Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
Sa_u_srcu

#151 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Sa_u_srcu »

Ma daj Boze da ovo izdobri...nesto sam skeptican ovog puta, sada su i jedni i drugi dali ultimatume, i morao ispostovati sto su obecali, SDP ce uciniti ono sto je rekao, a bice interesantno gledati sta ce Ivo miro Jovic poduzeti, malo njega ponese, i prosli put je zapjenio kada iz stozera HDZ, samo sto imam osjecaj da je ovaj put malo previse izletio...

Haj da vidimo i to Miro...samo se ti igraj...pa ce opet narod jadni najebati, a ti se neces latiti puske, znam sigurno
beeri

#152 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by beeri »

Boli me k*rac za entitetima,drzavi,kantonima,SDP-om,Dodikom,Covicem,Harisom,Suljom,Bakirom...JA HOCU POSAO :x :x :x :x
Hoce li se ikad u ovoj drzavi voditi rasprava o EKONOMIJI?? :x
heckler

#153 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by heckler »

Sa_u_srcu wrote:Ma daj Boze da ovo izdobri...nesto sam skeptican ovog puta, sada su i jedni i drugi dali ultimatume, i morao ispostovati sto su obecali, SDP ce uciniti ono sto je rekao, a bice interesantno gledati sta ce Ivo miro Jovic poduzeti, malo njega ponese, i prosli put je zapjenio kada iz stozera HDZ, samo sto imam osjecaj da je ovaj put malo previse izletio...

Haj da vidimo i to Miro...samo se ti igraj...pa ce opet narod jadni najebati, a ti se neces latiti puske, znam sigurno
Udbas Miro je zaprijetio oruzanom pobunom i kad je izgubio od Komsica na izborima. Prijeratni seoski ucitelj iz ilijasa jako je brz na prizivanju rata. Jako me interesuje gdje bi bio kad bi se zarafalo 8-)
U beogradu ga vec vjerovatno ceka stan. Mozda i onaj isti sto je KOS namijenio Ivici Rajicu a ovaj nikad nije uspio useliti. :wink:
paravan

#154 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by paravan »

beeri wrote:Boli me k*rac za entitetima,drzavi,kantonima,SDP-om,Dodikom,Covicem,Harisom,Suljom,Bakirom...JA HOCU POSAO :x :x :x :x
brate da bi imao posao moraju se ovakve situacije rijesiti inace nece ni ovaj sa sa-xa imati posao :)
neretvanac

#155 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by neretvanac »

heckler wrote::wink: Bosnjakom narodu samo jedna poslovica treba da bude na pameti.

Uzdaj se u se i svoj Image

a bogami i Image

Ako nisu mogli goloruk narod 92 i 93 da savladaju, jadna li im majka sad.
Mostar je pun zaliha. Nazalost ili na srecu, ovisi od situacije.
beeri

#156 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by beeri »

paravan wrote:
beeri wrote:Boli me k*rac za entitetima,drzavi,kantonima,SDP-om,Dodikom,Covicem,Harisom,Suljom,Bakirom...JA HOCU POSAO :x :x :x :x
brate da bi imao posao moraju se ovakve situacije rijesiti inace nece ni ovaj sa sa-xa imati posao :)
Jarane,vjeruj ti meni,da je to sve BACANJE prasine u oci,narodu.
veliki_fabio

#157 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by veliki_fabio »

treci entitet se formira u kantonima sa hdz vecinom, ostatak federacije dobija bosnjacku vlast. vec podjeljena bosna se formalno ustrojava kao funkcionalna drzava 3 federalne jedinice i otpocinje proces gradjanizacije drustva jer je nacionalno pitanje rijeseno.

sada kad se formira 3 entitet red bi bio da ovi sto pozivaju na rat posalju vojsku u zapadni mostar. ako ne posalju prc gotovo dobijamo funkcionalnu drzavu.
Komrad

#158 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Komrad »

veliki_fabio wrote:treci entitet se formira u kantonima sa hdz vecinom, ostatak federacije dobija bosnjacku vlast. vec podjeljena bosna se formalno ustrojava kao funkcionalna drzava 3 federalne jedinice i otpocinje proces gradjanizacije drustva jer je nacionalno pitanje rijeseno.

sada kad se formira 3 entitet red bi bio da ovi sto pozivaju na rat posalju vojsku u zapadni mostar. ako ne posalju prc gotovo dobijamo funkcionalnu drzavu.
A sta sa kantonom gdje je pola-pola?
Sa_u_srcu

#159 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Sa_u_srcu »

veliki_fabio wrote:treci entitet se formira u kantonima sa hdz vecinom, ostatak federacije dobija bosnjacku vlast. bodjeljena bosna se formalno ustrojava kao funkcionalna drzava 3 federalne jedinice.

Treci entitet se moze formirati al u qurcu...pusti se suplje kralju, pusti se Mire Jovica, kakvi kantoni, kakve vecine, jesi li ti normalan, Miro je malo slab na jeziku, ponese ga, vjerujem da ce sutra skontati sta je rekao, bice demant, malo blazi ih HDZ... :lol: Kakav ba entitet, pa kantoni su i dati radi hrvata, i na to su pristali 2 puta, a sad bi vi da kao nesto formirate, pa to je isto da mi kazemo ukinuli smo RS, od danas ona ne postoji...?
Jedini nacin da dobijes entitet, je u parlametnu BIH ne >federacije...a znas kada ces uspjeti to...NI TAD....

A IMAS JOS JEDNU OPCIJU, DA ONI TO OFORME, I DA SVI REDOM ZAVRSE U ZATVORU, I TO DA IH SIPA SVE POHAPSI, TAJ PROJEKAT CE UPRAVO DOBITI PRESUDU IZ HAGA, PA CES DA VIDIS STA PODRZAVAS...PA SINE DA SE TO TAKO RADI, DODIK BI BIO U MOSKVI DO SADA....

ILI RATOM, MADA NEMATE MI KILA ZA TO...REALNO, ONE 92 SA FRANJOM IZA LEDJA NISTE NISTA USPJELI, PA SADA BI VAS POMELI COVJECE....
Nass

#160 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Nass »

Mislim da treba imati u vidu da Bosnjaci i pro-bosanski gradjani nisu ovdje sami u BiH sa HB Hrvatima i RS Srbima, vec to treba gledati kao siru sliku, da iza ovih drugih stoje Hrvatska i Srbija, koji ce se ukljuciti u desavanja na bilo koji nacin, oni su podrska logisticka, politicka, lobisticka i mnoga druga. Tako je bilo i u ratu, zasto bi sada bilo drugacije, samo malo mirnijim sredstvima...... Tako da imamo mocnijeg neprijatelja nego sto to na prvi pogled izgleda.... Zato treba biti oprezan, dobro snimiti situaciju, promisliti sve varijante, dobro se informirati preko svih mogucih kanala o tome sta se radi, strance na sve moguce nacine pridobiti za sebe, USA pod broj jedan, ali i sve ostale koji mogu pomoci, i drzati se Ustava i zakona k'o pijan plota, da ne bude tu promasaja jer onda moze doci do pravnog haosa, a u tome ce se najbolje snaci drugi....... pripremiti se jednostavno na sve, a ne pogorsavati situaciju nepotrebno i brzopleto....

I jos da dodam vezano za one domovnice i EU, koje sam spomenula. Neko je to shvatio u kontekstu prebivalista, ali nije samo to. Kad Hrvatska udje u EU, svi Hrvati koji zive u BiH ce sa domovnicom i putovnicom Hrvatske vjerovatno moci imati isti tretman kao i zitelji same Hrvatske, nove EU drzave, dok ce ostatak stanovnistva biti izvan EU, tako da kazem. Neka me neko demantira ako nisam dobro ovo povezala. U tom slucaju bi mogla doci ona varijanta o primanju pojedinacnih entiteta iz BiH u EU koju zagovara Lajcak, sto bi moglo voditi ka formiranju treceg entiteta, Ovo samo navodim kao nekakvu mogucnost koja se moze negdje pojaviti.
paravan

#161 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by paravan »

Komrad wrote:
veliki_fabio wrote:treci entitet se formira u kantonima sa hdz vecinom, ostatak federacije dobija bosnjacku vlast. vec podjeljena bosna se formalno ustrojava kao funkcionalna drzava 3 federalne jedinice i otpocinje proces gradjanizacije drustva jer je nacionalno pitanje rijeseno.

A sta sa kantonom gdje je pola-pola?
i onda formirati bosnjacki entitet u HB-i xD
heckler

#162 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by heckler »

neretvanac wrote:
heckler wrote::wink: Bosnjakom narodu samo jedna poslovica treba da bude na pameti.

Uzdaj se u se i svoj Image

a bogami i Image

Ako nisu mogli goloruk narod 92 i 93 da savladaju, jadna li im majka sad.
Mostar je pun zaliha. Nazalost ili na srecu, ovisi od situacije.
Ko novi rat doceka nespreman zasluzuje da bude prva musterija u nekom novom dretelju. Sjecam se zazidanog skladista granata u TDMu. Dabogda ih jos 10000 takvih sjedi
Komrad

#163 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Komrad »

heckler wrote:
Ko novi rat doceka nespreman zasluzuje da bude prva musterija u nekom novom dretelju. Sjecam se zazidanog skladista granata u TDMu. Dabogda ih jos 10000 takvih sjedi
Ma kakav rat bolan...
Sutra ce reci da su se shalili :)

Ivo Miro Jovic igra ulogu Rajka Vasica

*iako ja podrzavam treci entitet ali samo PK, LK i ZHK :)
veliki_fabio

#164 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by veliki_fabio »

zasto se neke stvari moraju crtati?

pa za separatiste bilo hrvate ili srbe najbolje bi bilo da ih bosnjaci oruzano napadnu da se kamerama snimi kako hiljade ljudi bjezi preko granica od "naoruzanih muslimanskih terorista". i berlin i london vec su izjavili da je multikulturalizam propala politika, juzni sudan je dobio nezavisnost jer ih je napadao muslimanski sjever, objasnjenje za nezavisnost kosova je bio milosevicev oruzani napad. poslje 11/09 medjunarodna politika je drasticno izmjenjena na stetu muslimana a u svakom oruzanom sukobu koji duze potraje bosnjaci su okruzeni kako god da okrenes. americi je vise muka od intervencija po svijetu u koje su se upleli.

isto kao sto sada separatistima odgovara da budu zrtve tako je aliji 1992-1995 odgovaralo da kamere snimaju granatiranje civila. da toga nije bilo nikada nato ne bi intervenisao. zar vam se sve ovo mora crtati?

i jos nesto, javna je tajna da evropljani zele da prime pojedine djelove bosne u evropu a muslimane zatvore i kontrolisu. samo cekaju izgovor.

zanima me da li ovi militantni ekstremisti tipa gorstak ikada brinu o tome imaju li bosnjaci sta da jedu i gdje da rade umjesto sto razmisljaju o teritorijama na koje niko nece da se vrati. kakva strasna ratnohuskacka propaganda je prica o rezervatima. 2 miliona bosnjaka zivi na potezu od bihaca do stoca pa to je vise zemlje po glavi stanovnika nego sto ima japan, holandija, kosovo, velika britanija. imaju 3.5 od 5 najvecih gradova u bih i on bi da ratuje za teritorije.

da sad neko hoce da vrsi podjelu bosne kakva je bila do 1992. godine ja bih shvatio logiku borbe protiv takve politike ali bosna je vec de fakto podjeljenja jedino sto moze da se popravi je to da od ovakve kakva jeste napravimo najbolje sto se moze.
Last edited by veliki_fabio on 18/02/2011 02:20, edited 1 time in total.
Komrad

#165 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Komrad »

veliki_fabio wrote:zasto se neke stvari moraju crtati?

pa za separatiste bilo hrvate ili srbe najbolje bi bilo da ih bosnjaci oruzano napadnu da se kamerama snimi kako hiljade ljudi bjezi preko granica od "naoruzanih muslimanskih terorista". i berlin i london vec su izjavili da je multikulturalizam propala politika, juzni sudan je dobio nezavisnost jer ih je napadao muslimanski sjever, objasnjenje za nezavisnost kosova je bio milosevicev oruzani napad. poslje 11/09 medjunarodna politika je drasticno izmjenjena na stetu muslimana a u svakom oruzanom sukobu koji duze potraje bosnjaci su okruzeni kako god da okrenes. americi je vise muka od intervencija po svijetu u koje su se upleli.

isto kao sto sada separatistima odgovara da budu zrtve tako je aliji 1992-1995 odgovaralo da kamere snimaju granatiranje civila. da toga nije bilo nikada nato ne bi intervenisao. zar vam se sve ovo mora crtati?

i jos nesto, javna je tajna da evropljani zele da prime pojedine djelove bosne u evropu a muslimane zatvore i kontrolisu. samo cekaju izgovor.

zanima me da li ovi militantni ekstremisti tipa gorstak ikada brinu o tome imaju li bosnjaci sta da jedu i gdje da rade umjesto sto razmisljaju o teritorijama na koje niko nece da se vrati. kakva strasna ratnohuskacka propaganda je prica o rezervatima. 2 miliona bosnjaka zivi na potezu od bihaca do stoca pa to je vise zemlje po glavi stanovnika nego sto ima japan, holandija, kosovo, velika britanija. imaju 3.5 od 5 najvecih gradova u bih i on bi da ratuje za teritorije.

da sad neko hoce da vrsi podjelu bosne kakva je bila do 1992. godine ja bih svatio logiku borbe protiv takve politike ali bosna je vec de fakto podjeljenja jedino sto moze da se popravi je to da od ovakve kakva jeste napravimo najbolje sto se moze.
Jedan od rijetkih postova da se slazem s tobm :)
Komrad

#166 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Komrad »

da sad neko hoce da vrsi podjelu bosne kakva je bila do 1992. godine ja bih svatio logiku borbe protiv takve politike ali bosna je vec de fakto podjeljenja jedino sto moze da se popravi je to da od ovakve kakva jeste napravimo najbolje sto se moze.
ZAto Bosnjaci i jesu protiv 3 entiteta
Been

#167 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Been »

Kako stvoriti treći entitet kad će danas-sutra haški tribunal historijski verifikovati činjenicu da je tkz. samoproglašena "hz hb" zapravo rezultat zločinačkog podhvata i etničkog čišćenja baš kao i njihov uzor u tkz. republici srpskoj ?!
stari grad Visegrad

#168 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by stari grad Visegrad »

1pajdo wrote:Kako je to demokracija kad volja 90% Hrvata nije uvažena, makar i bili konstitutivni narod. :dance:
Na to igra dupli HDZ.
1. Varijanta: demokrtaija- morate s nama, a kad ste s nama mi cemo vuci hentitet do dna, jer mi hocemo treci, a vi necete, i radit cemo na unistenju fbih i BiH. ----Ucjenjivanje, prijetnje i nestanak BiH, rat
2. Vaijanta: vi necete s nama kako mi hocemo, onda cemo mi osnovati treci -- ucjena, nepostovanje zakona, rat

Sad nesto o demokrtaiji: Da li je demokrtski ako ubica hoce da te ubije i ima vecinu a ti kazes: da ubijem me.
Da je Covic Staljin( a mi znmo da nije, ovo je samo primejer) i on kaze morate s nama, demokratija- da li bi ste vi se udruzuli sa Staljinom?

Hocu da kazem da demokrtija nije ucjena, i ima granica. Nisu svi hravti glasali za HDZ-ovce. Onaj Vukaja (pincom.info) se pita: Je li Komsic pravi Hrvat? Kako ne vidite u sta ide HDZ? Da li hrvati trebaju da imaju stambilj na celu da su pravi hravti? Jos nismo vidjeli dno dna HDZ politike, a uskoro cemo vidjeti.
Ne dam drzavu za separatiste, i rusitelje, koji hoce da je cijepaju i prave od mog naroda palestince. NEDAM. Treci trazite u rs-u.
heckler

#169 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by heckler »

da sad neko hoce da vrsi podjelu bosne kakva je bila do 1992. godine ja bih shvatio logiku borbe protiv takve politike ali bosna je vec de fakto podjeljenja jedino sto moze da se popravi je to da od ovakve kakva jeste napravimo najbolje sto se moze.
:lol: :lol: Dobra vam logika. Nemojte braniti Bosnu jer ce ko biva svijet da pomisli da smo "naoruzani muslimanski teroristi".

Svaka cast :thumbup:

Ali nazalost taj film necete gledati. Napravili ste puni krug od "Nemojte da mislite da nećete odvesti BiH u pakao, a muslimanski narod u nestanak." do "nesmijete nas napasti nas ce MZ da brani" :lol: :lol:

Jelde jes jebeno kad pred tobom stoje do zuba naourazni muskarci a ne goloruke zene i djeca?
stari grad Visegrad

#170 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by stari grad Visegrad »

1pajdo wrote:Kako je to demokracija kad volja 90% Hrvata nije uvažena, makar i bili konstitutivni narod. :dance:
Jos da dodam da nije istina da je 90% hrvata glasalo za HDZ, vec oko 90 000 hiljada. a izalo je na glasanje oko 200 000, imas sve na izbornim rezultatima.

pajdo, demokrtaije nema. Demokrtaija je fotomorgana za naivne. U svijetu nema demokrtaije, jer da ima Amerika nikad ne bi napala Irak, niti bi ratovali protiv Afganistana.
Na izbore mogu izaci samo stanke koje imaju novca da finansiraju stranku, reklame i predizborne kampanje. Ima puno boljih stanki u svakoj zemlji svijeta, sa kvalitetnijm ljudima, ali koje nemaju novca da se investiraju, i zato ne pobjede na izborima. Da je neka demokratija u svijetu, onda bi sve stanke u nekoj drzavi-bilo kojoj, imale pravo da imaju jednaku reklamu na svim tv-kucama, da imaju jedak novac da putuju po gradovima i prikupljaju glasove itd. A to se ne desava, jer demokrtaije nema, vec svijetom upravlja sila i novac.

HDZ ma prihode i od Zagreba, a to ne znaci i da je najbolja stranka , vise znaci da vam je zagorcala zivot supljim pricama. I unazadila ovu jadnu zemlju vec 5 mjeseci.
panorama

#171 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by panorama »

stari grad Visegrad wrote:
Na to igra dupli HDZ.
1. Varijanta: demokrtaija- morate s nama, a kad ste s nama mi cemo vuci hentitet do dna, jer mi hocemo treci, a vi necete, i radit cemo na unistenju fbih i BiH. ----Ucjenjivanje, prijetnje i nestanak BiH, rat
2. Vaijanta: vi necete s nama kako mi hocemo, onda cemo mi osnovati treci -- ucjena, nepostovanje zakona, rat

Sad nesto o demokrtaiji: Da li je demokrtski ako ubica hoce da te ubije i ima vecinu a ti kazes: da ubijem me.
Da je Covic Staljin( a mi znmo da nije, ovo je samo primejer) i on kaze morate s nama, demokratija- da li bi ste vi se udruzuli sa Staljinom?

Hocu da kazem da demokrtija nije ucjena, i ima granica. Nisu svi hravti glasali za HDZ-ovce. Onaj Vukaja (pincom.info) se pita: Je li Komsic pravi Hrvat? Kako ne vidite u sta ide HDZ? Da li hrvati trebaju da imaju stambilj na celu da su pravi hravti? Jos nismo vidjeli dno dna HDZ politike, a uskoro cemo vidjeti.
Ne dam drzavu za separatiste, i rusitelje, koji hoce da je cijepaju i prave od mog naroda palestince. NEDAM. Treci trazite u rs-u.
Tko tebe sto pita?Ti ne daj ono sto je tvoje a ja ne dam ono što je moje. Neka ti babo kupi državu pa se igraj.Tebi tvoje a meni moje, i ja ti nisam kriv što imam više zemlje od tebe.
panorama

#172 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by panorama »

stari grad Visegrad wrote:
Jos da dodam da nije istina da je 90% hrvata glasalo za HDZ, vec oko 90 000 hiljada. a izalo je na glasanje oko 200 000, imas sve na izbornim rezultatima.

pajdo, demokrtaije nema. Demokrtaija je fotomorgana za naivne. U svijetu nema demokrtaije, jer da ima Amerika nikad ne bi napala Irak, niti bi ratovali protiv Afganistana.
Na izbore mogu izaci samo stanke koje imaju novca da finansiraju stranku, reklame i predizborne kampanje. Ima puno boljih stanki u svakoj zemlji svijeta, sa kvalitetnijm ljudima, ali koje nemaju novca da se investiraju, i zato ne pobjede na izborima. Da je neka demokratija u svijetu, onda bi sve stanke u nekoj drzavi-bilo kojoj, imale pravo da imaju jednaku reklamu na svim tv-kucama, da imaju jedak novac da putuju po gradovima i prikupljaju glasove itd. A to se ne desava, jer demokrtaije nema, vec svijetom upravlja sila i novac.

HDZ ma prihode i od Zagreba, a to ne znaci i da je najbolja stranka , vise znaci da vam je zagorcala zivot supljim pricama. I unazadila ovu jadnu zemlju vec 5 mjeseci.
Jel to tvom SDP-u fali novaca pa kukaš? Izgleda da oni iz Turske nisu poslali ništa prošli mjesec, a i zima je pa se slabo igra reketa.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#173 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PipiDugaDevetka »

Bosanaki duh, bosanska kultura je JEDNA nastala kao kad se sabiraju vektori od tri ili četiri kulture, pa njihova rezultanta. Nešto slično, ali ne i isto kao američka kultura!
convict

#174 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by convict »

Povremeno se kroz neke postove povlači da HDZ ima para, da postoji finansijska podrška Zagreba, ali u praksi to izgleda potpuno drugačije.

Ovo je situacija u ZHK gdje HDZ ima apsolutnu većinu i gdje vlada bez 90ke.

"Ćosićevu Vladu očekuje mnogo posla budući da je trenutačno stanje u županiji jako teško zbog nagomilanih dugova koji iznose 46 milijuna maraka i koji prijete blokadom računa te neisplatom plaća proračunskim korisnicima.

Stoga će se u razgovorima s Poreznom upravom pokušati prolongirati obveze koje su koncem rujna iznosile 21 milijun maraka. Ćosić kaže da im je to sada glavni prioritet, nakon čega će se ova Vlada pozabaviti prihodovnom stranom proračuna koja podrazumijeva racionalizaciju u svakom smislu.

Mjere štednje, dovlačenje svježeg kapitala preko projekata u ZHŽ-u, uvođenje reda na tržištu samo su neke mjere koje ćemo poduzeti kako u županiji ne bi došlo do kolapsa, tvrdi Ćosić."

Sad bi Porezna uprava trebala da kaže: ne, ne, neće biti nikakvog prolongiranja. :dance:
luckypot

#175 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by luckypot »

A kad ćeš ti skontati da pošto adz hrvati hoće da se prave sila - onda žalim slučaj federacija je defakto bošnjačka država :-D Pa ćemo s te odskočne daske dalje, mic po mic - sad kad su se one babe s romanije pomjerile prema bijeljini , sve nam ide bolje...

kakvi rezervati, kakvi bakrači - nigdje nikoga oko nas...a ja ovo sam zaboravio - ne treba nam federacija i ostalo samo radi nas, nego radi i ovih silnih arapa i turaka koji se vole naseljavati na različita mjesta - znaš kako puno njih ima, vidjet ćete u budućnosti lijep je život s njima :D
Last edited by luckypot on 18/02/2011 09:15, edited 1 time in total.
Locked