NeyDan wrote: Trebali su ga na startu oboriti ako je krenuo bez upaljenih svjetala.![]()
To je davno bilo tj. dok nije dosao zakon da se po danu pale svjetla
NeyDan wrote: Trebali su ga na startu oboriti ako je krenuo bez upaljenih svjetala.![]()
U pravu si 100 %. Skoro svi položili preko štele. Nije ni čudo kakve manijake srećemo na cestama.Haettenschweiler wrote:Neka se ljuti ko god hoće ali izreka " Svaki narod ima valadu kakvu zaslužuje" je 100% istinita.
Mislim, pogledajte samo postove, 9/10 forumaša je trebalo neku vrstu štele da bi položili vozački ispis![]()
Ne želim da znam kako stvari stoje sa ozbiljnijim stvarima (upis na fakultet, advokatski, notarski, revizorski ispit...)!
A onda se čudimo što nam državu vode nesposobni rođaci, okorjeli kriminalci i slična bagra. Uz to se svako malo na ovom forumu pojavi tema tipa "pa do kada više","divljaci na cestama",...a 9/10 forumaša nije u stanju položiti hebeni vozački ispit bez štele. SRAMOTA!
Pa slusaj, ako je tebi merak da te jebu, samo uzivajHaettenschweiler wrote:Neka se ljuti ko god hoće ali izreka " Svaki narod ima valadu kakvu zaslužuje" je 100% istinita.
Mislim, pogledajte samo postove, 9/10 forumaša je trebalo neku vrstu štele da bi položili vozački ispis![]()
Ne želim da znam kako stvari stoje sa ozbiljnijim stvarima (upis na fakultet, advokatski, notarski, revizorski ispit...)!
A onda se čudimo što nam državu vode nesposobni rođaci, okorjeli kriminalci i slična bagra. Uz to se svako malo na ovom forumu pojavi tema tipa "pa do kada više","divljaci na cestama",...a 9/10 forumaša nije u stanju položiti hebeni vozački ispit bez štele. SRAMOTA!
Ja garantujem da ovo nije mjerodavno.AdnanSA wrote:Shvatam ja da su komisije svakakve i da ima raznih manifetluka sa njihove strane ali da ima baš ovoliko štele to nisam ni slutio.
ja sam onda među onih 1%, sve iz prve bez stele... cak sam isao u crveni kriz polagati prvu pomoc a nisam dao petobu da ne moram ici... vjeruj mi, ako ne napravis ni jednu gresku da ces proci bio ti prvi ili sto prvi pokusajthepatriot wrote:Položio iz prve,komisija bila kod mene prije polaganja,roštiljali malo![]()
99 % onih koji kažu da su položili iz prve bez štele,laže, jer politika komisije je da te voza dok ne napraviš grešku, i to je njihovo nepisano pravilo,i sami su mi to potvrdili.
Znači, savjet svima budućim vozačima,traži štelu
Ona k'o moja mama.duboka_misao wrote:samnom radi zena koja je polozila prije 20 godina i nikada nije sjela u auto nakon polaganja ali redovno produzava vozackuNeyDan wrote:Nikad mi nije bilo jasno zasto mnoge djevojke poloze vozacki i onda nikad ne voze, ne smiju il' nece?! Zasto ste ga onda polagale i davale tol'ke pare?!![]()
![]()
Bio ja ili ne bio u pravu sve se svodi na tri opcijeAdnanSA wrote:Možda si ti Atko i u pravu. Potplačuj gdje stigneš i koristi veze što je više moguće u svim segmentima života. Izgleda da ovde drugačije ne ide.
Dokle će mo tako svi zajedno majka mu stara?![]()
![]()
![]()
Nadajmo se samo kada dođemo na operacijski sto da i hirurg nije koga potplatio ili povukao veze jednim tel. pozivom pa na lijepe oči dobio dozvolu da nam može prćkati po unutrašnjim organima i ekstremitetima.