pa to ti je obicni tj osnovni paket kablovskepaipan wrote:cekajuci telemachove majstore da dodu i instaliraju mi novi receiver iskopcah stari topfeld receiver, koji sam dobio od ELOB-a kad sam nekad uzeo kablovsku, iz TV-a i ukopcah u TV kabal iz antenske uticnice u zidu i imam onih 60 i nesto kanala koje telemac nudi u analognoj TV. ne kontam - nema nikakvog receivera, a imam kanale. ako neko moze da mi pojasni...
Telemach kablovska & DTV
Moderator: anex
- kokuz_sa
#151 Re: Telemach kablovska & DTV
-
tacna
#152 Re: Telemach kablovska & DTV
Zbog takvih ko ti koji samo gledaju ko je sta reko a ne prica nista o temi.
-
samo malo
#153 Re: Telemach kablovska & DTV
Dakle, ponavljam pitanje, zasto je moderacija na provokacije i trolanje ljudi koji uopste nisu korisnici Telemachovih usluga, reagovala tako sto je zatvorila temu?
Zar nije logicnije ukloniti one koji nemaju nikakve veze sa Telemachom, osim sto su ocito prepali da ce im (mislim na firme koje ocito zastupaju i agituju za njih) Telemach uzeti korisnike.
Ovako mi korisnici Telemacha nemamo gdje razmjenjivati informacije o nasem ISP-u. A to nam je ovih dana jako bitno, sa obzirom na dramaticni momenat u kojem se mi, korisnici Telemacha, nalazimo.
Zar nije logicnije ukloniti one koji nemaju nikakve veze sa Telemachom, osim sto su ocito prepali da ce im (mislim na firme koje ocito zastupaju i agituju za njih) Telemach uzeti korisnike.
Ovako mi korisnici Telemacha nemamo gdje razmjenjivati informacije o nasem ISP-u. A to nam je ovih dana jako bitno, sa obzirom na dramaticni momenat u kojem se mi, korisnici Telemacha, nalazimo.
- Bourne
#154 Re: Telemach kablovska & DTV
NE trolajte i ovu ce zakljucat'

- chuchumbamayumbe
#155 Re: Telemach kablovska & DTV
Ima preko 100 programa, svi sa spiska sa njihove stranice osim onih HD...imamo negdje do kraja novembra da odlučimo koje pakete želimo, do tada gratis.Haris033 wrote:Jesi li dobio novih programa???chuchumbamayumbe wrote:Zamijenise mi Deltaline risiver sa ovim CISCO Z3375.
Da li je neko uspio skontati da li uopšte postoji teletext opcija na ovom risiveru, ili se mora šaltati preko daljinskog od TV-a?!
Imaju čak i ona 4 HBO-a.
-
zilog
#156 Re: Telemach kablovska & DTV
Nemam namjeru da zachatavam temu, ali ako mislis da na bilo kojoj temi neko moze iznositi klevete tipa "Logosoft hacknuo Telemach", a da mu se ne odgovori na to, onda si u dubokoj zabludi.samo malo wrote:Dakle, ponavljam pitanje, zasto je moderacija na provokacije i trolanje ljudi koji uopste nisu korisnici Telemachovih usluga, reagovala tako sto je zatvorila temu?
Jedini covjek, koji je hackao tudje mreze, a ovde je to priznao, tadi trenutno u Telemach-u.
- Haris033
#157 Re: Telemach kablovska & DTV
Može li mi neko pomoći, a vezano za zamjenu "Delta Line" recivera??? Korisnik sam još uvijek ELOB DTV-a. Prijavio se za putem telefona za "Telemach" "M" internet (u ulazu mi je BH Cable Bet) i D3 prošireni digitalni TV paket. Zvali me prije neki dan iz "Telemach-a" i rekli da će doći da mi prikopčaju, dogovorili termin, da bi mi poslije opet nazvali i rekli kako trebam čekati još 10-15 dana jer sam se prijavio za D3 TV, a oni, kao, su zaduženi samo za internet
Na moje pitanje šta da radim sa "ELOB" tanjirom i "Delta - Line" reciverom, oni mi ništa nisu znali odgovoriti... Strašno!!! 
- Haris033
#158 Re: Telemach kablovska & DTV
A jesi li prije bio korisnik "ELOB" DTV-a ili "ELOB" kablovske+digitala???chuchumbamayumbe wrote: Ima preko 100 programa, svi sa spiska sa njihove stranice osim onih HD...imamo negdje do kraja novembra da odlučimo koje pakete želimo, do tada gratis.
Imaju čak i ona 4 HBO-a.
- chuchumbamayumbe
#159 Re: Telemach kablovska & DTV
jesHaris033 wrote:A jesi li prije bio korisnik "ELOB" DTV-a ili "ELOB" kablovske+digitala???chuchumbamayumbe wrote: Ima preko 100 programa, svi sa spiska sa njihove stranice osim onih HD...imamo negdje do kraja novembra da odlučimo koje pakete želimo, do tada gratis.
Imaju čak i ona 4 HBO-a.
- Haris033
#160 Re: Telemach kablovska & DTV
jes[/quote]chuchumbamayumbe wrote: A jesi li prije bio korisnik "ELOB" DTV-a ili "ELOB" kablovske+digitala???
Kojih uskluga si bio korisnik, jesi li imao "tanjir"? 1.ili 2.??? I kada si podnio zahtjev???
p.s. Izvini što peglam
Last edited by Haris033 on 08/10/2010 14:16, edited 1 time in total.
- pametolog
#161 Re: Telemach kablovska & DTV
Prijatelj je bio korisnik ELOB kablovske digitalne i znam da je bio super zadovoljan. Zamjenili su mu receiver za novi, ali od tad danima doziva Telemach podrsku jer nema slike niti zvuka (ima ako ukljuci analognu direkt u TV, ali ne preko digitalnog receivera), a ima samo titl na nekim od stranih kanala (???). Obecavaju mu da ce sve biti OK, ali jos nista.
Ima li jos neko slican problem ili zna o cemu se radi?
Ima li jos neko slican problem ili zna o cemu se radi?
-
samo malo
#162 Re: Telemach kablovska & DTV
To je tek na kraju doslo, prije toga je na jedno 20 stranica trolano od strane forumasa koji nemaju nikakve veze sa Telemachom, ali ocito imaju sa konkurentnim ISP-ima.zilog wrote:Nemam namjeru da zachatavam temu, ali ako mislis da na bilo kojoj temi neko moze iznositi klevete tipa "Logosoft hacknuo Telemach", a da mu se ne odgovori na to, onda si u dubokoj zabludi.samo malo wrote:Dakle, ponavljam pitanje, zasto je moderacija na provokacije i trolanje ljudi koji uopste nisu korisnici Telemachovih usluga, reagovala tako sto je zatvorila temu?
Jedini covjek, koji je hackao tudje mreze, a ovde je to priznao, tadi trenutno u Telemach-u.
Sto se tice toga ko je haknuo Telemach, ne znam, ili je LOL, HS ili je Vodovod i Kanalizacija Srbije. Nek svako za sebe donese zakljucak.
- HaHaHa2
-
brazzo19
- chuchumbamayumbe
#165 Re: Telemach kablovska & DTV
Kojih uskluga si bio korisnik, jesi li imao "tanjir"? 1.ili 2.??? I kada si podnio zahtjev???Haris033 wrote:jeschuchumbamayumbe wrote: A jesi li prije bio korisnik "ELOB" DTV-a ili "ELOB" kablovske+digitala???
p.s. Izvini što peglam[/quote]
Nisam imao tanjir, regularna kablovska, redovan sam korisnik od početka, nalazim se u zgradi, Alipašino.
Nisam ih ja zvao, sami su se najavili, došli, odnijeli Deltaline, donijeli Cisco.
-
tacna
#166 Re: Telemach kablovska & DTV
Nisam imao tanjir, regularna kablovska, redovan sam korisnik od početka, nalazim se u zgradi, Alipašino.chuchumbamayumbe wrote:Kojih uskluga si bio korisnik, jesi li imao "tanjir"? 1.ili 2.??? I kada si podnio zahtjev???Haris033 wrote:jeschuchumbamayumbe wrote: A jesi li prije bio korisnik "ELOB" DTV-a ili "ELOB" kablovske+digitala???
p.s. Izvini što peglam
Nisam ih ja zvao, sami su se najavili, došli, odnijeli Deltaline, donijeli Cisco.[/quote]
- chuchumbamayumbe
#167 Re: Telemach kablovska & DTV
Tacna, ne kontam zašto me citiraš?!
-
paipan
#168 Re: Telemach kablovska & DTV
kokuz_sa wrote:pa to ti je obicni tj osnovni paket kablovskepaipan wrote:cekajuci telemachove majstore da dodu i instaliraju mi novi receiver iskopcah stari topfeld receiver, koji sam dobio od ELOB-a kad sam nekad uzeo kablovsku, iz TV-a i ukopcah u TV kabal iz antenske uticnice u zidu i imam onih 60 i nesto kanala koje telemac nudi u analognoj TV. ne kontam - nema nikakvog receivera, a imam kanale. ako neko moze da mi pojasni...
hvala
-
brazzo19
#169 Re: Telemach kablovska & DTV
Nekom paket od 10 megabita a neko nemoze ni google otvoriti vec 3 dana .... bravo telemah .....

- Kaiser
#170 Re: Telemach kablovska & DTV
chuchumbamayumbe wrote:Ima preko 100 programa, svi sa spiska sa njihove stranice osim onih HD...imamo negdje do kraja novembra da odlučimo koje pakete želimo, do tada gratis.Haris033 wrote:Jesi li dobio novih programa???chuchumbamayumbe wrote:Zamijenise mi Deltaline risiver sa ovim CISCO Z3375.
Da li je neko uspio skontati da li uopšte postoji teletext opcija na ovom risiveru, ili se mora šaltati preko daljinskog od TV-a?!
Imaju čak i ona 4 HBO-a.
Meni su se najavili u utorak. Molim te imam pitanje u vezi HBO-a. Jel to "srpski" HBO (mislim sa srpskim titlom), i šta je onaj HBO+ i HBO Comedy +1 u ponudi? Da li su to ustvari Cinemax i CInemax1?
-
tacna
#171 Re: Telemach kablovska & DTV
Na regularnoj kablovskoj ne postoji deltaline resive, malo kontaj i ja sam koristio elob dtv sa deltaline resiverom, a kablovska zna se sta je.chuchumbamayumbe wrote:Tacna, ne kontam zašto me citiraš?!
- chuchumbamayumbe
#172 Re: Telemach kablovska & DTV
Regularna kablovska sa dodatnim paketom programa, OK?tacna wrote:Na regularnoj kablovskoj ne postoji deltaline resive, malo kontaj i ja sam koristio elob dtv sa deltaline resiverom, a kablovska zna se sta je.chuchumbamayumbe wrote:Tacna, ne kontam zašto me citiraš?!
Imao sam dodatni paket programa i to je to. A da bih mogao gledati te dodatne programe morao sam imati Deltaline.
Ako nije to, reci mi šta je onda?
- chuchumbamayumbe
#173 Re: Telemach kablovska & DTV
x2
Last edited by chuchumbamayumbe on 09/10/2010 20:52, edited 1 time in total.
- chuchumbamayumbe
#174 Re: Telemach kablovska & DTV
chuchumbamayumbe wrote:Kaiser wrote:Ima preko 100 programa, svi sa spiska sa njihove stranice osim onih HD...imamo negdje do kraja novembra da odlučimo koje pakete želimo, do tada gratis.chuchumbamayumbe wrote:
Jesi li dobio novih programa???
Imaju čak i ona 4 HBO-a.
Meni su se najavili u utorak. Molim te imam pitanje u vezi HBO-a. Jel to "srpski" HBO (mislim sa srpskim titlom), i šta je onaj HBO+ i HBO Comedy +1 u ponudi? Da li su to ustvari Cinemax i CInemax1?
E ovako...postoje HBO i HBO Comedy.
Ovi HBO+1 i HBO Comedy+1 su, koliko sam upratio, isti kanali, samo idu sa satom kašnjenja?!
Kada stignem nazvaću Telemach da mi razjasne u čemu je kvaka.
Po rasporedu (http://www.hbo.rs/Program.aspx?menu=1) sada na Cinemaxu i CInemax2 ide nešto sasvim drugačije nego što ja trenutno imam na HBO+1 i HBO Comedy+1.
AKo se neko raspita prije mene javite ovdje.[/quote]
-
tacna
#175 Re: Telemach kablovska & DTV
Dobro kako si prikopco resiver i na sta.?chuchumbamayumbe wrote:Regularna kablovska sa dodatnim paketom programa, OK?tacna wrote:Na regularnoj kablovskoj ne postoji deltaline resive, malo kontaj i ja sam koristio elob dtv sa deltaline resiverom, a kablovska zna se sta je.chuchumbamayumbe wrote:Tacna, ne kontam zašto me citiraš?!
Imao sam dodatni paket programa i to je to. A da bih mogao gledati te dodatne programe morao sam imati Deltaline.
Ako nije to, reci mi šta je onda?