Jako naglo zakljucuje neke stvari. Burno reagira i odmah optuzuje. Milion puta sam joj objasnio da nisam nikad dopustio da mi se bilo ko priblizi i vidjela je to ali opet... Bila je ljubomorna kad mi nekad bliza drugarica napise u poruci pusa, a meni to nista ne znaci, nisam obracao paznju na to, jedino sto sigurno znam je da mi se nijedna nije upucavala.( Sad ce biti a jesi li bas siguran - JESAM MILION POSTO, i drugi oko mene to misle).Druga ozbiljnija smetnja bile su uobicajene zezancije u musko-zenskim drustvima i lajkanje slika po fejsbuku (najirelevantija stvar u zivotu - fejsbuk), sta znaci lajkat nekome sliku, isto da mu kazes: djesi !; to je za mene besmisleno to ozbiljno smatrati. Je li vama to OKAY ? A stvarno sam joj hiljadu puta dokazao koliko je volim. I objasnio joj za sve ove situacije. Mada moram reci da sam je razumio na određen način, ne zna nikoga iz tog drustva, nisu iz naseg grada, raja s faksa. Jesam li vam priblizio ?madnessa wrote:ja fakat ne znam sto sam se ja onoliko raspisala kad ovako covjek ukratko sve rece...hocunecu wrote: to bi bilo to
Ako sada popustis donji si dok ti ne da nogu jer si joj dosadio.
Zato samo ostro i na prvu, nema labavo.
- Marilyn
#157 Re: Psovka u afektu...
da... bezrazložna ljubomoraBila je ljubomorna kad mi nekad bliza drugarica napise u poruci pusa,
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#158 Re: Psovka u afektu...
@svi koji kritiziraju lajkanje i puse na FB
šta ima?
jel' to vi fakat više vjerujete onome što se dešava na internetu nego u stvarnom životu?... ma dajte....
mnogima su lajkanje i puse postale navika, više ni ne razmišljaju čije slike lajkaju i kome šalju puse....
šta ima?
jel' to vi fakat više vjerujete onome što se dešava na internetu nego u stvarnom životu?... ma dajte....
mnogima su lajkanje i puse postale navika, više ni ne razmišljaju čije slike lajkaju i kome šalju puse....
- Ghost_Rider_XXX
#159 Re: Psovka u afektu...
Zašto bi to radio? Znači ako imam djevojku ne mogu s prijateljicom kafu popit'? Baš zato što sam posložio prioritete znam gdje sam i s kim sam i kako ću se ponašati.Zelena Carapa wrote:rossoner wrote: Ne znam da li je toliko do mene. Jest malo vjerovatno, ali 10 %, ostalo je sve na njenoj naravi. Jako naglo zakljucuje neke stvari. Burno reagira i odmah optuzuje. Milion puta sam joj objasnio da nisam nikad dopustio da mi se bilo ko priblizi i vidjela je to ali opet... Bila je ljubomorna kad mi nekad bliza drugarica napise u poruci pusa, a meni to nista ne znaci, nisam obracao paznju na to, jedino sto sigurno znam je da mi se nijedna nije upucavala.( Sad ce biti a jesi li bas siguran - JESAM MILION POSTO, i drugi oko mene to misle).Druga ozbiljnija smetnja bile su uobicajene zezancije u musko-zenskim drustvima i lajkanje slika po fejsbuku (najirelevantija stvar u zivotu - fejsbuk), sta znaci lajkat nekome sliku, isto da mu kazes: djesi !; to je za mene besmisleno to ozbiljno smatrati. Je li vama to OKAY ? A stvarno sam joj hiljadu puta dokazao koliko je volim. I objasnio joj za sve ove situacije. Mada moram reci da sam je razumio na određen način, ne zna nikoga iz tog drustva, nisu iz naseg grada, raja s faksa. Jesam li vam priblizio ?
a sto lajkas neke za tebe (kako ti kazes) nebitne slike ako to njoj - tebi jako bitnoj - smeta?![]()
poslazi malo prioritete u zivotu. i uvedi je u raju. i otkaci jaranice sto salju pusice. sto n emogu nairende kora.
Moja djevojka je apsolutno slobodna izlaziti sa svojom rajom bilo muškom bilo ženskom i tu ne vidim problem.
Čovjek je maksimalno ok samo mu je cura bolesno ljubomorna i za to ne postoji lijek.
- El Vanjcho
#160 Re: Psovka u afektu...
Tebe podhitno moramo udat`!Gospoda Ministarka wrote:HvalaEl Vanjcho wrote:Iskljucita!
Ali ne znas dok ne dozivis... tako kazu, te... zene... kako je grozan, fuj gad jedan, ali on je tako divan, ah, ali grozan je... ne moz nikog drugog da voli, osim njega, pati, vene... ako su lagali mene, i ja lazem vas..
E...imala sam ja to... kad sam imala 19 god... od tad sam "nadosla" i znam da od takvih nema hajra.
anoush,
- anoush
#161 Re: Psovka u afektu...
Ghost_Rider_XXX wrote:Zašto bi to radio? Znači ako imam djevojku ne mogu s prijateljicom kafu popit'? Baš zato što sam posložio prioritete znam gdje sam i s kim sam i kako ću se ponašati.
Moja djevojka je apsolutno slobodna izlaziti sa svojom rajom bilo muškom bilo ženskom i tu ne vidim problem.
Čovjek je maksimalno ok samo mu je cura bolesno ljubomorna i za to ne postoji lijek.
imaš li ti kakvog prijatelja da je tako k'o ti po slaganju prioriteta
- Luce
#162 Re: Psovka u afektu...
Zelena Carapa wrote:rossoner wrote: Ne znam da li je toliko do mene. Jest malo vjerovatno, ali 10 %, ostalo je sve na njenoj naravi. Jako naglo zakljucuje neke stvari. Burno reagira i odmah optuzuje. Milion puta sam joj objasnio da nisam nikad dopustio da mi se bilo ko priblizi i vidjela je to ali opet... Bila je ljubomorna kad mi nekad bliza drugarica napise u poruci pusa, a meni to nista ne znaci, nisam obracao paznju na to, jedino sto sigurno znam je da mi se nijedna nije upucavala.( Sad ce biti a jesi li bas siguran - JESAM MILION POSTO, i drugi oko mene to misle).Druga ozbiljnija smetnja bile su uobicajene zezancije u musko-zenskim drustvima i lajkanje slika po fejsbuku (najirelevantija stvar u zivotu - fejsbuk), sta znaci lajkat nekome sliku, isto da mu kazes: djesi !; to je za mene besmisleno to ozbiljno smatrati. Je li vama to OKAY ? A stvarno sam joj hiljadu puta dokazao koliko je volim. I objasnio joj za sve ove situacije. Mada moram reci da sam je razumio na određen način, ne zna nikoga iz tog drustva, nisu iz naseg grada, raja s faksa. Jesam li vam priblizio ?
a sto lajkas neke za tebe (kako ti kazes) nebitne slike ako to njoj - tebi jako bitnoj - smeta?![]()
Jest vala bas. Mozda lajkas one slike polugolih, pa hvala Bogu da joj smeta
Imam i ja jarana pa im puse ne saljem, kao sto ni oni meni ne salju.
Imate vi veci issue od ove psovke iako je i ta psovka dovoljno uzasna (ne znam da li bi mogla preci partneru preko toga da mi opsuje majku, dno dna sta god da je prethodilo i uzrokovalo istu). Ljubomora, nepovjerenje, nesigurnost. Psovka je samo kulminacija te situacije.
Pa eto, mozda psovka i dobro dodje, da malo pocistite svo to smece koje se naakumuliralo, naravno ako jos postoji obostrana volja i zelja.
- Cholina_Lokica
#163 Re: Psovka u afektu...
A znaci ako lajkas nekome sliku, namah se odradjujes sa njim... zanimljivo
- anoush
#164 Re: Psovka u afektu...
El Vanjcho wrote:Tebe podhitno moramo udat`!![]()
anoush,
Pa zar nije Ministarka udata?
El Vanjcho
- arbosan
#165 Re: Psovka u afektu...
Tipicno nase razmisljanje, prebaci loptu na njen teren i ostalo je do nje. Nije do nje, ima sto sta da se uradi.todd_smith wrote:sto si mogao uraditi, uradio si...tako da te ne bi trebala savjest gristi, ili da imas osjecaj kakve krivice
opsovao si, izvinuo si se...ostalo je do nje...
Dakle, kupi cvijece, i otidji do njene kuci, fino pokucaj na vrata, ako ti se ona javi, reci trebam da vidim tvoju mamu. ona ce mozda odbiti, ti insistiraj. kada se pojavi njena mama ili ako ona otvori vrata, reci da ti je zao, i da se izvinjavas. Nemoj reci sto, nego gospodjo izvinite, nesto sam zgrijesio na vas racun i primite moje izvinjenje, i onda mozes reci da je do nje, a ne samo eto izvinio se.
Budi malo mastovit i orginalan i izvinjenju, a naravno drzi do svoje dostojanstvo.
Sretno
- El Vanjcho
#166 Re: Psovka u afektu...
Ja mislim da on samo pise ono sto zene zele procitati!anoush wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Zašto bi to radio? Znači ako imam djevojku ne mogu s prijateljicom kafu popit'? Baš zato što sam posložio prioritete znam gdje sam i s kim sam i kako ću se ponašati.
![]()
Evo, presao sam i ja u psihoanaliticare
- Ma.Le.Na
#167 Re: Psovka u afektu...
Cholina_Lokica wrote:A znaci ako lajkas nekome sliku, namah se odradjujes sa njim... zanimljivo
-
Gospoda Ministarka
#168 Re: Psovka u afektu...
Moze mu proci ako mu je do 22 god.anoush wrote:@svi koji kritiziraju lajkanje i puse na FB
šta ima?
Jbg, ja ne vidim momka od 24-25 god. da nekom lajka slike i da salje pusice ...
Sacekaj, ne zuri mi se...El Vanjcho wrote:Tebe podhitno moramo udat`!
- Cholina_Lokica
#169 Re: Psovka u afektu...
Mogu mislit sta se sve dogadja izmedju vasMa.Le.Na wrote:Cholina_Lokica wrote:A znaci ako lajkas nekome sliku, namah se odradjujes sa njim... zanimljivojbt ja ne samo da lajkam nego znam i pp poslat
![]()
- Ghost_Rider_XXX
#170 Re: Psovka u afektu...
Izlazi iz tog domena ne ide ti.El Vanjcho wrote:Ja mislim da on samo pise ono sto zene zele procitati!anoush wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Zašto bi to radio? Znači ako imam djevojku ne mogu s prijateljicom kafu popit'? Baš zato što sam posložio prioritete znam gdje sam i s kim sam i kako ću se ponašati.
![]()
Evo, presao sam i ja u psihoanaliticare
- Curve
#171 Re: Psovka u afektu...
hahahaha jadan tvoj maliMa.Le.Na wrote:Cholina_Lokica wrote:A znaci ako lajkas nekome sliku, namah se odradjujes sa njim... zanimljivojbt ja ne samo da lajkam nego znam i pp poslat
![]()
- Ma.Le.Na
#172 Re: Psovka u afektu...
upravo sada i ja saznahCholina_Lokica wrote:Mogu mislit sta se sve dogadja izmedju vasMa.Le.Na wrote:Cholina_Lokica wrote:A znaci ako lajkas nekome sliku, namah se odradjujes sa njim... zanimljivojbt ja ne samo da lajkam nego znam i pp poslat
![]()
- madnessa
#173 Re: Psovka u afektu...
samo znam da vecina zena kada je iznimno sretna i zadovoljna ne gleda ni na sta sta joj dragi radi. moze biti da je ona neki ekstremni slucaj, ali pokusaj sa malo vecim iskazivanjem paznje u realnom svijetu. ne dozvoli da osjeti kako neka prijateljica zasluzuje vise paznje od nje same, ako je vec toliko volis kako kazes.rossoner wrote: Ne znam da li je toliko do mene. Jest malo vjerovatno, ali 10 %, ostalo je sve na njenoj naravi. Jako naglo zakljucuje neke stvari. Burno reagira i odmah optuzuje. Milion puta sam joj objasnio da nisam nikad dopustio da mi se bilo ko priblizi i vidjela je to ali opet... Bila je ljubomorna kad mi nekad bliza drugarica napise u poruci pusa, a meni to nista ne znaci, nisam obracao paznju na to, jedino sto sigurno znam je da mi se nijedna nije upucavala.( Sad ce biti a jesi li bas siguran - JESAM MILION POSTO, i drugi oko mene to misle).Druga ozbiljnija smetnja bile su uobicajene zezancije u musko-zenskim drustvima i lajkanje slika po fejsbuku (najirelevantija stvar u zivotu - fejsbuk), sta znaci lajkat nekome sliku, isto da mu kazes: djesi !; to je za mene besmisleno to ozbiljno smatrati. Je li vama to OKAY ? A stvarno sam joj hiljadu puta dokazao koliko je volim. I objasnio joj za sve ove situacije. Mada moram reci da sam je razumio na određen način, ne zna nikoga iz tog drustva, nisu iz naseg grada, raja s faksa. Jesam li vam priblizio ?
mozebit' da je ona i previse besposlena, pa joj se da cijeli dan pratiti gdje si ti lajkao sta i ko ti je sve slao poruke. ljudi sa razlicitim opsegom obaveza skoro pa uvijek imaju problem sa vrednovanjem paznje koju im druga strana ukazuje. neko ko nema sekund slobodnog vremena, kada ga nadje i posveti drugoj osobi, smatra to velikim gestom ka drugoj strani. dok druga strana, koja ima vremena poprilicno, u tome ne vidi veliki napor i osjeca se zapostavljenom. s druge strane, oni koji vise rade prave frku oko toga sto druga strana sebi ne nalazi zanimaciju i sl. narocito je ovo slucaj kod ljudi koji su naglo promijenili opseg obaveza, pa se cini kako veza sad i na pocetku nemaju dodirnih tacaka. kod takvih i slicnih situacija se pocnu praviti jazovi izmedju ljudi.
isto tako ljudi nose zivotna iskustva sa sobom, pa tako i strahove. mozda se necega boji. najgore sto mozes uraditi, kada ti ona ukaze na to da je neka tvoja prijateljica bacila oko na tebe, je da se ponasas kao da je ona to umislila. kao sto su ti rekli, zene primijete kada neko nije ravnodusan prema nekome i takvim odgovorima samo pogorsavas situaciju.
razmisli malo. nemoj se paliti na svaku izjavu na forumu i vrati film malo unazad. niko na forumu ne moze rijesiti vase probleme.
opet sam se raspisala...
Last edited by madnessa on 21/06/2011 14:32, edited 1 time in total.
- Cholina_Lokica
#174 Re: Psovka u afektu...
Stvarno ne znam kako on to moze dopustitiMa.Le.Na wrote:upravo sada i ja saznah
- madner
#175 Re: Psovka u afektu...
Isti sam ti takav, samo svojoj ne dozovljavam da hoda bez mog nadzora. Ne zato sto joj ne vjerujem nego da se ne opusti.Ghost_Rider_XXX wrote:Zašto bi to radio? Znači ako imam djevojku ne mogu s prijateljicom kafu popit'? Baš zato što sam posložio prioritete znam gdje sam i s kim sam i kako ću se ponašati.Zelena Carapa wrote: