Mozda da sad igramo:
Tevez - Bosanac - Adebayor
Ili da nam taj Bosanac bude na klupi, pa mijenja Adebayora?
P.S. Mancini je proglasen trenerom mjeseca u PL!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma šupak pravi. Prošle godine nije htio. Kao nismo klub sa tradicijom. Moš mislitBSn wrote:Braco po boji, upravo sam procitao na nasoj stranici da je potpisao sa nama neki Bosanac. Iz njemacke lige. Posto ja Njemce ne pratim, ima li ko da zna nesto vise o njemu?
Mozda da sad igramo:
Tevez - Bosanac - Adebayor
Ili da nam taj Bosanac bude na klupi, pa mijenja Adebayora?
P.S. Mancini je proglasen trenerom mjeseca u PL!
Ma sve to stoji, al ja neznam kako ću mu halalit onu izjavu. Jedino ako nam donese još jednu titulu u nizuSplinter wrote:decko zna igrati s obje noge, jak je i tehnicki potkovan. mislim da ce nam dobro koristiti,
njegova impresivna statistika to nagovjestava.
Šibicar wrote:Znaš,to nije toliko važno,bitno je da se pobjedjuje i da ekipi ide dobro,a ništa mi se ne može mjeriti sa uzbudjenjem pred tekmu,posebno onih 5 minuta kad igrači izlaze na teren tad je vrhunac uzbudjenja.....ja,daljinski,kokice,TV 76 inča ekran...ta povezanost....neprocjenjivo.Il_Principe wrote:za ove vjerne i uvijek odane navijace City-a, pitanje s kim Dzeko u napadu da igra i u kojoj formaciji igra vas klub
Max Bunker wrote:Hajde brzo, vi stariji navijaci, nasa sampionska generacija iz 1936/' 37![]()
mozes ako neces podjebavati??limun_junior wrote:kao sto pitari i horde dolaze na temu fk.zeljeznicar i manijaci na temu fk.sarajevo...mogul i ja ovdje da dolazim kao crveni ??![]()
![]()
Jašta neg naširomanovero wrote:MCFC jedini tim u istoriji 1.engleske lige koji je u sezoni zabio i primio vise od 100 golova,jedini tim koji je kao sampion ispao iz lige![]()
ovo su nasi neki mame mi
Joj Dedo mi je pričao o toj utakmici. On na tranzistoru slušo BBSiJoey Tribbiani wrote:Sta se smijes? Jesi li to zaboravio kad je '37 Fred Tilson zabio dva gola i donio nam titulu??? E kad se toga ne moreš sjetit, sad ti namjerno neću nabrojat ostatak ekipe.
zar nije i blackburn 95/96 poslije osvojene titule ispao iz lige ?romanovero wrote:MCFC jedini tim u istoriji 1.engleske lige koji je u sezoni zabio i primio vise od 100 golova,jedini tim koji je kao sampion ispao iz lige![]()
ovo su nasi neki mame mi
lerdi wrote:Joj Dedo mi je pričao o toj utakmici. On na tranzistoru slušo BBSiJoey Tribbiani wrote:Sta se smijes? Jesi li to zaboravio kad je '37 Fred Tilson zabio dva gola i donio nam titulu??? E kad se toga ne moreš sjetit, sad ti namjerno neću nabrojat ostatak ekipe.
Lowest finish by defending champions: 7thlimun_junior wrote:zar nije i blackburn 95/96 poslije osvojene titule ispao iz lige ?romanovero wrote:MCFC jedini tim u istoriji 1.engleske lige koji je u sezoni zabio i primio vise od 100 golova,jedini tim koji je kao sampion ispao iz lige![]()
ovo su nasi neki mame mi
To je vjerovatno samo u "Premier League" koja postoji od pocetka 90ih.romanovero wrote:Lowest finish by defending champions: 7thlimun_junior wrote:zar nije i blackburn 95/96 poslije osvojene titule ispao iz lige ?romanovero wrote:MCFC jedini tim u istoriji 1.engleske lige koji je u sezoni zabio i primio vise od 100 golova,jedini tim koji je kao sampion ispao iz lige![]()
ovo su nasi neki mame mi
Blackburn Rovers (1995-96)
BSn wrote:lerdi wrote:Joj Dedo mi je pričao o toj utakmici. On na tranzistoru slušo BBSiJoey Tribbiani wrote:Sta se smijes? Jesi li to zaboravio kad je '37 Fred Tilson zabio dva gola i donio nam titulu??? E kad se toga ne moreš sjetit, sad ti namjerno neću nabrojat ostatak ekipe.
Moj je '47. iso gore kad smo osvojili Prvu diviziju... Kad se vratio, nije mog'o sebi doc' 2 mjeseca.... sta mu je udba pocinila.
Pa sto odmah ne spomenu Fred TilsonaJoey Tribbiani wrote:@Edine H sta se smijes? Jesi li to zaboravio kad je '37 Fred Tilson zabio dva gola i donio nam titulu??? E kad se toga ne moreš sjetit, sad ti namjerno neću nabrojat ostatak ekipe.