fluidni, neka tebi škodilaka, jel' no tebi auspuh rikn'o nakon 2 godine i 30.000 ili sam nešto krivo upamtio?
EDIT, a ne, nije, nego sitnica - PROCESOR MOTORA.....
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Dakle neciji licni stav...shibonja wrote: Vala ova Yeti mi djeluje nekako nestabilna ,imam osjecaj da ce se na prvoj ostrijoj krivini prevrnutiA za te pare koje spominjes ja bih uvijek prije ove Skode uzeo Kia Sportage
![]()
![]()
I opet, nije rekao (cak i da je istina razlika koju spominje) "ja ne bih dao"... Nego ce on sada zaludjele ovcice opametiti i vratiti u VW tor...?! WTF ?golfista wrote:ova kia sa ovom opremom je skoro 60000 KM, Yeti sa opremom iz kije nije više od 40000 KM...I dalje bi dali 20000 KM više az Kiu?
Heheheheh...pa da kažem šta drugo, slag'o bihfluidni, neka tebi škodilaka, jel' no tebi auspuh rikn'o nakon 2 godine i 30.000 ili sam nešto krivo upamtio?
EDIT, a ne, nije, nego sitnica - PROCESOR MOTORA.....![]()
![]()
![]()
![]()
Kome li ce utusit ove octavijedrndalo wrote:Evo u toku je akcija Skode:"Nova Octavia-Pad, vec od 19.990 KM", cijena vazi do isteka zaliha...![]()
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110121040#
Zato hoce levatima kao sto si tigolfista wrote:citroen wrote:Kome li ce utusit ove octavijedrndalo wrote:Evo u toku je akcija Skode:"Nova Octavia-Pad, vec od 19.990 KM", cijena vazi do isteka zaliha...![]()
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110121040#![]()
![]()
tebi nece sigurno

Ih, kod mene to mali Nurko ozbiljno oserbeti za 3 stoje, i novija nego sto je u Boleslavi sisla s trake...johntra wrote:Ipak mislim da bi pored ovih Škoda izgledali neozbiljno prilikom izlaska iz istih...
ja kad se zigu, zigu se kako treba...jer i ovakva oktavija je bolji izbor od tog citroena od 33000 KM. Jer ja znam zašto je isti toliko novca, a ti?[/quote]golfista wrote:Zato hoce levatima kao sto si tiKome li ce utusit ove octavije![]()
![]()
tebi nece sigurno![]()
frngla wrote:imam problem sa fabiom, naime imam neki "cudan" osjecaj na volanu, prilikom dodavanja jaceg gasa volan se "otima" tj. kao da ima lufta... ista stvar se dogadja prilikom voznje po neravnoj cesti, ledu gdje su "usjeceni" tragovi guma imam osjecaj da nemam potpunu kontrolu nad autom :S savjeti ako mogu su dobrodosli, komentari da kupim drugo auto jer je skoda karina nisuhvala lijepo
da dodam seleni zamjenjeni i odradjena spura...
Mozda je letva volanafrngla wrote:ma nema veze s diskovima, diskovi su ok, nego bas na volanu se osjeti, ne znam kako da objasnim... kao da lufta ima :S

Dobro si je spustio, jos da si ga u petu prebacio, ne bi ni litar potrosiomemlija wrote:Trećom niz Krupac, lagano.....
![]()
nije moglo manje, nema šanse..uz sve varijante i varijacije...
![]()