Španija - Portugal
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- k3ngur
#151 Re: Španija - Portugal
Spanija je zasluzeno pobjedila veceras... 
- almirony
#152 Re: Španija - Portugal
nema veze ko je bio bolji, gol je neregularan, Grci su bile evropski prvaci a u skoro svakoj utakmici su bili nadigrani, gledajuci iz ugla onih koji vole beskonacna dodavanjaŠibicar wrote:Hajde onda reci,jel' to Portugal bio bolji od Španije večeras?-Paja wrote:Nije slucajno da sve ove sudijske odluke idu u njihovu korist kad god je gusto uvijek prevagne njima i onda dodju ovdje neki znalci i pricaju o nekoj ljepoti i divljenju koliko se mogu dodavati puyol i pique
- Šibicar
#153 Re: Španija - Portugal
Niko ne kaže da Portugal nije oštećen,ali mi je više pun k. ovih ekipa,što uništavaju fudbal,ne želeći barem da se pokušaju nadigravati sa protivnikom.Haj' kad to radi jedna Švicarska,to i mogu razumjeti,ali jedan Portugal koji šatro važi za neku fudbalsku silu.almirony wrote:nema veze ko je bio bolji, gol je neregularan, Grci su bile evropski prvaci a u skoro svakoj utakmici su bili nadigraniŠibicar wrote:Hajde onda reci,jel' to Portugal bio bolji od Španije večeras?-Paja wrote:Nije slucajno da sve ove sudijske odluke idu u njihovu korist kad god je gusto uvijek prevagne njima i onda dodju ovdje neki znalci i pricaju o nekoj ljepoti i divljenju koliko se mogu dodavati puyol i pique
- -Paja
#154 Re: Španija - Portugal
Pretpostavljam da ti ta igra nije smetala kad je tvoja voljena reprezentacija protiv ove iste spanije u valenciji bila blizu pobjede.
- almirony
#155 Re: Španija - Portugal
-Paja wrote:Pretpostavljam da ti ta igra nije smetala kad je tvoja voljena reprezentacija protiv ove iste spanije u valenciji bila blizu pobjede.
- and
#156 Re: Španija - Portugal
mi smo u valensiji prešli centar i čak i gol dali-Paja wrote:Pretpostavljam da ti ta igra nije smetala kad je tvoja voljena reprezentacija protiv ove iste spanije u valenciji bila blizu pobjede.
- almirony
#157 Re: Španija - Portugal
Igra se na rezultat, jedino to se pamti, sve ostalo je laprdanjeŠibicar wrote:
Niko ne kaže da Portugal nije oštećen,ali mi je više pun k. ovih ekipa,što uništavaju fudbal,ne želeći barem da se pokušaju nadigravati sa protivnikom.Haj' kad to radi jedna Švicarska,to i mogu razumjeti,ali jedan Portugal koji šatro važi za neku fudbalsku silu.
- jeza u ledja
#158 Re: Španija - Portugal
Ja mislim da FIFA protezira velike reprezentacije naustrb malih.-Paja wrote:Nije slucajno da sve ove sudijske odluke idu u njihovu korist kad god je gusto uvijek prevagne njima i onda dodju ovdje neki znalci i pricaju o nekoj ljepoti i divljenju koliko se mogu dodavati puyol i pique
- Šibicar
#159 Re: Španija - Portugal
Nije tačno,i tad mi je smetala,i uvijek ću reći da su Španci tad zaslužili da nam zabiju gol,ljudi izveli 26 kornera a mi niti jedan,po tome možeš zaključiti koji je to bio presing.-Paja wrote:Pretpostavljam da ti ta igra nije smetala kad je tvoja voljena reprezentacija protiv ove iste spanije u valenciji bila blizu pobjede.
- Better Man
#160 Re: Španija - Portugal
Po cemu su bili bolji? Drugo poluvrijeme Portugal nije nista napravio, a posjed lopte im je u citavom susretu bio 39%.-Paja wrote:
Portugal je bio bolji od Spanije veceras imali su dvije odlicne sanse gdje su spanci imali srece, prvo sut Ronalda koji je bio centimetar od stative i ono ubacivanje Almeide kad je otresao limitiranog Piquea kao slinu i ubacio a Puyol intervenisao i zamlo ubacio loptu u svoju mrezu!
Christiano Ronaldo kojeg cijenim i postujem i koji je u Manchesteru napravio sve sto moze napraviti veceras se nije vidio na terenu.
- Gandalf
#161 Re: Španija - Portugal
Sama činjenica da "padavičar" ronaldo više svoju njušku neće stalno kreveljiti u kamere meni znači puno
A Portugal je odigrao bezze jer su takva i ekipa - lažni sjaj i jeftina šminka - pa eto sad Blateru nek zamišlja kakvo je to SP bez glavnog glumca - prave ekipe su ostale - lažne veličine zdravoooo.
A Portugal je odigrao bezze jer su takva i ekipa - lažni sjaj i jeftina šminka - pa eto sad Blateru nek zamišlja kakvo je to SP bez glavnog glumca - prave ekipe su ostale - lažne veličine zdravoooo.
- -Paja
#162 Re: Španija - Portugal
Nije to bas tako, ali ovim Spance svi ofirno guraju da osvoje tu titulu jednom pa da se i oni mogu smatrati velikim a ne kao sada vjecni svjetski prvak u kvalifikacijamajeza u ledja wrote:Ja mislim da FIFA protezira velike reprezentacije naustrb malih.-Paja wrote:Nije slucajno da sve ove sudijske odluke idu u njihovu korist kad god je gusto uvijek prevagne njima i onda dodju ovdje neki znalci i pricaju o nekoj ljepoti i divljenju koliko se mogu dodavati puyol i pique
-
Bušman
#163 Re: Španija - Portugal
Zar ih guraju? Nisu li ono izgubili od Svicarske-Paja wrote:Nije to bas tako, ali ovim Spance svi ofirno guraju da osvoje tu titulu jednom pa da se i oni mogu smatrati velikim a ne kao sada vjecni svjetski prvak u kvalifikacijamajeza u ledja wrote:Ja mislim da FIFA protezira velike reprezentacije naustrb malih.-Paja wrote:Nije slucajno da sve ove sudijske odluke idu u njihovu korist kad god je gusto uvijek prevagne njima i onda dodju ovdje neki znalci i pricaju o nekoj ljepoti i divljenju koliko se mogu dodavati puyol i pique
- chengaba
#164 Re: Španija - Portugal
Pa Sepp Blatter je iz Švice, duh!Bušman wrote:
Zar ih guraju? Nisu li ono izgubili od Svicarske
Treba nam @_veleposlanik da malo prokomentariše te masonske relacije u FIFI.
- Šibicar
#165 Re: Španija - Portugal
Samo naprijed,i tebi kažem,želim ti da vječno gledaš utakmice kvaliteta kakav je Portugal večeras prikazao,meni to nije fudbal to je antifudbal,ali svako ima pravo na svoje mišljenje,i o ukusima ne treba raspravljati.almirony wrote:Igra se na rezultat, jedino to se pamti, sve ostalo je laprdanjeŠibicar wrote:
Niko ne kaže da Portugal nije oštećen,ali mi je više pun k. ovih ekipa,što uništavaju fudbal,ne želeći barem da se pokušaju nadigravati sa protivnikom.Haj' kad to radi jedna Švicarska,to i mogu razumjeti,ali jedan Portugal koji šatro važi za neku fudbalsku silu.
-
Bušman
#166 Re: Španija - Portugal
Agreed, obzirom koliko su placeni (u ovom slucaju premije od saveza) trebaju da zongliraju sa vatrenom loptomŠibicar wrote:Samo naprijed,i tebi kažem,želim ti da vječno gledaš utakmice kvaliteta kakav je Portugal večeras prikazao,meni to nije fudbal to je antifudbal,ali svako ima pravo na svoje mišljenje,i o ukusima ne treba raspravljati.almirony wrote:Igra se na rezultat, jedino to se pamti, sve ostalo je laprdanjeŠibicar wrote:
- van Basten
#167 Re: Španija - Portugal
očajno izdanje Portugala, nisu na zaslužili da idu dalje. Ako izuzmemo slabašnu Koreju kada ih je prolitalo, na čitavom prvenstvu su dali 0 (slovima: nula) golova. Kakav skor za "evropske brazilce" 
-
ludak_
#168 Re: Španija - Portugal
Portugal je za vrijeme Scolaria tj. proslo svjetsko igrao napadacki fudbal... Jedini krivac za sadasnji nacin igre je Queiroz. Samo se zna pljuvat po Ronaldu a spanske zvijezde Xabi, Torres 
-
Zux
#169 Re: Španija - Portugal
Portugal prije svega nije zasluzio da dodje na ovo SP, nas u prvoj utakmici nisu nadigrali, promasili smo 2-3 velike sanse, sudije su svoje odradili sa kartonima i druga utakmica, uz Cirine gluparije, je bila rutina. Zatim, kad su vec dosli u JAR nisu u stanju bili nikog da napadnu osim jadne Sjeverne Koreje, valjaju se po terenu, placu na svaki kontakt, krevelje se prema sudijama zbog neke "nepravde" i sl. U tri ozbiljne utakmice nisu u stanju bili da sutnu na go iz neke pristojne akcije. Ovo veceras jeste bio ofsajd (kao i kad je nama dao Villa gol za 1:0 tamo), ali eto nek opet plaču i cmizdre jer samo to i znaju.
- Obuca9
#170 Re: Španija - Portugal
Kad bi se jednom svjetskom titulom postajao velikan, onda bi i Englezi bili velikani.-Paja wrote:Nije to bas tako, ali ovim Spance svi ofirno guraju da osvoje tu titulu jednom pa da se i oni mogu smatrati velikim a ne kao sada vjecni svjetski prvak u kvalifikacijamajeza u ledja wrote:Ja mislim da FIFA protezira velike reprezentacije naustrb malih.-Paja wrote:Nije slucajno da sve ove sudijske odluke idu u njihovu korist kad god je gusto uvijek prevagne njima i onda dodju ovdje neki znalci i pricaju o nekoj ljepoti i divljenju koliko se mogu dodavati puyol i pique
- Bosanski_kralj
#171 Re: Španija - Portugal
Što me nešto krenulo na ovom SP-u, redom ispadaju reprezentacije protiv kojih sam navijao. Prvo Francuska i Srbija
, pa Engleska, a evo sad i Portugalci.
Ne znam šta ko vidi u onoj igri Španaca, al ono je meni teška dosada. Kakva je ljepota u bezbroj dodavanja kojima se ništa ne postiže.
Najljepši nogomet na ovom prvenstvu igra Njemačka, merak ih je gledati.
Ne znam šta ko vidi u onoj igri Španaca, al ono je meni teška dosada. Kakva je ljepota u bezbroj dodavanja kojima se ništa ne postiže.
- amar007
#172 Re: Španija - Portugal
Ooooo šta vam rečehz__semir wrote: Kad bi se jednom svjetskom titulom postajao velikan, onda bi i Englezi bili velikani.
-
Bušman
#173 Re: Španija - Portugal
Pa u pravu je, sta reci o reprezentaciji koja je i tu jedinu titulu zaradila neregularnoamar007 wrote:Ooooo šta vam rečehz__semir wrote: Kad bi se jednom svjetskom titulom postajao velikan, onda bi i Englezi bili velikani.
- Šibicar
#174 Re: Španija - Portugal
Istina da je to dodavanje dosada,ali kad igraju protiv bunkera koji je večeras Portugal demonstrirao,ali vjeruj mi da jedva čekam da se sastanu sa Brazilom,koji niti zna,niti hoće da se brani,mislim da bi to bila odlična utakmica.Bosanski_kralj wrote:Što me nešto krenulo na ovom SP-u, redom ispadaju reprezentacije protiv kojih sam navijao. Prvo Francuska i Srbija, pa Engleska, a evo sad i Portugalci.
-
Vernes_AMG
#175 Re: Španija - Portugal
ludak_ wrote:Portugal je za vrijeme Scolaria tj. proslo svjetsko igrao napadacki fudbal... Jedini krivac za sadasnji nacin igre je Queiroz. Samo se zna pljuvat po Ronaldu a spanske zvijezde Xabi, Torres
njih dvojica skupa kostaju duplo manje od ronalda , i ne ocekuje se cudo , ali od covjeka koji je placen 92mil € se ocekuje da sam rijesi utakmicu , ja sam ga gotivio dok nije napravljen taj cudesni transfer , poslije toga je postao hodajuca reklama