Faruk wrote:sve samo ne mrtvi bakir
X
Faruk wrote:sve samo ne mrtvi bakir
Ja to nisam nikad rekla. Priču o mom porijeklu su počeli drugi članovi, a ja sam samo odgovorila na pitanje.avicena wrote:To što si Sarajka automatski te čini pametnijom u odnosu na stanovnike iz ostalih dijelova drage nam BiH.Zla polusestra wrote:Ako te baš interesuje, moji su u Sarajevu dugo, duugoKad tvoji doselise u Sarajevo? Zapamti - najvise pravih Sarajlija je u Starom Gradu a Stari Grad nikada nije bio crven - pa ni za vrijeme bravara![]()
Pa neko reče da i internet čovjeka čini pametnijim.![]()
Frishak wrote:dosta birackih mjesta jos nije zatvoreno
uostalom zenica, dio sarajeva
dosada 55% izaslo na glasanje
Prave saraljilje? Mislis one poput Kusturice?Imamopobjednika wrote: Kad tvoji doselise u Sarajevo? Zapamti - najvise pravih Sarajlija je u Starom Gradu a Stari Grad nikada nije bio crven - pa ni za vrijeme bravara.
Kolika je izlaznost bila prije 4 godine?riko-ga wrote:Frishak wrote:dosta birackih mjesta jos nije zatvoreno
Sramota.Ali bolje i to vec manje od 50%.
Kako je Lagumdzija imao 15 godina,camio cekajuci u opoziciji?leet wrote:e nek ce mi zato biti bolje sa lagumdzijom i slicnimhrasno38 wrote: Imas ogromnu nadu da ce te voditi najveci kriminalac u BiH i onaj koji je u ratu hapsen za odavanje vojnih tajni. Ma ljudina i po od metar i zilet. Jos jedan koji kad stane ispred Dodika ce izgledati dramaticno neozbiljno i smijesno.imali su 15 godina da nesto urade.. sta su uradili ? nista.
Hehehe, identicno!!BSn wrote:za sve nivoe osim kantona - sdp, a i tamo sam zaokruzio crvene.

avicena wrote:To što si Sarajka automatski te čini pametnijom u odnosu na stanovnike iz ostalih dijelova drage nam BiH.Zla polusestra wrote:Ako te baš interesuje, moji su u Sarajevu dugo, duugoKad tvoji doselise u Sarajevo? Zapamti - najvise pravih Sarajlija je u Starom Gradu a Stari Grad nikada nije bio crven - pa ni za vrijeme bravara![]()
Pa neko reče da i internet čovjeka čini pametnijim.![]()
E vidi se da si rodjen oko 92 jer lagumdizja nikad do sada nije bio na vlasti onako kako su bili SDA, SBiH i sl. A o duzini nije potrebno ni pricati a posto si tako mlad Lagumdzija je bio samo jednom na vlasti i to vrlo kratko u koaliciji sa Harisom. Zato tastaturu u ruke i malo surfaj a nemoj pricati nebuloze.leet wrote:e nek ce mi zato biti bolje sa lagumdzijom i slicnimhrasno38 wrote: Imas ogromnu nadu da ce te voditi najveci kriminalac u BiH i onaj koji je u ratu hapsen za odavanje vojnih tajni. Ma ljudina i po od metar i zilet. Jos jedan koji kad stane ispred Dodika ce izgledati dramaticno neozbiljno i smijesno.imali su 15 godina da nesto urade.. sta su uradili ? nista.
treba prvo skočiti pa reći hopAlfa_Ze wrote:Imam haber da Fahro vec slavi !!
Ako se dobro sjecam, malo ispod 50%hercegovac_pravi wrote:Kolika je izlaznost bila prije 4 godine?riko-ga wrote:Frishak wrote:dosta birackih mjesta jos nije zatvoreno
pa da je radio nesto kako treba valjda bi ga neko izabr'o na jednom od prethodnih izbora ? i cini mi se da je jedno vrijeme sdp bio na vlasti, ne sjecam se bas najboljeSahbaz12 wrote:Kako je Lagumdzija imao 15 godina,camio cekajuci u opoziciji?leet wrote:e nek ce mi zato biti bolje sa lagumdzijom i slicnimhrasno38 wrote: Imas ogromnu nadu da ce te voditi najveci kriminalac u BiH i onaj koji je u ratu hapsen za odavanje vojnih tajni. Ma ljudina i po od metar i zilet. Jos jedan koji kad stane ispred Dodika ce izgledati dramaticno neozbiljno i smijesno.imali su 15 godina da nesto urade.. sta su uradili ? nista.
Frishak wrote:u nekim opstinama izmedju 60-70%, u nekim cak 80%
kao sto rekoh. trenutno 54% u RS, 55% u federaciji

Cinimi se nizi ali tek kad izlazak predje 70% glasaca moze se reci da ce vecina odluciti.Sve do tad manjina odlucuje.Ali takoje kako je.hercegovac_pravi wrote:Kolika je izlaznost bila prije 4 godine?riko-ga wrote:Frishak wrote:dosta birackih mjesta jos nije zatvoreno
Sjedi,1! Nisi se dobro pripremio za ove izbore,popravni za 4 godine!leet wrote:pa da je radio nesto kako treba valjda bi ga neko izabr'o na jednom od prethodnih izbora ? i cini mi se da je jedno vrijeme sdp bio na vlasti, ne sjecam se bas najboljeSahbaz12 wrote: Kako je Lagumdzija imao 15 godina,camio cekajuci u opoziciji?