Zanimljiva upoznavanja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Mis mekinjas

#151 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Mis mekinjas »

Officer Crabtree wrote:a šta vama nije romant'čno, majke ti?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mis mekinjas

#152 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Mis mekinjas »

Officer Crabtree wrote:Sela mi, ove žene na forumu navuk'u se na tanke priče samo tako. Osim mime i par njih hemancpovani. Nije ni čudo što padaju pod utjecaj i najjeftinijeg marketinga. :D

Inače, ja nemam zanimljiva upoznavanja. Meni svaka deset sekundi nakon uponavanja ponudi oralno zadovoljstvo... Malo me zamara to u posljednje vrijeme, ne mogu nikako uspotaviti normalan odnos sa ženama...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ljubav_aha

#153 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

arageta wrote:Haha, prije dvije godine mi se desila slična situacija kao tebi, u vezi autobusa.
Stajala sam baš na tramvajskoj stanici na Baščaršiji i čekala prijateljicu, neki lik me posmatrao i nije bio loš, onako prosječan dečko, pogledala sam ga par puta iz zafrkancije. Došao je tramvaj i on je ušao okrećući se hoću li ja ući, međutim ja nisam ali sam čisto iz znatiželje ga idalje gledala, tramvaj se zatvorio kad on stade trčati do vozača, otvoriše se vrata kad izlazi on i govori " može li broj " a ja k'o iz topa " che ? " on stade gleda, a ja zbunjenu facu napravila i trudim se da se ne odvalim smijati, govori on " a phone number? " i vadi mobitel a ja opet " scusa, io non parlo inglesa ". Lik nešto odmahnu glavom, okrenu se i ode pješke xD Ja umrla od smijeha... xD
I sad ne znam što sam to uradila ali eto bilo mi je dosadno i htjela sam da se nasmijem xD

Slijedeća scena je bila u Mashu kada mi je prišao lik i pitao " Izvini, da li ti znaš koliko bi godina trebalo da se zabetonira Jadransko more? " Skontala sam da hoće da bude smiješan i namjerno izvadila mobitel, upalila digitron i rekla mu " trebaju mi detaljnije informacije za taj proračun ", počeli smo se oboje smijati, dobio je br. mog mobitela ali nikada nisam odgovorila na poziv niti izašla s njim xD Nije me privukao.

to nisu upoznavanja,to su flerotvanja par minutica i to je to ;-) za takve stvari ne treba puno,smao dobro raspolozenje zafkancije :-D
sofist

#154 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by sofist »

Poison Ivy wrote:
arageta wrote:Haha, prije dvije godine mi se desila slična situacija kao tebi, u vezi autobusa.
Stajala sam baš na tramvajskoj stanici na Baščaršiji i čekala prijateljicu, neki lik me posmatrao i nije bio loš, onako prosječan dečko, pogledala sam ga par puta iz zafrkancije. Došao je tramvaj i on je ušao okrećući se hoću li ja ući, međutim ja nisam ali sam čisto iz znatiželje ga idalje gledala, tramvaj se zatvorio kad on stade trčati do vozača, otvoriše se vrata kad izlazi on i govori " može li broj " a ja k'o iz topa " che ? " on stade gleda, a ja zbunjenu facu napravila i trudim se da se ne odvalim smijati, govori on " a phone number? " i vadi mobitel a ja opet " scusa, io non parlo inglesa ". Lik nešto odmahnu glavom, okrenu se i ode pješke xD Ja umrla od smijeha... xD
I sad ne znam što sam to uradila ali eto bilo mi je dosadno i htjela sam da se nasmijem xD

Slijedeća scena je bila u Mashu kada mi je prišao lik i pitao " Izvini, da li ti znaš koliko bi godina trebalo da se zabetonira Jadransko more? " Skontala sam da hoće da bude smiješan i namjerno izvadila mobitel, upalila digitron i rekla mu " trebaju mi detaljnije informacije za taj proračun ", počeli smo se oboje smijati, dobio je br. mog mobitela ali nikada nisam odgovorila na poziv niti izašla s njim xD Nije me privukao.
Stvarno si okrutna :mrgreen:
Ma jok, samo se hvali.
arageta

#155 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by arageta »

citroen wrote:

kako si pokvarena :D :D
Eh, da sam pokvarena, izašla bi, zavlačila ga pa ga nogirala :P Ali ne volim to i ne radim to :D Lakše je ovako :D Ispala sam makar kulturna (A) xD
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#156 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Truba »

zato sam i prestao prilaziti
Zoya

#157 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Zoya »

komi wrote:zato sam i prestao prilaziti
Eeeee, zato je internet majka :lol: :lol: Shibnes joj pp pa sta bude :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#158 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Truba »

najbolje je kad upoznas nekog neobavezno (preko prijatelja, na faxu, s prošlog posla) i sretneš nakon nekog vremena u gradu slučajno

slučajnost je zakon :)
Zoya

#159 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Zoya »

Htjedoh reci, zbog primjera koju je doticna cura navela, dosta njih ne prilazi vise curama sve u strahu da ne bi bili na taj nacin odbijeni.
A sad sta je po tebi najbolje, to je vec diskutabilno :)
ljubav_aha

#160 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

komi wrote:najbolje je kad upoznas nekog neobavezno (preko prijatelja, na faxu, s prošlog posla) i sretneš nakon nekog vremena u gradu slučajno

slucajnost ne postoji ;-)
ljubav_aha

#161 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

komi wrote:zato sam i prestao prilaziti
aha,a kad ti se opasno dopadne,vlro brzo se mijenja gore napisano misljenje,priznaj
statix

#162 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by statix »

ljubav_aha wrote:
komi wrote:najbolje je kad upoznas nekog neobavezno (preko prijatelja, na faxu, s prošlog posla) i sretneš nakon nekog vremena u gradu slučajno

slucajnost ne postoji ;-)
U romanticnim komedijama to se naziva sudbinom... :D :oops:
sofist

#163 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by sofist »

Poison Ivy wrote:
sofist wrote:
Poison Ivy wrote:
Stvarno si okrutna :mrgreen:
Ma jok, samo se hvali.
:lol: :lol: :lol:
Smej se, smej... :D
PalaSa Marsa

#164 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by PalaSa Marsa »

Pikal' se ovo Cyber upoznavanje? :D
PalaSa Marsa

#165 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by PalaSa Marsa »

Poison Ivy wrote:
PalaSa Marsa wrote:Pikal' se ovo Cyber upoznavanje? :D
Izgleda da je zabranjeno smijanje :mrgreen:
Image

Image
Michun

#166 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Michun »

Cudno, meni se upoznavanja desavaju (preko prijatelja, u kaficu i sl) i onda kazu: ja sam tebe primjetio al ti nisam smio prici, ti si nekakva opasna i ozbiljna :shock:
Meni vazda kez na ustima. Ili se to meni samo cini :D
ljubav_aha

#167 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

Michun wrote:Cudno, meni se upoznavanja desavaju (preko prijatelja, u kaficu i sl) i onda kazu: ja sam tebe primjetio al ti nisam smio prici, ti si nekakva opasna i ozbiljna :shock:

a meni su mnogi rekli , a stalno se kezim ,i tako jednom u srednjoj skoli mi pridje moj prijatelj,i kaze,znas li da te volim jos od 2og razreda onsovne skole :-D

Michun,meni opet musakrci nisu muskarcine ako ne znaju prici i reci u lice ,jednsotavno,ako to nije u stanju reci,mislim da je takva u mnogim stvraima u zivotu
Ljubicasta27

#168 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Ljubicasta27 »

ljubav_aha wrote:
Michun wrote:Cudno, meni se upoznavanja desavaju (preko prijatelja, u kaficu i sl) i onda kazu: ja sam tebe primjetio al ti nisam smio prici, ti si nekakva opasna i ozbiljna :shock:

a meni su mnogi rekli , a stalno se kezim ,i tako jednom u srednjoj skoli mi pridje moj prijatelj,i kaze,znas li da te volim jos od 2og razreda onsovne skole :-D

Michun,meni opet musakrci nisu muskarcine ako ne znaju prici i reci u lice ,jednsotavno,ako to nije u stanju reci,mislim da je takva u mnogim stvraima u zivotu
Imam isti problem...mislim da je do garda :)

Ljubav_aha

Ti bi se jaaaako onda razocarala kad bi se vratila ovamo ;-)
extraordinary

#169 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by extraordinary »

Meni i bratu se desilo da nas obojicu u roku od možda pet dana startuje neki gay dedo, odvratan do bola. Brat je stajao na tramvajskoj kada mu je ovaj prišao i zvao ga na piće. Složio mu je priču kako je mlad,fin i zgodan, kako ima sina njegovih godina, da bi se mogli družiti, da ode sa njim do njegove kuće i slično. Brat, koji je inače povučeniji tip se pravo nasekirao bio. Prvo htio ovog zadaviti pa je kasnije sjeo na keca, nije mu se dalo tricu čekati sa takvom budalom :D

Meni se to desilo nedugo nakon tog, išao sam pješke kući iz ne znam kog razloga, kad je zaustavio auto pored mene taj isti lik( skontao sam po bratovom opisu ).

On: Dečko, jel te mogu nešto pitat'?
Ja: Izvolite.
On: Prvo mi reci dokle ideš?
Ja: Do Vrbanjuše.
On: Eh super, i ja ću do Vrbanjuše, hajd' sjedaj.
Negdje u ovom momentu sam shvatio da je riječ o istom liku koji je prišao mom bratu.
Ja: Neka, radije ću prošetati.
On: Ma hajde sjedi bolan, bezveze se umaraš.
Ja: Jeste me trebali nešto pitati?
On: Pa to ću kad sjedeš.
Na ovo sam malo grublje odgovorio, otprilike da je shvatio poruku pa je produžio sam. Meni je situacija bila smiješna jer ne vjerujem da mi je mogao nešto nažao učiniti, ali vjerujem da ovakvi manijaci prilaze i dosta mlađoj djeci što je žalosno.
Lakat Jebić

#170 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Lakat Jebić »

extraordinary wrote:Meni i bratu se desilo da nas obojicu u roku od možda pet dana startuje neki gay dedo, odvratan do bola. Brat je stajao na tramvajskoj kada mu je ovaj prišao i zvao ga na piće. Složio mu je priču kako je mlad,fin i zgodan, kako ima sina njegovih godina, da bi se mogli družiti, da ode sa njim do njegove kuće i slično. Brat, koji je inače povučeniji tip se pravo nasekirao bio. Prvo htio ovog zadaviti pa je kasnije sjeo na keca, nije mu se dalo tricu čekati sa takvom budalom :D

Meni se to desilo nedugo nakon tog, išao sam pješke kući iz ne znam kog razloga, kad je zaustavio auto pored mene taj isti lik( skontao sam po bratovom opisu ).

On: Dečko, jel te mogu nešto pitat'?
Ja: Izvolite.
On: Prvo mi reci dokle ideš?
Ja: Do Vrbanjuše.
On: Eh super, i ja ću do Vrbanjuše, hajd' sjedaj.
Negdje u ovom momentu sam shvatio da je riječ o istom liku koji je prišao mom bratu.
Ja: Neka, radije ću prošetati.
On: Ma hajde sjedi bolan, bezveze se umaraš.
Ja: Jeste me trebali nešto pitati?
On: Pa to ću kad sjedeš.
Na ovo sam malo grublje odgovorio, otprilike da je shvatio poruku pa je produžio sam. Meni je situacija bila smiješna jer ne vjerujem da mi je mogao nešto nažao učiniti, ali vjerujem da ovakvi manijaci prilaze i dosta mlađoj djeci što je žalosno.
zato nase matere govore:
kad te čiko zove u kombi da ti da bombonu, nemoj slucajno da bi otisao :lol: :lol:
ljubav_aha

#171 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

Ljubicasta27 wrote:
ljubav_aha wrote:

Ljubav_aha

zar je takva kriza :?:
extraordinary

#172 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by extraordinary »

zato nase matere govore:
kad te čiko zove u kombi da ti da bombonu, nemoj slucajno da bi otisao :lol: :lol:
A žalosna situacija, vjeruj mi da bi svakom neugodno bilo da mu neki dedica snima atletsku građu, ruke, guzicu i slično, k'o što je mom bratu uradio:D
foksi

#173 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by foksi »

:sax:
Ljubicasta27

#174 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Ljubicasta27 »

ljubav_aha wrote:
Ma neeee :-) samo se glumata i kulira :roll:
Michun

#175 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Michun »

ljubav_aha wrote:
Ljubicasta27 wrote:
ljubav_aha wrote: a meni su mnogi rekli , a stalno se kezim ,i tako jednom u srednjoj skoli mi pridje moj prijatelj,i kaze,znas li da te volim jos od 2og razreda onsovne skole :-D

Ljubav_aha

Jok, jos gora :D
Previse su kuuul ili su zaljubljeni u sebe pa ne mogu ni u kog drugog da se zaljube :D
Post Reply