Velicina

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Dioda

#151 Re: Velicina

Post by Dioda »

@momak24, ovdje svaka tema preraste u za*ebanciju :mrgreen: Ne treba to da te sekira,niti neke postove trebas shvatiti previse ozbiljno :mrgreen:
PapakizSarajeva

#152 Re: Velicina

Post by PapakizSarajeva »

momak24 wrote:zahvaljujem svi ljudima koji su normalno komentarisali o ovoj temi. Znam da je bilo vise otvorenih tema o slicnim stvarima sto govori da nas ima mnogo sa nesto manjim penisom i istim "problemom". mnogi cute i to je normalno. ima vas mnogo koji pisete jedno a mislite peto . neki od vas pokusavaju da sto vise iskompleksiraju pojedinca ili kreatora teme. samo malo broj forumasa prica ono sto uistinu misli, vecina vas je drugacija u stvarnom zivotu. svi mi imamo raznih problema u zivotu ali isto tako trebali bi svi biti prisebni , normalni, otvoreni za razgovore. medjutim zivimo u svijetu gdje vlada nevidjeni primitivizam... ne mozete mene iskompleksirati jer psihicki sam poprilicno stabilna osoba. zato ako ne zelite normalno pricati o svemu ovome , iznositi eventualna iskustva i slicno molio bi da nikako i ne komentarisete jer bespotrebno trosite vrijeme misleci da cete autora teme iskompleksirati. temu sam otvorio da vidim kako ljudi razmisljaju o tome a ne da tema predje u opsti haos i medjusobno zajebavanje.
Drug, nemoj se ljutiti na nas. Veci dio ovoga sto si gore napisao je istina. Prepoznao sam se u nekim stvarima, ali sta cu kad se volim saliti i zezati. Uglavnom, moje misljenje je da se ti nepotrebno opterecujes "dimenzijama" ... Pa, jbt-e, neces ga nosati okolo izvadjenog iz gaca, pokazivati svakoj koja naidje i traziti misljenje prije nego "joj ga metnes" ... Ni jedna ti nece dati svoje istinsko misljenje, pogotovo kad vec budete u "situaciji" da ga iskoristite... Sam ti nastavi dalje traziti koja ce ti dati i dobiti ces.

A vidio si i one neke ankete i prosjeke, prema tome kako god prosjecan si ....
momak24

#153 Re: Velicina

Post by momak24 »

Dioda wrote:@momak24, ovdje svaka tema preraste u za*ebanciju :mrgreen: Ne treba to da te sekira,niti neke postove trebas shvatiti previse ozbiljno :mrgreen:

onda savjetujem da otvorite posebnu temu gdje bi se samo zajebavalo. kao sto moderator rece : ovdje ljudi postavljaju svoje porobleme a duznost forumasa je da odgovori ono sto uistinu misli. mislim da samo iskrenim odgovorima , onim sto zaista mislimo mozemo unaprijediti u ovaj forum i pokazati svima da smi mi dobar narod a ne primitivci kakvim nasa mnogi smatraju. ako je neko na forumu zbog zajebancije neka onda otvori temu zajebancija i tamo se moze zajebavati o bilo cemu a na ozbiljnim temama mislim da bi trebali biti i iskreno ozbiljni odgovori
djana h

#154 Re: Velicina

Post by djana h »

momak24 wrote:zelio bi da se djevojke izjasne o ovoj temi i molio bi za ozbiljnu diskusiju i licna razmisljanja

poznato je da kod muskaraca varira velicina penisa koja je individualna od osobe do osobe. tako imamo razne profile penisa. zanima me kako zene gledaju na veclinu penisa kod partnera i da li bi uticalo na vezu ukoliko vas partner ima nesto manji penis. ja imam 24 godine i penis 13 cm. molio bi za ozbiljnu diskusiju i razmisljanja , iskustva djevojaka i koliko im je velicina penisa bitna kod partnera. hvala
Nisam djevojka :D ,mogu ti napisati moje skromno misljenje,a to je da su vise muskarci optereceni duzinom svog penisa nego djevojke ili zene.Samo u slucajevima ekstremno malog penisa bih razumjela da je vrijeme za alarm i posjetu ljekaru.U ostalim slucajevima se muskarci bespotrebno opterecuju i ugrozavaju one ostale stvari koje su bitnije za seks.Naprimjer, tehnika :D ,poljupci i sl. sto je potrebno za dobar seks.
cat lover

#155 Re: Velicina

Post by cat lover »

PapakizSarajeva wrote:
momak24 wrote:zahvaljujem svi ljudima koji su normalno komentarisali o ovoj temi. Znam da je bilo vise otvorenih tema o slicnim stvarima sto govori da nas ima mnogo sa nesto manjim penisom i istim "problemom". mnogi cute i to je normalno. ima vas mnogo koji pisete jedno a mislite peto . neki od vas pokusavaju da sto vise iskompleksiraju pojedinca ili kreatora teme. samo malo broj forumasa prica ono sto uistinu misli, vecina vas je drugacija u stvarnom zivotu. svi mi imamo raznih problema u zivotu ali isto tako trebali bi svi biti prisebni , normalni, otvoreni za razgovore. medjutim zivimo u svijetu gdje vlada nevidjeni primitivizam... ne mozete mene iskompleksirati jer psihicki sam poprilicno stabilna osoba. zato ako ne zelite normalno pricati o svemu ovome , iznositi eventualna iskustva i slicno molio bi da nikako i ne komentarisete jer bespotrebno trosite vrijeme misleci da cete autora teme iskompleksirati. temu sam otvorio da vidim kako ljudi razmisljaju o tome a ne da tema predje u opsti haos i medjusobno zajebavanje.
Drug, nemoj se ljutiti na nas. Veci dio ovoga sto si gore napisao je istina. Prepoznao sam se u nekim stvarima, ali sta cu kad se volim saliti i zezati. Uglavnom, moje misljenje je da se ti nepotrebno opterecujes "dimenzijama" ... Pa, jbt-e, neces ga nosati okolo izvadjenog iz gaca, pokazivati svakoj koja naidje i traziti misljenje prije nego "joj ga metnes" ... Ni jedna ti nece dati svoje istinsko misljenje, pogotovo kad vec budete u "situaciji" da ga iskoristite... Sam ti nastavi dalje traziti koja ce ti dati i dobiti ces.
A vidio si i one neke ankete i prosjeke, prema tome kako god prosjecan si ....
Fino, lijepo, konkretno, šta hoš više :D
Last edited by cat lover on 16/07/2010 14:56, edited 1 time in total.
Bluemore

#156 Re: Velicina

Post by Bluemore »

haj dobro si prokomentarisao postove.... al da mi je znati sta je tebi stvarno motiv da se na ovu temu diskutuje... hem ti nije problem velicina, vec reakcija forumasa, tj. zezanje na temi i ostalo da ne ponavljam... :cry:
momak24

#157 Re: Velicina

Post by momak24 »

Bluemore wrote:
haj dobro si prokomentarisao postove.... al da mi je znati sta je tebi stvarno motiv da se na ovu temu diskutuje... hem ti nije problem velicina, vec reakcija forumasa, tj. zezanje na temi i ostalo da ne ponavljam...

istrazujuci po netu shvatio sam da ima mnogo ljudi koji imaju slicne nazovimo "probleme" iako ja smatram da to nisu nikakvi problemi. mozda za nekoga jesu za nekoga nisu i to je sve normlano.zaista primjetio sam da ima mnogo ljudi koje je velicina njihovog penisa iskompleksirala , dovela ih u situaciju da su nesigurni , pa dobro iskreno i ja sam malo podlozan tim stvarima ali kazem psihom sam veoma jak tako da te stvari gledam nesto drugacije. zelio bi da mnogi ljudi koji se nisu usudili da otvore slicnu temu ( posmatraci , citatelji) da ustvari shvate kako ljudi gledaju na sve to. normlano je da neko gleda pozitivno neko negativno i to je sve ok i zato molio bi da pricamo ono sto mislimo a ne da se sprdamo sa ljudskim osjecajima. hvala
momak24

#158 Re: Velicina

Post by momak24 »

moderator wrote:
momak24 wrote:
Dioda wrote:@momak24, ovdje svaka tema preraste u za*ebanciju :mrgreen: Ne treba to da te sekira,niti neke postove trebas shvatiti previse ozbiljno :mrgreen:

onda savjetujem da otvorite posebnu temu gdje bi se samo zajebavalo. kao sto moderator rece : ovdje ljudi postavljaju svoje porobleme a duznost forumasa je da odgovori ono sto uistinu misli. mislim da samo iskrenim odgovorima , onim sto zaista mislimo mozemo unaprijediti u ovaj forum i pokazati svima da smi mi dobar narod a ne primitivci kakvim nasa mnogi smatraju. ako je neko na forumu zbog zajebancije neka onda otvori temu zajebancija i tamo se moze zajebavati o bilo cemu a na ozbiljnim temama mislim da bi trebali biti i iskreno ozbiljni odgovori
Iskren treba biti i kod postavljanja teme, a ne se ofirati. A postavljac teme zna o cemu govorim.

nisam razumio. sta mislis pod iskren treba biti?
PapakizSarajeva

#159 Re: Velicina

momak24 wrote:
Bluemore wrote:
haj dobro si prokomentarisao postove.... al da mi je znati sta je tebi stvarno motiv da se na ovu temu diskutuje... hem ti nije problem velicina, vec reakcija forumasa, tj. zezanje na temi i ostalo da ne ponavljam...

istrazujuci po netu shvatio sam da ima mnogo ljudi koji imaju slicne nazovimo "probleme" iako ja smatram da to nisu nikakvi problemi. mozda za nekoga jesu za nekoga nisu i to je sve normlano.zaista primjetio sam da ima mnogo ljudi koje je velicina njihovog penisa iskompleksirala , dovela ih u situaciju da su nesigurni , pa dobro iskreno i ja sam malo podlozan tim stvarima ali kazem psihom sam veoma jak tako da te stvari gledam nesto drugacije. zelio bi da mnogi ljudi koji se nisu usudili da otvore slicnu temu ( posmatraci , citatelji) da ustvari shvate kako ljudi gledaju na sve to. normlano je da neko gleda pozitivno neko negativno i to je sve ok i zato molio bi da pricamo ono sto mislimo a ne da se sprdamo sa ljudskim osjecajima. hvala
Hej covjece, sta mislis koliko po ovom svijetu hoda ljudi da nisu "pod nekom falinkom" ??? Ako nisu fizicki "hendikepirani", onda su opicene s druge strane... Dok sam bio momak imao sam u jednom periodu strasan kompleks zbog problema sa kozom. Nosio po najvecoj vrelini majice, kosulje, jakne dugih rukava ... Mislio da me zbog moje mane ni jedna cura nece ... I naidje ona "prava", evo me 20 godina u braku (NIJE BAS 20, ALI 18) ... Sta ho's vise od nas ? Ja ti ga mogu zavezat za auto i istezati, drugacije ti ne mogu pomoc... UDRI BRIGU NA VESELJE .....
PapakizSarajeva

#160 Re: Velicina

I jos nesto, Bog te dao takvog kakav jesi, to shvati i nauci zivjeti sa svojim tijelom. Vjezbaj malo druge stvari, malo teorije, malo prakse. Uci zivjeti sam sa sobom i tim kakav si i koliki ti je. Nastoj da se naucis da ga koristis na najbolji nacin. I TO JE TO ....
PapakizSarajeva

#161 Re: Velicina

Ma jebes njega kol'ki je ... Da vidis mene kol'sni sam kad zena vrisne .... KASNIIIIM, ubice me ....
Dioda

#162 Re: Velicina

Post by Dioda »

momak24 wrote:

Ne ok je to, ali moras shvatiti da cim napises nesto ovakvo slijedi pod*ebavanje. Nemas samo ti taj "problem", sigurna sam da ima momaka koji imaju manji, ali kad se spomene neki kompleks moras se spremiti na to da ce biti svakakvih komentara. Nekim ljudima je smijesno pitanje koje si postavio, nekima jer u temi vide odlicnu zabavu, a drugima-jer tvoje pitanje izgleda kao problem koji to uopste nije :mrgreen:

To je isto kao da ja npr. otvorim temu u kojoj izjavim da nosim broj grudnjaka-jedan, i onda pitam smeta li to muskarcima :D I onda moram biti spremna na komentare tipa-sta je zensko bez sifona, nisu to sifoni to su zuljevi itd :mrgreen:

Pretpostavljam da si mladji od 20 :) Iz moje, zenske perspektive, ni jedno normalno zensko nece ostaviti momka zbog kojeg centa manje, ako joj je s tim istim momkom dobro ;-)

p.s. na lj&s ne postoji ni jedna jedina tema koja se u nekom trenutku nije pretvorila u zezanciju :mrgreen:
Bluemore

#163 Re: Velicina

Post by Bluemore »

momak24 wrote:
Bluemore wrote:

nisu problemi jesu problemi, sve je to normalno istrazujes po netu.... o cemu je ova tema uopste :?
zelenashica

#164 Re: Velicina

Post by zelenashica »

PapakizSarajeva wrote:
zelenashica wrote:
Lullaby5 wrote:
1 Francuzi – 15,48
s'il ya des Français me laisser libre adressée au PP :oops:
Ucio sam ja francuski u osnovnoj i gimnaziji, hocu l' slati PP ??? Pa da predjemo na temu "Sparimo domace". Molim brzi odgovor ...
Od jezika slaba fajda................posebno onog koji samo priča :D
sakop

#165 Re: Velicina

Post by sakop »

dao Bog svima nama da nesto naguzimo preko vikenda :dance:
8-) 8-) :razz: :P
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#166 Re: Velicina

Post by Toto »

niko nije tri dobra sastavio a ti hos odjednom da si zagondija, forumas i analiticar
Cinik

#167 Re: Velicina

Post by Cinik »

Ovako, u ranim sam dvadesetim, imam djevojku, studiram, fino mi je u zivotu - jedan sasvim normalan zivot. Ne bih inace pisao na ovoj temi da nemam sta reci. Duzina penisa mi je 18 cm (nikakva reklama), a debljina 5-6 cm (glavic, koji je malo deblji od ostatka penisa jer sam obrezan). Zahvaljujuci zdravlju, prirodnoj inteligenciji, lijepom izgledu i normalnoj (neki bi rekli iznad-prosjeka) duzini penisa do sada nisam upoznao djevojku kojoj nije bilo lijepo i koja me nije "pohvalila" sto mi je naravno prijalo. Ovo pitanje se proteze jos od samog postanka covjecanstva i naravno da se muskarci osjecaju inferiorni kada im je penis mali, manje duzine od prosjeka i pitaju se da li je to to, da li ce ga djevojka odbiti i sl. Iskreno, prvo se morate pomiriti sa svojim tijelom, zahvaliti se sami sebi sto ste zdravi i zivi i sto vam je to jedini problem u zivotu. Vjerovatno ste nabacili sebi komplekse o kojim svaki dan razmisljate, svaka eroticna scena vam izaziva osjecaj blama i nekim tuznim pogledom gledate u slic. Ne budite takvi, zivot nije pornic, svaka djevojka ne moze "primiti" i "podnijeti" penis od 15+ cm (istrazivanja kazu da je to normalna duzina penisa). Zbog tih nekih 5-6 cm koji vam fale, vi patite, sto je u neku ruku besmisleno jer nema sanse (osim mozda hirurgije) da taj problem rijesite. Kad-tad cete se morati pomiriti s tim. A postavljac teme mora da zna da vecina normalnih i zdravih djevojaka odmah ne gledaju u gace i ne sluze se tim sistemom ocjenjivanja muskaraca (naravno, ima onih koje to rade). To sto imam solidan penis, ne znaci da je svaki moj zivotni problem rijesen. Ja bih ti prvo savjetovao da izgubis nevinost, ako nista, imat ces drugaciji pogled na sve ovo i neces morati traziti misljenje na internetu o tome da li je dovoljno ili ne. X faktora uticu na zadovoljstvo zene, to svako ko je iskusio seks zna, a penis je samo od mnogobrojnih igraca (neke zene recimo preferiraju oralni seks i stimulaciju samo klitorisa). Imas djevojaka kojim penetracija izaziva osjecaj nelagode i mucnine.

Sa srecom,
Cinik
udrch

#168 Re: Velicina

Post by udrch »

Lullaby5 wrote:"Institut für Kondom-Beratung" iz Singena je proveo istrazivanje o prosjecnoj velicini penisa. U istrazivanju je ucestvovalo preko 10 hiljada dobrovoljaca iz EU zemalja. Pa evo rezultata (u cm naravno) :D

momak24 – imaj na umu da je ovo prosjek, sto znaci da ima vecih, al' bogme i manjih od ovoga :dance:

1 Francuzi – 15,48
2 Svedjani – 15,36
3 Estonci – 15,17
4 Madjari – 14,99
5 Talijani – 14,95
6 Austrijanci – 14,89
7 Danci – 14,88
8 Belgijanci – 14,77
9 Nijemci – 14,61
10 Letonci – 14,69
11 Litvanci – 14,55
12 Rumuni – 14,30
13 Holandjani – 14,28
14 Poljaci – 14,21
15 Slovaci – 14,19
16 Cesi – 14,17
17 Bugari – 14,09
18 Slovenci – 14,01
19 Portugalci – 13,91
20 Luksemburzani – 13,82
21 Spanci – 13,58
22 Finci – 13,52
23 Britanci – 13,32
24 Irci – 12,78
25 Grci – 12,18
Evo ga jarane Španija majka..ljudi su svjetski prvaci..
respo

#169 Re: Velicina

Post by respo »

ne preostaje ti nista nego da neki teg zakacis za njega pa da ga izvuces do koljena :D
cupkica

#170 Re: Velicina

Post by cupkica »

respo wrote:ne preostaje ti nista nego da neki teg zakacis za njega pa da ga izvuces do koljena :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

Dotle je doslo :D
Adnansu

#171 Re: Velicina

Post by Adnansu »

Sta si ti radio dok si bio u pubertetu ?
nellington

#172 Re: Velicina

Post by nellington »

respo wrote:ne preostaje ti nista nego da neki teg zakacis za njega pa da ga izvuces do koljena :D
Tom tehnikom je moguće ostvariti boju uda kao kod crnca, ali ne i veličinu :lol:
cupkica

#173 Re: Velicina

Post by cupkica »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
saniisani

#174 Re: Velicina

Post by saniisani »

Vozdra raja....

evo ovako nesto konstruktivno...

1. laze SVAKA zenska kad kaze da joj velicina nije bitna (svaka ce se pozitivno iznenaditi kada vidi lijep K...c ispred sebe :D :D :D
2. Holandjani, Englezi, Francuzi i Talijani su radili neku zajednicku studiju na ovu temu i dosli su do interesantnog zakljucka: " da za zadovoljstvo zene i nije toliko bitna duzina vec OBIM "

3. Naravno da momci koji nisu bas posebno "obdareni" ce morati super-extra paznju da posvete na tehniku

4. i da te pitam jedno onako banalno pitanje : A odakle mjeris velicinu???? hahaha s gornje ili s donje strane penisa??

A SADA KONSTRUKTIVNO: ako si zaista nesretan zbog velicine penisa imas na internetu uzeti vec dokazane tablete EXTENZE koje u periodu od 6-12 mjeseci dodaju cak i do 1 inch duzine (2.52cm) Do sada su prodali najmanje milijardu tih tableta.

Eto toliko od mene pa ako ti nije mrsko adresiraj ove moje komentare... HVALA :thumbup:
Adnansu

#175 Re: Velicina

Post by Adnansu »

saniisani wrote:Vozdra raja....

evo ovako nesto konstruktivno...

1. laze SVAKA zenska kad kaze da joj velicina nije bitna (svaka ce se pozitivno iznenaditi kada vidi lijep K...c ispred sebe :D :D :D
2. Holandjani, Englezi, Francuzi i Talijani su radili neku zajednicku studiju na ovu temu i dosli su do interesantnog zakljucka: " da za zadovoljstvo zene i nije toliko bitna duzina vec OBIM "

3. Naravno da momci koji nisu bas posebno "obdareni" ce morati super-extra paznju da posvete na tehniku

4. i da te pitam jedno onako banalno pitanje : A odakle mjeris velicinu???? hahaha s gornje ili s donje strane penisa??

A SADA KONSTRUKTIVNO: ako si zaista nesretan zbog velicine penisa imas na internetu uzeti vec dokazane tablete EXTENZE koje u periodu od 6-12 mjeseci dodaju cak i do 1 inch duzine (2.52cm) Do sada su prodali najmanje milijardu tih tableta.

Eto toliko od mene pa ako ti nije mrsko adresiraj ove moje komentare... HVALA :thumbup:
To je to :)
Locked