Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kaubojstina wrote: Da pompoznim tipovima poput tebe osiguraju mjesto u prvom redu pozorista...eto sto to rade
I ne bi bilo prvi put da sam sam nabaciv'o celicne felge zimi na pogonim tockovima...jutro, pola 6, mora se na pos'o a snijeg 30 cm osvan'o...ostavljajuci alu nazad.
znaš šta sve fali ovome tvom što si napisao??? fali ukusa, a ovdje ga ima pet posto ljudi koji znaju nešto o autima...mrcilice, crni krovovi, lajsne i ostali kurci se stavljaju kako se stigne i gdje se stigne, a sve tipa, haj mi odradi to za cvaju, da budem najbrži u stanju mirovanja...
a to za stavljanje čeličnih felgi i zimunjara kada padne snijeg dokazuje kakav si vozač...sljedeći put me zovi da te gledam iz prvog reda pozorišta kad budeš stavljao čeličare...jbga, znam da se mora biti primijećen sa felgama i falcom po gradu i na minusima, jebo zakone i ostale kerefeke...i na kraju, kad ćemo drifati pod ručnom na snijegu?
johntra wrote:a to za stavljanje čeličnih felgi i zimunjara kada padne snijeg dokazuje kakav si vozač...sljedeći put me zovi da te gledam iz prvog reda pozorišta kad budeš stavljao čeličare...jbga, znam da se mora biti primijećen sa felgama i falcom po gradu i na minusima, jebo zakone i ostale kerefeke...i na kraju, kad ćemo drifati pod ručnom na snijegu?
de mi malo pojasni kakvi su to vozači koji zimi voze na čeličarama vs. alu felgama.
meni su i ljeti i zimi na autu iste fele i ista dimenzija guma(195/45/R15) i nikad nisam imao problema s istima, nit sam napravio ikad udes radi takvih guma, nit su mi felge potamnile nakon 4 zime. a lično ne razumijem kad neko sredi auto pa a 16ki ljeti pređe na 13ke s nakim divljim dimenzijama 145/85/R13... nakaradno izgleda totalno
johntra wrote:a to za stavljanje čeličnih felgi i zimunjara kada padne snijeg dokazuje kakav si vozač...sljedeći put me zovi da te gledam iz prvog reda pozorišta kad budeš stavljao čeličare...jbga, znam da se mora biti primijećen sa felgama i falcom po gradu i na minusima, jebo zakone i ostale kerefeke...i na kraju, kad ćemo drifati pod ručnom na snijegu?
de mi malo pojasni kakvi su to vozači koji zimi voze na čeličarama vs. alu felgama.
meni su i ljeti i zimi na autu iste fele i ista dimenzija guma(195/45/R15) i nikad nisam imao problema s istima, nit sam napravio ikad udes radi takvih guma, nit su mi felge potamnile nakon 4 zime. a lično ne razumijem kad neko sredi auto pa a 16ki ljeti pređe na 13ke s nakim divljim dimenzijama 145/85/R13... nakaradno izgleda totalno
ne smetaju meni ljudi koji voze samo na alu felgama i zimskim gumama, davno je razvijena tehnika zaštite istih od minusa, soli i ostalih stvari...meni je samo gore kad su na prednjim točkovima čeličare, a pozadi se ostave alu felge, a čeličare su većinom za dva broja manje...to mi je nakaradnije nego da neko stavi sve četiri gume manjeg profila, jer, gle čuda, zima je i snijeg...kod mene je slučaj da imam alu 17-ke ljeti i čeličare 15-ke...ja i još prije 15. novembra stavim čeličare, jer ne volim da mi je glava u torbi...ne čekam da padne prvi snijeg pa da onda stavljam zimske i to samo dvije naprijed...
johntra wrote:meni je samo gore kad su na prednjim točkovima čeličare, a pozadi se ostave alu felge, a čeličare su većinom za dva broja manje...ne čekam da padne prvi snijeg pa da onda stavljam zimske i to samo dvije naprijed...
meni i onaj gore hummer ili sta li je vec pravo dobro izgleda. znaci nije pravio pitu od govana nego je covjek pimpovo vec fenomenalnu makinu i naravio je pravo pravo dobrom.
karanana wrote:meni i onaj gore hummer ili sta li je vec pravo dobro izgleda. znaci nije pravio pitu od govana nego je covjek pimpovo vec fenomenalnu makinu i naravio je pravo pravo dobrom.
Problem je što je od hummer-a pravio "bentleya" . Pogledaj mu izgled i znakove zakačene po autu i volan . Seljakluk^2
johntra wrote:
znaš šta sve fali ovome tvom što si napisao??? fali ukusa, a ovdje ga ima pet posto ljudi koji znaju nešto o autima...mrcilice, crni krovovi, lajsne i ostali kurci se stavljaju kako se stigne i gdje se stigne, a sve tipa, haj mi odradi to za cvaju, da budem najbrži u stanju mirovanja...
a to za stavljanje čeličnih felgi i zimunjara kada padne snijeg dokazuje kakav si vozač...sljedeći put me zovi da te gledam iz prvog reda pozorišta kad budeš stavljao čeličare...jbga, znam da se mora biti primijećen sa felgama i falcom po gradu i na minusima, jebo zakone i ostale kerefeke...i na kraju, kad ćemo drifati pod ručnom na snijegu?
rece covjek koji vozi stila...e jebem ti, ode ovaj svijet u ku..c