Rukometna reprezentacija EURO 2012
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- burek_in_space
#151 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
Nema nas nigdje u bilo kojem sportu, dok se ne organizuje par shamaranja igracha koji reprezentativna okupljanja shvate kao odmor od klupskih obaveza.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#152 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
Ne bi se igraci mogli ponashati tako da je savez organizovan normalno i da rade normalnoburek_in_space wrote:Nema nas nigdje u bilo kojem sportu, dok se ne organizuje par shamaranja igracha koji reprezentativna okupljanja shvate kao odmor od klupskih obaveza.
-
samo_ovaj_put
#153 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
smajlagic je iz rukometnog kluba otjerao par najboljih igraca,igraca koji su pravili probleme i umislili da su zvijezde
par mjeseci poslije,biljezimo najveci uspjeh kluba i postaje ljubimac grada,navijaca i uprave kluba(koja je inace usko vezana sa nadleznim ljudima iz saveza)
da li se nadzire novi selektor reprezentacije?
par mjeseci poslije,biljezimo najveci uspjeh kluba i postaje ljubimac grada,navijaca i uprave kluba(koja je inace usko vezana sa nadleznim ljudima iz saveza)
da li se nadzire novi selektor reprezentacije?
- burek_in_space
#154 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
Hocemo sad opet prichu o Savezu?!Admir_1984 wrote:
Ne bi se igraci mogli ponashati tako da je savez organizovan normalno i da rade normalno
De ba Admire, necemo pravdati ovo vucaranje po terenu stanjem u Savezu.
-
SKAFISKAFNJAK
#155 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
najgore sto kako koja generacija dobrih igraca dolazi mi ne idemo nigdje a ove nove sto idu sve gore i gore.
a radja je selektor svjetski. pa kad samo vidis koje igrace zove sve ti bude jasno. hajd kontam sad je borac malo bolji pa moze i zvati ali kad je bio borac kanta za nabijanje opet su igraci borca bili u reprezentaciji glavnio aduti. bjaz ba, dzaba se covjek samo nervira a i ovo je sve kriv savez. nije radja sam sebe postavio za selektora. nakon zrijeba sam znao da nema nista od prolaza da ces nas makedonci zguziti tamo a da cemo mi njih dobiti jedva u sarajevu ali izgleda da sam bio previse optimistican. da ljudi neki ne zive od sporta u bih ukin´o bi sve profesionalne lige pa nek se pushe i drugog zafrkavaju
a radja je selektor svjetski. pa kad samo vidis koje igrace zove sve ti bude jasno. hajd kontam sad je borac malo bolji pa moze i zvati ali kad je bio borac kanta za nabijanje opet su igraci borca bili u reprezentaciji glavnio aduti. bjaz ba, dzaba se covjek samo nervira a i ovo je sve kriv savez. nije radja sam sebe postavio za selektora. nakon zrijeba sam znao da nema nista od prolaza da ces nas makedonci zguziti tamo a da cemo mi njih dobiti jedva u sarajevu ali izgleda da sam bio previse optimistican. da ljudi neki ne zive od sporta u bih ukin´o bi sve profesionalne lige pa nek se pushe i drugog zafrkavaju
- Il_Principe
#156 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
naravno da treba otjerati ovog Radju, ove kvalifikacije su propale kao i sve prethodne, ono sto je najzalosnije i najsramotnije cijepaju nas neki anonimusi tipa estonija, italija, grcka..a mi nikakav otpor da pruzimo, fuj
razocaran sam
sto se ne ugledaju na Rk Bosna Sarajevo, na njihovu borbu, htijenje, kolektivnost i sve ostalo
razocaran sam
- Admir_1984
#157 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
Ti imas firmu i zaposlesnici se loshe ponasaju, ko je kriv sto nema profita? Na kome je odgovornost??burek_in_space wrote:Hocemo sad opet prichu o Savezu?!Admir_1984 wrote:
Ne bi se igraci mogli ponashati tako da je savez organizovan normalno i da rade normalno![]()
De ba Admire, necemo pravdati ovo vucaranje po terenu stanjem u Savezu.
Selektor je samo odraz stanja u savezu i njihovog nerada, a kad imas ovako losheg selektora onda je to katastrofa. Ovaj Halid je koliko toliko izvlacio stvari al nije mogao sve sam, za znacajan uspjeh od a do ž u bh rukometu mora funkcionisati u cilju plasmana na veliko takmicenje. Igraci ako ne pokazuju zelju i moral onda se to na vrijeme treba uociti, vidjeti gdje greska, otvoreno pricati i izgladiti nesporazume
- translater
#158 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
ne mogu da vjerujem... 
- neMir
#159 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
Ma bitno da je selektor dokazao svoj autoritet, pa nije pozvao trojicu najboljih, a nema veze sto bi ta trojica i pijani i napuseni i neispavani u 5 ujutro odigrali bolje od ovih danas.
Rađa odlazi ako Boga znaš.
Rađa odlazi ako Boga znaš.
- smoki_choko
-
SKAFISKAFNJAK
#161 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
a ja sve mislio da je rukomet nas najjaci sport 
- burek_in_space
#162 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
Ja nemam firmu, i ta poredjenja me ne zanimaju.Admir_1984 wrote: Ti imas firmu i zaposlesnici se loshe ponasaju, ko je kriv sto nema profita? Na kome je odgovornost??
Selektor je samo odraz stanja u savezu i njihovog nerada, a kad imas ovako losheg selektora onda je to katastrofa. Ovaj Halid je koliko toliko izvlacio stvari al nije mogao sve sam, za znacajan uspjeh od a do ž u bh rukometu mora funkcionisati u cilju plasmana na veliko takmicenje. Igraci ako ne pokazuju zelju i moral onda se to na vrijeme treba uociti, vidjeti gdje greska, otvoreno pricati i izgladiti nesporazume
Nose drzhavni dres, za ostalo me boli neka stvar.
Bar ja tako gledam na stvari. Mozhda sam idealista, mozhda utopista ali takav sam.
- Admir_1984
#163 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
Sta ima veze sto nose drzavni dres, nije individualni sport da se ujedno bore i za sebeburek_in_space wrote:Ja nemam firmu, i ta poredjenja me ne zanimaju.Admir_1984 wrote: Ti imas firmu i zaposlesnici se loshe ponasaju, ko je kriv sto nema profita? Na kome je odgovornost??
Nose drzhavni dres, za ostalo me boli neka stvar.
Bar ja tako gledam na stvari. Mozhda sam idealista, mozhda utopista ali takav sam.
- burek_in_space
#164 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
Samo jednu stvar mi odgovori - je li ti mislish da ih je Radja poslao na teren bez 5 smislenih akcija?!Admir_1984 wrote:
Sta ima veze sto nose drzavni dres, nije individualni sport da se ujedno bore i za sebeDanas je svaki kolektivni sport toliko napredovao da nema sanse samo izaci na teren i dobiti, ono bez ikakvog plana, a samo te vodi zelja maximalna, zajebi to ba. Stvori zdrav savez, zdravu radnu sredinu, kvalitetan strateski plan, plan priprema, imaj strucne ljude u timu i onda ocekuj od igraca da "oru teren"
- Admir_1984
#165 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
Po ovom sto sam vidio nije bilo 5 uigranih akcija, a jos teze to ide kada u odbrani igras slabo. Radja je levat klasicni, da je bio neki bolji trener mozda bi dobili ove levate, al bi svejedno izgubili u makedoniji ili od madjara kuci, tako da bi doslo na isto, a isto traje vec 16 godina, nema plasmana na EPburek_in_space wrote:Samo jednu stvar mi odgovori - je li ti mislish da ih je Radja poslao na teren bez 5 smislenih akcija?!Admir_1984 wrote:
Sta ima veze sto nose drzavni dres, nije individualni sport da se ujedno bore i za sebeDanas je svaki kolektivni sport toliko napredovao da nema sanse samo izaci na teren i dobiti, ono bez ikakvog plana, a samo te vodi zelja maximalna, zajebi to ba. Stvori zdrav savez, zdravu radnu sredinu, kvalitetan strateski plan, plan priprema, imaj strucne ljude u timu i onda ocekuj od igraca da "oru teren"
- smoki_choko
#166 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
na revanš ne treba niko živ da ode, nek zjapi dvorana prazna 
- burek_in_space
#167 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
Pa kazhem da nije samo do Radje, nego i do igracha. I to dobro do igracha.Admir_1984 wrote:
Po ovom sto sam vidio nije bilo 5 uigranih akcija, a jos teze to ide kada u odbrani igras slabo. Radja je levat klasicni, da je bio neki bolji trener mozda bi dobili ove levate, al bi svejedno izgubili u makedoniji ili od madjara kuci, tako da bi doslo na isto, a isto traje vec 16 godina, nema plasmana na EP
Jebem li ga, da se skupi nas 6-ica sa foruma, i golman, makar bi grizli vishe, chupali, udarali..ali ovo
-
SKAFISKAFNJAK
#168 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
a sta mislis da dodju svi na revans, puna dvorana da bude da se garibi postide sto su garibi. ne znam je li bilo fanaticosa danas na utakmici u estoniji ali znam da su se dogovarali da odu i u estoniju a i u bih na revans da dodju .smoki_choko wrote:na revanš ne treba niko živ da ode, nek zjapi dvorana prazna
- smoki_choko
#169 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
udaro je deni avdić pa dobio crveniburek_in_space wrote:Pa kazhem da nije samo do Radje, nego i do igracha. I to dobro do igracha.Admir_1984 wrote:
Po ovom sto sam vidio nije bilo 5 uigranih akcija, a jos teze to ide kada u odbrani igras slabo. Radja je levat klasicni, da je bio neki bolji trener mozda bi dobili ove levate, al bi svejedno izgubili u makedoniji ili od madjara kuci, tako da bi doslo na isto, a isto traje vec 16 godina, nema plasmana na EP
Jebem li ga, da se skupi nas 6-ica sa foruma, i golman, makar bi grizli vishe, chupali, udarali..ali ovo
- samo_ti
#170 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
ma nikad` nismo ni znali....dosta je vise gubiti zivce radi nehljebovica...da ih hebala Estonija u po` ...uh uh 
- smoki_choko
#171 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
ma ništa se vi ne brinite, pobijedićemo estonce i mađare kući onda na megdan makedoncima koje cemo pojesti i eto nas na euru

- translater
#172 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
smoki_choko wrote:ma ništa se vi ne brinite, pobijedićemo estonce i mađare kući onda na megdan makedoncima koje cemo pojesti i eto nas na euru![]()
to nije nemoguce ako bi se mnoge stvari promjenile
- Admir_1984
#173 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
Al gledaj malo, nije ovo vrijeme od prije 30 godina pa da se gine i druguje za reprezentaciju, ono okupe se drugovi, sprijatelje se, udaraju, lome na terenu i slicno. Danas je skroz drugi sistem vrijednosti na sceni, sve ide brzo, dinamicno, klubovi su rigorozni, strah od povreda, u sred sezone igras, iznad tebe su likovi koji nikad rukomet igrali nisu i slicno. I onda ti dodjes i vidis situaciju, jedni otkazuju, drugi glume autoritet, vidis da se ne zna ni ko pije ni ko placa i sta bi ti tu radio???? A danas ako imalo nisi organizovan tesko ces dobiti, pa taman da imas ne znam ti koga u timu. Nekad davno posaljes samo Mirzu Delibasica i sam bi pobjedio 80% tadasnje drzave, a danas nema sanse. Napredovao je sport mnogo i sve stvarno mora funkcionisati da bi imao neki rezultat. Jel se ikad mozda zapitas zove li iko te igrace kada im ne ide, kada su povrijdjeni, brine li iko o njima, bar moralno???? I onda ti ocekujes da se njih 12 skupi i sami razvale protivnikaburek_in_space wrote:Pa kazhem da nije samo do Radje, nego i do igracha. I to dobro do igracha.Admir_1984 wrote:
- burek_in_space
#174 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
Pa ne duguje niko nishta, samo neka se izjasne i kazhu hoce li igrati za reprezentaciju ili nece.Admir_1984 wrote:
Al gledaj malo, nije ovo vrijeme od prije 30 godina pa da se gine i druguje za reprezentaciju, ono okupe se drugovi, sprijatelje se, udaraju, lome na terenu i slicno. Danas je skroz drugi sistem vrijednosti na sceni, sve ide brzo, dinamicno, klubovi su rigorozni, strah od povreda, u sred sezone igras, iznad tebe su likovi koji nikad rukomet igrali nisu i slicno. I onda ti dodjes i vidis situaciju, jedni otkazuju, drugi glume autoritet, vidis da se ne zna ni ko pije ni ko placa i sta bi ti tu radio???? A danas ako imalo nisi organizovan tesko ces dobiti, pa taman da imas ne znam ti koga u timu. Nekad davno posaljes samo Mirzu Delibasica i sam bi pobjedio 80% tadasnje drzave, a danas nema sanse. Napredovao je sport mnogo i sve stvarno mora funkcionisati da bi imao neki rezultat. Jel se ikad mozda zapitas zove li iko te igrace kada im ne ide, kada su povrijdjeni, brine li iko o njima, bar moralno???? I onda ti ocekujes da se njih 12 skupi i sami razvale protivnika
Kako bi oni zaboravili na sve te "probleme" kada bi ih obishlo par kabadahija i zaprijetilo da izginu na terenu, ili ce im noge polomiti.
-
Mr. Brightside
#175 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012
.
Last edited by Mr. Brightside on 30/01/2012 18:18, edited 1 time in total.