Rukometna reprezentacija EURO 2012

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
burek_in_space

#151 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by burek_in_space »

Nema nas nigdje u bilo kojem sportu, dok se ne organizuje par shamaranja igracha koji reprezentativna okupljanja shvate kao odmor od klupskih obaveza.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#152 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by Admir_1984 »

burek_in_space wrote:Nema nas nigdje u bilo kojem sportu, dok se ne organizuje par shamaranja igracha koji reprezentativna okupljanja shvate kao odmor od klupskih obaveza.
Ne bi se igraci mogli ponashati tako da je savez organizovan normalno i da rade normalno ;-)
samo_ovaj_put

#153 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by samo_ovaj_put »

smajlagic je iz rukometnog kluba otjerao par najboljih igraca,igraca koji su pravili probleme i umislili da su zvijezde
par mjeseci poslije,biljezimo najveci uspjeh kluba i postaje ljubimac grada,navijaca i uprave kluba(koja je inace usko vezana sa nadleznim ljudima iz saveza)

da li se nadzire novi selektor reprezentacije?
burek_in_space

#154 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by burek_in_space »

Admir_1984 wrote:
Ne bi se igraci mogli ponashati tako da je savez organizovan normalno i da rade normalno ;-)
Hocemo sad opet prichu o Savezu?! :-)
De ba Admire, necemo pravdati ovo vucaranje po terenu stanjem u Savezu. ;-)
SKAFISKAFNJAK

#155 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by SKAFISKAFNJAK »

najgore sto kako koja generacija dobrih igraca dolazi mi ne idemo nigdje a ove nove sto idu sve gore i gore.
a radja je selektor svjetski. pa kad samo vidis koje igrace zove sve ti bude jasno. hajd kontam sad je borac malo bolji pa moze i zvati ali kad je bio borac kanta za nabijanje opet su igraci borca bili u reprezentaciji glavnio aduti. bjaz ba, dzaba se covjek samo nervira a i ovo je sve kriv savez. nije radja sam sebe postavio za selektora. nakon zrijeba sam znao da nema nista od prolaza da ces nas makedonci zguziti tamo a da cemo mi njih dobiti jedva u sarajevu ali izgleda da sam bio previse optimistican. da ljudi neki ne zive od sporta u bih ukin´o bi sve profesionalne lige pa nek se pushe i drugog zafrkavaju
Il_Principe

#156 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by Il_Principe »

naravno da treba otjerati ovog Radju, ove kvalifikacije su propale kao i sve prethodne, ono sto je najzalosnije i najsramotnije cijepaju nas neki anonimusi tipa estonija, italija, grcka..a mi nikakav otpor da pruzimo, fuj :x

razocaran sam :sad: sto se ne ugledaju na Rk Bosna Sarajevo, na njihovu borbu, htijenje, kolektivnost i sve ostalo
Admir_1984

#157 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by Admir_1984 »

burek_in_space wrote:
Admir_1984 wrote:
Hocemo sad opet prichu o Savezu?! :-)
De ba Admire, necemo pravdati ovo vucaranje po terenu stanjem u Savezu. ;-)
Ti imas firmu i zaposlesnici se loshe ponasaju, ko je kriv sto nema profita? Na kome je odgovornost??

Selektor je samo odraz stanja u savezu i njihovog nerada, a kad imas ovako losheg selektora onda je to katastrofa. Ovaj Halid je koliko toliko izvlacio stvari al nije mogao sve sam, za znacajan uspjeh od a do ž u bh rukometu mora funkcionisati u cilju plasmana na veliko takmicenje. Igraci ako ne pokazuju zelju i moral onda se to na vrijeme treba uociti, vidjeti gdje greska, otvoreno pricati i izgladiti nesporazume
translater

#158 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by translater »

ne mogu da vjerujem... :(
neMir

#159 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by neMir »

Ma bitno da je selektor dokazao svoj autoritet, pa nije pozvao trojicu najboljih, a nema veze sto bi ta trojica i pijani i napuseni i neispavani u 5 ujutro odigrali bolje od ovih danas.

Rađa odlazi ako Boga znaš.
smoki_choko

#160 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by smoki_choko »

bravo mi :bih: :-) :roll: :(
SKAFISKAFNJAK

#161 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by SKAFISKAFNJAK »

a ja sve mislio da je rukomet nas najjaci sport :sad:
burek_in_space

#162 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by burek_in_space »

Admir_1984 wrote: Ti imas firmu i zaposlesnici se loshe ponasaju, ko je kriv sto nema profita? Na kome je odgovornost??

Selektor je samo odraz stanja u savezu i njihovog nerada, a kad imas ovako losheg selektora onda je to katastrofa. Ovaj Halid je koliko toliko izvlacio stvari al nije mogao sve sam, za znacajan uspjeh od a do ž u bh rukometu mora funkcionisati u cilju plasmana na veliko takmicenje. Igraci ako ne pokazuju zelju i moral onda se to na vrijeme treba uociti, vidjeti gdje greska, otvoreno pricati i izgladiti nesporazume
Ja nemam firmu, i ta poredjenja me ne zanimaju.
Nose drzhavni dres, za ostalo me boli neka stvar.
Bar ja tako gledam na stvari. Mozhda sam idealista, mozhda utopista ali takav sam.
Admir_1984

#163 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by Admir_1984 »

burek_in_space wrote:
Admir_1984 wrote: Ti imas firmu i zaposlesnici se loshe ponasaju, ko je kriv sto nema profita? Na kome je odgovornost??

Ja nemam firmu, i ta poredjenja me ne zanimaju.
Nose drzhavni dres, za ostalo me boli neka stvar.
Bar ja tako gledam na stvari. Mozhda sam idealista, mozhda utopista ali takav sam.
Sta ima veze sto nose drzavni dres, nije individualni sport da se ujedno bore i za sebe :-) Danas je svaki kolektivni sport toliko napredovao da nema sanse samo izaci na teren i dobiti, ono bez ikakvog plana, a samo te vodi zelja maximalna, zajebi to ba. Stvori zdrav savez, zdravu radnu sredinu, kvalitetan strateski plan, plan priprema, imaj strucne ljude u timu i onda ocekuj od igraca da "oru teren"
burek_in_space

#164 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by burek_in_space »

Admir_1984 wrote:
Sta ima veze sto nose drzavni dres, nije individualni sport da se ujedno bore i za sebe :-) Danas je svaki kolektivni sport toliko napredovao da nema sanse samo izaci na teren i dobiti, ono bez ikakvog plana, a samo te vodi zelja maximalna, zajebi to ba. Stvori zdrav savez, zdravu radnu sredinu, kvalitetan strateski plan, plan priprema, imaj strucne ljude u timu i onda ocekuj od igraca da "oru teren"
Samo jednu stvar mi odgovori - je li ti mislish da ih je Radja poslao na teren bez 5 smislenih akcija?!
Admir_1984

#165 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by Admir_1984 »

burek_in_space wrote:
Admir_1984 wrote:
Samo jednu stvar mi odgovori - je li ti mislish da ih je Radja poslao na teren bez 5 smislenih akcija?!
Po ovom sto sam vidio nije bilo 5 uigranih akcija, a jos teze to ide kada u odbrani igras slabo. Radja je levat klasicni, da je bio neki bolji trener mozda bi dobili ove levate, al bi svejedno izgubili u makedoniji ili od madjara kuci, tako da bi doslo na isto, a isto traje vec 16 godina, nema plasmana na EP
smoki_choko

#166 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by smoki_choko »

na revanš ne treba niko živ da ode, nek zjapi dvorana prazna :x
burek_in_space

#167 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by burek_in_space »

Admir_1984 wrote:
Po ovom sto sam vidio nije bilo 5 uigranih akcija, a jos teze to ide kada u odbrani igras slabo. Radja je levat klasicni, da je bio neki bolji trener mozda bi dobili ove levate, al bi svejedno izgubili u makedoniji ili od madjara kuci, tako da bi doslo na isto, a isto traje vec 16 godina, nema plasmana na EP
Pa kazhem da nije samo do Radje, nego i do igracha. I to dobro do igracha.
Jebem li ga, da se skupi nas 6-ica sa foruma, i golman, makar bi grizli vishe, chupali, udarali..ali ovo :roll:
SKAFISKAFNJAK

#168 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by SKAFISKAFNJAK »

smoki_choko wrote:na revanš ne treba niko živ da ode, nek zjapi dvorana prazna :x
a sta mislis da dodju svi na revans, puna dvorana da bude da se garibi postide sto su garibi. ne znam je li bilo fanaticosa danas na utakmici u estoniji ali znam da su se dogovarali da odu i u estoniju a i u bih na revans da dodju .
:x :x :x jos madjari dobili makedonce u makedoniji a mi kiksali kuci :x
smoki_choko

#169 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by smoki_choko »

burek_in_space wrote:
Admir_1984 wrote:
Jebem li ga, da se skupi nas 6-ica sa foruma, i golman, makar bi grizli vishe, chupali, udarali..ali ovo :roll:
udaro je deni avdić pa dobio crveni :lol:
samo_ti

#170 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by samo_ti »

ma nikad` nismo ni znali....dosta je vise gubiti zivce radi nehljebovica...da ih hebala Estonija u po` ...uh uh :x
smoki_choko

#171 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by smoki_choko »

ma ništa se vi ne brinite, pobijedićemo estonce i mađare kući onda na megdan makedoncima koje cemo pojesti i eto nas na euru :-) :lol:
translater

#172 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by translater »

smoki_choko wrote:ma ništa se vi ne brinite, pobijedićemo estonce i mađare kući onda na megdan makedoncima koje cemo pojesti i eto nas na euru :-) :lol:

to nije nemoguce ako bi se mnoge stvari promjenile
Admir_1984

#173 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by Admir_1984 »

burek_in_space wrote:
Admir_1984 wrote:
Al gledaj malo, nije ovo vrijeme od prije 30 godina pa da se gine i druguje za reprezentaciju, ono okupe se drugovi, sprijatelje se, udaraju, lome na terenu i slicno. Danas je skroz drugi sistem vrijednosti na sceni, sve ide brzo, dinamicno, klubovi su rigorozni, strah od povreda, u sred sezone igras, iznad tebe su likovi koji nikad rukomet igrali nisu i slicno. I onda ti dodjes i vidis situaciju, jedni otkazuju, drugi glume autoritet, vidis da se ne zna ni ko pije ni ko placa i sta bi ti tu radio???? A danas ako imalo nisi organizovan tesko ces dobiti, pa taman da imas ne znam ti koga u timu. Nekad davno posaljes samo Mirzu Delibasica i sam bi pobjedio 80% tadasnje drzave, a danas nema sanse. Napredovao je sport mnogo i sve stvarno mora funkcionisati da bi imao neki rezultat. Jel se ikad mozda zapitas zove li iko te igrace kada im ne ide, kada su povrijdjeni, brine li iko o njima, bar moralno???? I onda ti ocekujes da se njih 12 skupi i sami razvale protivnika :-)
burek_in_space

#174 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by burek_in_space »

Admir_1984 wrote:
Al gledaj malo, nije ovo vrijeme od prije 30 godina pa da se gine i druguje za reprezentaciju, ono okupe se drugovi, sprijatelje se, udaraju, lome na terenu i slicno. Danas je skroz drugi sistem vrijednosti na sceni, sve ide brzo, dinamicno, klubovi su rigorozni, strah od povreda, u sred sezone igras, iznad tebe su likovi koji nikad rukomet igrali nisu i slicno. I onda ti dodjes i vidis situaciju, jedni otkazuju, drugi glume autoritet, vidis da se ne zna ni ko pije ni ko placa i sta bi ti tu radio???? A danas ako imalo nisi organizovan tesko ces dobiti, pa taman da imas ne znam ti koga u timu. Nekad davno posaljes samo Mirzu Delibasica i sam bi pobjedio 80% tadasnje drzave, a danas nema sanse. Napredovao je sport mnogo i sve stvarno mora funkcionisati da bi imao neki rezultat. Jel se ikad mozda zapitas zove li iko te igrace kada im ne ide, kada su povrijdjeni, brine li iko o njima, bar moralno???? I onda ti ocekujes da se njih 12 skupi i sami razvale protivnika :-)
Pa ne duguje niko nishta, samo neka se izjasne i kazhu hoce li igrati za reprezentaciju ili nece.
Kako bi oni zaboravili na sve te "probleme" kada bi ih obishlo par kabadahija i zaprijetilo da izginu na terenu, ili ce im noge polomiti. :mrgreen:
Mr. Brightside

#175 Re: Rukometna reprezentacija EURO 2012

Post by Mr. Brightside »

.
Last edited by Mr. Brightside on 30/01/2012 18:18, edited 1 time in total.
Post Reply