Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Počevši od 18. aprila, pa sve do 15. maja ili isteka zaliha u sklopu akcije “Moja ekipa na Exitu” najveći festival jugoistočne Europe stimulirat će grupnu kupovinu ulaznica za studente na slijedeći način:
• Na 4, 5, 6 ili 7 kupljenih festivalskih ulaznica dobiva se 1 festivalska ulaznica gratis
• Na 8, 9 ili više kupljenih festivalskih ulaznica dobivaju se 2 festivalske ulaznice gratis i majice za sve kupce
Prilikom kupovine svi kupci će morati dokazati status studenta predajom fotokopije indexa.
Studentska akcija “Moja ekipa na Exitu” započeti će 18. aprila i trajati do 15. maja ili isteka zaliha.
U Bosni i Hercegovini će se akcija provoditi u DFK Banjaluka, Dom Omladine Banja Luka, Urban Beatz Tuzla i Opera Sarajevo.
Trenutna cijena ulaznice za Exit festival iznosi 118 KM.
Najbolja festivalska atmosfera, najveća imena svjetske i regionalne scene, najuzbudljiviji koncerti i najduži partyji, magična Petrovaradinska tvrđava u toplim julskim noćima i melting pot publike iz cijelog svijeta, sve ono što ljude privlači Exitu i ponovo ih vraća sada je dostupno za svačiju ekipu.
Exit 2011. održat će se od 7. do 10. jula, a pohodit će ga Arcade Fire, Portishead, Jamiroquai, Pulp, Grinderman, Underworld, Magnetic Man, M.I.A.
Jedna zanimljivost za sve studente. Pokrenuta je akcija pod nazivom “Moja ekipa na Exitu” koja motivise studente na grupne odlaske, besplatnim festivalskim ulaznicama i majicama.
Do 01. Juna ili isteka zaliha u sklopu akcije “Moja ekipa na Exitu” najveći festival jugoistočne Europe stimulirat će grupnu kupovinu na način:
• 4, 5, 6 ili 7 kupljenih festivalskih ulaznica dobiva se 1 festivalska ulaznica gratis
• Na 8, 9 ili više kupljenih festivalskih ulaznica dobivaju se 2 festivalske ulaznice gratis i majice za sve kupce
Prilikom kupovine svi kupci trebaju dokazati status studenta predajom fotokopije indexa.
U Bosni i Hercegovini će se akcija provoditi u DFK Banjaluka, Dom Omladine Banja Luka, Urban Beatz Tuzla i Opera Sarajevo.
Trenutna cijena ulaznice za Exit festival iznosi 118 KM.