Dobri ste ko hljeb al teski ko tucplain vanilla wrote:moram napraviti spisak neprijatelja, ne mogu ja vas sve popamtiti![]()
eto, nek vas oni iz goska i slavije milke kad dodjete![]()
ne mozete vi mene uvjeriti da ja ne trebam Slobodi zeljeti uspjeh i opstanak, niti da su vase grozne zelje opravdane
FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
itekako
#151 Re: FK Sloboda Tuzla
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#152 Re: FK Sloboda Tuzla
Niko nije tvoj neprijatelj, sta ti je, cak sta viseplain vanilla wrote:moram napraviti spisak neprijatelja, ne mogu ja vas sve popamtiti![]()
ne mozete vi mene uvjeriti da ja ne trebam Slobodi zeljeti uspjeh i opstanak, niti da su vase grozne zelje opravdane
Otici u Gabelu ili Lukavicu je piknik, izlet..i fin provod, za razliku od odlaska u Tuzlu, kako na terenu tako i za gostujuce navijace, a narocito onda kada smo bili stavljani u onaj "kavez" i blato iza gola
A ti mozes zeliti Slobodi uspijeh i opstanak, to je sasvim ok, ali je i ok da im ja zelim ispadanje iz lige
Mada vjerujem da cete ostati u ligi, ali eto
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#153 Re: FK Sloboda Tuzla
Nista mrze mi nema u raspravama nego kad se potegne nekakav odnos Sarajeva i Tuzle. Da sam ja ista rekla protiv Sarajlija, pa ok, raspravljali bismo o tome, ali nisamitekako wrote:
Nista ruzno nisam rekao i ako si tako shvatila moj komentar ja ti se izvinjavam, kao i svim tuzlacima koji su ovaj komentar tako protumacili.
Samo rekoh kako je malo ponositijih ljudi od Tuzlaka, sto je cinjenica. U tom sam kontekstu naveo argumente koji se najcesce povlace u mojim, prijateljskim i dobronamjernim, raspravama sa tuzlacima koje poznajem. Nista u tome nema lose, naprotiv. Meni je to simpaticno i drago mi je da postoje ljudi koji zaista toliko vole svoje kao sto to vole tuzlaci.
Tuzla u mom srcu ima posebno mjesto i s tim na umu, tumaci moje buduce komentare o Tuzli, tuzlacima, Slobodi, Rupi u zidu, Grahi, raji s Jale, Kapiji, OKK Slobodi, Mejdanu, Panonici i svim drugim tuzlarijama.
Peace
Meni je sasvim prirodno da svoj grad najvise volim, bez obzira na sve njegove mane. Ne zavidim nikome, narocito u BiH, ne bih se mijenjala ni s kim, Sarajlije koje sam upoznala su mi super i tu je kraj price.
Zato me iznervirao tvoj komentar jer je odjednom umijesao Sarajevo koje s ovom pricom nema nikakve veze. Vi imate pravo ne voljeti Slobodu, ja je imam pravo voljeti i et'
- plain vanilla
#154 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne znam prate li ovo fukare, nadam se zbog vas da ne prate-LIBERO- wrote:Niko nije tvoj neprijatelj, sta ti je, cak sta viseplain vanilla wrote:moram napraviti spisak neprijatelja, ne mogu ja vas sve popamtiti![]()
ne mozete vi mene uvjeriti da ja ne trebam Slobodi zeljeti uspjeh i opstanak, niti da su vase grozne zelje opravdane![]()
![]()
Otici u Gabelu ili Lukavicu je piknik, izlet..i fin provod, za razliku od odlaska u Tuzlu, kako na terenu tako i za gostujuce navijace, a narocito onda kada smo bili stavljani u onaj "kavez" i blato iza gola![]()
A ti mozes zeliti Slobodi uspijeh i opstanak, to je sasvim ok, ali je i ok da im ja zelim ispadanje iz lige. Ne zato sto ja mrzim Tuzlu ili nesto slicno tome NE, nego cisto radi serije "gostoprimstava" i u sta se ta Sloboda pretvorila
![]()
Mada vjerujem da cete ostati u ligi, ali eto
Pa vi idite u Gabelu na piknik, a ovdje dodjite pa zaradite bodove
-
itekako
#155 Re: FK Sloboda Tuzla
sta ima batineplain vanilla wrote: Hajde, niste curice, malo batina nije nikog ubilo
http://www.youtube.com/watch?v=kJRD13-RoO8
- plain vanilla
#156 Re: FK Sloboda Tuzla
i sta je poenta? dosli na trg, ponasate se k'o pusteni s lanca i hocete da vas neko milki?itekako wrote:sta ima batineplain vanilla wrote: Hajde, niste curice, malo batina nije nikog ubilo![]()
batina je iz raja izasla
- Charuga
- Globalni moderator
#157 Re: FK Sloboda Tuzla
Jos, jos, jos ...LivTz wrote:Da Kanton Sarajevo ne daje ogromne pare u Zelju i Sarajevo ne bi vi vidjeli 1 lige federacije. A da ne pricamo da sarajevo nije glavni grad Bosne i Hercegovine tada bi sigurno imali 3 predstavnika, O yeaaaaa.. A to sto su vam oci zamazane Tetris ligom o kojoj uzivate da zeljo nema poraza u sezoni to se momci zovu "namjestene utakmice" Zasto samo u nasoj "TETRIS" ligi svake godine osvaja drugi klub HRVATSKI PA IDE SRPSKI PA BOSANSKI... STVARNO TESKA I ZAJEBANA LIGA... KO VISE PARA NJEMU 3 BODA... DOVIDJENJA I PRIJATNO TETRIS IGRACI I FORUM NAVIJACI.... DA MI JE SAMO ZNATI NA KOLIKO STE UTAKMICA BILI OVE SEZONE!!!!![]()
![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#158 Re: FK Sloboda Tuzla
Ma kakve fukareplain vanilla wrote: Ne znam prate li ovo fukare, nadam se zbog vas da ne prate![]()
![]()
![]()
Hajde, niste curice, malo batina nije nikog ubilo
A sto se tice batina, nikad se nije bjezalo do toga, ni kada dajes ni kada primas..to je taj svijet i igraj po tim pravilima. Ali sistematsko maltretiranje i sikaniranje od strane uprave jednog kluba uz pomoc specijalne policije i sl..e to je vec nesto drugo
Ma kako god, mislim da ce Sloboda ipak ostati u ligi, bez obzira ko sta zelio ili ne
-
Teufik
#159 Re: FK Sloboda Tuzla
Gdje je sad ovaj sto sve zakuha?
-
itekako
#160 Re: FK Sloboda Tuzla
poenta je da ne dobijamo batine od svake fukareplain vanilla wrote:i sta je poenta? dosli na trg, ponasate se k'o pusteni s lanca i hocete da vas neko milki?itekako wrote:sta ima batineplain vanilla wrote: Hajde, niste curice, malo batina nije nikog ubilo![]()
batina je iz raja izasla
- plain vanilla
#161 Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ce ostati u ligi, a vi ako vam se ne svidja, da ne kazem ako ne smijete, nemojte ni dolaziti
Sacekajte u Kladnju
Sacekajte u Kladnju
- simonese
#162 Re: FK Sloboda Tuzla
teski su ko ciglaitekako wrote:Dobri ste ko hljeb al teski ko tucplain vanilla wrote:moram napraviti spisak neprijatelja, ne mogu ja vas sve popamtiti![]()
- burek_in_space
#163 Re: FK Sloboda Tuzla
Josh niste ispali?!plain vanilla wrote:Sloboda ce ostati u ligi, a vi ako vam se ne svidja, da ne kazem ako ne smijete, nemojte ni dolaziti![]()
Sacekajte u Kladnju
- plain vanilla
#164 Re: FK Sloboda Tuzla
joj, Bureku, Burekuburek_in_space wrote:Josh niste ispali?!plain vanilla wrote:Sloboda ce ostati u ligi, a vi ako vam se ne svidja, da ne kazem ako ne smijete, nemojte ni dolaziti![]()
Sacekajte u Kladnju
cekam te ispred Tusnja
- burek_in_space
#165 Re: FK Sloboda Tuzla
Obecavam da cu biti redovan gost Tuzle kada budete igrali prvu ligu Federacije.plain vanilla wrote:
joj, Bureku, Bureku![]()
![]()
cekam te ispred Tusnja
- plain vanilla
#166 Re: FK Sloboda Tuzla
joj da nisi moderatorburek_in_space wrote:Obecavam da cu biti redovan gost Tuzle kada budete igrali prvu ligu Federacije.plain vanilla wrote:
joj, Bureku, Bureku![]()
![]()
cekam te ispred Tusnja![]()
u inat vama cemo ostati
- burek_in_space
#167 Re: FK Sloboda Tuzla
Ne bi ti bilo prvi put da to zaboravishplain vanilla wrote:
joj da nisi moderator![]()
![]()
u inat vama cemo ostati![]()
Uvijek ima dogodine.
- plain vanilla
#168 Re: FK Sloboda Tuzla
mozda i vi dogodine sta osvojiteburek_in_space wrote:
Ne bi ti bilo prvi put da to zaboravish![]()
![]()
Uvijek ima dogodine.![]()
- burek_in_space
#169 Re: FK Sloboda Tuzla
Nama je sigurica bar jedan od ovih vjerskih turnira po Sarajevuplain vanilla wrote:
mozda i vi dogodine sta osvojite![]()
- plain vanilla
#170 Re: FK Sloboda Tuzla
haman vam to i plafonburek_in_space wrote:Nama je sigurica bar jedan od ovih vjerskih turnira po Sarajevuplain vanilla wrote:
mozda i vi dogodine sta osvojite![]()
![]()
- JThomas
#171 Re: FK Sloboda Tuzla
šta ćeš kad je željo i hrvatski i srpski i bosanski.Plavih_11 wrote:Jos, jos, jos ...LivTz wrote:Da Kanton Sarajevo ne daje ogromne pare u Zelju i Sarajevo ne bi vi vidjeli 1 lige federacije. A da ne pricamo da sarajevo nije glavni grad Bosne i Hercegovine tada bi sigurno imali 3 predstavnika, O yeaaaaa.. A to sto su vam oci zamazane Tetris ligom o kojoj uzivate da zeljo nema poraza u sezoni to se momci zovu "namjestene utakmice" Zasto samo u nasoj "TETRIS" ligi svake godine osvaja drugi klub HRVATSKI PA IDE SRPSKI PA BOSANSKI... STVARNO TESKA I ZAJEBANA LIGA... KO VISE PARA NJEMU 3 BODA... DOVIDJENJA I PRIJATNO TETRIS IGRACI I FORUM NAVIJACI.... DA MI JE SAMO ZNATI NA KOLIKO STE UTAKMICA BILI OVE SEZONE!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#172 Re: FK Sloboda Tuzla
@burek_in_space
@plain vanilla
opomena pred ban, razlog: trollanje
ostalim opomena!
Ja danasnjih moderatora! 
@plain vanilla
opomena pred ban, razlog: trollanje
ostalim opomena!
- plain vanilla
#173 Re: FK Sloboda Tuzla
jest da se rad moderacije ne komentira, ali mi smo chatali, nismo trollali
sta hoces, sama ovdje branim cast/polozaj/status Slobode
najlakse je na zensko

sta hoces, sama ovdje branim cast/polozaj/status Slobode
najlakse je na zensko
- BHF_Manijak
#174 Re: FK Sloboda Tuzla
EDIT: Jos jedan ovakav i ode ti na sedmodnevni odmor ... 
- plain vanilla
#175 Re: FK Sloboda Tuzla
Jel u Sarajevo?BHF_Manijak wrote:EDIT: Jos jedan ovakav i ode ti na sedmodnevni odmor ...