Admire, jedan nalaz beta hcg-a ne znaci puno osim da potvrdi trudnocu, trebalo je tu betu ponoviti za 2 dana jer se po pravilnom duplanju bete u 48-72 sata vidi da li trudnoca uredno napreduje. Moguce da je supruzi kasnila ovulacija pa je do zaceca doslo u vrijeme kad bi trebao biti kraj, a ne sredina ciklusa, onda bi procijenjena starost trudnoce od 4 sedmice bila logicna.admir_adoo wrote:a joj cuj blizanciIrish wrote:Viseplodna trudnoca znaci blizanceadmir_adoo wrote:Irish hvala ! Sacekat cemo ako Bog da prodje ova terapija kako treba pa cemo sljedece sedmice (ako ne "ulovimo" Masica) ici na Jezero. A ta visepolna trudnoca, posto sam laik oko toga jel se bukvalno moze prevestista znaci ?
Hvalaodnosno vise beba..blizanci, trojke itd
![]()
ne znam da li se razumijes i koliko si upratio, ali znas li je li dr. ista vidjeo na UZ? makar gestacijski mijesak?![]()
a kako mi supruga kaze gledao je na ultrazvuk i vidi se nesto okruglo crne boje ali unutra nije bilo bijele tacke sto bi trebalo da oznacava plod valjdavise ni ja ne znam sam sta da mislim...
U svakom slucaju, nek miruje, bude optimisticna koliko je to moguce, a ja se nadam da ce ovaj put sve biti ok, sretno!