Cinjenica vrijedna svakog postovanja!!Alfons Kauders wrote:jasta su neg dobri...Chisum wrote: A oni su dobri politicari????!!!!![]()
![]()
![]()
pokrali boga oca i opet nafurali narod da glasa za njih 20 godina...
da se ne seremo, to nije mala stvar, to treba znati
![]()
super su oni politicari... samo su govna od ljudi...
Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
- Suti i trpi
#151 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
- HAVANA
#152 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
muha_sa wrote:još nam koju o "Merhametu" pa da idem smirom spavat
Jebo ovo...nema smisla objašnjavat...nego
- muha_sa
#153 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
lapsusHAVANA wrote:muha_sa wrote:još nam koju o "Merhametu" pa da idem smirom spavat![]()
Jebo ovo...nema smisla objašnjavat...nego:shock: Ko je sad mira,zar nesh s raskom?
ps.
hajd priznaj da te SDA Cengic Vile organizovala
- Alfons Kauders
#154 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
fakat...Chisum wrote: Jasta!![]()
Dolazio nam Nedzad Brankovic 100 puta u brigadu, molio da ga se primi, i uvijek ga nesretnika vracali zbog ravnih tabana... Ista stvar i sa Bakirom... bolov'o krzamak k'o mali, pa nikako da mu odgovore pozitivno, ovi bezobraznici iz korpusa... mora da su ostale traume nakon ovog odbacivanja...
Najgore se osjecati odbacenim...
vazda bili luzeri, djeca se nisu igrala s njima... nisu im dale dobre zenske... nije ih islo u skoli... ne dadoshe im supci u rat... pa se sad samo mogu tjesiti parama...
Last edited by Alfons Kauders on 17/07/2010 23:45, edited 1 time in total.
-
ares
#155 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Ja frajera, pa procitaj post do kraja...Suti i trpi wrote:ares wrote:Prvo sva ta sarajevska mahala iz SDA i SBiH se moraju ujediniti ako hoce da nesto bude od njih.![]()
![]()
Napisem, pa izbrisem, napisem, pa izbrisem... Ne ostajem cesto bez teksta.
- Bosnolog
#156 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Alfons Kauders wrote:fakat...Chisum wrote: Jasta!![]()
Dolazio nam Nedzad Brankovic 100 puta u brigadu, molio da ga se primi, i uvijek ga nesretnika vracali zbog ravnih tabana... Ista stvar i sa Bakirom... bolov'o krzamak k'o mali, pa nikako da mu odgovore pozitivno, ovi bezobraznici iz korpusa... mora da su ostale traume nakon ovog odbacivanja...
Najgore se osjecati odbacenim...bas se suosjecam s njima...
![]()
vazda bili luzeri, djeca se nisu igrala s njima... nisu im dale dobre zenske... nije ih islo u skoli... ne dadoshe im supci u rat... pa se sad samo mogu tjesiti parama...
- Alfons Kauders
#157 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
"mladi, obrazovani i prespektivni" ljudi koje ja znam su se davno isparili odavde...Falcon wrote:Mladi, obrazovani i prespektivni ljudi koje ja znam glasaju za SDAa s obzirom na izborne rezultate koji su jedini mjerodavni, mislim da i mnogi drugi tako rade.
osto ja ko zadnji klosar...
- muha_sa
#158 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
fala ti bože pa sam ohrndan--i neobrazovanFalcon wrote:Mladi, obrazovani i prespektivni ljudi koje ja znam glasaju za SDAa s obzirom na izborne rezultate koji su jedini mjerodavni, mislim da i mnogi drugi tako rade.
- Alfons Kauders
#159 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
k tomu jos i mahalas...muha_sa wrote:fala ti bože pa sam ohrndan--i neobrazovanFalcon wrote:Mladi, obrazovani i prespektivni ljudi koje ja znam glasaju za SDAa s obzirom na izborne rezultate koji su jedini mjerodavni, mislim da i mnogi drugi tako rade.
- muha_sa
#160 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Alfons Kauders wrote:k tomu jos i mahalas...muha_sa wrote:fala ti bože pa sam ohrndan--i neobrazovanFalcon wrote:Mladi, obrazovani i prespektivni ljudi koje ja znam glasaju za SDAa s obzirom na izborne rezultate koji su jedini mjerodavni, mislim da i mnogi drugi tako rade.
bivši-
- Suti i trpi
#161 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Da nije SDA na vlasti, mislis da bi imo tri milje? Kako si samo nezahvalanAlfons Kauders wrote:"mladi, obrazovani i prespektivni" ljudi koje ja znam su se davno isparili odavde...Falcon wrote:Mladi, obrazovani i prespektivni ljudi koje ja znam glasaju za SDAa s obzirom na izborne rezultate koji su jedini mjerodavni, mislim da i mnogi drugi tako rade.
![]()
osto ja ko zadnji klosar...jedva izadjem na tri milje mjesecno...
smiju mi se vazda kad se okupimo
- Alfons Kauders
#162 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
ooomuha_sa wrote:Alfons Kauders wrote: k tomu jos i mahalas...![]()
![]()
bivši-
otkud ti za stan, da nisi u sda?
- BSn
#163 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Alfons Kauders wrote:"mladi, obrazovani i prespektivni" ljudi koje ja znam su se davno isparili odavde...Falcon wrote:Mladi, obrazovani i prespektivni ljudi koje ja znam glasaju za SDAa s obzirom na izborne rezultate koji su jedini mjerodavni, mislim da i mnogi drugi tako rade.
![]()
osto ja ko zadnji klosar...jedva izadjem na tri milje mjesecno...
smiju mi se vazda kad se okupimo
pojave se i sad pođahkad ti mladi perspektivni, al' smugnu vanjka haman istom brzinom k'o sda kadar na spomen cetnika '92.
- muha_sa
#164 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
onaj zakuha i ode
Havanaaaaaaaaaaa---kako smo ono 92-e. govorili
-SDA te branio a Merhamet hranio
Havanaaaaaaaaaaa---kako smo ono 92-e. govorili
-SDA te branio a Merhamet hranio
- BSn
#165 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Alfons Kauders wrote:ooomuha_sa wrote:Alfons Kauders wrote: k tomu jos i mahalas...![]()
![]()
bivši-shima novopeceno haustorche...
![]()
otkud ti za stan, da nisi u sda?
ti su mi najgori... kad šljegnu iz mahale u haustor. pokvarise nam tradiciju, namecu svoje obicaje.
- Alfons Kauders
#166 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
jok... samo cekam da prodje jos par godina... pa da mogu izvadit uvjerenje o nekaznjavanju...Falcon wrote: Cestitam, ti mora da silno volis domovinu i da ti je lakse se boriti da svima bude bolje, ne samo tebi, iz nje a ne iz dijaspore.
odo onda i ja...
- Alfons Kauders
#167 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
ja sluso reisa dz.sh....BSn wrote:
ti su mi najgori... kad šljegnu iz mahale u haustor. pokvarise nam tradiciju, namecu svoje obicaje.
- Alfons Kauders
#168 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
pa vidis da je iz sda...muha_sa wrote:onaj zakuha i ode![]()
- ja_sin_sam_tvoj
#169 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Upravo tako,Chisum wrote: A oni su bili i ostali dobri politicari????!!!!![]()
![]()
![]()
Mislis nesto kao odgovor SDA na velikosrpske teznje i rovarenje, te slanje iskusnog politicara, barda politickih preokreta i gombanja, covjeka kojeg trazi i istok i zapad, i crveni i desni - Halida Muslimovica?
"Pohvala Sulejmanu Tihiću
Potpredsjednik SAD-a Joseph Biden rekao je da pojedini političari u BiH već shvataju da su neophodni kompromisi.
- Sulejman Tihić obratio se prošle godine NSRS-u i uvjerio građane tog entiteta da su Bošnjaci spremni da svakodnevno rade u okviru Dejtonskog sporazuma na izgradnji bolje budućnosti za sve građane BiH. I mnogi drugi to rade. S nama su danas predstavnici NVO-a, civilnog društva... Ovdje su i pravnici i sudije koji izgrađuju vladavinu prava i novinari koji hrabro osporavaju nacionalističke mitove i razotkrivaju korupciju. Njihov posao je častan i nužan, poručio je Biden."
izvor : http://www.oslobodjenje.ba/index.php/im ... php?id=608
Ako američki istaknuti političar podrži Tihića, to meni mnogo govori o Tihiću kao čovjeku od velike važnosti za BiH.
Politika kompromisa je Tihićev stil i to je najviše pomaka donjelo za BiH. Od 2006., od kad je Tihić van predsjedništva, nismo makli sa mrtve tačke... To mnogo govori o Tihiću, ali i o Komšiću i Silajdžiću, koji nemaju kao pregovarače Ivu Miru Jovića i Borislava Paravca, ali ipak ništa nisu uradili, nego samo pričaju kako će nekoga lupit po prstima i prave saopštenja za javnost u obliku reakcija na nečije izjave...i prođoše tako 4 godine mandata
Ovo su kokretne stvari, nisu smajlići koji ilustruju kao da ti je nešto smiješno, a u stvari nema ti šta biti smiješno kad realno pogledaš sve činjenice i rezultate rada političara.
- muha_sa
#170 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
mene više nema ko branit
ova ce mi dohakat
evo je vec grmi
--jebo te kompjuter-kaŠ lec ko cojk
- Alfons Kauders
#171 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
http://mprofaca.cro.net/draza_mihailovic.htmlja_sin_sam_tvoj wrote:Upravo tako,Chisum wrote: A oni su bili i ostali dobri politicari????!!!!![]()
![]()
![]()
Mislis nesto kao odgovor SDA na velikosrpske teznje i rovarenje, te slanje iskusnog politicara, barda politickih preokreta i gombanja, covjeka kojeg trazi i istok i zapad, i crveni i desni - Halida Muslimovica?
Potpredsjednik SAD-a Joseph Biden rekao je da pojedini političari u BiH već shvataju da su neophodni kompromisi.
- Sulejman Tihić obratio se prošle godine NSRS-u i uvjerio građane tog entiteta da su Bošnjaci spremni da svakodnevno rade u okviru Dejtonskog sporazuma na izgradnji bolje budućnosti za sve građane BiH. I mnogi drugi to rade. S nama su danas predstavnici NVO-a, civilnog društva... Ovdje su i pravnici i sudije koji izgrađuju vladavinu prava i novinari koji hrabro osporavaju nacionalističke mitove i razotkrivaju korupciju. Njihov posao je častan i nužan, poručio je Biden."
Ako američki istaknuti političar podrži Tihića, to meni mnogo govori o Tihiću kao čovjeku od velike važnosti za BiH.
Politika kompromisa je Tihićev stil i to je najviše pomaka donjelo za BiH. Od 2006., od kad je Tihić van predsjedništva, nismo makli sa mrtve tačke... To mnogo govori o Tihiću, ali i o Komšiću i Silajdžiću, koji nemaju kao pregovarače Ivu Miru Jovića i Borislava Paravca, ali ipak ništa nisu uradili, nego samo pričaju kako će nekoga lupit po prstima i prave saopštenja za javnost u obliku reakcija na nečije izjave...i prođoše tako 4 godine mandata
Ovo su kokretne stvari, nisu smajlići koji ilustruju kao da ti je nešto smiješno, a u stvari nema ti šta biti smiješno kad realno pogledaš sve činjenice i rezultate rada političara.
i njemu dadose orden...
- Alfons Kauders
#172 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
haj laku noc, odo i ja vala... samo jos malo da odradim posla...muha_sa wrote:mene više nema ko branitova ce mi dohakat
evo je vec grmi
![]()
- vivaldi
#173 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
do-remi-fa-so-la si-sdddddd...ja_sin_sam_tvoj wrote:
Ivica Šarić, je zaista jedan od evropskih opernih dragulja.
do-remi-fa-so-la si-sddddddd...
do-remi-fa-so-la si-sdddddddddd...
klo-klo-klo-klo-klo...pljuc
do-re-mi-fa-so-la-sdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Uvjezbo sam se dobro pa me utefteri u stranku.
Pozdravi Ivicu i reci mu da mu od sada hitove pise Vivaldi (glavom i bradom). Ivici i Halidu.
- Bosnolog
#174 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
ja_sin_sam_tvoj wrote:Upravo tako,Chisum wrote: A oni su bili i ostali dobri politicari????!!!!![]()
![]()
![]()
Velikosrbi i Dodik nemaju veceg saveznika od Tihica i sekte SDA,dokazanih krimo minderasa koji su unistili ono sto cetnici nisu mogli za cetiri godina agresije,.....Politika Agluka, Begluka i secijaskog minderluka je plafon te sekte nesposobnih uhljupa a Tihic je najveci neprijetelj Bosne i Bosnjaka,.....Trebate naorodu ispostaviti racune za svu pljacku i pronevjeru jos iz ratnih dana, a ne da blokirate formiranje komisije sve godine kako se ne bi uslo u tragove nestalih milijardi maraka/dolara/ donacija. Posebna prica je babin princ Junior koji je sef bosnjacke mafijaske hobotnice,sa jaranom Sajeom, Gasijem te bracom Budnjima sa Ilidze sto hapise Terme kao i druge firme koje unistise i nedusobno ratnim certifikatima pokupovase a koje su nakon rata podijelili borcima za krvarenje i izbornu prevaru pa ih potom otkupise za meter drva ogreva i mjesec dana zimnice,.....SDA je najvece zlo koje nam se desilo a posebno prijeme nakon rata.Sa cetnicima i BH dusmanima znamo na cemu smo a sa vama nam je mnogo opasnije,......
SDA je iznjedrila najvece dzelate i krimose koje bosnjacki narod ne pamti u svojoj historiji jos od vremena Spahe ,.....Picakcic,Brankovic su olicje ljudske dvonoge sramote a Tihic je potrosio cetiri godine mandata da pocisti kadrove i dovede poslusne supljoglavce i klimoglavce kako bi dobio jos jedan,trec po redu mandat prvog minderasa,...Sve godine fukara zbog poraza 2006 je lijecio svoje ego komplekse koljuci Harisa s leda i nudeci njegovu glavu Dodiku i velikosrpskim agentima sto mu nije prosla izdajapo zeljam Dodika,....Prudska izdaja nije imala alternative,....SDA je u koaliciji sa strankom Za BiH ali sve projekte je minirala,.....Ma kako vas nije sramota naroda posebno boraca koje obescastiste i stvoriste armiju laznih invalida i boraca koji sisaju budet,Znamo to vam je izborna baza,....Sve ono za sto su krvarili ste prodali i izdali podilazeci dzelatima BiH,....Izdali ste i prodali omladinu Stoca,Mostara i drugih gradova,.Kolirate sa SDS-om kojeg su nudili zabraniti nakon Deytonske legalizacije Karadzicevog Aausvica,.....Ma muka mi je na vas i vase nesposobno krimovladanje,......
Najveca pomoc BiH u Oktobru ce biti propast SDA sekte,svaki glas koji ode drugim probosnaskim strankama ce biti dobrodosao,......

Tihicevo postizborno zanimanje,
- amrica
#175 Re: ..Prvi put ću izaći na izbore i glasat ću za...
Multietnicnost na trecu ilitivam ga na kub:
1. Ljiljana Sakic
2. Ivica Saric
3. Desnica Radivojevic
Masala
A snage su pojacane, visinski
"Politika
Razija Mujanović nova članica SDA
Košarkašica Razija Mujanović potpisala je u četvrtak pristupnicu i učlanila se u Stranku demokratske akcije.
U razgovoru s Amirom Zukićem, generalnim sekretarom SDA, naglasila je da svojim iskustvom želi doprinijeti afirmaciji sporta u BiH, prvenstveno afirmaciji žena.
Razija Mujanović četiri puta je proglašena najboljom evropskom košarkašicom. Sa svojim suigračicama osvajala je naslove kako u bivšoj SFRJ, tako i u Italiji, Mađarskoj, Brazilu, Španiji, podsjećaju iz SDA.
Pošto se oprostila od aktivnog igranja košarke, svoje iskustvo želi nesebično podijeliti s mladim košarkašicama i time afirmirati žensku košarku u BiH.
Inače, u proteklom periodu, mnogi istaknuti bh. sportisti i umjetnici postali su članovi SDA, koji će svojim iskustvom i angažmanom, doprinijeti napretku, u oblastima u kojima su postigli izuzetne rezultate u radu. "
3. Desnica Radivojevic
Masala
A snage su pojacane, visinski
"Politika
Razija Mujanović nova članica SDA
Košarkašica Razija Mujanović potpisala je u četvrtak pristupnicu i učlanila se u Stranku demokratske akcije.
U razgovoru s Amirom Zukićem, generalnim sekretarom SDA, naglasila je da svojim iskustvom želi doprinijeti afirmaciji sporta u BiH, prvenstveno afirmaciji žena.
Razija Mujanović četiri puta je proglašena najboljom evropskom košarkašicom. Sa svojim suigračicama osvajala je naslove kako u bivšoj SFRJ, tako i u Italiji, Mađarskoj, Brazilu, Španiji, podsjećaju iz SDA.
Pošto se oprostila od aktivnog igranja košarke, svoje iskustvo želi nesebično podijeliti s mladim košarkašicama i time afirmirati žensku košarku u BiH.
Inače, u proteklom periodu, mnogi istaknuti bh. sportisti i umjetnici postali su članovi SDA, koji će svojim iskustvom i angažmanom, doprinijeti napretku, u oblastima u kojima su postigli izuzetne rezultate u radu. "