Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
splend wrote:jebo ih el klasiko
pa meni je ovo veci derbi, i vaznija utakmica, nego 40 el klasika
Pa ne vidim što ti onda smeta... jesi to mislio doći u Sarajevo da je bila srijeda, a ne možeš pošto je četvrtak?
jesam mislio, doci cu i u cetvrtak, ali ne vidim razlog da se finale naseg kupa odgadja zbog utakmica koje sa nama veze nemaju
isto da se odgodi tekma bosna-bjelorusija, zbog tekme engleska-njemacka boli me neka stvar i za jedne i za druge
Pa tebe možda boli, ali naš fudbal ionako pati od slabih posjeta... ja ću doći svakako, ali klubovi pokušavaju da primame i onih par hiljada koji se kolebaju da li doći ili gledati Clasico. Od 2000 fanatika klubovi ne mogu živjeti.
Druga stvar, finale kupa treba da bude veliki događaj u svakoj državi i da ga gleda što više ljudi, i preko tv-a i uživo
pa neka ga stave u 18:30, i odmah je problem rijesen zeljo sigurno ne ovisi o tome hoceli nas u tom terminu doci 700 ili 1000 iz zenice. i ovako karte ne placamo zato nam i jeste stanej ovakvo kako jest'. uvijek nam je tudje vaznije od svoga. bas me zanima da li bi hrvati ili srbi odgodili svoj derbi zbog tamo nekog el klasika
a to za prazne stadione; vala ja i ne volim vidjeti uvijek pun stadion ko u njemackoj, ako to ekipa ne zasluzuje. vise sam za onaj italijanski fazon, kad je dobra tekma popunjen stadion, kad je neka lijeva, onda prazan stadion
splend wrote:pa neka ga stave u 18:30, i odmah je problem rijesen zeljo sigurno ne ovisi o tome hoceli nas u tom terminu doci 700 ili 1000 iz zenice. i ovako karte ne placamo zato nam i jeste stanej ovakvo kako jest'. uvijek nam je tudje vaznije od svoga. bas me zanima da li bi hrvati ili srbi odgodili svoj derbi zbog tamo nekog el klasika
a to za prazne stadione; vala ja i ne volim vidjeti uvijek pun stadion ko u njemackoj, ako to ekipa ne zasluzuje. vise sam za onaj italijanski fazon, kad je dobra tekma popunjen stadion, kad je neka lijeva, onda prazan stadion
Problem je i sa TV prijenosom... BHT traži ili termin u 17 sati ili iza 19:30, da im se ne ometa dnevnik
Utakmica je valjda u 19-30 h , pisalo je na SC ( ako se njima moze vjerovati )
A uplate za Grbavicu pocinju od srijede , 10 h , Istocna tribina stadiona Bilino polje ... cijena je 5 KM , obezbjedjeno je 15 autobusa .... na nama je da to popunimo
samo_ti wrote:Utakmica je valjda u 19-30 h , pisalo je na SC ( ako se njima moze vjerovati )
A uplate za Grbavicu pocinju od srijede , 10 h , Istocna tribina stadiona Bilino polje ... cijena je 5 KM , obezbjedjeno je 15 autobusa .... na nama je da to popunimo
samo_ti wrote:Utakmica je valjda u 19-30 h , pisalo je na SC ( ako se njima moze vjerovati )
A šta ćemo mi iz Sarajeva što navijamo za Želju?
Stipu ba smogovce,beze se lože a ispušiće foru,kao i obično.
Zasto ? Pa nama je zdenka , mozda malo vise , ima mjesta za sve
Stipu ba smogovce,beze se lože a ispušiće foru,kao i obično.
A jako ste duhoviti, gledajte vi svoja posla, a nas pustite
veljaca wrote:Bice to dobre dvije utakmice ....
Nadam se pobjedi bolje i kvalitetnije ekipe ..... a to je naravno FK Zeljeznicar .....
Mada u posljednje vrijeme pobjedjuju i male ekipe one velike ..... ( primjer u jednoj kup utakmici ) ....
City-United?
Mislio sam na finalne utakmice kupa ....
Pa može se reći da je tu kvalitetnija ekipa na papiru izgubila, što se često dešava u fudbalu. O veličini dovoljno govori istorija, nemam tu šta objašnjavati.
Što se tiče Čelika i Želje, razlika u kvalitetu je negdje u 5 deka... tako da Željo mora pružiti 100% što se tiče motivacije i trke, tek onda može taj kvalitet da prevagne.