Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gospoda Ministarka wrote:
Cekaj zar je problem sto nesto u toj pozi radis na svoju ruku?
Majke mi ja i dalje ne kuzim.
Pa ochigledno jeste problem onome ko je ovo prvi spomenuo.
Meni jeste problem kada se desi da sam jako nahajcan pa ne zhelim da ide igdje drugo, van njenog visochanstva.
Dosad nisam imala prakticnih problema, ali me je bivsi momak, onako odjednom, pitao: ''Sta mislis da sljedeci put pozovemo i E. (jaranicu)?''
Valjda je mislio da je to najbolji trenutak da postavi takvo pitanje.
Sherbatsky wrote:Dosad nisam imala prakticnih problema, ali me je bivsi momak, onako odjednom, pitao: ''Sta mislis da sljedeci put pozovemo i E. (jaranicu)?''
vidim da si nova na forumu pa bih samo da te obavijestim da to sto si spomenula na ovom forumu ne predstavlja prakticni problem, nego vrlo zanimljiv nacin otklanjanja prakticnih problema. pozdrav i keeponsexin'
Sherbatsky wrote:Dosad nisam imala prakticnih problema, ali me je bivsi momak, onako odjednom, pitao: ''Sta mislis da sljedeci put pozovemo i E. (jaranicu)?''
vidim da si nova na forumu pa bih samo da te obavijestim da to sto si spomenula na ovom forumu ne predstavlja prakticni problem, nego vrlo zanimljiv nacin otklanjanja prakticnih problema. pozdrav i keeponsexin'
TheNightwatchman,bitno je da je djevojka otklonila problem "bivsi decko" auf-nicht-wiedersehen
To je bio odličan trenutak de mu odgovoriš " Super... a ti povedi jarana Enesa..."
To je bio odličan trenutak de mu odgovoriš " Super... a ti povedi jarana Enesa..."
Hehehehe, vidim i famozna trojka se pominje kod prakticnih problema
Eee, zar nam je drzava toliko napredovala ka zapadu da i kod nas ima takvih stvari??
Jel probao ko i kakvi se tu javljaju prakticni problemi? Neki jedva na kraj izadju i sa jednom, kamo li jos sa dvije trebe
Karmen86 wrote:Hehehehe, vidim i famozna trojka se pominje kod prakticnih problema
Eee, zar nam je drzava toliko napredovala ka zapadu da i kod nas ima takvih stvari??
Jel probao ko i kakvi se tu javljaju prakticni problemi? Neki jedva na kraj izadju i sa jednom, kamo li jos sa dvije trebe
Karmen86 wrote:Hehehehe, vidim i famozna trojka se pominje kod prakticnih problema
aha,neki muskraci,mozda,a mnogi sanjaju o tome
Zamisli tek tu prakticnih problema... Kad ih ovoliko ima izmedju dvije osobe, koliko li ih je tek medju tri