hehehe ali moj rodjendan prvi dolazi..zato cure..sikter_BaykoNoor_ wrote:rekoh ja da je covjek gradsko dijete, nek je pobijedio svaka mu cast.da je pobijedio mujo ili onaj ppk od visokog prestao bih gledati hayat.nego lace, vidim plaho spominjes daninaLace wrote:naravno da je ok...a muji je proradio ego...njemu ne treba stan jer on tj njegova porodica u svom posjedu imaju prostore koji se po velicini mogu poredit s aquom, prema curama je gad (bar znam za jednu njegovu ozbiljnu vezu u kojoj se bas i nije pokazao kao najpozeljniji nezenja vec kao nesto sto treba izbjegavat), poznajem ga licno godinama i kao raja je ok al ima boljih ...drago mi je da je danin pobjedio...zgodan, lijep, pismen..cak je pokazao i da zna biti zabavan...to se moglo vidjet i u zadnjoj epizodi...nesto na fazon transformacije iz klark kenta u supermena![]()
, muzicki obrazovan i iza njega niko ne stoji...kako rece sve je sam postigao i ja vjerujem da je to tacno...zbog toga ga postujem...ma danin je pravi macan
![]()
dobices danina na poklon od mene za sljedeci rodjendan.svezanog pa se ti snadji![]()
![]()
![]()
i nemoj ga puno ostetiti.imaju i sicky i bug i gazz rodjendane
![]()
![]()
![]()
![]()
nek mi se forumasice nauzivaju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danin - najpozeljniji nezenja u BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sicky
- sicky
ja tebi zelim u 2005.god. da ti Bog da barem malo pametiedu wrote:U 2005. zelim svakoj djevojci..zeni koja pametuje na ovu temu da je Danin zdrma pa da se onda ova tema na miru moze zatvoriti!!!
Svi sretni..i vi (zene)..jer nije sala zdrm'o me najpozeljniji nezenja "pametnica" Danin..a i ja i jos nekoliko normalnih ljudi kojima je on preko neke stvari...
- sicky
zazrio ti da Bog da jednog danaZreli wrote:Ma nije to taj Mujo(vidim to je neki mulic od onih rostiljajdjija) dobro je sto ta stoka nije nista dobila...
btw: mislim da ovaj glavni kondom ima debelu bradu-ko i svi teski fizicki radnici, najvecu nagradu treba dati njegovom tati sto ga je napravio, kondom inace nema nikakve zasluge sto je pobijedio... sad cu ja staviti svoju sliku da pobijedim protiv njega, da se smire ove trebe, kao one nesto znaju ko je frajer itd.
A, ovaj sto prica nesto o Sarajevskoj dijeci i nudi neke rodjendanske poklone je seljacina.
-
_MaYa_
#156 Re: Danin - najpozeljniji nezenja u BiH
hananah wrote:Cestitke Daninu, zasluzeno je pobjedio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zene, navalite
gdje je pobjedio hanoo????daj prebaci sliku, koji je tolik???? fijuuu
- sicky
a tek tvoj..pravi ratarskiZreli wrote:lace, stavio bih ja slike, ali ce onda neko reci, ma i on je bio na takmicenju ... a to ne bih zelio da mi se dogodi.
Najbolje poslacu ja tebi slike na pm, pa ti onda reci ko je zvijezda, a ko iskoristeni kurton ...
siki, imas seljacki nick...
-
Cvako
Hajde ba zreli, objavi tu sliku, da vidimo i tu facu, gradsku pravu finu.Kad si toliki mangup na rijecima, daj da te vidimo. Posto love imas, kupi finih stvari, fino se obuci, sredi, u pozadini stavi BMW ili mecku, ima cura pa sa i na to pale.De mangupe da te vidimo, pa da fakat kazemo da si najljepsi i najpametniji.Covjece, fali ti samo mozga i muda...
-
Engram::X
sicky wrote:a tek tvoj..pravi ratarskiZreli wrote:lace, stavio bih ja slike, ali ce onda neko reci, ma i on je bio na takmicenju ... a to ne bih zelio da mi se dogodi.
Najbolje poslacu ja tebi slike na pm, pa ti onda reci ko je zvijezda, a ko iskoristeni kurton ...
siki, imas seljacki nick...

evo mi suze idu...

-
labella
Zreli wrote:Joj,ovo je pravo smijesno ... "sve je postigao sam". Ma, sta je postigao?!! Pa, evo da kazemo da je kondom lijep... Mislim, ljepota je sreca, to nije neko dostignuce ili neko "znojenje" ... jednostavno tako se rodis i ne moze drugacije ... nemojte biti djeca. LJepota je vazna kod zena, mada ima i ljepih kurvi, za muskarca je najvaznijii karakter, i da te raja voli ...
Jel taj Mujo studirao u Londonu? Ako je taj, on je zvijezda, ovaj mali kondom je lijep, ali nije zvijezda, normalna faca, mozda i malo dosadna, trebao bi se sminkat, ako hoce da izgleda kao mi, zvijezde ... mozda kondom i izvrsi samoubistvo, kad ga raja otkaci i kaze ... mi nemamo vremena za tebe, ti nisi zvijezda.
Znam ja Muju koji je studirao u Londonu.
Tip dobro izgleda. Ponasa se cudno. I nije Sarajlija, vec Sandzaklija!
-
labella
Danin je pravo dobar momak, u svakom smislu. Nemogu vjerovat da tako fin momak postoji u ovakvom gradu..ovakvoj drzavi.. u ovom mentalitetu... dobro je pristao ucestvovati u toj emisiju, al sreca da jeste.
Svaka cast na pobjedi!!
Voditelji te emisije su kriminalni.. Tip je debil i ja bi mu zabranila da se priblizi zgradi gdje je tv kuca, a zenska je samo za gledat dobra, sto joj ne daju posao manekenke, da seta pistom i suti!! jer kad progovori ... samo se dobro provali. Duo godine... bruka drzavna, al tako je na svakoj tv stanici, a i radiju ovdje.. ma cijela drzava vam je u klincu.
Svaka cast na pobjedi!!
Voditelji te emisije su kriminalni.. Tip je debil i ja bi mu zabranila da se priblizi zgradi gdje je tv kuca, a zenska je samo za gledat dobra, sto joj ne daju posao manekenke, da seta pistom i suti!! jer kad progovori ... samo se dobro provali. Duo godine... bruka drzavna, al tako je na svakoj tv stanici, a i radiju ovdje.. ma cijela drzava vam je u klincu.
- sicky
wow sto smo naostreni....jest' drzava NAM je u klincu...a ta emisija je past tense....i voditeljica ne moze u manekenke jer je visine metar i sumska jagoda..sta sad?labella wrote:Danin je pravo dobar momak, u svakom smislu. Nemogu vjerovat da tako fin momak postoji u ovakvom gradu..ovakvoj drzavi.. u ovom mentalitetu... dobro je pristao ucestvovati u toj emisiju, al sreca da jeste.
Svaka cast na pobjedi!!
-
PITARKA_SA
a zar nije deen najpozeljniji nezenja ha ???