Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bloo wrote:odoh nakon ovoga svojoj majci i ocu reći da ja ne mogu više da komuniciram sa njima jer bože imaju SSS, ja sam na višem intelektualnom stadiju od njih
I pospi se pepelom sto si iz takve familije
voljela bih da te ostavim na samo sa mojom mamom
Last edited by Bloo on 08/04/2011 14:56, edited 1 time in total.
Not My Idea wrote:
moram reci da se vecinom slazem s @nervoza.
ostala sam zabezeknuta kad su neke cure rekle da im je poznavanje engleskog presudno
kakav je to brak/veza ako momak ne razumije "Don't bite my head off!" ?! nema veze sto sve ostalo stima.
@Bloo odgovor ti stvarno nema veze s ovim sto je covjek rekao, bez ljutnje.
i sad on pljuje po mom faksu jer ga je neka mala otkantala?
zašto generalizira na osnovu svojih loših iskustava sa pojedincima
?
šta da sam se ja zabavljala sa par likova sa političkih nauka i sada okolo govorim da su svi neobrazovani seljaci jer ti dotični npr. ne znaju glavne gradove država Evrope
nema ljutnje, uvidjeh iz tvojih prijašnjih postova da nemaš smisla za humor uostalom nije tebi odgovor ni bio upućen
izvini, de mi daj dio u kojem on pljuje po nekom faksu
i otkud ti da ga je neka otkantala i da je zato ogorcen na neki pardon Tvoj fax?
a to da nemam smisla za humor prvo, nisu nam svima iste stvari smijesne, drugo bolje da "nemam smisla za humor" nego da se smijem ko god nesto napise da bi ispala ljubazna i "cool".
i jos samo nesto, nije ni @nervoza tebi upustio post nego si se ti tu pronasla i napala covjeka.
budi pozdravljena!
Bloo wrote:odoh nakon ovoga svojoj majci i ocu reći da ja ne mogu više da komuniciram sa njima jer bože imaju SSS, ja sam na višem intelektualnom stadiju od njih
Od poznavanja samo maternjeg jezika je jedino gore ne imati nikakvu ambiciju da se nauci jos neki.....posebno danas...
Meni je jednostavno neshvatljivo da danasnji mladi covjek ne poznaje engleski ,bar onoliko koliko je dovoljno za neku pristojnu konverzaciju
i moji su roditelji iz "onog sistema" pa su se odmah poslije rata uhvatili stranih jezika ,i znaju koliko-toliko.....a ne neko ko sada odrasta u eri globalnih medija i interneta!
Jest,ljubav ovo-ono.......ima nesto u ocima,u zraku koji ga okruzuje....u ne znam ti cemu....ima,al jedno 2 mjeseca,dok te "droge" spuste
Last edited by bez_ideje on 08/04/2011 15:01, edited 1 time in total.
Not My Idea wrote:
i otkud ti da ga je neka otkantala i da je zato ogorcen na neki pardon Tvoj fax?
a to da nemam smisla za humor prvo, nisu nam svima iste stvari smijesne, drugo bolje da "nemam smisla za humor" nego da se smijem ko god nesto napise da bi ispala ljubazna i "cool".
i jos samo nesto, nije ni @nervoza tebi upustio post nego si se ti tu pronasla i napala covjeka.
budi pozdravljena!
"bez engleskog je nemoguce odrzati ljubavnu vezu, hahaha, ooooj, kuku jada... mora da studirate engleski, nista protiv vaseg faxa, to je jako lijepo, ali razmisljanje, kuku jada..." meni je ovo lijepo upakovana uvreda
moja konstatacija da ga je neka otkantala je pretpostavka, sigurna sam da si upoznata sa terminom pretpostavke i koja se direktno veže uz njegovu tvrdnju
nije meni pustio post nego svima nama, međutim moj odgovor je bio namijenjen njemu, a ne tebi
ti nisi reagovala na njegov post nego na moj odgovor njemu
velika razlika
a sad odoh da se smijem ko budala svim postovima jer sam cool i ljubazna
Last edited by Bloo on 08/04/2011 15:01, edited 1 time in total.
Smoki wrote:
fakultet nije mjerilo necije inteligencije, a inteligencija je ta koja me privlaci.
dakle, mora kolko tolko biti na mom istom intelektualnom nivou.
Paradoksalna izjava al' eto...Jesi to ti intelektualna?
Mislim jesi li to uradila negdje jedan od onih bezbroj IQ testova koje možeš naći po netu,pa si shodno tome našla da si genije,ili možda imaš tu tvoju tvrdnju i da podržiš nekim činjenicama???
Smoki wrote:
fakultet nije mjerilo necije inteligencije, a inteligencija je ta koja me privlaci.
Mislim jesi li to uradila negdje jedan od onih bezbroj IQ testova koje možeš naći po netu,pa si shodno tome našla da si genije,ili možda imaš tu tvoju tvrdnju i da podržiš nekim činjenicama???
Smoki wrote:
a čuj, niko za sebe ne misli da je glup. analogno tome, svi misle da su pametni i inteligentni
Dobro sad malo karikiraš. Nije bitno, odnosno nije presudno šta je ko završio, ljubav sve to nadoknadi, al ovdje govorim o osobama koje npr nikad nisu voljele školu, neki zanat završile samo zato što su "morale" bez da ih se ticalo to što se tamo uči, koje nikad al pazi ovo nikad nisu pročitale niti jednu knjigu (ima ih vjeruj mi) i sad zamisli o čemu bi mogla razgovarati sa takvima, ustvari mogla bi al biste li se razumijeli, bili bi to silni šumovi u komunikaciji. E o toj talasnoj dužini ja pričam
Not My Idea wrote:
budi pozdravljena!
"bez engleskog je nemoguce odrzati ljubavnu vezu, hahaha, ooooj, kuku jada... mora da studirate engleski, nista protiv vaseg faxa, to je jako lijepo, ali razmisljanje, kuku jada..." meni je ovo lijepo upakovana uvreda
moja konstatacija da ga je neka otkantala je pretpostavka, sigurna sam da si upoznata sa terminom pretpostavke i koja se direktno veže uz njegovu tvrdnju
nije meni pustio post nego svima nama, međutim moj odgovor je bio namijenjen njemu, a ne tebi
ti nisi reagovala na njegov post nego na moj odgovor njemu
velika razlika
a sad odoh da se smijem ko budala svim postovima jer sam cool i ljubazna
nisi dobra sa pretpostavka niti sa tumacenjem tudjih postova... ne smatraj ovo kao uvredu... sto sam politicke nauke spomenuo? onako, bio mi cejf, nista ni protiv tog faxa, ali eto, protiv sistema unutar istog - mnogo...
Dobro sad malo karikiraš. Nije bitno, odnosno nije presudno šta je ko završio, ljubav sve to nadoknadi, al ovdje govorim o osobama koje npr nikad nisu voljele školu, neki zanat završile samo zato što su "morale" bez da ih se ticalo to što se tamo uči, koje nikad al pazi ovo nikad nisu pročitale niti jednu knjigu (ima ih vjeruj mi) i sad zamisli o čemu bi mogla razgovarati sa takvima, ustvari mogla bi al biste li se razumijeli, bili bi to silni šumovi u komunikaciji. E o toj talasnoj dužini ja pričam
jucer sjedila sa takvim jednim lijecnikom mojih godina i jednim pravnikom
zavrsili su fakultete jer su morali (porodica pritisak posao itd)
njihovo generalno znanje je na nivou jednom djeteta iz osnovne skole
znam da karikiram, ali mislim da se u scenariju koji ti zamisljas neki magistar telekomunikacije i nece doci u priliku da razvije dublje veze sa nekim mesarom