radostan dan wrote:Neko pamti Bari, neko Fljamurtari.felipe kajetano wrote:
ma hajde moj radosni prijatelju, bice bolje iduci put
P.S.
Kako ide ona..."Svuda grmi okolo"

Moderators: Charuga, Tomahawk11
radostan dan wrote:Neko pamti Bari, neko Fljamurtari.felipe kajetano wrote:

radostan dan wrote:Ma ja tek onako probao da odgovorim, tek da se zna da na -Ljubinom grobu- još ima proletera.![]()
Ovo više prerasta u kompleks. Hajd nema veze, bilo je vremena kad ste i vi dugo postili.
Ja sam devedesetih samo blagim smiješkom gledao Grobare kako pjene, nismo imali oko čega da se raspravljamo. I sad je ista situacija, samo obrnuto jbg.Creasy wrote:Divim se vasoj konverzaciji. Ja sam sa svojim Glodarima rat vodio do malopre...
a mene druže, po običajufosil wrote:De stavite kake oznake, ne znam ko koga handri.
King_Jeremy wrote:I poluvreme, zvezda vodi 2:0, Evandro strelac u 34. i 63. minutu.
Što tri, nisam pratio, da nisu grobari poflautali gdje na gostovanju?Creasy wrote:4:1 Kaludjerovic.
Sad je razlika -3 boda.
LapsusCreasy wrote:King_Jeremy wrote:I poluvreme, zvezda vodi 2:0, Evandro strelac u 34. i 63. minutu.
Mislis 43.![]()
kašike vide sveradostan dan wrote:Znači, kašike vako kažu - prvo regionalna liga, pa prodaja Rupe Rusima, i onda Zvezda uzlijeće u visine... do Zenitove expoziture.
radostan dan wrote:Felipe, ima li te jarane, malo popustila zima, tek minus tri.
Dolazi chika Putin da to poshamara sutra. Sitna buranija je to naspram njega.radostan dan wrote:Stari, ja sam uvjek za pravo. Kod mene ne pali ona - ko je jamio - jamio. Čast svakome, veresija - nikome.
Nadam se da će i čika Zeka u čistilište.
Nego, šta veliš na Ruski šoping po BG-u. Kupiće .urac od ovce, moraju prvo da eliminišu Lukića, krimose i narko dilere iz uprave i sa tribina, neće se ovi dati lako, uigrana je to firma.
Ma doce i tandem Zeka-Bjeka na tapet a.b.dradostan dan wrote:Stari, ja sam uvjek za pravo. Kod mene ne pali ona - ko je jamio - jamio. Čast svakome, veresija - nikome.
Nadam se da će i čika Zeka u čistilište.
Nego, šta veliš na Ruski šoping po BG-u. Kupiće .urac od ovce, moraju prvo da eliminišu Lukića, krimose i narko dilere iz uprave i sa tribina, neće se ovi dati lako, uigrana je to firma.
radostan dan wrote:Koju masu? Nema mase. Imaš desetak likova, svaki po tri kila krim. dosijea, Šavija and co., dilanje gudre, šanerisanje preko grane i ostali bg-zemun tripovi. Njih desetak po dvadesetak poslušnika, cirka 200 majmuna, od kojih svaki četvrti zaduži megafon. I talasaj raju. A raja voli da se - pali i žari![]()
Evo upravo čitam, Trajković (policajac) - nisam spreman da više dolazim na suđenja, jer sam psihički i fizički oboleo. Ma koja .určeva pravda za Uroša? Ma dvaj's godina Zabele, odmah, da sam ja vlast.
Bureče, boli Putina za Zvezdu, to Zenit hoće filijalu na Balkanu. Regionalna liga bi bila jedini spas, ali pučanstvo na tribinama nije zrelo za to.
Ma kontam na obicne ljude, poput nas dvojice.,..radostan dan wrote:Koju masu?