Jeli Ghost upravu ili nije?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- blue_sky
#151 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Jeste li se vi uopste culi nakon tog tvog "dobro, i sta onda?" ?
- burek_in_space
#152 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ja sam se napio sinoc. 
- Bloo
- Globalna šefica
#153 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
burek_in_space wrote:Ja sam se napio sinoc.
sa sirnicom, i onda ste naguzili zeljanicu?
- Ghost_Rider_XXX
#154 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ja koji sam akter dogadjaja ne bih bolje objasnio!sanabe wrote:blue_sky wrote:Jeste li se vi uopste culi nakon tog tvog "dobro, i sta onda?" ?
Evo ja cu![]()
jesu, narednih 10-ak dana su se culi, ali ona je bila hladna prema njemu. Onda je on pukao, i upitao je 'U cemu je problem" na sta je ona odgovorila da se ohladila nakon tog rozgovora kada joj je rekao 'Dobro, i sta sad" ( kontam ovo u potpis ili lokaciju staviti) . Eto.
- Bloo
- Globalna šefica
#155 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
pa sanabe je uvijek tu, da po defaultu rašćisti situaciju 
- potpuni stranac
#156 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
znači propadoše planovi da se uvališ u dijasporu....Ghost_Rider_XXX wrote:Ja koji sam akter dogadjaja ne bih bolje objasnio!sanabe wrote:blue_sky wrote:Jeste li se vi uopste culi nakon tog tvog "dobro, i sta onda?" ?
Evo ja cu![]()
jesu, narednih 10-ak dana su se culi, ali ona je bila hladna prema njemu. Onda je on pukao, i upitao je 'U cemu je problem" na sta je ona odgovorila da se ohladila nakon tog rozgovora kada joj je rekao 'Dobro, i sta sad" ( kontam ovo u potpis ili lokaciju staviti) . Eto.
- Ghost_Rider_XXX
#157 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Sad zasad od dijaspore ništa, al kad se dozovem sebi, nafataću kakvog bogatog mirotvorca da me ženi. Odustajem od žena i postajem gay.potpuni stranac wrote:znači propadoše planovi da se uvališ u dijasporu....
- potpuni stranac
#158 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
šteta, a bio si korak od američkog sna......Ghost_Rider_XXX wrote:Sad zasad od dijaspore ništa, al kad se dozovem sebi, nafataću kakvog bogatog mirotvorca da me ženi. Odustajem od žena i postajem gay.potpuni stranac wrote:znači propadoše planovi da se uvališ u dijasporu....
- potpuni stranac
#159 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
nije zar dotle došlo ...sanabe wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Sad zasad od dijaspore ništa, al kad se dozovem sebi, nafataću kakvog bogatog mirotvorca da me ženi. Odustajem od žena i postajem gay.potpuni stranac wrote:znači propadoše planovi da se uvališ u dijasporu....
![]()
![]()
![]()
![]()
e bi se usrecio sa muskima
- potpuni stranac
#160 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
ma morao bi samo punicu uveseljavati, a ako je mlađa i očuvana ne vjerujem da bi mu bilo mrsko..xMaryJanex wrote:pa i da si otisao bio bi pod njuhovom šapom, moro bi igrat kako ti oni sviraju, to nikome nebi pozelilaGhost_Rider_XXX wrote:Sad zasad od dijaspore ništa, al kad se dozovem sebi, nafataću kakvog bogatog mirotvorca da me ženi. Odustajem od žena i postajem gay.potpuni stranac wrote:znači propadoše planovi da se uvališ u dijasporu....
okani se ti nje,ono sto te ne ubije, ojaca te
- burek_in_space
#161 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Kako znash s kim sam bio sinoc vani?!Bloo wrote:burek_in_space wrote:Ja sam se napio sinoc.
sa sirnicom, i onda ste naguzili zeljanicu?
- potpuni stranac
#162 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
učini mi se da nisi oduševljena muškim, što opet navodi na zaključak .............sanabe wrote:Mene pitas? Dokle - dotle?potpuni stranac wrote: nije zar dotle došlo ...![]()
- Ghost_Rider_XXX
#163 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ma dje ne bi, nema PMS, nema bezrazložnog plača, ne moraš paziti da ne daš komentar na nove pantalone koje se njoj opasno svidjaju, a tebi hladno zaboli, ne moraš govoriti kako ne izgleda da je dobila 453 grama i da joj se to zaista ne vidi, ne moraš pratiti jel bila kod frizera i skratila kosu za 2,56 milimetara, a ti nisi primijetio, jer ti nije stalo kako izgleda... Mogu ja ovako do sutra.sanabe wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Sad zasad od dijaspore ništa, al kad se dozovem sebi, nafataću kakvog bogatog mirotvorca da me ženi. Odustajem od žena i postajem gay.potpuni stranac wrote:znači propadoše planovi da se uvališ u dijasporu....
![]()
![]()
![]()
![]()
e bi se usrecio sa muskima
-
Envy
#164 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ghost_Rider_XXX wrote: Ma dje ne bi, nema PMS, nema bezrazložnog plača, ne moraš paziti da ne daš komentar na nove pantalone koje se njoj opasno svidjaju, a tebi hladno zaboli, ne moraš govoriti kako ne izgleda da je dobila 453 grama i da joj se to zaista ne vidi, ne moraš pratiti jel bila kod frizera i skratila kosu za 2,56 milimetara, a ti nisi primijetio, jer ti nije stalo kako izgleda... Mogu ja ovako do sutra.
- Ghost_Rider_XXX
#165 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ghost je fakat iznio ono kako jeste. Ustvari možda i nije tako, ali sam ja tako to vidio i doživio. Možda u njenim očima to izgleda strašno, možda sam je samo razmazio, hiljadu možda, jebaji ga nemam pojma. Al sve što rekoh je bilo tako.Poison Ivy wrote:Jašta je nego u pravu![]()
Kroz njegove postove stekla sam utisak da je riječ o regularnom momku, sa tako normalnim i ispravnim stavovima i pogledima na život.
Njen izgovor za mamu je smiješan. Očito je nešto drugo u pitanju i ona nema hrabrosti reći pravu istinu, ali to ide njoj na dušu (pod uslovom da nam je @Ghost iznio pravu stranu priče, u što ne sumnjam).
Bez obrzira koji je razlog promjene njenog ponašanja, on zaslužuje da mu kaže pravu istinu, poslije toliko vremena provedenog u vezi.
Ako je to stvarno mama, postoji 5 načina na koji se može problem riješiti, pa sjesti i otvoreno razgovarati, naći rješenje, a ne duriti se do besvjesti.
S druge strane, koja to mama ne može dobiti slobodan dan na poslu za udaju svoje kćerke?
I hvala na komplimentu.
- Tranquilizer
#166 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Kada budeš tražio drugu djevojku prvo provjeri jel' joj mama nagodna 
- Op3r4t0r
#167 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Samo da se pribiljezim, kokice su spremne 
- JThomas
#168 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
npr. ona mama koja neće da joj se kćerka uda za tog čovjeka.
- Tranquilizer
#169 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
A možda je i nešto što si rekao prošle godine ali sada se tek sjetila da ti vratiPoison Ivy wrote:Pa može biti i to, ali to je onda do kćerke.JThomas wrote:npr. ona mama koja neće da joj se kćerka uda za tog čovjeka.
- citroen
#170 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Samo no sikiriki Ghost 
- Tranquilizer
#171 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Ivy sreco, jedina predvidiva stvar je da su žene nepredvidive...to ti je naucno dokazano...
Osim toga Ghost i da je 100% u pravu opet na je naje*ao
* = b
Osim toga Ghost i da je 100% u pravu opet na je naje*ao
* = b
- JThomas
#172 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
nije da ne bude i togaTranquilizer wrote:A možda je i nešto što si rekao prošle godine ali sada se tek sjetila da ti vratiPoison Ivy wrote:Pa može biti i to, ali to je onda do kćerke.JThomas wrote:npr. ona mama koja neće da joj se kćerka uda za tog čovjeka.
ma ja sam i dalje sto posto siguran da se to nakupljalo i da to nije razlog. to s mamom može biti totalno izmišljeno...a može biti i da mama ukopala pričom iza leđa...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#173 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
Isto kao i muskarci.Tranquilizer wrote:Ivy sreco, jedina predvidiva stvar je da su žene nepredvidive...to ti je naucno dokazano...![]()
- Tranquilizer
#174 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
http://www.stayhitched.com/coldfeet.htmmadner wrote:Ma strah je, ti joj hladno reci da se zenis na ljetos. Sa njom ili nekom drugom, pa kako hoce.
Ma pošalji ti njoj ovaj link i u poruci ovo što je madner rekao pa cekaj odgovor, nema ti druge
- Tranquilizer
#175 Re: Jeli Ghost upravu ili nije?
ladyblue18 wrote:Isto kao i muskarci.Tranquilizer wrote:Ivy sreco, jedina predvidiva stvar je da su žene nepredvidive...to ti je naucno dokazano...![]()
![]()
Nikada u životu, sa nama se sve zna a kod vas je sve hormonalno