(vidi samo odnos zutih kartona
Holandija - Španija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- pirmin
#151 Re: Holandija - Španija
Kad se sve sabere - zasluzeno.
...mesari nazad u mesaru
)
- Murat Sabanovic
#152 Re: Holandija - Španija
robben je kriv !!!
-
Richard Peti
- jutarnji
#154 Re: Holandija - Španija
I vise nego zasluzeno. Da se nije radilo o finalu SP holandski mesari zavrsili bi tekmu sa 5 igraca na terenu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#155 Re: Holandija - Španija
NajveČa zvijezda
-
samo_ovaj_put
#156 Re: Holandija - Španija
bolji je pobjedio ipak
- cartman
#157 Re: Holandija - Španija
pirmin wrote:Kad se sve sabere - zasluzeno.
(vidi samo odnos zutih kartona...mesari nazad u mesaru
)
A jesi li ti vidio za sta su holandjani dobivali zute i crvene ? Vecerasnje sudjenje je bilo SRAMOTNO! Spanci su na foru pobjedili, prije nego sto je pakas dao gol, bio je u ofsajdu, koji naravno nije sviran! Takodjer je teatralno pao pa je onaj holandjanin dobio drugi zuti tj crveni. Spanci ne da su padali... jeste li vidjeli torresa na kraju molim vas ? niko ga tako nije , lik se valja po podu bez ikakvog razloga... mislim , sramota. Odvratnijeg prvenstva nikad nisam vidio, a sudjenje ne treba da komentarisem..
-
Stari
#158 Re: Holandija - Španija
Sasvim srdacno cestitam svim navijacima i simpatizerima Spanjolske reprezentacije na pobjedi. Ja sam doduse vjerovao prije pocetka ovog mundijala da ce Holandezi prevazici same sebe i konacno napraviti taj sudbonosni iskorak....ali ...ali ....ali ....Neka se to desi na nekom od slijedecih Mundijala ....ovog puta ....nije islo ...jebat ga
- Trasimaco
#160 Re: Holandija - Španija
Al je brate ova Spanija pravi rasadnik divera...

- Šibicar
#161 Re: Holandija - Španija
Holandija je jedina reprezentacija,u odnosu na ostale reprezentacije na ovom SP,koju Španija nije nadigrala.Hrabro su se borili i dobro se nosili sa favorizivaonom Španijom,ali na kraju nisu imali sreće za nešto više,a za to je najzaslužniji smotani Roben.Sve u svemu,ako izuzmemo ona dva analna otvora na komentatorskim pozicijama,dobra je tekma bila,uzbudljiva što je najvažnije.
-
Richard Peti
#162 Re: Holandija - Španija
cartman wrote:pirmin wrote:Kad se sve sabere - zasluzeno.
)
A jesi li ti vidio za sta su holandjani dobivali zute i crvene ? Vecerasnje sudjenje je bilo SRAMOTNO! Spanci su na foru pobjedili, prije nego sto je pakas dao gol, bio je u ofsajdu, koji naravno nije sviran! Takodjer je teatralno pao pa je onaj holandjanin dobio drugi zuti tj crveni. Spanci ne da su padali... jeste li vidjeli torresa na kraju molim vas ? niko ga tako nije , lik se valja po podu bez ikakvog razloga... mislim , sramota. Odvratnijeg prvenstva nikad nisam vidio, a sudjenje ne treba da komentarisem..
crveni protiv Chilie-a, crveni protiv Holandije, ofsajd veceras, ofsajd u predprosloj
zdr'o
- Better Man
#163 Re: Holandija - Španija
Gol cist kao suza! Iniesta nije bio u offsideu. fino se vidilo na usporenom snimku. Spanci potvrdili da igraju najbolji nogomet u ovom trenutku.cartman wrote:pirmin wrote:Kad se sve sabere - zasluzeno.
)
-
Dialer
#164 Re: Holandija - Španija
Kakav ofsajd
oplakah brzinski.
Neka su pobjedili zlochince
ima Boga
Neka su pobjedili zlochince
- cartman
#165 Re: Holandija - Španija
Pazi, nije bio u ofsajdu kad je dao gol, al u akciji koja je bila prije tog je definitivno bio u ofsajdu! Vidjet ces kad izadje snimak. Fino se vidjelo, barem metar! A sto se tice najlijepseg fudbala, ja bi ipak rekao da Njemcima pripada ta titula, posto su momci masine i uvjeren sam da uzimaju slijedece svijetsko!Better Man wrote:Gol cist kao suza! Iniesta nije bio u offsideu. fino se vidilona usporenom snimku. Spanci potvrdili da igraju najbolji nogomet u ovom trenutku.cartman wrote:pirmin wrote:Kad se sve sabere - zasluzeno.
)
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#166 Re: Holandija - Španija
grčka 2004. 6 godina poslije bankrot
španija 2010. x godina poslije bankrot
pronađimo x
pronađimo x
- Murat Sabanovic
#168 Re: Holandija - Španija
i ja tako mislim !!! dogovoreno !!!komi wrote:grčka 2004. 6 godina poslije bankrot
![]()
![]()
![]()
![]()
pronađimo x
-
Richard Peti
- bingov buraz
#170 Re: Holandija - Španija
Paul ne samo da je pogodio pobjednika nego je po izrazu face pogodio i da utakmica nece valjati qrtzuMurat Sabanovic wrote:
-
Bitte_Halt_ja_ja
#171 Re: Holandija - Španija
pih mislio sam da nema nista gore od vuvuzela, ali evo spanija prvak, ipak ima gor eod goreg...
- cartman
#172 Re: Holandija - Španija
dzemmo wrote:ma jebes ofside, ljudi imaju posjed lopte![]()
![]()
hahahahah
- Murat Sabanovic
#173 Re: Holandija - Španija
jest a ova dva kraka na holandskom akvarijumu znaci da ce se ici u produzetkebingov buraz wrote:Paul ne samo da je pogodio pobjednika nego je po izrazu face pogodio i da utakmica nece valjati qrtzuMurat Sabanovic wrote:
-
Bitte_Halt_ja_ja
#174 Re: Holandija - Španija
bingov buraz wrote:Paul ne samo da je pogodio pobjednika nego je po izrazu face pogodio i da utakmica nece valjati qrtzuMurat Sabanovic wrote:
Paul je danas postao institucija. Ni argetinski delfini ni holandski papagaji mu nisu ni do pola kraka
- van Basten
#175 Re: Holandija - Španija
Kad se sve sabere i oduzme, Španija zasluženo. Holandija je (i) večeras pokazala da je ova generacija jedna najobičnija mesarska ekipa. Svaka čast Sneideru iu golmanu, a ovo ostalo sve goli seljakluk i krkanluk, bez izuzetka. Mislim da njihovo društvo iz prošlih godina pije apaurine na fudbal ove generacije (sve sami majstori - Bergkamp, Overmars, van Basten, Gullit, Cruyff...).
Sreća je za fudbal da taj mesarluk nije prošao i na reprezentativnom planu u sezoni kada je poharao klupsku sezonu.
Ipak, kako reče Švabo čini mi se - jadno je to prventstvo na kojm Njemačka igra najljepši fudbal ( a igrala je).
Čestitke Španiji
Sreća je za fudbal da taj mesarluk nije prošao i na reprezentativnom planu u sezoni kada je poharao klupsku sezonu.
Ipak, kako reče Švabo čini mi se - jadno je to prventstvo na kojm Njemačka igra najljepši fudbal ( a igrala je).
Čestitke Španiji