BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Obuca9

#151 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Obuca9 »

ultima_palabra wrote:
hz__semir wrote:Sjebaće se on od paklene atmosfere u Zenici, ništa se ti ne sekiraj. Kad zagrmi "Bosna 'e ša'pijon oooo" ima da mu se noge odsjeku.
Jesi ti u elementu danas :-D
Hoće to mene kad mi Saraj'vo izgubi :D
burek_in_space

#152 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by burek_in_space »

Da ga hoce ko od Zenichana na foru uzeti, pa mu ponuditi malo bijelog...
Obuca9

#153 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Obuca9 »

ultima_palabra wrote:
hz__semir wrote:Sjebaće se on od paklene atmosfere u Zenici, ništa se ti ne sekiraj. Kad zagrmi "Bosna 'e ša'pijon oooo" ima da mu se noge odsjeku.
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=16809
E'o, jesam ti reko da ce se usrati "dozavrat"
ultima_palabra

#154 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ultima_palabra »

hz__semir wrote:
ultima_palabra wrote:
http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=16809
E'o, jesam ti reko da ce se usrati "dozavrat"
Bauk Zenice kruži Evropom :zoka:
north

#155 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by north »

burek_in_space wrote:Da ga hoce ko od Zenichana na foru uzeti, pa mu ponuditi malo bijelog...
:lol: Samo to mora dan uoči tekme, poslije ručka recimo jednu crtu povući da na početku tekme bude u elementu.....
Obuca9

#156 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Obuca9 »

ultima_palabra wrote:Bauk Zenice kruži Evropom :zoka:
A meni ih zao bude svega mi, mogu misliti koliko se razocaraju kad poslije utakmice skontaju da su ih prevarili :D
splend

#157 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by splend »

te price o zenici i atmosferi na tekmama repke mi je na vrh glave :zzzz:
eto mutu, chivu, stancu, radu, i ostali nisu nikad igrali pred vise od 2000 ljudi :lol:
samo_ti

#158 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by samo_ti »

pa da je prije bila atmosfera nenadjebiva , jeste ( zivim za one tekme protiv Norveske , Belgije ... ) :) ... ali od kada se to pocelo dijeliti , prekrajati ... nabijati cijene i sve te gluposti , navijacima je ohladilo ... :oops: ... ma prezvakano je ovo davno , djaba pisati :D
splend

#159 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by splend »

upravo sam to i htio reci ;-)

zadnje 3-4 godine je obicni cirkus, a svi se nesto k'o furaju da je to predobro i da to samo u zenici ima :lol:
Max Bunker

#160 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Max Bunker »

splend wrote:te price o zenici i atmosferi na tekmama repke mi je na vrh glave :zzzz:
eto mutu, chivu, stancu, radu, i ostali nisu nikad igrali pred vise od 2000 ljudi :lol:
Ma to je Baka Sliskovic najbolje objasnio. Prepadnu se oni kada dodju na stadion a na svlacionicama razvaljena vrata, u svlacionicama voda do gleznjeva, jedan ili dva tusa a nema tople vode. Onda izadju na teren a ono grba do grbe. To njih sjebe a ne atmosfera na tribina, koja jeste u 95 % utakmica bila vrhunska ali reci da jedan Puyol ima tremu pred 17 000 navijaca u Zenici je smijesno. Pa covjece, ja prvi kada cujem onaj huk za vrijeme El Clasica se oduzmem od straha.
ultima_palabra

#161 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ultima_palabra »

Max Bunker wrote:
splend wrote:te price o zenici i atmosferi na tekmama repke mi je na vrh glave :zzzz:
Ma to je Baka Sliskovic najbolje objasnio. Prepadnu se oni kada dodju na stadion a na svlacionicama razvaljena vrata, u svlacionicama voda do gleznjeva, jedan ili dva tusa a nema tople vode. Onda izadju na teren a ono grba do grbe. To njih sjebe a ne atmosfera na tribina, koja jeste u 95 % utakmica bila vrhunska ali reci da jedan Puyol ima tremu pred 17 000 navijaca u Zenici je smijesno. Pa covjece, ja prvi kada cujem onaj huk za vrijeme El Clasica se oduzmem od straha.
Fol je što tu nema 17.000 navijača, teško da ima i 1.700 :roll: Ostalo su estradne zvijezde, "prijatelji" saveza, tajkuni s familijama, ljudi iz dijaspore po prvi put u Bosni nakon 15 godina, itd...
Daj po jednu tribinu Manijacima, Hordama, Robiji i Fanaticosima i imaćeš najbolju atmosferu u Evropi 8-)
jutarnji

#162 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jutarnji »

ultima_palabra wrote:Daj po jednu tribinu Manijacima, Hordama, Robiji i Fanaticosima i imaćeš najbolju atmosferu u Evropi
Pa to je vec do navijackih grupa, njih da to zanima ne bi bio problem izganjati tribine.
shalla

#163 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by shalla »

Kenu opet handre leđa (kao i tokom cijele karijere), baš me interesuje hoće li mu se opet ukazati povjerenje pa da strahujemo od svakog centaršuta :-)
Nek stavi Šehića, ma nek stavi Piplicu ako je 100% spreman, GOLMAN NE MOŽE BRANITI AKO NIJE 100% SPREMAN, ne priznajem ni 98% spremnost :mrgreen:
Bosanski_kralj

#164 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Bosanski_kralj »

ultima_palabra wrote:
Max Bunker wrote:
Fol je što tu nema 17.000 navijača, teško da ima i 1.700 :roll: Ostalo su estradne zvijezde, "prijatelji" saveza, tajkuni s familijama, ljudi iz dijaspore po prvi put u Bosni nakon 15 godina, itd...
Daj po jednu tribinu Manijacima, Hordama, Robiji i Fanaticosima i imaćeš najbolju atmosferu u Evropi 8-)
Neki od nabrojanih su rekli da ih reprezentacija ne zanima, tako da ih je teško očekivati na tribinama.
Edin H.

#165 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

shalla wrote:Kenu opet handre leđa (kao i tokom cijele karijere), baš me interesuje hoće li mu se opet ukazati povjerenje pa da strahujemo od svakog centaršuta :-)
Nek stavi Šehića, ma nek stavi Piplicu ako je 100% spreman, GOLMAN NE MOŽE BRANITI AKO NIJE 100% SPREMAN, ne priznajem ni 98% spremnost :mrgreen:
Neka zove Asmira dok jos ima vremena :oops:

Kenana su bolila ledja i prije utakmice u Albaniji, znamo kako je zavrsilo.
ultima_palabra

#166 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by ultima_palabra »

Bosanski_kralj wrote:Neki od nabrojanih su rekli da ih reprezentacija ne zanima, tako da ih je teško očekivati na tribinama.
Ma ja više govorim o hipotetskoj situaciji, kada bi imali zdrav savez i pristup reprezentaciji... i to bi se lako promijenilo ;-)
pirmin

#167 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by pirmin »

Edin H. wrote: Neka zove Asmira dok jos ima vremena :oops:
Ja se nadam da ce ga Pape vratiti Kanadjanima.
Nov, ocuvan, gotovo neotpakovan...branio par tekmi.
Mozda ga uzmu nazad. :oops:
splend

#168 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by splend »

sta ce zvati begovica, kad se ovaj mjesecima ne odaziva. eto sad bi se odzav'o :oops:

keno ce se oporavit, jak je to momak :thumbup:
Corola

#169 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Corola »

pirmin wrote:
Edin H. wrote: Neka zove Asmira dok jos ima vremena :oops:
Ja se nadam da ce ga Pape vratiti Kanadjanima.
Nov, ocuvan, gotovo neotpakovan...branio par tekmi.
Mozda ga uzmu nazad. :oops:
Takav ce se haman i vratiti co-proizvodjacu.Iako reklame nemogu da uvaze. :-)
Distortion

#170 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Distortion »

Nekad je bila nabrijana atmosfera na tekmama u Zenici ali kakvi likovi danas dolaze na Bilino tesko je ocekivati onakav pritisak i onakvo navijanje. Nema vise navijaca, mnogo je pozera, djevojaka, seljaka koji dolaze kao da je ekskurzija kakva, ispucaju citavu karticu na digitalcu dok su na stadionu eto da mogu pricat kako su bili na tekmi...

Totalni sam pesimista uoci ove utakmice!!!!
JThomas

#171 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JThomas »

nije ta fama bezveze nastala, al' nažalost, to je davna prošlost.

nek' za selmu bajrami ima mjesta u vip loži...
romanovero

#172 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by romanovero »

Distortion wrote:Nekad je bila nabrijana atmosfera na tekmama u Zenici ali kakvi likovi danas dolaze na Bilino tesko je ocekivati onakav pritisak i onakvo navijanje. Nema vise navijaca, mnogo je pozera, djevojaka, seljaka koji dolaze kao da je ekskurzija kakva, ispucaju citavu karticu na digitalcu dok su na stadionu eto da mogu pricat kako su bili na tekmi...

a kakvi to likovi dolaze,a kakvi bi po tvom misljenju trebali dolazit?
Mustang1

#173 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mustang1 »

Distortion wrote:Nekad je bila nabrijana atmosfera na tekmama u Zenici ali kakvi likovi danas dolaze na Bilino tesko je ocekivati onakav pritisak i onakvo navijanje. Nema vise navijaca, mnogo je pozera, djevojaka, seljaka koji dolaze kao da je ekskurzija kakva, ispucaju citavu karticu na digitalcu dok su na stadionu eto da mogu pricat kako su bili na tekmi...

To je bilo ono za baraz ..sumnjam da ce sad iko od tih sminkera ..ali ce seljaka bit jer nisam siguran da ce biti mnogo Zenicana ..a i oni koji budu na jugu ce samo belaj pravit ...
shalla

#174 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by shalla »

Edin H. wrote:
shalla wrote:Kenu opet handre leđa (kao i tokom cijele karijere), baš me interesuje hoće li mu se opet ukazati povjerenje pa da strahujemo od svakog centaršuta :-)
Neka zove Asmira dok jos ima vremena :oops:

Kenana su bolila ledja i prije utakmice u Albaniji, znamo kako je zavrsilo.
Asmir je gotova priča i ne treba ga se više ni pominjati.
Kenu jesu bolila leđa u Tirani i na treninzima prije ali se to zataškava pa ne treba ni o tome pričati.

Ja samo kažem da se nadam da će selektor odabrati najspremnijeg a ne najboljeg golmana (od ovih što su tu)...
alphonse kauders

#175 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by alphonse kauders »

Ja fakat ne znam što se tolika fama diže oko Zenice, pa hajmo pogledati malo rezultate u zadnjih 5 godina na našem "nepobjedivom bedemu".

06.09.2006 BiH - Mađarska 1:3
11.10.2006 BiH - Grčka 0:4
26.03.2008 BiH - Makedonija 1:1 (prijateljska)
01.06.2008 BiH - Azerbejdžan 1:0 (prijateljska)
20.08.2008 BiH - Bugarska 1:2 (prijateljska)
10.09.2008 BiH - Estonija 7:0
15.10.2008 BiH - Armenija 4:1
01.04.2008 BiH - Belgija 2:1
09.09. 2008 BiH - Turska 1:1
14.10. 2008 BiH - Španija 2:5
18.11.2008 BiH - Portugal 0:1

Dakle, ako izuzmemo prijateljske (a i tu imamo po jednu pobjedu, neriješeno i poraz), trenutno smo na učinku od 3 pobjede, dva neriješena i 4 izgubljene utakmice, s tim da su pobjede stigle protiv velesila Estonije, Armenije i haj srednje žalosti Belgije.

Ja fakat ne znam zašto je ona oranica od prednosti jednoj tehnički prilično opremljenoj ekipi koja voli spustiti loptu na zemlju??

Al haj, sreća pa Rumuni isto vole peljati kao mi...
Locked