Ako je kao na youtube ovo je prava stvar, i meni je kad sam ogrebao autojedan lik pričo za ovo i ja mu nisam vjerovo, kad neki dan vidjo reklamu, reko nemam sta izgubit, ima na piku 20KM jedan marker, nego mene zanima imal se ovo kupit u onim radnjama auto kozmetike, ko zna nek priča, ajd caoTranquilizer wrote:
evo šta youtjub kaže![]()
![]()
ogrebao auto/blatobran :S
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
kemal21
#151 Re: ogrebao auto/blatobran :S
-
tavustavus
#152 Re: ogrebao auto/blatobran :S
ne znam shlauf za tebe ali meni ovaj ismar izgleda ko' pravi je..ač..jos sad u sarajevu auto ovo-ono..ti si neki zajeban lik..jos ih poceo redati po haubi
- shlauf
- ismar92
#154 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Jesam u Sarajevu, ali nemam ovde auto
Kuci je 
-
Mlad i Nevin
#155 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Evo jarane sad sam i ja u problemu kao što si bio i ti..

Krivo mi je, ljut sam na samog sebe. Kako bi najlakše se moglo sanirati ovo?

-
sLLayer
#156 Re: ogrebao auto/blatobran :S
curi ti uljeMlad i Nevin wrote:Evo jarane sad sam i ja u problemu kao što si bio i ti..
-
Mlad i Nevin
#157 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Nije ulje, voda je bila na ulici..
- ismar92
#158 Re: ogrebao auto/blatobran :S
uf brate, u tebe ima pofajn 
Da se nebi primjetilo morao bi citav dio prefarbati, taj prednji dio.. Drugcije bi se vidjelo...
Da se nebi primjetilo morao bi citav dio prefarbati, taj prednji dio.. Drugcije bi se vidjelo...
-
kemal21
#159 Re: ogrebao auto/blatobran :S

Neki dan kupi ovaj fix it pro, ogrebotina je i dalje tu, ali je jeko teško uočljiva
Samo da znate ne reklamiram ih
-
kemal21
#160 Re: ogrebao auto/blatobran :S
[quote="Mlad i Nevin"]Evo jarane sad sam i ja u problemu kao što si bio i ti..
ovo tvoje definitivno se može popravit, sa ovim fix it pro

ovo tvoje definitivno se može popravit, sa ovim fix it pro
- ismar92
#161 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Mah, uvjek bi se vidjelo, to isto kao da bi lakirao samo tu ogrebotinu, ništa više. Ništa, onda grebi još malo, pusti neke mačke po njemu, poredaj miševa, pa posle toga čitavog ga nosi na lakiranje 
- Bekir_SA
#162 Re: ogrebao auto/blatobran :S
jel i tebe draufaju ko ismara il gore???Mlad i Nevin wrote:Evo jarane sad sam i ja u problemu kao što si bio i ti..
-
_maxy_
#163 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Desert Wind wrote:zambaklija wrote:alcho wrote:Bila je ona pricica kad je lik isto tako maznuo auto od starog...i vraca se iz kafica, kad zadnja karambolka razvaljena. Ufati ga panika, kuce, sta ce...ako stari primjeti gotov je. Zovne neke prijatelje, nadju nesto para, nekog majstora preko stele da im odradi posao odmah. I zavrsi majstor posao, mali sav sretan - nista se ne primjeti...
Sutra se stari vraca sa posla "je*o te, nevjerovatno...juce sam dok sam parkirao razvalio zadnju karamboku, a danas eno je, potpuno nova"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ogreba se stari od dijete za servis![]()
![]()
![]()
- johntra
#164 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Gdje ima uzeti ovaj fix it pro?
-
lady_like
#165 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Mogu ti predloziti sta da uradis iz licnog iskustva
Ogrebala sam i ja ocevo auto i bilo me pravo strah kako ce reagovati. Raspitala sam se sta da uradim, i raja mi je uglavnom predlozila da odem ispolirati auto. Ima u svrakinom jedan covjek koji se bavi poliranjem...Semso(061 218 167) ..uglavnom sve mi se skinulo, ko da nista nije bilo...trebas pokusati, to ti je najjeftinija varijanta definitivno...Sretno ;D
-
Mlad i Nevin
#166 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Hehe, hvala na savjetima. Većina predlažu poliranje, ali to ćemo nekad kasnije uraditi, zasad ogrebotina stoji.
- sheikh
#167 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Ja sam narucio fix it pro i kome treba nek mi se obrati pa cemo se dogovoriti.
trenutno nemam vremena da vidim jel stvarno djeluje? Ako zna neko nek napise da i mi
ostali znamo

trenutno nemam vremena da vidim jel stvarno djeluje? Ako zna neko nek napise da i mi
ostali znamo
-
_maxy_
#168 Re: ogrebao auto/blatobran :S
sheikh wrote:Ja sam narucio fix it pro i kome treba nek mi se obrati pa cemo se dogovoriti.
ostali znamo
- sheikh
#169 Re: ogrebao auto/blatobran :S
_maxy_ wrote:sheikh wrote:Ja sam narucio fix it pro i kome treba nek mi se obrati pa cemo se dogovoriti.
ostali znamo
![]()
![]()
![]()
![]()
naručio ili kupio
Kako ćeš vidjeti da li stvarno djeluje ako si tek naručio
![]()
Daj ba ti nama napiši gdje si naručio?
narucio ili kupio
- respo
#170 Re: ogrebao auto/blatobran :S
ima li gdje u slobodnoj prodaji taj fix it pro mislim da to raja pita da fino sa police u korpu stavi i na kasu
a to narucio je druga prica
a to narucio je druga prica
-
_maxy_
#171 Re: ogrebao auto/blatobran :S
sheikh wrote:_maxy_ wrote:sheikh wrote:Ja sam narucio fix it pro i kome treba nek mi se obrati pa cemo se dogovoriti.
ostali znamo
![]()
![]()
![]()
![]()
naručio ili kupio
Kako ćeš vidjeti da li stvarno djeluje ako si tek naručio
![]()
Daj ba ti nama napiši gdje si naručio?
narucio ili kupiokako god,placeno je,trebalo bi doci sljedece sedmice,pa me interesuje da li fkt funkcionise.....
- valter.ba
#172 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Kemo od cega ti je bila ova parnica? Meni je neko oderao kljucem kompletnu lijevu stranu, nije doslo do lima ali je ipak poduboko. Znam da nece biti nevidljivo ali moze li pomoci barem toliko da svaki dan kada ga pogledam ne dobijem nagon na povracanje.kemal21 wrote:
Neki dan kupi ovaj fix it pro, ogrebotina je i dalje tu, ali je jeko teško uočljiva![]()
![]()
,
Samo da znate ne reklamiram ih![]()
Valjda ce se i sheikh uskoro javiti pa to lijepo razjasnimo
Ako bude ferceralo pice za gore navedeni dvojac
-
kemal21
#173 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Ljudi žao mi je, ali moram vam ovo reći, i ja sam bio oduševljen ali nakon tri pranja auta sve po starom, ispralo se, mamu i ebem, povjerova im na reklami, uglavnom ili ja nisam dobro uradio čitav postupak ili je ovo čisto sranje uglavnom sve je se ispralo i ogrebotina je opet tuvalter.ba wrote:Kemo od cega ti je bila ova parnica? Meni je neko oderao kljucem kompletnu lijevu stranu, nije doslo do lima ali je ipak poduboko. Znam da nece biti nevidljivo ali moze li pomoci barem toliko da svaki dan kada ga pogledam ne dobijem nagon na povracanje.kemal21 wrote:
Neki dan kupi ovaj fix it pro, ogrebotina je i dalje tu, ali je jeko teško uočljiva![]()
![]()
,
Samo da znate ne reklamiram ih![]()
Valjda ce se i sheikh uskoro javiti pa to lijepo razjasnimo.
Ako bude ferceralo pice za gore navedeni dvojac.
-
kemal21
#174 Re: ogrebao auto/blatobran :S
i još nešto ne kupujte ovo na piku, ja sam tu kupio i možda su mi podvalili nešto što nije orginal, uglavnom ja sam kupio od nekog lika iz Banja Luke, eto da znate kad budete tražili na piku, zaobiđite ga

- valter.ba
#175 Re: ogrebao auto/blatobran :S
Jbg
a bas sam se ponadao.