Sta poslije...sve se cini prazno !

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
maxell_sarajevo

#151 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by maxell_sarajevo »

Platis 10KM odes na derbi i svu svoju frustraciju iskalis na pomocnog sudiju, dakle trcic po tribini i '90min mu govori sta ti na um padne i zamisli da ti je on pokupio zensku. :D
P.S. Necemo te zajebavati :D
speechless

#152 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by speechless »

maxell_sarajevo wrote:Platis 10KM odes na derbi i svu svoju frustraciju iskalis na pomocnog sudiju, dakle trcic po tribini i '90min mu govori sta ti na um padne i zamisli da ti je on pokupio zensku. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: vrlo konstruktivno

a mozes i otici na vils istrcat se onako, poslije fizicke aktivnosti se osjecas mnogo bolje :dance: :dance: :dance:
Urban B.

#153 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Urban B. »

speechless wrote:
maxell_sarajevo wrote:Platis 10KM odes na derbi i svu svoju frustraciju iskalis na pomocnog sudiju, dakle trcic po tribini i '90min mu govori sta ti na um padne i zamisli da ti je on pokupio zensku. :D

a mozes i otici na vils istrcat se onako, poslije fizicke aktivnosti se osjecas mnogo bolje :dance: :dance: :dance:
djes mu to savjetovat ba,treba da je tamo vidi sa drugim kako setaju!maxell-ov prijedog je bolji :D
Mariella

#154 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Mariella »

JokTo wrote: Oboje smo u fazi studiranja,sto je najgore moramo se vidjati svaki dan,jer idemo na isti faks :S
Stariji sam godinu dana,al smo ista godina.
Nisam joj prvi momak,ali joj je prva ozbiljna veza bila samnom :)
Mislim da se u ovome nalazi odgovor, u vezi ste 3 godine a jos uvijek studirate sto znaci da ste poceli dosta mladi, ona pogotovo jer je mladja od tebe. Plus, ti si joj prva ozbiljna veza.. Ono sto ti je ona rekla znaci da zeli probati nesto novo, vidjeti kako je s nekim drugim, jer s tobom vise nije to to, uglavnom dosadilo joj biti u dugoj vezi...
burek_in_space

#155 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by burek_in_space »

Ghost_Rider_XXX wrote: Pa ja tebe držim za jako pametnog insana ( i još nekolicinu na ovom forumu), sebe takođe držim za pametna insana (da mi je bogdo sve veliko ko ego), tako da je princip i isti u pitanju su nijanse dolaska do riješenje. Kao matematika. :D
Dzaba ti sve, mima je moja i nemam namjeru da je dijelim s tobom. :evil:
Ljuska_u_BaklaFi

#156 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Mima je MOJA :D
burek_in_space

#157 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by burek_in_space »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Mima je MOJA :D
Jah, shta ima josh?! 8-)
hocunecu

#158 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by hocunecu »

onda cu ja uzeti burek :D
*mima*

#160 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by *mima* »

Ko je ugasio svjetlo?
kmirsad

#161 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by kmirsad »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Mima je MOJA :D
E neče moći ove noči... nema svojatanja nacionalnih dobara... uzmi Neretvu, Unu... :twisted:
speechless

#162 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by speechless »

Urban B. wrote:
speechless wrote:

djes mu to savjetovat ba,treba da je tamo vidi sa drugim kako setaju!maxell-ov prijedog je bolji :D
vjeruj mi da bi mu bolje bilo da to vidi, poslije se nece pitati sta i kako, pa preispitivati svoja djela i postupke.... meni je najgore bilo dok nisam znala sta je razlog, a kad sam saznala, totalno sam ga prekrizila, za sva vremena :-D
JokTo

#163 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by JokTo »

Urban B. wrote:Ista al bas ista situacija se meni desila,isti je razlog naveden bio,naravno kasnije sam skontao da to nije imalo nikakve veze al to dovoljno govori o njoj!
Kazes da idete na fakultet i ja predpostavljam da je ona negdje 1 il 2 godina,po tvojoj prici je jako nezrela osoba i jos uvjek se trazi u ovom svijetu,ne zna sta zeli!ovo je neka moja predpostavka :D
A ti nemoj ni slucajno da je zoves,izlazi sa jaranima,uzivaj,zajebaji se al prvih dana mojne druge ganjat jer ispada ofirno.Bit ce tebi tesko na pocetku al je istina da vrijeme lijeci sve,mozda ce ti trebati mjesec-dva,5,6 il godina al kad tad ces skontat da ta osoba ustvari nije za tebe!Ako si iz Sa izadji u grad i vidjet ces najmanje 10 ljepsih cura a ako nisi dodji pa razbistri glavu u novoj okolini :D
I moj savjet ti je i ako ti se kasnije javi a vjerovatno hoce,nikad se ne vracaj na staro,jer onda pocinju isti problemi a ne znam dal onda mozes toj osobi vjerovati nakon ovog sto ti je uradila!

P.S.sa rajom koju pivu drmni i lakse ce ti biti,ako ti ne bude odmah bolje,nekih 7 dana konstantno cugaj,8 dan ti nece biti do zivota a kamoli da mislis o bivsoj dragoj :D

hahaha...a to i radim,ev 20 dana prodje,izlazim..jbg..sta cu..bukvalno se ne treznim,ev bas sinoc bio u slozi i jezu...ubio se ko zvijezda :D
aal najgore je navecer,prodje provod...kad legnem uvijek se iste misli vrate...rekose mi danas da su je vidjeli u " Dijalogu " s nekim likom,sta ja znam..kad sam ovo saznao,mozda mi je i lakse...ili sam sebe tjesim :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#164 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Truba »

povratak kući je isti uvijek
odakle god da se vraćaš bio jeruzalem ili jablanica
iste misli :) :) :) :)
JokTo

#165 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by JokTo »

Zelena Carapa wrote:Imam ja jos nekoliko pitanja prije final verdict :-D

Kazes studirate zajedno te ste primorani vidjati se svaki dan. Kako su izgledali vasi izlasci? Jeste li iz istog mjesta? Jel pred njom neki zivotni plan u koji se ti ne uklapas glatko (tipa povratak u rodni grad, odlazak na postdiplomski, jel moguce da joj roditelji vrse pritisak da se uda (?), da li je inace osoba koja je odlucna, ili je prevtljiva, mozda samo povodljiva, podlozna uticajima sa strane? I na kraju da nisi primjetio promjenu u patrnu njenog ponasanja u zadnje vrijeme (krenula na kurs, plivanje, izlazila cesce bez tebe)...mislim ovo su sve znaci koji su ti mogli govoriti (a i sad ti pojasniti) neke razloge situacije u kojoj se sad nalazis.

Svasta je moguce, ali ja ti ne mogu reci sta mislim bez ovih informacija. Moguce je da si joj jednostavno dosadio, da si upao u rutinu, da si neambiciozan i da iako je mladja fura brze na faxu, da misli da je bilo vrijeme da je zaprosis a ti nisi, da je pod pritiskom da sazna na cemu je s tobom, da je nasavjetovala neka ne bas pametna i dobronamjerna prijateljica, da pokusava da izazove tvoju reakciju da je pocnes malo vise cijeniti, da je upoznala nekog novog interesantnijeg, da misli da moze i treba bolje....milion mogucnosti ali samo ti znas (iskreno duboko u sebi) sta bi to moglo biti.
Eeej,izlascii...ma extra bilo,naravno bilo je tu i neki monotoni faza...ali kao u svakoj vezi :?
Ovo da je bilo extra,da li je to moje subjektivno misljenje? neznam,mogucee...al smatram da smo se odlicno provodili :D
A sto se tice veze,ev sad mi pade napamet jedna stvar koju nisam shvatao ozbiljno...to sam nedavno primjetio,postala je svjesna svoje ljepote,primjetila je da se za njom okrecu momci..i to joj pocelo laskati...da li to moze biti razlog?

Danas sam shvatio...,neko je jucer napisao "Niko ne odlazi kada voli" tako da ona njena recenica da me voli i da joj je stalo do mene,al trenutno nema volje za vezu..stvarno pada u vodu...to joj je bio samo izgovor ,al trebalo mi je da to shvatim.
Dobio sam informaciju od prijatelja da su je vidjeli u gradu s nekim momkom...da li je normalno sto sumnjam u to? skeptican sam po pitanju toga...ali ako je tako onda svakako moram nastaviti dalje !
generacija77

#166 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by generacija77 »

Prije nekih 5 godina sam bila u istoj situaciji kao ti. Prekinula sam duzu vezu (malo kraca od tvoje) sa momkom do koga mi je bilo jako stalo. Prekid se desio iznenada, na njegovu inicijativu i bacio me u ocaj. Svaki moj pokusaj da uspostavim bilo kakvu normalnu komunikaciju s njim zavrsavao je jako grubo s njegove strane, nije zelio komunicirati sa mnom. Bukvalno receno - odbacio me kao jedan otirac za noge!
Pitala sam se u cemu sam pogrijesila, sta bi mogao biti razlog, stalno sam preispitivala sebe i svoje postupke u proslosti... Mozda mi je najvise bilo zao vremena koje sam investirala u pogresnu osobu - njega. Pala sam u duboku depresiju, nisam imala volje ni za cim, da sam mogla ne bih nikako ustajala iz kreveta...
Mislila sam da je on ljubav mog zivota i da vise nikada necu sresti i voljeti nekoga poput njega!
Sada sam u sretnoj, ozbiljnoj vezi sa momkom koji mi mnogo bolje odgovara u svakom pogledu, a kada se samo sjetim koliko sam patila i razmisljala o besmislenosti zivota, sada na to mogu samo da se slatko nasmijem, vjeruj mi! :) Ako je ona "ona prava", sama ce ti se vratiti ako joj je stalo... Vrijeme ce najbolje pokazati. Ako nije, nemoj tugovati, vjeruj da ces mozda jednog dana biti sretan sto se ta veza zavrsila.
because_of_you

#167 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by because_of_you »

generacija77 wrote:Prije nekih 5 godina sam bila u istoj situaciji kao ti. Prekinula sam duzu vezu (malo kraca od tvoje) sa momkom do koga mi je bilo jako stalo. Prekid se desio iznenada, na njegovu inicijativu i bacio me u ocaj. Svaki moj pokusaj da uspostavim bilo kakvu normalnu komunikaciju s njim zavrsavao je jako grubo s njegove strane, nije zelio komunicirati sa mnom. Bukvalno receno - odbacio me kao jedan otirac za noge!
Pitala sam se u cemu sam pogrijesila, sta bi mogao biti razlog, stalno sam preispitivala sebe i svoje postupke u proslosti... Mozda mi je najvise bilo zao vremena koje sam investirala u pogresnu osobu - njega. Pala sam u duboku depresiju, nisam imala volje ni za cim, da sam mogla ne bih nikako ustajala iz kreveta...
Mislila sam da je on ljubav mog zivota i da vise nikada necu sresti i voljeti nekoga poput njega!
Sada sam u sretnoj, ozbiljnoj vezi sa momkom koji mi mnogo bolje odgovara u svakom pogledu, a kada se samo sjetim koliko sam patila i razmisljala o besmislenosti zivota, sada na to mogu samo da se slatko nasmijem, vjeruj mi! :) Ako je ona "ona prava", sama ce ti se vratiti ako joj je stalo... Vrijeme ce najbolje pokazati. Ako nije, nemoj tugovati, vjeruj da ces mozda jednog dana biti sretan sto se ta veza zavrsila.
:thumbup: :thumbup: Potpis na sve, jedino bih ovu boldiranu riječ zamijenila sa riječi SIGURNO ;-)
jutarnji

#168 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by jutarnji »

JokTo wrote:Dobio sam informaciju od prijatelja da su je vidjeli u gradu s nekim momkom...da li je normalno sto sumnjam u to? skeptican sam po pitanju toga...ali ako je tako onda svakako moram nastaviti dalje !
Pa ne moze to tako, pa nisi Svabo majka mu stara. Zna se kako se to rijesava u Bosni i Hercegovini. Tip ti digne
trebu i ti kao nikom nista? Obavezno da si ga nasao i dobro ga namaraj :D ( ovo pod uslovom da si jaci od njega).
JokTo

#169 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by JokTo »

Ev sad jos jedna zbunjujuca situacija :?

Na fb stavljen personal ... Ozenit ces se ti i udacu se ja, plakat cemo ,znam, kad god se sretnemo ... !

wtf...?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#170 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Truba »

pa zar se niste izbrisali :mrgreen:

ja beze po farmi njoj okopavam čistim hranim stoku a ona ništa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pustopoljina

#171 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by pustopoljina »

JokTo wrote:Ev sad jos jedna zbunjujuca situacija :?

Na fb stavljen personal ... Ozenit ces se ti i udacu se ja, plakat cemo ,znam, kad god se sretnemo ... !

wtf...?
ma to ona da je manje grize savjest. ignorisi to. ona je tebe vec prezalila.
because_of_you

#172 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by because_of_you »

wtf...?

Samo Bog zna kome je to upućeno :-) :-) :-)
jutarnji

#173 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by jutarnji »

wtf...?
Saznala da se opijas pa hoce da te skroz dokrajci :lol:
I nemoj da cugas, to je za levate.
Cholina_Lokica

#174 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by Cholina_Lokica »

komi wrote:pa zar se niste izbrisali :mrgreen:

ja beze po farmi njoj okopavam čistim hranim stoku a ona ništa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#175 Re: Sta poslije...sve se cini prazno !

Post by ladyblue18 »

Zajebava te ba...u mozak. :D
Znam, been there, done that. :D Doduse u to vrijeme nije bilo fb-a, ali ipak. :lol:
Izbrisi je jednostavno.

Komi :lol: kralju :sax:
Post Reply