a sta se podrazumijeva pod ovo "valjas"Gospoda Ministarka wrote:Ako valjas onda si dobrodosao u svako vrijeme i na svakom mjestu, ako nevaljas onda smaras i bezobrazan si... to je cinjenica.smoki_choko wrote:kad smo vec kod upoznavanja da ne trazim dr. teme
zanima me misljenje i iskustva djevojaka. kako reagujete na ulete u pola bijela dana dok setate, sjedite na kafi sa prijateljicom ili ste u sopingu. ono kad se bas i ne ocekuje da ce vas neko zaustaviti radi upoznavanja. ima li toga danas i koliko. da li ste spremne i otvorene prema takvim potezima deckih ili ih hladno odbijete.
Kako ste upoznali partnera :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- smoki_choko
#151 Re: Kako ste upoznali partnera :)
- ema_
#152 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Gospoda Ministarka wrote:Ako valjas onda si dobrodosao u svako vrijeme i na svakom mjestu, ako nevaljas onda smaras i bezobrazan si... to je cinjenica.smoki_choko wrote:kad smo vec kod upoznavanja da ne trazim dr. teme
zanima me misljenje i iskustva djevojaka. kako reagujete na ulete u pola bijela dana dok setate, sjedite na kafi sa prijateljicom ili ste u sopingu. ono kad se bas i ne ocekuje da ce vas neko zaustaviti radi upoznavanja. ima li toga danas i koliko. da li ste spremne i otvorene prema takvim potezima deckih ili ih hladno odbijete.
Ako je momak "ičeme" bilo bi to pravo simpatično, a ako mu se na faci vidi da je njih još sto pitao isto i pokušao na taj fazon oboriti, onda nema šanse
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#153 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ha,ha,ha....ShakiraHanuma wrote:Priorat wrote:reci mi, imas li slobodnih termina?ShakiraHanuma wrote:Zbog intenzivnog posla kojim se bavi i stresa, moj sadasnji suprug, bio je upao u "burn out" sa svim teškim negativnim posljedicama koji onemogućavaju normalan život. Pošto nije želio da se obrati nikakvoj profesionalnoj ustanovi obratio
se meni jer se znamo vec desetak godina (diplomirani sam psiholog koji ne radi u struci). On je sve to vrijeme bio uglavnom samac dok sam je zivjela u dugoj i funkcionirajucoj vezi sa drugim čovjekom.
I tako malo pomalo uspjela sam ga ubjediti da mu je najbolje rješenje u životu da me oženi. S druge
strane moja veza sa prijašnjim momkom se skroz iscrpila tako da je prekid bio kad tad neminovan.
Kod mene je ordinacija za dugo dugo vremena zatvorena.![]()
-
Zoya
#154 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Internet upoznavanja, zdravo!
- dr.Gonzo
#155 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Znaci iz muske perspektive, prvo se zapitas jesi dobar, i onda ako je odgovor potvrdan mozes prilaziti
Ako valjas onda si dobrodosao u svako vrijeme i na svakom mjestu, ako nevaljas onda smaras i bezobrazan si... to je cinjenica.
Drugim rjecima, prilazis ako imas samopouzadanje
- JThomas
#156 Re: Kako ste upoznali partnera :)
možda misli da valja drogu ili devize?
- Ma.Le.Na
#157 Re: Kako ste upoznali partnera :)
kupona kuponaJThomas wrote:možda misli da valja drogu ili devize?
- smoki_choko
#158 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ičemeema_ wrote:Gospoda Ministarka wrote:Ako valjas onda si dobrodosao u svako vrijeme i na svakom mjestu, ako nevaljas onda smaras i bezobrazan si... to je cinjenica.smoki_choko wrote:kad smo vec kod upoznavanja da ne trazim dr. teme
![]()
Ako je momak "ičeme" bilo bi to pravo simpatično, a ako mu se na faci vidi da je njih još sto pitao isto i pokušao na taj fazon oboriti, onda nema šanse
a kako ces znati jel pitao ili rekao njih sto istu stvar. dobro nije to problem. zanima me desavaju li se takve situacije uopste. i kako ste reagovale
- smoki_choko
#159 Re: Kako ste upoznali partnera :)
zato se djevojke lijepe na one svercere po drvenijiMa.Le.Na wrote:kupona kuponaJThomas wrote:možda misli da valja drogu ili devize?![]()
- ema_
#160 Re: Kako ste upoznali partnera :)
smoki_choko wrote: ičeme![]()
a kako ces znati jel pitao ili rekao njih sto istu stvar. dobro nije to problem. zanima me desavaju li se takve situacije uopste. i kako ste reagovale
"Ičeme" = da nije tip ala onaj "svjedok"
A to dal je pitao još njih stotinu, vidi se to dobro
Ne znam dešavaju li se te situacije, ustvari neki forumaš je pisao da je zaustavio curu na mostu nekom, znači da nisu još izumrla vrsta
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#161 Re: Kako ste upoznali partnera :)
zasto?Zoya wrote:Internet upoznavanja, zdravo!
- smoki_choko
#162 Re: Kako ste upoznali partnera :)
a kako bi reagovala da ti se desiema_ wrote:smoki_choko wrote: ičeme![]()
"Ičeme" = da nije tip ala onaj "svjedok"![]()
A to dal je pitao još njih stotinu, vidi se to dobro![]()
Ne znam dešavaju li se te situacije, ustvari neki forumaš je pisao da je zaustavio curu na mostu nekom, znači da nisu još izumrla vrsta, a meni lično se nije desilo, ne registriram prolaznike uopće
![]()
- ema_
#163 Re: Kako ste upoznali partnera :)
smoki_choko wrote:a kako bi reagovala da ti se desi
Pa rekoh već, bilo bi mi simpatično
- Ma.Le.Na
#164 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ja basmoki_choko wrote:zato se djevojke lijepe na one svercere po drvenijiMa.Le.Na wrote:kupona kuponaJThomas wrote:možda misli da valja drogu ili devize?![]()
nego imas li kupona
- Cholina_Lokica
#165 Re: Kako ste upoznali partnera :)
Ne vidim razloga da bi se bilo protiv togasmoki_choko wrote:kad smo vec kod upoznavanja da ne trazim dr. teme
- smoki_choko
#166 Re: Kako ste upoznali partnera :)
imam, koji ti treba. radnicki, djacki, studenski. godisnje, polugodisnjeMa.Le.Na wrote: ja ba
nego imas li kupona![]()
![]()
kupujem po 43 prodajem po 48
imam sve samo me primi
- Ma.Le.Na
#167 Re: Kako ste upoznali partnera :)
opa 48 jelsmoki_choko wrote:imam, koji ti treba. radnicki, djacki, studenski. godisnje, polugodisnjeMa.Le.Na wrote: ja ba
nego imas li kupona![]()
![]()
kupujem po 43 prodajem po 48
imam sve samo me primi
nije ti losa cijena
- smoki_choko
#168 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ok hvala na odgovoruema_ wrote:smoki_choko wrote:a kako bi reagovala da ti se desi
Pa rekoh već, bilo bi mi simpatično
- hadzinicasa
#169 Re: Kako ste upoznali partnera :)
meni se desilo da me tip presreo s rečenicom: "pratim te već duže vrijeme...... da se upoznamo" - pruži ruku, predstavi se, predstavih se i ja. Pita: "gdje ćeš" - a ja iz topa: "u banku" 
bio je nezgodan momenat, ja u nekom svom dumanu, zamislila se..... on iskočio iza na trotoar parkiranog kombija
kojeg sam pokušala zaobić' i iskreno.... prepao me jer mi je uletio u putanju onako nenadano.
Elem.... desilo mi se.
bio je nezgodan momenat, ja u nekom svom dumanu, zamislila se..... on iskočio iza na trotoar parkiranog kombija
Elem.... desilo mi se.
- Ma.Le.Na
#170 Re: Kako ste upoznali partnera :)
meni se desilo da mi pridju ali samo kada stojim 
naime jako brzo hodam

naime jako brzo hodam
- hadzinicasa
#171 Re: Kako ste upoznali partnera :)
e zato je mene prepao - ja isto pičim k'o mahnita i ništa ne gledam oko sebe, na umu mi samo odredište.... kad odjednom niotkuda uleti mi u putanju lik.Ma.Le.Na wrote:meni se desilo da mi pridju ali samo kada stojim
naime jako brzo hodam![]()
- smoki_choko
#172 Re: Kako ste upoznali partnera :)
ovo i jest malo creepy, treba to malo suptilnije. da ne pomislis da te hoce opljackati ili nesto slicnohadzinicasa wrote:meni se desilo da me tip presreo s rečenicom: "pratim te već duže vrijeme...... da se upoznamo" - pruži ruku, predstavi se, predstavih se i ja. Pita: "gdje ćeš" - a ja iz topa: "u banku"
bio je nezgodan momenat, ja u nekom svom dumanu, zamislila se..... on iskočio iza na trotoar parkiranog kombijakojeg sam pokušala zaobić' i iskreno.... prepao me jer mi je uletio u putanju onako nenadano.
Elem.... desilo mi se.
- hadzinicasa
#173 Re: Kako ste upoznali partnera :)
čini mi se da je to bilo više u stilu "gledam te", ali da me prestrašio - jeste. Pomislih - koja dileja. (iako se čovjek možda samo nezgrapno izrazio).
epilog: ne odoh s njim na kafu, ne dadoh mu broj telefona, ne uzeh njegov. Zahvalih se na ukazanoj časti i nastavih svojim putem.
epilog: ne odoh s njim na kafu, ne dadoh mu broj telefona, ne uzeh njegov. Zahvalih se na ukazanoj časti i nastavih svojim putem.
- kokuz_sa
#174 Re: Kako ste upoznali partnera :)
a zasto se cure nafuraju kao da su bogom date ako im momak pridje pa ga gledaju s visoka i tipa
"vid ovog papka on nama nasao prilazit znal on koja smo mi klasa"
a one obicne seljancure (cast izuzetcima kojih je manjina)
- ema_
#175 Re: Kako ste upoznali partnera :)
kokuz_sa wrote:a zasto se cure nafuraju kao da su bogom date ako im momak pridje pa ga gledaju s visoka i tipa
Mislim da tako razmišljaju samo one koje su zalijepljene na stolice po Ferhadiji