Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- because_of_you
#151 Re: Cipelice, cipelice..
Ja volEm ili skroz ravno ili minimalno 10 cm

- Altheda
#152 Re: Cipelice, cipelice..

Rezervisala kod djevojke na PIK-u, Shoepleasure.
Biće moje u aprilu aBd.
- because_of_you
#153 Re: Cipelice, cipelice..
Sad će te svi sa foruma moći prepoznati u tramvaju ili na Ferhadiji

Evo za ove što im treba za uzbrdo i nizbrdo

Uploaded with ImageShack.us
Evo za ove što im treba za uzbrdo i nizbrdo

Uploaded with ImageShack.us
- Eleonora
#154 Re: Cipelice, cipelice..
I gdje ces ih nosat?!Altheda wrote:
Rezervisala kod djevojke na PIK-u, Shoepleasure.
Biće moje u aprilu aBd.
- Altheda
#155 Re: Cipelice, cipelice..
Haha, jedva čekam!
Da ih pronosam, mislim, ne da me prepoznaju.
Mada se još uvijek dvoumim između tih i ovih:

Iako one prve, čini mi se, ljepše izgledaju na nozi, kako sam vidjela na nekim slikama.
Imaju i ovako:

A i ove su premedene:

Hahahah, jooooj, zaljubila sam se u Irregular Choice cipelice.
Da ih pronosam, mislim, ne da me prepoznaju.
Mada se još uvijek dvoumim između tih i ovih:

Iako one prve, čini mi se, ljepše izgledaju na nozi, kako sam vidjela na nekim slikama.
Imaju i ovako:

A i ove su premedene:

Hahahah, jooooj, zaljubila sam se u Irregular Choice cipelice.
- Altheda
#156 Re: Cipelice, cipelice..
Eleonora, nosiću ih po gradu.
Ma nosiću ih i danju i noću, kako god mi bude odgovaralo, ne ograničavam se puno baš.
Jedino mi nisu za neke ozbiljne, formalne prilike ili za neke ušminkane izlaske, ali za svakodnevnu šetnju ili obični večernji izlazak, svakako.
Mislim da će vrlo dobro ići uz moj novi stajling (koji je jedan momak opisao kao egzotičan, a meni se opis sviđa
), a i kad se obuku na vrlo jednostavnu crnu odjeću, izgledaće super. 
Ma nosiću ih i danju i noću, kako god mi bude odgovaralo, ne ograničavam se puno baš.
Jedino mi nisu za neke ozbiljne, formalne prilike ili za neke ušminkane izlaske, ali za svakodnevnu šetnju ili obični večernji izlazak, svakako.
Mislim da će vrlo dobro ići uz moj novi stajling (koji je jedan momak opisao kao egzotičan, a meni se opis sviđa
- because_of_you
#157 Re: Cipelice, cipelice..
Hjooj, meni su više za one prilike gdje se ide autom.. Nešto ne meRem zamisliti da uđem u tramvaj sa njima
Ili da hodam 2 sata, i dođem kući a one pocrnile od prašine 
- Altheda
#158 Re: Cipelice, cipelice..
Što se tiče visine pete, mislim da mi ne bi trebao biti problem biti na njima satima. Imam jedne gležnjerice sa petom te visine i jaaaaako su udobne, mogu biti cijeli dan u njima.
A prašina... pa dobro, nije sad da ću hodat u njima bilo gdje i po bilo kakvom vremenu, ali vjerujem da će se iskoristiti.
Nisam dosad baš nosila "zanimljivu" obuću, pa se baš radujem da vidim kako ću to sve uklopiti.
A prašina... pa dobro, nije sad da ću hodat u njima bilo gdje i po bilo kakvom vremenu, ali vjerujem da će se iskoristiti.
Nisam dosad baš nosila "zanimljivu" obuću, pa se baš radujem da vidim kako ću to sve uklopiti.
- Eleonora
#159 Re: Cipelice, cipelice..
Ako ces u Milano, super. Al ovo nosati po Sarajevu ili nekom drugom manjem gradu u BiH, meni je smijesno.Altheda wrote:Eleonora, nosiću ih po gradu.![]()
Ma nosiću ih i danju i noću, kako god mi bude odgovaralo, ne ograničavam se puno baš.![]()
Mislim da će vrlo dobro ići uz moj novi stajling (koji je jedan momak opisao kao egzotičan, a meni se opis sviđa), a i kad se obuku na vrlo jednostavnu crnu odjeću, izgledaće super.
Ovo su prave artisticke cipele
Al igra boja, dizajn
- Altheda
#160 Re: Cipelice, cipelice..
Pa onda ni ja nisam za ovog grada ako po njemu hodam sa crvenim ružom na usnama i nekim haljinicama i kombinacijama koje se ne viđaju baš u ovom gradu.
Da li je Aida Đapo aka Idda van Munster (ako ne znate ko je, proguglajte) hodajući cirkus onda ili samo djevojka koja ima svoj stil i ne obazire se na druge?
Mislim da me ne treba ograničavati veličina grada i navike življenja okoline u onome što želim da nosim. I mislim da se i neke šašave cipele, torbice ili neke druge odijevne stvari mogu jako fino ukombinovati da ne izgledaju napadno.
Bilo kako bilo, meni se sviđaju, pa biće već prilike da se nose.
E, jes', nisam baš mislila da neću izlaziti iz njih, kad sam rekla da ću ih nositi i danju i noću, nego samo to da me vrijeme baš neće ograničavati.
Da li je Aida Đapo aka Idda van Munster (ako ne znate ko je, proguglajte) hodajući cirkus onda ili samo djevojka koja ima svoj stil i ne obazire se na druge?
Mislim da me ne treba ograničavati veličina grada i navike življenja okoline u onome što želim da nosim. I mislim da se i neke šašave cipele, torbice ili neke druge odijevne stvari mogu jako fino ukombinovati da ne izgledaju napadno.
E, jes', nisam baš mislila da neću izlaziti iz njih, kad sam rekla da ću ih nositi i danju i noću, nego samo to da me vrijeme baš neće ograničavati.
- because_of_you
#161 Re: Cipelice, cipelice..
Jednom je jedna djevojka slična toj Aidi ušla u trolu, meni bilo baš weird vidjeti nekoga takvoga, plus u javnom prijevozu
Voljela bih da sam je bolje snimila

- Altheda
#162 Re: Cipelice, cipelice..
Pa onda sam i ja u zadnje vrijeme malo čudna, jer i moj stil malo vuče na takav. 
Znam da je neobično, u pravu je Eleonora, ali sve što radim radim zbog sebe, a moj izgled i moje cipele nikog neće povrijediti. To što će se neko (vjerovatno) smijati, a Bože moj, nikad se nije svima sve sviđalo i čovjek ako malo odskače od okoline odmah mu se šapuće iza leđa. Narodu nikad ugoditi, zato ugađajmo sebi.
I da ne idemo više offtopic, dajte još cipela.

Znam da je neobično, u pravu je Eleonora, ali sve što radim radim zbog sebe, a moj izgled i moje cipele nikog neće povrijediti. To što će se neko (vjerovatno) smijati, a Bože moj, nikad se nije svima sve sviđalo i čovjek ako malo odskače od okoline odmah mu se šapuće iza leđa. Narodu nikad ugoditi, zato ugađajmo sebi.
I da ne idemo više offtopic, dajte još cipela.
- Eleonora
#163 Re: Cipelice, cipelice..
Znala sam da ces ovako odgovorit.Altheda wrote:Pa onda ni ja nisam za ovog grada ako po njemu hodam sa crvenim ružom na usnama i nekim haljinicama i kombinacijama koje se ne viđaju baš u ovom gradu.
Da li je Aida Đapo aka Idda van Munster (ako ne znate ko je, proguglajte) hodajući cirkus onda ili samo djevojka koja ima svoj stil i ne obazire se na druge?![]()
Vidjala sam pomenutu osobu u javnom gradskom prevozu, i znam je iz naselja
Jos sa takvim stavom, tako obucena, u onako smrdljivoj, prasnjavoj troli, meni kao meni, je to bilo uzasno smijesno.
Samo hocu da kazem, fenomenalno je kad neko ima stil i ZNA GA NOSITI. To se jednostavno osjeti. Kad neko nije siguran u ono sto nosi, itekako se osjeti ta nesigurnost.
Sretno sa tvojim cipelicama, kao umjetnicko djelo, meni su ovakve
I sto je najbitnije, uzivaj ih nositi, i pazi da se ne isprljaju u ovom nasem cistom gradu.
- because_of_you
#164 Re: Cipelice, cipelice..
Jel to ista osoba ta iz trole i ta što Altheda spominje?
Ova je imala praaavo neobičan glas, haman muški grub
Slažem se, treba furati svoje...
- Eleonora
#165 Re: Cipelice, cipelice..
Kazem, bila je ukocena i nije ni pricala.because_of_you wrote:Jel to ista osoba ta iz trole i ta što Altheda spominje?Ova je imala praaavo neobičan glas, haman muški grub
![]()
Ja volim cizme, tako da ovo nije izgleda tema za mene.
- Altheda
#166 Re: Cipelice, cipelice..
Hahah, pa dobro, ne izgledam ja baš kao dotična djevojka, ali mi se sviđa taj stil i unosim elemente istog u svoj. Dakle, ne odskačem od okoline kao ona, ali definitivno volim malo neobičnije kombinacije.
Slažem se, ipak, sa svime što si rekla.
I hvala, potrudiću se da ih održim čistima. To će biti moje prve "lude" cipele.
Ne mogu da nađem sliku onih udobnih koje sam spominjala, da vidite da volim i normalnu obuću.

Slažem se, ipak, sa svime što si rekla.
I hvala, potrudiću se da ih održim čistima. To će biti moje prve "lude" cipele.
Ne mogu da nađem sliku onih udobnih koje sam spominjala, da vidite da volim i normalnu obuću.
- Altheda
#167 Re: Cipelice, cipelice..
Ne bih ni ja znala reći, Aidu sam čula jednom, ali mi nije imala grub niti neobičan glas. Moguće je da ima još "čudakinja" u gradu.because_of_you wrote:Jel to ista osoba ta iz trole i ta što Altheda spominje?Ova je imala praaavo neobičan glas, haman muški grub
![]()
- Altheda
#168 Re: Cipelice, cipelice..

Djevojka ove cipele nabavlja iz inostranstva i većinu prodaje po vrlo pristupačnim cijenama. Naravno, ako nisu udobne, onda ni cijene nisu pristupačne.
- because_of_you
#169 Re: Cipelice, cipelice..
Ove bež su slatke
Koliko money-a? 
- Eleonora
#170 Re: Cipelice, cipelice..
Ja ne smijem nositi ovoliku štiklu
- because_of_you
#171 Re: Cipelice, cipelice..
Eleonora wrote:![]()
S obzirom da imaš 98 godina dobro je i da hodaš ikako
- Eleonora
#172 Re: Cipelice, cipelice..
because_of_you wrote:Eleonora wrote:![]()
S obzirom da imaš 98 godina dobro je i da hodaš ikako![]()
![]()
![]()
![]()
-
Gospoda Ministarka
#173 Re: Cipelice, cipelice..
Ove se mogu nabaviti u Sarajevu?Altheda wrote:
Djevojka ove cipele nabavlja iz inostranstva i većinu prodaje po vrlo pristupačnim cijenama. Naravno, ako nisu udobne, onda ni cijene nisu pristupačne.
Koja je cijena i kako mogu doci do te djevojke?
BTW, nisam osoba koja osuduje druge zato sto izgledaju drugacije, naprotiv, jako to cijenim, izdvajati se iz uniformiranosti ali ja zaista nikad ne bih obula nijedne cipelice sa prethodne str. sto okacise Sanabe i Altheda (osim ovih bez
- Mis mekinjas
#174 Re: Cipelice, cipelice..
šta je vama lijepo u baletankama, i onim odurnim cipelama na špic. Ja bih onog ko je to izmislio, poslala u ludnicu, ne znam šta mi je ružnije...
udobnost mi nije dovoljan razlog, ima cipela sa petama od 12cm, koje su udobne...
- Michun
#175 Re: Cipelice, cipelice..
uh pa ne mozes tako...o ukusima se ne raspravljaMis mekinjas wrote:![]()
šta je vama lijepo u baletankama, i onim odurnim cipelama na špic. Ja bih onog ko je to izmislio, poslala u ludnicu, ne znam šta mi je ružnije...![]()
udobnost mi nije dovoljan razlog, ima cipela sa petama od 12cm, koje su udobne...
baletanke su jakooo bolne, barem meni, jer su preravne. ja doduse kupila onaj neki gel za petu u dr. schoolu pa ubacim u baletanke. inace stupam kad hodam pa me ledja zabole ako sam u preravnom.
a koje su odurne cipele na spic?
za mene nema nista ljepse od klasicne salonke kao recimo louboutin sto pravi.