Office food

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
BiH-x

#151 Re: Office food

Post by BiH-x »

Christina A wrote:eno ima na FB Food Office grupa, objavili su fotke pa ko hoce da pogleda. cisto jeste, i neobicno napucan prostor za nase uslove:)
Link za grupu?
BegA_

#152 Re: Office food

Post by BegA_ »

BiH-x wrote:
Christina A wrote:eno ima na FB Food Office grupa, objavili su fotke pa ko hoce da pogleda. cisto jeste, i neobicno napucan prostor za nase uslove:)
Link za grupu?
http://www.facebook.com/pages/Food-Offi ... 239?ref=ts
BiH-x

#153 Re: Office food

Post by BiH-x »

^Hvala :thumbup: Fino izgleda :)
GOLFER

#154 Re: Office food

Post by GOLFER »

znaci 9KM jedem koliko mogu, ali ja ne zelim da jedem za 9KM jer meni nije bitna kolicina pojedenog, iznad one normalne granice (ne zelim da se prezderavam) ovdje ce navaliti oni gladnih ociju, Isto je bio fazon vec u gradu za vrijeme RAMAZANA pa su pojedini ugostitelji nudili isti koncept, plati iftar i jedi koliko mozes...

PETICA...
10 cevapa u cijelom somunu sa kajmakom i ljutom paprikom + casa vode 8,5 KM.... Meni ne treba vise :-D
thandorina

#155 Re: Office food

Post by thandorina »

U biti,
naprave za 3 KM, ti platiš 9 KM.[/quote]

ja ne znam gdje mozes jesti i piti sve ovo za tri KM...ako ima javi.... :)[/quote]

Ti mora da si predstavnik officefood-a ili baš ne znaš kako idu stvari. :)

Sve što ti servira njega izađe jeftinije troduplo, što znači da bi svaki čovjek morao pojesti tri puta koliko jede da bi on bio na nuli, a četiri puta da bi bio u minusu. To je bukvalno nemoguće. Hoćeš mi odgovoriti koji sok ima u ponudi, da vidim je li fantu platio 0,15 pfeninga/pa čak i džabe jer ih sponzoriše ili je razmutio sok za 0,05 pfeninga po čaši? :-)

A sve dok ima pileći sedvić za 3,5 KM i bilo koji sok u limenci od 1 KM - ja zaobilazim office :) Ili odem do BBI na 4. spratu i pojedem pire pomješan sa salatom i uzmem koliko želim hljeba - sve za enormnih 3 KM :-)[/quote]

Nisam predstavnik Food office-a, mada mi ne bi bilo mrsko razradjivati ovakve koncepte...
Pa nista onda, ti nastavi s pireom sa salatom i hljebom...meni je samo bilo drago sto ima novih stvari u gradu...
braca

#156 Re: Office food

Post by braca »

Bio danas poslije podne, u vrijeme ručka, bio gladan. Pa da vidim šta je to. Tač. Čista foluška, ne mogu reći prevara, jer kome se ne svidja, ne mora ni dolaziti.

Elem, potpuno prazno, što mi je odmah bilo sumnjivo.

Hrana: nešto malo salate, tri vrste, makarona i "talijana" 4 neke vrste, riže, krompira, povrća i nekakvi komadići piletine. I pizza. TO JE SVE !!! Katastrofa, nema govora o nekom mesu, šnicli, nema govora o - supi ili čorbi. Uglavnom, riže i krompira ima, to sigurno. I salate.

Totalno bez veze, pa znate li vi koliko se može napucati u prosječnoj aščinici za 9 KM ili koliko se (ne)može pojesti bureka sa jogurtom za 9 KM?

No, kome se svidja, nek' izvoli, ja tamo više ne idem. Ko ih je*e folere.
because_of_you

#157 Re: Office food

Post by because_of_you »

braca wrote:Bio danas poslije podne, u vrijeme ručka, bio gladan. Pa da vidim šta je to. Tač. Čista foluška, ne mogu reći prevara, jer kome se ne svidja, ne mora ni dolaziti.

Hrana: nešto malo salate, tri vrste, makarona i "talijana" 4 neke vrste, riže, krompira, povrća i nekakvi komadići piletine. I pizza. TO JE SVE !!! Katastrofa, nema govora o nekom mesu, šnicli, nema govora o - supi ili čorbi. Uglavnom, riže i krompira ima, to sigurno. I salate.

Totalno bez veze, pa znate li vi koliko se može napucati u prosječnoj aščinici za 9 KM ili koliko se (ne)može pojesti bureka sa jogurtom za 9 KM?

Pojelo se prvo :lol: :lol: :lol:
Ambrozija

#158 Re: Office food

Post by Ambrozija »

Bila sam neki dan....Odnosno dan poslije otovorenja, mislila sam bit ce ljudi jedni preko drugih, doslovno, ali na moje iznenadjenje bio je pun samo jedan jedini stol ??? Nemam pojma zasto.....
Da je cisto, cisto je, zaista jeste...Hrana je fina, ljudi ljubazni...)
helena80

#159 Re: Office food

Post by helena80 »

I ja sam bila danas oko 13h i bilo je skoro puno. Slazem se ljubazni su i hrana je svjeza i ukusna.
mayab

#160 Re: Office food

Post by mayab »

braca wrote:Bio danas poslije podne, u vrijeme ručka, bio gladan. Pa da vidim šta je to. Tač. Čista foluška, ne mogu reći prevara, jer kome se ne svidja, ne mora ni dolaziti.

Jasta, sta se sve fino ovde moze pojesti za 9 KM

Image

:mrgreen:
helena80

#161 Re: Office food

Post by helena80 »

thandorina wrote:U biti,
naprave za 3 KM, ti platiš 9 KM.
ja ne znam gdje mozes jesti i piti sve ovo za tri KM...ako ima javi.... :)[/quote]

Ti mora da si predstavnik officefood-a ili baš ne znaš kako idu stvari. :)

Sve što ti servira njega izađe jeftinije troduplo, što znači da bi svaki čovjek morao pojesti tri puta koliko jede da bi on bio na nuli, a četiri puta da bi bio u minusu. To je bukvalno nemoguće. Hoćeš mi odgovoriti koji sok ima u ponudi, da vidim je li fantu platio 0,15 pfeninga/pa čak i džabe jer ih sponzoriše ili je razmutio sok za 0,05 pfeninga po čaši? :-)

A sve dok ima pileći sedvić za 3,5 KM i bilo koji sok u limenci od 1 KM - ja zaobilazim office :) Ili odem do BBI na 4. spratu i pojedem pire pomješan sa salatom i uzmem koliko želim hljeba - sve za enormnih 3 KM :-)[/quote]

Nisam predstavnik Food office-a, mada mi ne bi bilo mrsko razradjivati ovakve koncepte...
Pa nista onda, ti nastavi s pireom sa salatom i hljebom...meni je samo bilo drago sto ima novih stvari u gradu...[/quote]
Odakli se ti kad jedes pire pomjesan sa salatom. Dodjes u SA skolujes se i jos kritikujes nasa gradska mjesta sto je korea uvjek bila ali ti to ne znas. A vidim da ti ni racunica ne ide jer PIRE POMJESAN SA SALATOM je skup i za 1KM.
helena80

#162 Re: Office food

Post by helena80 »

BiH-x wrote:^Hvala :thumbup: Fino izgleda :)
Izgleda super ali seljaci ne razumiju da je ovo restoran a ne grill na autobuskoj njima dobro poznat.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#163 Re: Office food

Post by plain vanilla »

:-) :-) :-)
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#164 Re: Office food

Post by Pera Trta »

Pire pomiješan sa salatom... :lol: :lol: :lol:
....oh, majko moja... :lol: :lol: :lol:
StupskaBitanga

#165 Re: Office food

Post by StupskaBitanga »

pa biće i onih koje vole i oni koji ne vole
Doći će i McD pa ćemo biti borbu prsa u prsa
GOLFER

#166 Re: Office food

Post by GOLFER »

helena80 wrote:
BiH-x wrote:^Hvala :thumbup: Fino izgleda :)
Izgleda super ali seljaci ne razumiju da je ovo restoran a ne grill na autobuskoj njima dobro poznat.
:-) :-) :-) :-)
kako ide biiizniissss :D ima li raje, jel guzva?

9 KM je puno za nase trziste jer konkurencija nudi bolje za 9 KM...
atko

#167 Re: Office food

Post by atko »

tema je dala svoj maximum :-) :roll:
Bloo
Globalna šefica

#168 Re: Office food

Post by Bloo »

atko wrote:tema je dala svoj maximum :-) :roll:

ček ba, saznah za novi recept :D
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#169 Re: Office food

Post by Pera Trta »

Ja ću otić' ovih dana.
Iako, žao mi je stare Koreje.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#170 Re: Office food

Post by ladyblue18 »

Jel vi vidite naslov teme? :roll:
Not My Idea

#171 Re: Office food

Post by Not My Idea »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Splinter wrote:
Tea lana wrote:Pica Hot u Londonu platis 5 funti i imas da jedes i pijes koliko hoces,nisu samo pice nego i paste salate,i pice su vecinom rezane na komad.
ne vjerujem dok better man ne potvrdi :mrgreen:
Not My Idea

#172 Re: Office food

Post by Not My Idea »

znaci @ Christina A, thandorina i helena80 su zaduzene za PR i sve informacije.

uglavnom, tema me je nasmijala do suza.. pitanja o tome moze li se pakovat i kuci nosit, opaske na London.. neprocjenjivo :dance: :mrgreen:
thandorina

#173 Re: Office food

Post by thandorina »

Not My Idea wrote:znaci @ Christina A, thandorina i helena80 su zaduzene za PR i sve informacije.

uglavnom, tema me je nasmijala do suza.. pitanja o tome moze li se pakovat i kuci nosit, opaske na London.. neprocjenjivo :dance: :mrgreen:
odoh poslati ovo uz CV, mozda me zaposle za odnose s javnoscu...
helena80

#174 Re: Office food

Post by helena80 »

zar se danas ljudima ne moze nesto jednostavno svidjati, zar se ne moze nesto podrzati bez opaske da je neko placen za tu podrsku.....

hoce li se ikad ista novo podrzati u ovom gradu?????!!!!!!
corsa

#175 Re: Office food

Post by corsa »

mayab wrote:

Jasta, sta se sve fino ovde moze pojesti za 9 KM

Image

:mrgreen:
:thumbup: Moscanica najjaca! E tu se bas mozes najesti i za 6, a ne za 9 maraka!
Post Reply