Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Locked
Bosnolog

#151 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Bosnolog »

Komrad wrote:Slovenija i druge prijateljske zemlje... tragikomicno
Slovenija nam nije neprijateljska zemlja,nemoj da gledas stvari kroz crno bijele naocale.Slovenacke diplomate su nam prijeteljski naklonjene sto treba respektovati,problem sa stednjom Ljubljnske banke je trebalo rijesiti drugim pute i za ti su krivi oni nesposobnjakovici koji su nas predstavljali u vlasti i diplomatiji,

Nije Slovenija pijana pro cetnicka i pro Dodikova ambasadorka koja skrivi udes u Sarajevo priije par godina,koju su potom povuklji iz Sarajeva i kojoj se za taj udes sudi u Sloveniji,...

Sta reci za ove osobe,....
Image
Image

Pa i Inzko je Slovenac,....

Ja o Sloveniji imam drugacije misljenje od tebe,Svako gleda svoje interese a zavist ili ljubomora je vec nesto drugo,....(cest kazu odraz nesposobnosti)

Obziorm da nije tema,izvinjavam se moderaciji, za off.......
fixer

#152 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by fixer »

BENINA wrote::bih: :bih: :bih: JA LICNO NISAM NIKAD NI KUPOVALA U RS NITI CU IKADA ZIVIM I RADIM VANI DOK ODEM KOD FAMILIJE U DOBOJ JA LICNO NECU NI KAFU DA POPIJEM UNJIHOVOJ BIRTIJI A DA PODMIRIM FAMILIJU KAD DOGEM ODEM U FEDERACIJU PRLJAVCI........
:shock:
Bosnolog

#153 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Bosnolog »

int21 wrote:
Iz ovog se posta vidi koliko kontas situaciju.
Sta me briga ako 10k ili 100k ode na odbranu nekog tamo ko ce vec biti osudjen.
Trenutno mi je veca briga da mi neko ne izbode dijete u gradu ili u skoli ili pred mojom kucom.

To sto ti pozivas na bojkot je samo lozionicka prica od koje nema fajde. On ce biti osudjen ovako ili onako, ali to nece rijesiti neke egzistencijalne probleme ili probleme sigurnosti gradjana od lopovluka sto sitnog sto krupnog.

A to sto pozdravljas mene od R.M. to samo govori o tebi i tvojoj kulturi i inteligenciji.
Bojkotovati proizvode od onih koji novac i profit od tih istih gradana koristi poput fasiste Dodika ne samo za finansiranje odbrane zikovca kojeg svakako nece odbraniti svi advokati Svijeta,vec mnogo sire,on taj novac koristi kao i Srbija da unisti drzavu protiv koje vode rata dvije decenije a ekonomski rata je jedan od od oblika vodenja a ti to odlicno znas,stoga sto puiti neprijetelju oruzje kojim me gada i mnoge ukucane ubuio i jos mu nijje dosta vec bi da i kucu da srusi na familiju,..... ;-)

Potrosen novac za proizvode iz Federacije kao i u usluge iz tvog kantona ili dijela BiH ce biti izdvojeno za finasiranje i veceg broja policajaca kao budzetskih ovisnika u tvom kantonu umjesto policije GTRS,....

Ako ti se tema ne svida zaobidzi je a isto tako mozes poslati direktno novcanu pomoc na ime odbrane najmasovnijeg ubice nakon Hitlera BiH i Hrvatske,tih istih Sarajlija,Srebrenicna,Visegradana i drugih desetina hljada,kao i stotine hiljada protjeranih i unesrecenih.....

Tvoje frustrazcje su motivisane mnogo dubljim razlogom od ovog cime pokusavas opravdati svoje pljuvanje,......Ali dobro je da se ima forumsko ogledalo,...... :razz:
pezzar

#154 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by pezzar »

Ti proizvodi na bar kodu nose znak 387, a svrhe u koje država (a pod njenim okriljem i RS, da neko ne pomisli da aludiram na to da je RS država) su odavno postale besmislene. Takav postupak se u konačnici samo može nama vratiti, naravno negativno, jer u nekom dužem vremenskom periodu dovodi do još većeg razjedinjavanja, koje će ovaj put početi potpunim ekonomskim razdorom između entiteta. Kad nema trgovine između entiteta, nema ničega ostalog, koliko god mi pričali o nekim višim ciljevima, lova je najvažnija.

Ja ne bojkotujem, pa nek smradu finansiraju cijelu odbranu, kad smrad izgubi, njihov poraz će biti još veći.
rogoz

#155 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by rogoz »

Čitalac wrote:
snaga_znanja wrote:Zar nije krajnej degutantno kad neka zena iz Srebrenice kojoj je pobilo sve sinove ode u prodavnicu 17% od toga ide u budzet RS-a, a onda dio od tih sredstava ide na advokate da brane osobu koja je naredila da vec spomenutoj zeni pobije porodicu.
Zaista, to je verovatno jedan od najvećih paradoksa ovih prostora. Zanima me, međutim, šta se dešava sa porezima koje Bošnjaci plaćaju na tlu RS-a. Da li i deo tog novca može biti upotrebljen na isti način?
Inače, da sam juče umro ne bih znao da RS proizvodi bilo šta...
Dobri moj@citalac,postavio si genijalno pitanje... :thumbup:
tzv rs je rekorder na tlu Evrope pa i sire u PROIZVODNJI MRZNJE,taj proizvod PLASIRAJU NAM gratis.
exliberal

#156 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by exliberal »

Bosnolog wrote:
int21 wrote:
Iz ovog se posta vidi koliko kontas situaciju.
Sta me briga ako 10k ili 100k ode na odbranu nekog tamo ko ce vec biti osudjen.
Trenutno mi je veca briga da mi neko ne izbode dijete u gradu ili u skoli ili pred mojom kucom.

To sto ti pozivas na bojkot je samo lozionicka prica od koje nema fajde. On ce biti osudjen ovako ili onako, ali to nece rijesiti neke egzistencijalne probleme ili probleme sigurnosti gradjana od lopovluka sto sitnog sto krupnog.

A to sto pozdravljas mene od R.M. to samo govori o tebi i tvojoj kulturi i inteligenciji.
Bojkotovati proizvode od onih koji novac i profit od tih istih gradana koristi poput fasiste Dodika ne samo za finansiranje odbrane zikovca kojeg svakako nece odbraniti svi advokati Svijeta,vec mnogo sire,on taj novac koristi kao i Srbija da unisti drzavu protiv koje vode rata dvije decenije a ekonomski rata je jedan od od oblika vodenja a ti to odlicno znas,stoga sto puiti neprijetelju oruzje kojim me gada i mnoge ukucane ubuio i jos mu nijje dosta vec bi da i kucu da srusi na familiju,..... ;-)

Potrosen novac za proizvode iz Federacije kao i u usluge iz tvog kantona ili dijela BiH ce biti izdvojeno za finasiranje i veceg broja policajaca kao budzetskih ovisnika u tvom kantonu umjesto policije GTRS,....

Ako ti se tema ne svida zaobidzi je a isto tako mozes poslati direktno novcanu pomoc na ime odbrane najmasovnijeg ubice nakon Hitlera BiH i Hrvatske,tih istih Sarajlija,Srebrenicna,Visegradana i drugih desetina hljada,kao i stotine hiljada protjeranih i unesrecenih.....

Tvoje frustrazcje su motivisane mnogo dubljim razlogom od ovog cime pokusavas opravdati svoje pljuvanje,......Ali dobro je da se ima forumsko ogledalo,...... :razz:
jel Bosnolog da te nesto pitam
Hoces li bojkotovat i hrvate zbog njihove podrske Gotovini, Prlicu i ostaloj ekipi .....nisu ni oni bas bili prijateljski nastrojeni prema bosnjacima.....pogotovo Prlic i grupa
koja nesuvisla tema tito dragi
int21

#157 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by int21 »

Moje frustracije a ti pozivas na bojkot?
Moje frustracije a ti mene svrstavas medju one koji brane ratne zlocince?
Moje frustracije a ti skreces pogled od mnogo vecih problema nego je sada RM?

Cudna je bosanska logika, stvarno cudna.
int21

#158 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by int21 »

P.S.

Ili da bojkotujemo i proizvode iz Velike Kladuse jer je nekad "babo" bio veliki izdajnik i bratoubica????
Jedinstvo_Manchester

#159 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Jedinstvo_Manchester »

Bosnolog wrote:
Jedinstvo_Manchester wrote: E moj bosnolog nemas ti para za gorivo, a ne da bojkotujes nesto, ni sam ne znas sta da bojkotujes, nemoj ni struju da koristis jer moze bit da dijelom dolazi iz Visegrada i sl.
Ja sam ti iz stranke ekologa gorivo je neprijatelj okoline a posebno ono sumporom bogato iz otetog bosnaskog broda.Tako da sam ti ja vise pedalista i za zdravlje je mnogo bolje,..... :mrgreen:

Sto se tice Sabanoviceve visegradske hidrocentrale ona je isto oteta jer neimadose dovoljno eksploziva pa mu onaj trik pomoze da se narod izvuce a znas sta kazu za ono sto je oteto,kad tad se to potvrdi,...... ;-)
Samo ti pedalaj i prikljuci dinamu da imas svjetla u kuci, samo ti predlazem da prosiris bojkot pa da bojkotujes i preduzece Putevi RS pa nemoj uopste da se kreces tim putevima, nemoj se kupati na Darivi i Bentbaši jer Miljacka izvire na Palama i u Mokrom, pa protice kroz RS, nemoj udisati vazduh kad vjetar dune sa istoka i sjevera jer dolazi iz RS, nemoj otici na Neretvu jer izvire u Kalinoviku rodnom mjestu Ratka Mladica jer ako budes sve ovo radio mozes se opoganiti, na kraju najbolje da pocnes bojkotovati sam sebe, ucinio bi uslugu cijeloj drzavi i naciji.
Agic Nurija

#160 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Agic Nurija »

karanana wrote:
Agic Nurija wrote:Uzrok bosanskoj historijskoj i ukupnoj nesreći nije "republika srpska", ona je posljedica, a uzrok je "hercegovina" u nazivu bosanske države. Kada, ako ikada Bosanci to i shvate, pa borbu za povratak prava na ime i porijeklo prihvate, neće u Bosni ostati puno vakuma za nastanjivanje termina-virusa.......Do tada prodajite jedni drugima m... za b......, a fahre, bakiri, dode i džombe će se bogatiti na račun bosanske hronične zaostalosti, primitivizma i površnosti kada se prilazi rješavanju pitanja koja zahtjevaju odgovore koji život jednom narodu znače....
huh?
Vidim da si shvatio...odgovor je pravi odraz tako potrebnog nam intelektualnog razmišljanja!
fakat

#161 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by fakat »

rogoz wrote:
Čitalac wrote:
snaga_znanja wrote:Zar nije krajnej degutantno kad neka zena iz Srebrenice kojoj je pobilo sve sinove ode u prodavnicu 17% od toga ide u budzet RS-a, a onda dio od tih sredstava ide na advokate da brane osobu koja je naredila da vec spomenutoj zeni pobije porodicu.
Zaista, to je verovatno jedan od najvećih paradoksa ovih prostora. Zanima me, međutim, šta se dešava sa porezima koje Bošnjaci plaćaju na tlu RS-a. Da li i deo tog novca može biti upotrebljen na isti način?
Inače, da sam juče umro ne bih znao da RS proizvodi bilo šta...
Dobri moj@citalac,postavio si genijalno pitanje... :thumbup:
tzv rs je rekorder na tlu Evrope pa i sire u PROIZVODNJI MRZNJE,taj proizvod PLASIRAJU NAM gratis.
Masovna okupljanja hiljada ljudi za podrsku ratnim zlocincima koje njihovi najvisi organi vlasti zovu herojima...ima li igdje ista slicno?
Agic Nurija

#162 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Agic Nurija »

OPOMENA pred ban
Last edited by Anonymous on 02/06/2011 22:22, edited 1 time in total.
Reason: korištenje uredljivih izraza
Država

#163 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Država »

PipiDugaDevetka wrote:
@Država, obećao si da ćeš nam razbistriti ima li smisla bojkot finansiranja odbrane sRatkove putem budžeta BiH, odnosno PDV-a, odnosno nekupovanjem proizvoda iz bh. entiteta Rsrpska.
Meni su stvarno živci oštri kao nekadašnje oštre i ''nepravedne'' sankcije u vezi sa ovim što ja moram sufinansirati odbranu onog što mi je razvlačio pamet. Objašnjavaj ako znaš, hoću li kupovati UPI supe made in Rsrpska, općina Janja sa velikim brojem povratnika Bošnjaka!?
Kupiš proizvod iz RS-a, puniš budžet RS-a. Iz budžeta RS-a se finansiraju lobističke kuće koje na važnim mjestima u EU i USA prodaju priču kako u BiH cvjeta terorizam. Dakle, ako kupim paprike ili krastavce koje proizvodi "Vitaminka", na taj način finansiram lobističke kuće koje rade protiv mene i moje djece. Eh sad, nije samo u pitanju lobiranje, nego sada imamo situaciju da će RS pomagati odbranu Ratka Mladića. Mislim da ne moram sad ponovo ulaziti u detalje. Što se PDV-a tiče, isti se prikuplja na jedinstvenom računu, ali samo dio od toga se usmjerava u državni budžet. Drugi dio koji ne ode za potrebe države, uplaćuje se entitetskim ministarstvima finansija i na taj način kupovinom proizvoda iz RS-a ponovo puniš budžet RS-a. Dakle, sve dok taj entitet finansira lobiste koji rade protiv mene i moje države, dok finansira odbranu onih koji su Sarajevo kasapili 4 godine, a od Srebrenice napravili polje smrti... do tada moja marka neće otići za njihov proizvod.

:sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
argyle

#164 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by argyle »

OPOMENA pred ban
Last edited by Anonymous on 02/06/2011 22:20, edited 1 time in total.
Reason: ......
Država

#165 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Država »

exliberal wrote:

Hoces li bojkotovat i hrvate zbog njihove podrske Gotovini, Prlicu i ostaloj ekipi .....nisu ni oni bas bili prijateljski nastrojeni prema bosnjacima.....pogotovo Prlic i grupa
Ako postoji tema na ovom forumu koja ima neki smisao, onda je to ova.

Kome se ne sviđa, zna gdje je Aqua, Bazeni, Bosna,... pa lumpujte do zore sa srbijanskim estradnim umjetnicama. :run:
Bosnolog

#166 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Bosnolog »

exliberal wrote:
Hrvatska politika se nikada ne moze porediti sa velikosrpskom,Velikosrpka politika je prema Bosni bila historijski neprijeteljska, pljackarska,zlociacka,hajducka i na kraju genocindna ,Ovo su cinjenice koje su se ponavljale kroz generacije.Hrvatska je i civilizacijski 50% iznad Srbije prema zemljama iz svog okruzenja pa i prema BiH,.....Hrvati u Bosni nisu Prlic i ostala HDZ zlocinacka a posebno herceg kamenjaska govna koja su i vlastite hrvate Posavie i ostatka dijela BiH gdje su zivjeli izdali,stoga me ne cudi sto su preko kokosara Suska i slicnih herceg Jastrebova koji su vladali Pantovcakom devedesetih godina preko krivoustog Franje sa MIlosevicem pokusali rasturiti RBiH....

Oni su gora stoka od cetnika a njihova politika mi se gadi jer su bili i ostali cetnicke sluge od devedeset prve nakon smjene probosanskog Kljujica u vrijeme zdruzene izdajnicke agresije i rasturanja RBiH i to su ostali do danas a ista ta herceg skutorija je iznjedrila najvece ustase i koljace tih istih Srba koji su bili zrtve u WWII,

To ti je ista ideoloska septicka jama sa nevidljivom pregradom,.....

Vidis ja sam zagovarao i podrzavao konfederaciju drzava ex YU pocetkom devedesetih u vrijeme krize.Nakon svega sto je Velikosrpska ideologija uradila smatram i dalje da dvije neovisne drzave BiH i Hrvatska trebaju napraviti ekonomsku i politicki uniju ili nekakav konfederalni savez neovisnih drzava Bosne do Istre i Hrvatske do Drine, ne mislima i protiv sam formalnog stvaranja jedne konfederalne drzave sa jednom vladom itd,vec stvaranja nekog oblika konfederalno kordicionog tijela dviju vlada koje bi usaglasavle i rjesavale obostrano opste interese za ove dvije drzave i zaboli me sto o tome misli neprijeteljska Banjaluka i oni koji ih podrzavaju dvije decenije kao dokazane BH din dusmane i sluge Srbije, od zlocinacko genodine SDS stranke do nacifasisticek Dodikove.

Ovo je bilo potrebno posebno u vrijeme kada su obadvije zemlje bile zrtve velikosrposke agresije devedesetih godina a da je umjesto Tudmana bio Mesic to bi se i desilo i dans ne bi bilo GTRS niti bi bosnski Hrvati bili prepolovljnei i tu gdje jesu.Bosna i Hercegovine,gografski i srateski lezi u utrobi Hrvatske,dovoljno je pogledatit mapu i shvatit ce svako o cemu pricam, a da ne govorim o ostalim hidroekonomskim i privrdno industrijskim resursima i ovisnosti jedne zemlje o drugoj te potrebe cvrsce medusobne saradnje i uvezanosti,...

Obzirom da je Tudman svojim katastrofalim odlukama mnoge stvri upropstio,taj proces ce trebat ispravljati nadolazece generacije,Posljedica te politike je prepolovljeno hrvatsko stanovnistvo u BiH i nastavak slugarenja herceg skutora velikosrpskoj politici koja je pocistila Hrvate sa dijela iste i nema namjeru im dati ono sto je njihovo uvijek bilo dok ista pokusava svo vrijem preko HDZ krimosa napraviti razdor i sukob izmedu dva naroda koji su bili zajednicka zrtava velikosrbizma a taj sukob iskoristiti za svoje pozicioniranje i profitiranje sto je samo nastavak SANU -2 ideologije...

O ovome sam vec piso i na drugm temama,.

Obzirom da si mi postavio provokativno pitanje imao sam potrebu da ti dam opsirniji odgovor,Nadam se da si zadovoljam mojim odgovorom,..
Last edited by Bosnolog on 02/06/2011 18:47, edited 1 time in total.
Komrad

#167 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Komrad »

Bosnolog wrote:
Komrad wrote:Slovenija i druge prijateljske zemlje... tragikomicno
Slovenija nam nije neprijateljska zemlja,nemoj da gledas stvari kroz crno bijele naocale.Slovenacke diplomate su nam prijeteljski naklonjene sto treba respektovati,problem sa stednjom Ljubljnske banke je trebalo rijesiti drugim pute i za ti su krivi oni nesposobnjakovici koji su nas predstavljali u vlasti i diplomatiji,

Nije Slovenija pijana pro cetnicka i pro Dodikova ambasadorka koja skrivi udes u Sarajevo priije par godina,koju su potom povuklji iz Sarajeva i kojoj se za taj udes sudi u Sloveniji,...

Sta reci za ove osobe,....
Image
Image

Pa i Inzko je Slovenac,....

Ja o Sloveniji imam drugacije misljenje od tebe,Svako gleda svoje interese a zavist ili ljubomora je vec nesto drugo,....(cest kazu odraz nesposobnosti)

Obziorm da nije tema,izvinjavam se moderaciji, za off.......
Koliko god Slovenije nije pijana cetnikusa za volanom jedno vrijeme ambasadorica Slo u BiH toliko nije ni ovaj Kacin
Dakle smatram da su Slovenci za BiH napravili toliko stete da ih milion Kacina ne moze oprat hiljade i hiljade ljudi su ostali bez hljeba zbog njihovog lopovluka...
Slovenija Bosnu i Hercegovinu koristi da bi de u EU nametnula kao neki bitan faktor i mirovnjak na balkanu
snaga_znanja

#168 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by snaga_znanja »

Opet vi sarate, od pijanih ambasadora do pozdrava iz arapske lige. :-)

Vrlo je jednostavno. Ja necu da finansiram odbranu Ratka Mladica i zbog toga necu da punim budzet RS-a.

Neko pise da bi se ovo moglo vratiti negativno! :lol: Pa sta mi se ima vracati negativnije od toga da dio ove drzave placa odbranu ovom kasapinu.

Zato ako dodje do ovakve odluke, a stvari tako stoje da hoce. Proizvodi iz RS zdra'o!
Bosnolog

#169 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Bosnolog »

int21 wrote:P.S.

Ili da bojkotujemo i proizvode iz Velike Kladuse jer je nekad "babo" bio veliki izdajnik i bratoubica????
Babo je zavrsio tamo gdje mu je mjesto a Kladusani ne podrzavaju vise beogradske cetnike od kada ih je Dudak prevaspitao,.....Mozda nades kojeg sagovornika u babnim otpadnicima koji zale za Sratkom i mozda takvi dadnu koju donaciju za njegovu odbranu ako ih malo bolje potraze...

U Sarajevu ima masa Karadzicevih i Ratkovih pripadnika sarajevsko romanijskog cetnickog korpusa i simptizera koji su grad razarali i ubijali njegove gradane a danas rade i zive od tog istog federalnog dijela Sarajeva dok im u kuci na zidu vise slike Karadzica i Mladic,slzes li se da ima takvih,?????...... :razz:

A za tvoje tvrdnje ko je frustriran idejom o potrebi ekonomskog sakacenja velikosrpskog tumora GTRS ova tema je najbolje otkrila,.... ;-)
Bosnolog

#170 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by Bosnolog »

Džombić potvrdio: RS osumnjičene za ratne zločine finansira sa 100.000 KM
02. 06. 2011. • 17:47 A. B.

Image
Premijer Republike Srpske Aleksandar Džombić rekao je da će Vlada RS izdvojiti 100.000 KM za Fondaciju za pružanja pravne pomoći osumnjičenima za ratne zločine pred sudom u Hagu.

"Fondacija je formirana 2004. godine. Njome upravlja Boračka organizacija RS i mi smo predložili da izdvojimo sredstva za Fondaciju, a Boračka organizacija će donijeti odluke kako, na koji način i kome će pomoći", rekao je Džombić novinarima u Banjoj Luci.

Na pitanje da li će Vlada RS pomoći odbranu generala Ratka Mladića, Džombić je rekao da će Vlada izdvojiti 100.000 KM za Fondaciju, a da je na Boračkoj organizaciji RS da odluči na koga će ta sredstva iskoristiti.
Ovo je prdimahovina,nista ispod nekoliko miliona za pocetak,.....

Nadam se da ce oni sto su mitingovali dati svoje poslednje zalihe za odbranu neodbranjivog zlocinca,......
cyprus

#171 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by cyprus »

Ja bojkotujem sve što nije iz moje mjesne zajednice :)
irvinx1

#172 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by irvinx1 »

Privreda RS-a je na velikom gubitku, naime citavih dvadesetak forumasa pdf-a politika prestalo je da kupuje proizvode iz istocno-sjevernog nam entiteta...

Izvinite me, moram do granapa da kupim onaj Micin smoki :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#173 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by -LIBERO- »

cyprus wrote:Ja bojkotujem sve što nije iz moje mjesne zajednice :)
To je to... ;-)

Samo tom i takvom logikom mozemo naprijed...ka prosperitetu i sveopstem napretku zajednice.

Hajd' eto moze i poneki proizvod iz susjedne i bratske mjesne zajednice,ali dobro razmisliti i odvagati :thumbup:
exliberal

#174 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by exliberal »

cyprus wrote:Ja bojkotujem sve što nije iz moje mjesne zajednice :)
Bogami ja bojkotujem sve sto mi stomak bojkotuje....
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#175 Re: Bojkot svih proizvoda iz RS-a

Post by prljavi Hare »

irvinx1 wrote:Privreda RS-a je na velikom gubitku, naime citavih dvadesetak forumasa pdf-a politika prestalo je da kupuje proizvode iz istocno-sjevernog nam entiteta...

Izvinite me, moram do granapa da kupim onaj Micin smoki :D

Privreda četničko-genocidno-šumske tvorevine je ionako na potpunom izdisaju!!!!
Uživaj u preCjednikovom smokiju!
I Željka Dragičević je dobila 7 miliona KM da počne praviti smoki i čips,ali ne ide to Željki od ruke,sve je
spiskala! :D
Ali ima ona drugih talenata!!! :thumbup:
Locked