VW Golf all about
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- shlauf
-
Blobi
#153 Re: VW Golf all about
Evo za dusu Better Mana. Zamolit cu te da izdvojis pet cijenjenih minuta svog vremena da pogledas ovaj video. Ne zbog konacne presude, vec zbog par recenica o Golfu koje ce u potpunosti demantovati tvrdnje demagoga poput tebe da je golf i vw opcenito skup zbog balkanskog mentaliteta. Ako balkanski mentalitet vlada i u UK i sire, onda smo pravo zajebana nacija
.
"And if you're talking value for money, there is something much more important - this is a Golf, so it will hold its value better and you should get your cash back on the other end. It's been around for 30 years now. When you sell 22 million of something you don't change the recipe, you just tweak it, to make it a bit better.".
Postavit cu ti pitanje: Koji je to auto jos prepoznatljivo poput Golfa? Pezo ili Reno
? Opel Astra? Neki drugi?

"And if you're talking value for money, there is something much more important - this is a Golf, so it will hold its value better and you should get your cash back on the other end. It's been around for 30 years now. When you sell 22 million of something you don't change the recipe, you just tweak it, to make it a bit better.".
Postavit cu ti pitanje: Koji je to auto jos prepoznatljivo poput Golfa? Pezo ili Reno
-
neki
#154 Re: VW Golf all about
Toyota Corolla (iliti ga Auris)Blobi wrote: Postavit cu ti pitanje: Koji je to auto jos prepoznatljivo poput Golfa? Pezo ili Reno![]()
![]()
![]()
? Opel Astra? Neki drugi?
preko 35 miliona prodatih..
- shlauf
- sheikh
#157 Re: VW Golf all about
Kad iz pete brzine kazu da je najbolje kupiti Golfa cemu dalje pricati 
Iako mu stvarno niko ne moze parirati
))))
Najbolja valuta
Iako mu stvarno niko ne moze parirati
Najbolja valuta
- respo
#158 Re: VW Golf all about
a peta je sveznajuca
oni znaju najbolje sve nema placenih priloga itd

oni znaju najbolje sve nema placenih priloga itd
- shlauf
- Karabaja
#160 Re: VW Golf all about
Obična...

i
mmmmmmm verzija

i
mmmmmmm verzija

- citroen
#161 Re: VW Golf all about
sta ima obicnaKarabaja wrote:Obična...
i
mmmmmmm verzija![]()
-
Desert Wind
#162 Re: VW Golf all about
ja ba - obican golf sa NAVI, 2zone klimom, DSG-om, kozom i svom ostalom mogucom i nemogucom opremom
za 22 milje

- Karabaja
#163 Re: VW Golf all about
kod nas u Švedskoj je to obična 
-
Gost1515
#164 Re: VW Golf all about
zato sa-x forumaši znaju najboljerespo wrote:a peta je sveznajuca
oni znaju najbolje sve nema placenih priloga itd![]()
-
Desert Wind
#165 Re: VW Golf all about
sto ne bi znali bolje? je l to jedna emisija radi statistike kvarova, odrzavanja, kostanja i slicno?Gost1515 wrote:zato sa-x forumaši znaju najboljerespo wrote:a peta je sveznajuca
![]()
ima i na forumu dosta ljudi koji su provozali dosta auta u zivotu a nisu se slikali za emisije...
-
Desert Wind
#166 Re: VW Golf all about
ne mogu da vjerujem jaruga - je l to prosjek plata u svedskoj 4-5 hiljada eura pa da je prosjek imat koznato auto sa tiptronic mjenjacem....Karabaja wrote:kod nas u Švedskoj je to obična
nisam znao da je svedska novi arapski emirat
de odvadi svijuti
-
Gost1515
#167 Re: VW Golf all about
Desert Wind wrote:sto ne bi znali bolje? je l to jedna emisija radi statistike kvarova, odrzavanja, kostanja i slicno?Gost1515 wrote:zato sa-x forumaši znaju najboljerespo wrote:a peta je sveznajuca
![]()
ima i na forumu dosta ljudi koji su provozali dosta auta u zivotu a nisu se slikali za emisije...
zato i jesmo tu i u ovakvoj situaciji ... što smo najbolji u svemu.
-
Desert Wind
#168 Re: VW Golf all about
nemoj se glupirat - lijepo te pitam koliko je relevantna jedna emisija u odnosu na 10 ljudi koji posjeduju golfa 5 ili 6 i donose svoja zapazanja...Gost1515 wrote:
meni jedna emisija - izvini - nije relevantna, to sto je tebi privlacna i marketinski dobro pokrivena je samo stvar mentalne apsorpcije onoga sta ti TV servira - u stvarnosti je puno drugacije drugar moj.
-
palamuda
#169 Re: VW Golf all about
Što se više čita ova teme sve se više uviđa nedodirljivost Golfa, njemu ne trebaju brojke, ne treba mu šprdnja sa konkurencijom, ne treba mu dodatna oprema, Golf nikad neće sam ubrzavati i ubiti cijelu porodicu, jer je on jednostavno br.1.
Ovo ismijavanje sa Golfom samo njemu ide u prilog jer konkurencija nema odgovora pa počinje da ga udara nisko.
Ne daj se Golfe, vidi se da u tebi ima nešto vražije i džaba.
Ovo ismijavanje sa Golfom samo njemu ide u prilog jer konkurencija nema odgovora pa počinje da ga udara nisko.
-
Gost1515
#170 Re: VW Golf all about
Bingo ... ja koliko vidim negativni su uglavnom ljudi koji NE POSJEDUJU golfa. Evo ja posjedujem auto koje dijeli platformu sa golfom (leon) imam samo riječi hvale. Imao prije golfa - opet isto.Desert Wind wrote:nemoj se glupirat - lijepo te pitam koliko je relevantna jedna emisija u odnosu na 10 ljudi koji posjeduju golfa 5 ili 6 i donose svoja zapazanja...Gost1515 wrote:
meni jedna emisija - izvini - nije relevantna, to sto je tebi privlacna i marketinski dobro pokrivena je samo stvar mentalne apsorpcije onoga sta ti TV servira - u stvarnosti je puno drugacije drugar moj.
wau ... jel ono crvena ili plava pilula da se onda probudim iz ovog matrixa ...?
- sheikh
#171 Re: VW Golf all about
Ma bezveze izmisljaju neke gluposti protiv golfa
malo se covjek nasmije
Ne svidja vam se golf,posteno 
Izvoli kupi Mercedes pa ces vidjeti sto mozes dobiti za 30k kod njih a da je novo
rece ti da kosta kod njih toliko paket opreme
I to ne Avantgarde 
Ja licno ne mogu si priustiti novu Mecku,ali Golfa da
Das Auto
malo se covjek nasmije
Izvoli kupi Mercedes pa ces vidjeti sto mozes dobiti za 30k kod njih a da je novo
rece ti da kosta kod njih toliko paket opreme
Ja licno ne mogu si priustiti novu Mecku,ali Golfa da
Das Auto
-
Cafe Camargue
#172 Re: VW Golf all about
ovakve teme su mi najdraže
uvijek se nađe neka manjina koja očajnički pokušava negirati ono što zna većina
samo ne znam u čemu je fol
jesu li to neki uposlenici ili zastupnici, ili možda dileri sa pik-a koji nude ove lijeve, pežoe, renole, fiate, mazde, i sl... ili je u pitanju jednostavno potreba za diskusijom? a najprije će biti da ubjeđuju sebe da se nisu zajebali, kad su uzeli to što su uzeli
uvijek se nađe neka manjina koja očajnički pokušava negirati ono što zna većina
samo ne znam u čemu je fol
jesu li to neki uposlenici ili zastupnici, ili možda dileri sa pik-a koji nude ove lijeve, pežoe, renole, fiate, mazde, i sl... ili je u pitanju jednostavno potreba za diskusijom? a najprije će biti da ubjeđuju sebe da se nisu zajebali, kad su uzeli to što su uzeli
- respo
#173 Re: VW Golf all about
camargue to se moze primjeniti i na one koje kuju golfa u zvijezde
a pravdaju se da se nisu zeznuli
kao slucaj jarana koji je imao dvicu
dok je vozio trosio 3 litra
prodao ga i tema o potrosnji kad on
jebo mater znao je potrositi i 10 litara
isto ja sa 1.4 motorom mislio trosim malo a manje trosim sada sa 2.0 motorom
a pravdaju se da se nisu zeznuli
kao slucaj jarana koji je imao dvicu
dok je vozio trosio 3 litra
prodao ga i tema o potrosnji kad on
jebo mater znao je potrositi i 10 litara
isto ja sa 1.4 motorom mislio trosim malo a manje trosim sada sa 2.0 motorom
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#174 Re: VW Golf all about
Jebote koji fanatizam!palamuda wrote:Što se više čita ova teme sve se više uviđa nedodirljivost Golfa, njemu ne trebaju brojke, ne treba mu šprdnja sa konkurencijom, ne treba mu dodatna oprema, Golf nikad neće sam ubrzavati i ubiti cijelu porodicu, jer je on jednostavno br.1.
-
herbert mekfjuger
#175 Re: VW Golf all about
ma nije to ni fanatizam, kolko je primitivizam i zatupljenostRomeo 80 wrote:Jebote koji fanatizam!palamuda wrote:Što se više čita ova teme sve se više uviđa nedodirljivost Golfa, njemu ne trebaju brojke, ne treba mu šprdnja sa konkurencijom, ne treba mu dodatna oprema, Golf nikad neće sam ubrzavati i ubiti cijelu porodicu, jer je on jednostavno br.1.
Ne daj se Golfe, vidi se da u tebi ima nešto vražije i džaba.Zbog ovakvog mentaliteta ljudi koji voze tu švapsku kantu i volim što ne spadam u većinu. Lijepa manjina!
hahaha najjači ovaj iznad što kaže ubjeđuju sami sebe da se nisu zajebali... pa jbt kažem stid bi me bilo vozit golfa...