Fakultet i veza

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Bloo
Globalna šefica

#151 Re: Fakultet i veza

Post by Bloo »

madner wrote:
Bloo wrote:odoh nakon ovoga svojoj majci i ocu reći da ja ne mogu više da komuniciram sa njima jer bože imaju SSS, ja sam na višem intelektualnom stadiju od njih :D
I pospi se pepelom sto si iz takve familije :D

voljela bih da te ostavim na samo sa mojom mamom :D
Last edited by Bloo on 08/04/2011 14:56, edited 1 time in total.
Bloo
Globalna šefica

#152 Re: Fakultet i veza

Post by Bloo »

black wrote:koja komedija :mrgreen:

produbljuješ li :D?
Not My Idea

#153 Re: Fakultet i veza

Post by Not My Idea »

Bloo wrote:
Not My Idea wrote:
moram reci da se vecinom slazem s @nervoza.
ostala sam zabezeknuta kad su neke cure rekle da im je poznavanje engleskog presudno :? :shock:
kakav je to brak/veza ako momak ne razumije "Don't bite my head off!" ?! :roll: :-) nema veze sto sve ostalo stima. :zzzz:
@Bloo odgovor ti stvarno nema veze s ovim sto je covjek rekao, bez ljutnje.

i sad on pljuje po mom faksu jer ga je neka mala otkantala?

zašto generalizira na osnovu svojih loših iskustava sa pojedincima

?

šta da sam se ja zabavljala sa par likova sa političkih nauka i sada okolo govorim da su svi neobrazovani seljaci jer ti dotični npr. ne znaju glavne gradove država Evrope :D

nema ljutnje, uvidjeh iz tvojih prijašnjih postova da nemaš smisla za humor :D uostalom nije tebi odgovor ni bio upućen :D
izvini, de mi daj dio u kojem on pljuje po nekom faksu
i otkud ti da ga je neka otkantala i da je zato ogorcen na neki pardon Tvoj fax?

a to da nemam smisla za humor :| prvo, nisu nam svima iste stvari smijesne, drugo bolje da "nemam smisla za humor" nego da se smijem ko god nesto napise da bi ispala ljubazna i "cool".
i jos samo nesto, nije ni @nervoza tebi upustio post nego si se ti tu pronasla i napala covjeka.
budi pozdravljena! :wink:
Irish

#154 Re: Fakultet i veza

Post by Irish »

ma booona, pa ima ovih smajlija na pasja preskakala....a ta ce i chatat, nek se nadju pa neg naglabaju :D
madner

#155 Re: Fakultet i veza

Post by madner »

Bloo wrote:
madner wrote:
Bloo wrote:odoh nakon ovoga svojoj majci i ocu reći da ja ne mogu više da komuniciram sa njima jer bože imaju SSS, ja sam na višem intelektualnom stadiju od njih :D
I pospi se pepelom sto si iz takve familije :D

voljela bih da te ostavim na samo sa mojom mamom :D
Ne ostajem sam s proleteratom :D , dosadni i smore :D
bez_ideje

#156 Re: Fakultet i veza

Post by bez_ideje »

Od poznavanja samo maternjeg jezika je jedino gore ne imati nikakvu ambiciju da se nauci jos neki.....posebno danas...
Meni je jednostavno neshvatljivo da danasnji mladi covjek ne poznaje engleski ,bar onoliko koliko je dovoljno za neku pristojnu konverzaciju
i moji su roditelji iz "onog sistema" pa su se odmah poslije rata uhvatili stranih jezika ,i znaju koliko-toliko.....a ne neko ko sada odrasta u eri globalnih medija i interneta!
Jest,ljubav ovo-ono.......ima nesto u ocima,u zraku koji ga okruzuje....u ne znam ti cemu....ima,al jedno 2 mjeseca,dok te "droge" spuste
Last edited by bez_ideje on 08/04/2011 15:01, edited 1 time in total.
Bloo
Globalna šefica

#157 Re: Fakultet i veza

Post by Bloo »

Not My Idea wrote: izvini, de mi daj dio u kojem on pljuje po nekom faksu
i otkud ti da ga je neka otkantala i da je zato ogorcen na neki pardon Tvoj fax?

a to da nemam smisla za humor :| prvo, nisu nam svima iste stvari smijesne, drugo bolje da "nemam smisla za humor" nego da se smijem ko god nesto napise da bi ispala ljubazna i "cool".
i jos samo nesto, nije ni @nervoza tebi upustio post nego si se ti tu pronasla i napala covjeka.

"bez engleskog je nemoguce odrzati ljubavnu vezu, hahaha, ooooj, kuku jada... mora da studirate engleski, nista protiv vaseg faxa, to je jako lijepo, ali razmisljanje, kuku jada..." meni je ovo lijepo upakovana uvreda

moja konstatacija da ga je neka otkantala je pretpostavka, sigurna sam da si upoznata sa terminom pretpostavke i koja se direktno veže uz njegovu tvrdnju

nije meni pustio post nego svima nama, međutim moj odgovor je bio namijenjen njemu, a ne tebi

ti nisi reagovala na njegov post nego na moj odgovor njemu

velika razlika :D

a sad odoh da se smijem ko budala svim postovima jer sam cool i ljubazna :D
Last edited by Bloo on 08/04/2011 15:01, edited 1 time in total.
Gile Šampion

#158 Re: Fakultet i veza

Post by Gile Šampion »

Smoki wrote:
fakultet nije mjerilo necije inteligencije, a inteligencija je ta koja me privlaci.
dakle, mora kolko tolko biti na mom istom intelektualnom nivou.

Paradoksalna izjava al' eto...Jesi to ti intelektualna?

Mislim jesi li to uradila negdje jedan od onih bezbroj IQ testova koje možeš naći po netu,pa si shodno tome našla da si genije,ili možda imaš tu tvoju tvrdnju i da podržiš nekim činjenicama???
ema_

#159 Re: Fakultet i veza

Post by ema_ »

Irish wrote:
Not My Idea wrote: moram reci da se vecinom slazem s @nervoza.
ostala sam zabezeknuta kad su neke cure rekle da im je poznavanje engleskog presudno :? :shock:
same here :D

:lol: :lol:

Zaključak teme: ako klikne, nebitno je makar ne znao ni naš jezik 8-) :thumbup:
Bloo
Globalna šefica

#160 Re: Fakultet i veza

Post by Bloo »

Gile Šampion wrote:
Smoki wrote:
fakultet nije mjerilo necije inteligencije, a inteligencija je ta koja me privlaci.

Mislim jesi li to uradila negdje jedan od onih bezbroj IQ testova koje možeš naći po netu,pa si shodno tome našla da si genije,ili možda imaš tu tvoju tvrdnju i da podržiš nekim činjenicama???
On je Smoki :D
black

#161 Re: Fakultet i veza

Post by black »

mirko sekojatovski, genijalac :mrgreen:
Bloo
Globalna šefica

#162 Re: Fakultet i veza

Post by Bloo »

madner wrote:
Ne ostajem sam s proleteratom :D , dosadni i smore :D
:mrgreen:

al je živahna starka :D
metar_drva

#163 Re: Fakultet i veza

Post by metar_drva »

Gile Šampion wrote:
Smoki wrote:

a čuj, niko za sebe ne misli da je glup. analogno tome, svi misle da su pametni i inteligentni :D
Irish

#164 Re: Fakultet i veza

Post by Irish »

ema_ wrote:
Irish wrote:
Not My Idea wrote: moram reci da se vecinom slazem s @nervoza.
same here :D

Zaključak teme: ako klikne, nebitno je makar ne znao ni naš jezik 8-) :thumbup:
ljubice, kad klikne, tu nema svakako puno price 8-) :thumbup:
nellington

#165 Re: Fakultet i veza

Post by nellington »

bez_ideje wrote:Od poznavanja samo maternjeg jezika je jedino gore ne imati nikakvu ambiciju da se nauci jos neki....
Gore je biti nepismen i na tom maternjem i imati skup riječi ravan skupu riječi na njemačkom koje zna Giovanni Trapattoni.
juli84

#166 Re: Fakultet i veza

Post by juli84 »

Dobro sad malo karikiraš. Nije bitno, odnosno nije presudno šta je ko završio, ljubav sve to nadoknadi, al ovdje govorim o osobama koje npr nikad nisu voljele školu, neki zanat završile samo zato što su "morale" bez da ih se ticalo to što se tamo uči, koje nikad al pazi ovo nikad nisu pročitale niti jednu knjigu (ima ih vjeruj mi) i sad zamisli o čemu bi mogla razgovarati sa takvima, ustvari mogla bi al biste li se razumijeli, bili bi to silni šumovi u komunikaciji. E o toj talasnoj dužini ja pričam
Bloo
Globalna šefica

#167 Re: Fakultet i veza

Post by Bloo »

Irish wrote:

dobro na pocetku, al mora se barem koka razmijeniti dok se kafa srce :D

iskreno ne znam

ja volim onog svog sa SSS i ne bih da mijenjala ni za 3 inzinjera :D

mozda nisam dovoljno inteligentna? :roll:
bez_ideje

#168 Re: Fakultet i veza

Post by bez_ideje »

nellington wrote:
bez_ideje wrote:Od poznavanja samo maternjeg jezika je jedino gore ne imati nikakvu ambiciju da se nauci jos neki....
Gore je biti nepismen i na tom maternjem i imati skup riječi ravan skupu riječi na njemačkom koje zna Giovanni Trapattoni.
Doduse.....a od skupa rijeci 80 % psovke i postapalice neke vrste........pa da bude bas dernek :mrgreen:
ema_

#169 Re: Fakultet i veza

Post by ema_ »

nellington wrote:
Odvadi malo, brate :D :D
Cholina_Lokica

#170 Re: Fakultet i veza

Post by Cholina_Lokica »

nellington wrote:
Ili ako poznaje 5 straNJSKIH jezika, a nema nista pametno reci ni na jednom od njih
black

#171 Re: Fakultet i veza

Post by black »

imal' neka da trunimo malo o sedam mostova Koeninsberga :oops: :mrgreen: to onako samo za pochetak :mrgreen:
nelingtone :razz:
nervoza

#172 Re: Fakultet i veza

Post by nervoza »

Bloo wrote:
Not My Idea wrote: izvini, de mi daj dio u kojem on pljuje po nekom faksu

"bez engleskog je nemoguce odrzati ljubavnu vezu, hahaha, ooooj, kuku jada... mora da studirate engleski, nista protiv vaseg faxa, to je jako lijepo, ali razmisljanje, kuku jada..." meni je ovo lijepo upakovana uvreda

moja konstatacija da ga je neka otkantala je pretpostavka, sigurna sam da si upoznata sa terminom pretpostavke i koja se direktno veže uz njegovu tvrdnju

nije meni pustio post nego svima nama, međutim moj odgovor je bio namijenjen njemu, a ne tebi

ti nisi reagovala na njegov post nego na moj odgovor njemu

velika razlika :D

a sad odoh da se smijem ko budala svim postovima jer sam cool i ljubazna :D
nisi dobra sa pretpostavka niti sa tumacenjem tudjih postova... ne smatraj ovo kao uvredu... sto sam politicke nauke spomenuo? onako, bio mi cejf, nista ni protiv tog faxa, ali eto, protiv sistema unutar istog - mnogo...
Irish

#173 Re: Fakultet i veza

Post by Irish »

nellington wrote:
a jos gore imati nabuban fond strucnih rijeci i prosipati (najcesce brkajuci pojmove) :|
ps. na bilo kojem jeziku :-D
Last edited by Irish on 08/04/2011 15:10, edited 1 time in total.
Bloo
Globalna šefica

#174 Re: Fakultet i veza

Post by Bloo »

juli84 wrote:
Dobro sad malo karikiraš. Nije bitno, odnosno nije presudno šta je ko završio, ljubav sve to nadoknadi, al ovdje govorim o osobama koje npr nikad nisu voljele školu, neki zanat završile samo zato što su "morale" bez da ih se ticalo to što se tamo uči, koje nikad al pazi ovo nikad nisu pročitale niti jednu knjigu (ima ih vjeruj mi) i sad zamisli o čemu bi mogla razgovarati sa takvima, ustvari mogla bi al biste li se razumijeli, bili bi to silni šumovi u komunikaciji. E o toj talasnoj dužini ja pričam

jucer sjedila sa takvim jednim lijecnikom mojih godina i jednim pravnikom :)

zavrsili su fakultete jer su morali (porodica pritisak posao itd)

njihovo generalno znanje je na nivou jednom djeteta iz osnovne skole

znam da karikiram, ali mislim da se u scenariju koji ti zamisljas neki magistar telekomunikacije i nece doci u priliku da razvije dublje veze sa nekim mesarom :)
Irish

#175 Re: Fakultet i veza

Post by Irish »

Bloo wrote:
Irish wrote:

dobro na pocetku, al mora se barem koka razmijeniti dok se kafa srce :D

iskreno ne znam

ja volim onog svog sa SSS i ne bih da mijenjala ni za 3 inzinjera :D

mozda nisam dovoljno inteligentna? :roll:
:thumbup: :thumbup: