NK Dinamo Zagreb
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Lakat Jebić
#151 Re: NK Dinamo Zagreb
bilo bi zanimljivo kad bi s vahom ovako krenuo

- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#152 Re: NK Dinamo Zagreb
Vaha bi repetir'o pištolj...i upuco sebe u guzicuLakat Jebić wrote:bilo bi zanimljivo kad bi s vahom ovako krenuo![]()
![]()
![]()
-
bob7
#153 Re: NK Dinamo Zagreb
1946 wrote:Vaha bi repetir'o pištolj...i upuco sebe u guzicuLakat Jebić wrote:bilo bi zanimljivo kad bi s vahom ovako krenuo![]()
![]()
![]()
hahaha
- burek_in_space
#154 Re: NK Dinamo Zagreb
1946 wrote:Vaha bi repetir'o pištolj...i upuco sebe u guzicuLakat Jebić wrote:bilo bi zanimljivo kad bi s vahom ovako krenuo![]()
![]()
![]()
-
klixober
#155 Re: NK Dinamo Zagreb
![]()
![]()
-
LSD
#156 Re: NK Dinamo Zagreb
Mamić je psihicki totalno obolio, ovo je vec stadij za hospitalizacije... plus što je dugogodišnji kokainski ovisnik.
- belafonte
#157 Re: NK Dinamo Zagreb
Evo za boldirano klip na 1:20LSD wrote:Mamić je psihicki totalno obolio, ovo je vec stadij za hospitalizacije... plus što je dugogodišnji kokainski ovisnik.
http://www.index.hr/sport/clanak/video- ... 30153.aspx
A što se tiče Mamića, ne znam kakva mu je taktika kad se brani od novinarskih pitanja o svom lopovluku, ali način na koji to radi je najgori mogući, samo još više navlači novinare na sebe...
Sigurno onda ima dobra leđa iza sebe čim se može qurčit ovako, nikakve inspekcije niti revizije neće njega raskrinkat, mogu ga jedino ko Al Caponea na neku glupost tipa porez strpat u zatvor i i to je to.
S druge strane, lik mi djeluje kao izuzetno sposoban čovjek, frajer je iz qurčeve lige prodo dva igrača u najbolju ligu svijeta i to za kakve pare, realno oni ne vrijede ni pola tih para.
Ne znam tačno zbog čega BBB protestvuju, ali evo i da ode Mamić, srozali bi se do ranga Hajduka i bukvalno životarili, a navikli su na jake tekme u Evropi svake godine...
Nek mi ti "pošteni" BBB-ovci nađu neki jaki, uspješni svjetski klub iza kojeg ne stoji neki Al Caponea-c, oni bi bez skidanja junfa da vide LP, e ne ide to tako...
-
krusty
#158 Re: NK Dinamo Zagreb
Mamic je legenda, pravi showman 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#159 Re: NK Dinamo Zagreb
Narkoman.
- Obuca9
#160 Re: NK Dinamo Zagreb
@Belafonte
Dinamo je samo obični paravan za pranje novca. Mamić sa svojim bratom i sinom, dobro koristi Dinamo kao muzaru i normalno je da će ljudi biti protiv njega. Koliko su samo para zaradili od prodaje igrača, mogli su napraviti klub koji će svake godine igrati Ligu prvaka, a svake druge prezimiti u Evropi, a njima je maksimalni domet da zaigrjau grupnu fazu Evropske lige, te da ispadnu još u oktobru (da im nije bilo Vahe, tako bi im bilo i ove godine).
Toliki milioni ulaze u klub godišnje, a oni osim duple krune u Hrvatskoj nisu u stanju napraviti nikakav rezultat. U zadnjih 9 godina su zaradili 85.000.000 eura od prodaje igrača, a osim što su igrali tri puta grupnu fazu Evropke lige / Kupa UEFA, nemaju nikakv drugi uspjeh vrijedan spomena. S druge strane Partizan je u isto vrijeme čak dva puta igrao grupnu fazu Lige prvaka.
Dinamo je samo obični paravan za pranje novca. Mamić sa svojim bratom i sinom, dobro koristi Dinamo kao muzaru i normalno je da će ljudi biti protiv njega. Koliko su samo para zaradili od prodaje igrača, mogli su napraviti klub koji će svake godine igrati Ligu prvaka, a svake druge prezimiti u Evropi, a njima je maksimalni domet da zaigrjau grupnu fazu Evropske lige, te da ispadnu još u oktobru (da im nije bilo Vahe, tako bi im bilo i ove godine).
Toliki milioni ulaze u klub godišnje, a oni osim duple krune u Hrvatskoj nisu u stanju napraviti nikakav rezultat. U zadnjih 9 godina su zaradili 85.000.000 eura od prodaje igrača, a osim što su igrali tri puta grupnu fazu Evropke lige / Kupa UEFA, nemaju nikakv drugi uspjeh vrijedan spomena. S druge strane Partizan je u isto vrijeme čak dva puta igrao grupnu fazu Lige prvaka.
-
extraordinary
#161 Re: NK Dinamo Zagreb
Ama ja i dalje tvrdim da Dinamo nema koga kupiti. Pokupuje sve što valja u hrvatskoj ligi i zemljama okruženja, kupi par Južnoamerikanaca i to je to. Koga da kupi? Igraju pare određenu ulogu, ali nisu najbitnije. Da jesu, City bi sad doveo Guardiolu i cijeli prvi tim Barcelone. Kad igrač bira između Dinama i Liga petice, nema sumnje da će izabrati Lige petice. Što se tiče uspjeha, tu se može tražiti eventualna Mamićeva odgovornost zbog nedovođenja adekvatnog trenera u zadnjih par godina. Mada teško da je mogao bolje od Vahe. Neće mu doći Jose Mourinho.
-
north
#162 Re: NK Dinamo Zagreb
http://www.youtube.com/watch?v=HKzwdpVi1XA
Obratiti pažnju na 1:41, kako se lagano trlja po nosu, koka čuda čini
Ovo je nečuveno
Obratiti pažnju na 1:41, kako se lagano trlja po nosu, koka čuda čini
Ovo je nečuveno
-
sinkaspud
#163 Re: NK Dinamo Zagreb
Sto mu ne dokazu da postoji ta agencija njegovog sina? Ako su mogli u cosak satjerati jednog Sanadera sto ne mogu seljacinu Mamica? Zato sto nemaju dokaza, da imaju ne bi ga samo prozivali i provocirali istim pitanjima iz godine u godinu a cinjenica je da je Dinamo sa njim konstantan, da igra evropska takmicenja, da je uvijek prvak, da daje najvise reprezentativaca i prodaje igrace u klubove liga petice. Da grad Zagreb svojom glupom politikom gdje ne zna sta hoce ne koci izgradnju novog stadiona, Mamic bi ga davno izgradio.
- belafonte
#164 Re: NK Dinamo Zagreb
@hz_semir, evo paja ti je sve rek'o, Partizan jeste upadao u grupnu fazu LP, ali i Dinamo je bio blizu, ne bih bas rekao da je Mamic bio prepreka u tim pokusajima, ne znam koga boljeg mozes dovesti od onih igraca koje on dovodi i ko je taj koji bi uspio nadmasiti Mamica i odvest Dinamo u LP...
Realno je ocekivat da Vaha odvede Dinamo u LP, sada su imali peh sto se nisu plasirali u knock-out fazu Europa lige, jedino ih je Villareal nadigrao kao domacin, a bolji su i od PAOK-a i Bruggea bili,,,
Realno je ocekivat da Vaha odvede Dinamo u LP, sada su imali peh sto se nisu plasirali u knock-out fazu Europa lige, jedino ih je Villareal nadigrao kao domacin, a bolji su i od PAOK-a i Bruggea bili,,,
-
missko
#165 Re: NK Dinamo Zagreb
Pa Dinamo nema nista ni od jedne prodaje igraca u tome i jeste fazon,Dinamo tavori kao i svi ostali balkanski klubovi a lovu uzima Mamic i on dovodi igrace i prodaje i uzima pare i on samo drzi dinamo da dise na skrge i kao takav nece jos dugo bar za njegove vladavine stati na noge, Dinamov racun je los kao i racun FK Sarajevo mozda i gori .
- ultima_palabra
#166 Re: NK Dinamo Zagreb
Mamić je napravio takvu simbiozu između sebe i Dinama da kada on ode Dinamo će ostati na prosjačkom štapu. Zato i može praviti cirkus prijetnjama o odlasku
Mi pravimo grešku što njihovu situaciju poredimo sa svojom (naših klubova)... ako je nama ok da Mamić ili Sanader kradu ali su donose nekakav uspjeh klubu/državi, njima nije. Zato i jesu toliko ispred nas
Mi pravimo grešku što njihovu situaciju poredimo sa svojom (naših klubova)... ako je nama ok da Mamić ili Sanader kradu ali su donose nekakav uspjeh klubu/državi, njima nije. Zato i jesu toliko ispred nas
-
missko
#167 Re: NK Dinamo Zagreb
Ma ne kaze on nikad da ce otici on zna da mu je tu hljeb. Normalno da vjerni navijaci to ne mogu gledat jer lova dolazi i prolazi i sve bi to klub mogao odradit priblizno kao i on da imaju sposobne ljude u upravi a ovako Maminjo dovede u svoj privatni klub odhrani i proda a Dinamo ovisi onda od pojedinca Maminja hocel im platit pripreme i dadzbine kluba.ultima_palabra wrote:Mamić je napravio takvu simbiozu između sebe i Dinama da kada on ode Dinamo će ostati na prosjačkom štapu. Zato i može praviti cirkus prijetnjama o odlasku![]()
- Meho Kodro
#168 DISKO HIT
Broj 1 na mnogim radijskim stanicama
-
barbar
#169 Re: NK Dinamo Zagreb
Da bog dao mi imamo ovakvih "seljačina" a da nam klubovi u plusu poslujukakavdanakneiskustvu wrote:
malo je reći seljačina - budala,seljačina,primitivac,bolesnikopasna tip,sve u jednoj osobi
- 1946
#170 Re: NK Dinamo Zagreb
Da nam Grad/Kanton Sarajevo da upola koliko Grad Zagreb da Dinamu i mi bismo poslovali u plusubarbar wrote:Da bog dao mi imamo ovakvih "seljačina" a da nam klubovi u plusu poslujukakavdanakneiskustvu wrote:
malo je reći seljačina - budala,seljačina,primitivac,bolesnikopasna tip,sve u jednoj osobi
-
extraordinary
#171 Re: NK Dinamo Zagreb
To je tačno, ali Dinamo praktično može živjeti od transfera, bez ikakvih para od grada. Sjećam se one sezone kad su prodali Modrića, Eduarda, Ćorluku i ostale da su bili uz Porto klub koji je najviše zaradio na transferima u toj sezoni.1946 wrote: Da nam Grad/Kanton Sarajevo da upola koliko Grad Zagreb da Dinamu i mi bismo poslovali u plusu
- 1946
#172 Re: NK Dinamo Zagreb
Mogao bi, da nemaju Maminjaextraordinary wrote:To je tačno, ali Dinamo praktično može živjeti od transfera, bez ikakvih para od grada. Sjećam se one sezone kad su prodali Modrića, Eduarda, Ćorluku i ostale da su bili uz Porto klub koji je najviše zaradio na transferima u toj sezoni.1946 wrote: Da nam Grad/Kanton Sarajevo da upola koliko Grad Zagreb da Dinamu i mi bismo poslovali u plusu
-
barbar
#173 Re: NK Dinamo Zagreb
lo je reći seljačina - budala,seljačina,primitivac,bolesnikopasna tip,sve u jednoj osobi[/quote]Da bog dao mi imamo ovakvih "seljačina" a da nam klubovi u plusu posluju[/quote]
Da nam Grad/Kanton Sarajevo da upola koliko Grad Zagreb da Dinamu i mi bismo poslovali u plusu
[/quote]jebi ga,treba znati iskamčiti od vlasti. 
Da nam Grad/Kanton Sarajevo da upola koliko Grad Zagreb da Dinamu i mi bismo poslovali u plusu
-
extraordinary
#174 Re: NK Dinamo Zagreb
Ne znam, znam samo da su naši još gori. Mislim, ne vidim razliku. Naši klubovi u bescjenje prodaju talente, tačnije naše merhametli uprave imaju viziju da ne smiju igraču praviti prepreku ako hoće da ostvari inostrani transfer, pa ga prodaju za 5 puta manje nego što bi mogli uzeti za njeg, a pare stave u džep. Ista stvar apsolutno, samo što Mamić zna mangupski ukrasti, a naši jadovi se zadovoljavaju sićom.1946 wrote:[
Mogao bi, da nemaju Maminja. Ovako pogledaj gdje (odnosno kome) su otišli novci od tih transfera
. Ne kažem da mi je žao, ja bih da im Maminjo bude na ovom mjestu do kraja života, a i nakon njega da dođe neko sličan.
- 1946
#175 Re: NK Dinamo Zagreb
Oni uzimaju proporcionalno onome koliko ulože. Odnosno Zagreb (uz sponzore) ulaže, a Mamić uzima lopatom. I mi isto tako uzimamo proporcionalno onome koliko se uloži. Odnosno ništa se ne ulaže, a lopovi uzimaju siću.