Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
emirchata

#151 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by emirchata »

peace wrote:brate ovdje pola vas nije ni gledalo utakmice zidana,jer ne vidim drugi razlog kako mozete govoriti da nema pojma....
vjerovatno ste culi za njega pa sada trazite po internetu,a na googleu nadjete nesto lose i eto ga covjek nije imao pojma... :-) :-) :-) ,haj nek' vi imate...
covjece one suteve sa vrha jedanesterca pod precku,iz koraka,rijetko sada mozes vidjeti...
jedan je zidan.... :sax:

gledao sam jedno 90% utakmica zidanea i mogu ti reci da mi se nikada nije svidjao njegov stil igre..dzaba ti,o ukusima se ne raspravlja ;) ..tema je " igraci joji VAS najvise iritiraju" ..ne vidim razlog da meni neko skrene paznju da me npr zidan ne bi trebao nervirati ? xD halo ??? ja ga nikada nisam volio,niti cu ikada,ali nisam rekao da nije znao,samo je precijenjen kod nas u BiH ;)
emirchata

#152 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by emirchata »

bingov buraz wrote: Image

http://www.youtube.com/watch?v=EoKX31Rh8Tg

ni ja ga niakda nisam volio,ali od ove tekme mi je postao tako nenormalno simpatican :D:D
bingov buraz

#153 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by bingov buraz »

peace wrote: jedan je zidan.... :sax:
Image
ultima_palabra

#154 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by ultima_palabra »

Ne bih rekao da Zizou više cijenjen u BiH nego negdje drugo, ne znam odakle vam to... :?
bingov buraz

#155 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by bingov buraz »

emirchata wrote:
bingov buraz wrote: Image

http://www.youtube.com/watch?v=EoKX31Rh8Tg

ni ja ga niakda nisam volio,ali od ove tekme mi je postao tako nenormalno simpatican :D:D
Masina za golove bio,sto jes jes...ne mijenja cinjenicu da bih mu u slobodno vrijeme skakao po glavi :mrgreen:
plejka2

#156 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by plejka2 »

Mene iritiraju klose,balak,kasiljas :D
bingov buraz

#157 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by bingov buraz »

Zaboravih ovu sohu,u enciklopediji pored pojma iritantan bi trebala biti njegova slika...uzgred nikakav igrac.

Image
peace

#158 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by peace »

emirchata wrote:
peace wrote:brate ovdje pola vas nije ni gledalo utakmice zidana,jer ne vidim drugi razlog kako mozete govoriti da nema pojma....
vjerovatno ste culi za njega pa sada trazite po internetu,a na googleu nadjete nesto lose i eto ga covjek nije imao pojma... :-) :-) :-) ,haj nek' vi imate...
covjece one suteve sa vrha jedanesterca pod precku,iz koraka,rijetko sada mozes vidjeti...

gledao sam jedno 90% utakmica zidanea i mogu ti reci da mi se nikada nije svidjao njegov stil igre..dzaba ti,o ukusima se ne raspravlja ;) ..tema je " igraci joji VAS najvise iritiraju" ..ne vidim razlog da meni neko skrene paznju da me npr zidan ne bi trebao nervirati ? xD halo ??? ja ga nikada nisam volio,niti cu ikada,ali nisam rekao da nije znao,samo je precijenjen kod nas u BiH ;)
da da,sarajevo ga trazilo za 100 000 eura...on rekao ma ne mogu ne vrijedim ja toliko.... :-)
emirchata

#159 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by emirchata »

peace wrote:
emirchata wrote:

da da,sarajevo ga trazilo za 100 000 eura...on rekao ma ne mogu ne vrijedim ja toliko.... :-)

samo zachatavas temu glupostima..napisi koji ti je igrac iritantan , mozes i obrazloziti i to je to..sta tebe briga ko je meni iritantan? :lol:
glade

#160 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by glade »

eh zaboravih na di canio-a (on mi je cak i od portugalske placipicke mrzi) i materazzija
Sunshine19

#161 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Sunshine19 »

ultima_palabra wrote: Pa mnogo je to igrača, brat bratu stoja... nemoguće da vas svi nerviraju :-D
mene SVI. Kad ih vidim sa trakicama, kosicama, i sličnim glupostima, maneken maneken, dođe mi da povratim od gadosti, al ajd to bih i kontrolisala, ali što su ona hinjska gamad. Ne bi taj napravio faula, me neeeeeeee, a kad napravi faul, učini te invalidom
ali ipak Raul :thumbup:
Obuca9

#162 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Obuca9 »

glade wrote:eh zaboravih na di canio-a (on mi je cak i od portugalske placipicke mrzi)
Jes' da je fašističko govno, ali ovakav potez ne bi napravilo 99,99% profesionalnih fudbalera i zato mu treba skinuti kapu:

Sunshine19

#163 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Sunshine19 »

^^ respect.
Neelix

#164 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Neelix »

Uh zaboravih Figa :D
s_bjelava

#165 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by s_bjelava »

I ja Nevena Subotica, uh sto ga ne gumo. :x
LSD

#166 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by LSD »

Image

Placi, bitango odvratna...koji je to ološ od covjeka.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#167 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by 1946 »

LSD wrote:Placi, bitango odvratna...koji je to ološ od covjeka.
:lol:
limeni

#168 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by limeni »

simunic zbog ogromne glave,tevez zbog odvratne njuske,gomez koji i sam sebe iritira dok hoda,kezman jer je igrac luzerskog mentaliteta i zato sto je promjenio vise klubova nego kanala na tv-u,barry jer je zaluto u englesku reprezentaciju...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#169 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Admir_1984 »

Neelix wrote:Zinedin the precijenjeni Zidan. I to ne zbog njega samog, nego sto se u BiH uzdize do "najboljeg igraca svih vremena" :lol: i slicne gluposti, samo zato sto je musliman.

Od ostalih, Julio Cruz, Ibrahimobitch, Salihamidzic, Puyol, Kristina, Shrek, Trezeguet, Camoranesi...
Da se i ja jednom slozim stobom :-D

Cuj vodio Francusku do titule 98, a pola utakmica propustio zbog crvenog kartona, a jedino vrijedno spomena dva gola glavom u finalu, finalu u kojem ne bi ni igro da nije bilo Thurama. Isto kao sad da ja kazem Materazzi vodio Italiju do titule prvaka svijeta

2000 se i ne sjecam neshto da je imao zapazenu ulogu

2006 je stvarno dobro odigrao protiv Brazila i Spanije i mozda za to prvenstvo se moze reci da je vodio ekipu do finala.

Na klupskom planu sa Realom vrijednim 500mil i nije bilo Bog zna kako tesko, a u Italiji juve dokazano stelio utakmice, a u Evropi se neshto ne sjecam da su ishta vrijedno napravili.

Kad se vec dize Zidane u te neke visine, sto se ne dize Xavi? Ista pozicija, a nishta ovaj nije bolji od njega. A te titule france fudbala i ostala sranja ne vrijedi ni komentarisati jer to nije relevantno.

Da se razumijemo fudbalska je velicina prve klase, al price odma do Maradone, Francuska 98 bez njega en bi bila prvak, vodio Real do titula i slicne kod mene ne prolaze

I sta je to atraktivno bilo gledati Zidana? Kako drzi loptu okrecuci se oko sebe (ono sto danas Xavi radi), pasovi 5-20metara????

Kad ukucam na Youtube Henry, izbaci mi minimalno 10-15 super golova, kad ukucam Ronaldinho duplo vishe, Messi da i ne pricam, Kaka takodjer, Rivaldo isto....

Da Zidane nije preshao u Real pola tih individualnih nagrada ne bi nikad dobio, a nema sanse da bi ga se danas toliko dizalo u nebesa
HarnagaHarnaga

#170 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by HarnagaHarnaga »

Ni jedan me igrac ne iritira osim onih koji nece da igraju za reprezentaciju BiH, te ona govna tipa Koromana i Subotica. Oni me zapravo ne iritiraju, njih mrzim. Sto bi me iritirao Ronaldo, ako se malo kurci, momak u dvadesetim, ima sve moguce...na terenu u toku svake utakmice glavna je meta, udara ga ko stigne, a on jos uvijek pici li pici. Zinedin Zidane je ono naj bolje sto fudbal moze dati, majstor, dirigent orkestra. Ne zelim nikoga vrijedjati, ali onaj ko ne voli Zidanea ne razumije fudbal i bolje bi mu bilo da se okrene nekom drugom sportu.
ultima_palabra

#171 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by ultima_palabra »

:lol: Zato je Totti velik, vodio je veliku Romu do cijelog jednog (1) Scudetta, a i to je morao sačekati da dođe Batistuta...
sumirprimus

#172 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by sumirprimus »

Komplet prva ekipa paragvaja,s klupom... :mrgreen:
Obuca9

#173 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by Obuca9 »

Admir_1984 wrote:Na klupskom planu sa Realom vrijednim 500mil i nije bilo Bog zna kako tesko, a u Italiji juve dokazano stelio utakmice, a u Evropi se neshto ne sjecam da su ishta vrijedno napravili.
A dva uzastopna finala LP si pretpostavljam slučajno zaboravio :D
fixer

#174 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by fixer »

Nekoc je neko rekao za Zizua - On igra profesionalni fudbal s takvom lakocom koju ima otac kad igra na pikniku sa svojom djecom :)

Henry i Zizu ne mogu cak u istu recenicu.
ultima_palabra

#175 Re: Igraci koji Vas najvishe iritiraju...

Post by ultima_palabra »

fixer wrote:Henry i Zizu ne mogu cak u istu recenicu.
Henry se čitav život gubio u finalima, potpuno obrnuto od Zizoua 8-)
Post Reply