Veza bez strasti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply

Da li moze uspjeti veza bez strasti?

DA
15
18%
NE
58
68%
ZNAMNE
12
14%

Total votes: 85

chuchumbamayumbe

#151 Re: Veza bez strasti?

Post by chuchumbamayumbe »

boemka wrote:Hvala na objasnjenju.
nema na cemu
SsTtEeLlAa

#152 Re: Veza bez strasti?

Post by SsTtEeLlAa »

boemka wrote:Pa ocito je manjak samopouzdanja kad ne vjerujes da nema strasti poslije niza godina. Ali svako ima svoje misljenje,a neki i dokaze.
daj ba boemka koji ti je :roll: ... pa sta je ovo vise .. non stop neka glupa preseravanja :roll:
boemka

#153 Re: Veza bez strasti?

Post by boemka »

SsTtEeLlAa wrote:
boemka wrote:Pa ocito je manjak samopouzdanja kad ne vjerujes da nema strasti poslije niza godina. Ali svako ima svoje misljenje,a neki i dokaze.
daj ba boemka koji ti je :roll: ... pa sta je ovo vise .. non stop neka glupa preseravanja :roll:

.
Last edited by boemka on 07/09/2010 15:14, edited 1 time in total.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#154 Re: Veza bez strasti?

Post by ladyblue18 »

Boemka, imas opomenu pred ban.
Officer Crabtree

#155 Re: Veza bez strasti?

Post by Officer Crabtree »

Pa gledaj Oficiru, jel imas duzu vezu, brak...???
Cisto sumnjam da ces nakon 3-4 ili 15 god. sexa s istom osobom ti padat na pamet da joj deres gacice...
Mislim, sex je dobar... moza cak s vremenom postaje bolji ali pocetak je ipak pocetak...
Apsolutno to ja i tvrdim. Naime, jedan ili drugi odabir nudi zadovoljstva i mane, dakako.

No, sigurno je kada bismo naveli 10 stvari, od strasti, preko sigurnosti, samopovrđivanja šta već ne, u raznim amplitudama (jesam izvuko rijec) brak nudi boljitak (evo jos jedna) u jednom, a "solo" život u drugom.

Ja sam samo reagovao na konstantno postavljanje teze kako brak utjelovljuje (treća) sva ta zadovoljstva na većem stupnju od bilo koje druge opcije, odnosno da je brak "finalno rješenje" muškoženskog odnosa...
River_isle

#156 Re: Veza bez strasti?

Post by River_isle »

sta napadate djevojku bezveze? ako niste strastveni po prirodi nije vam ona kriva sto ima maste, volje i vremena bez obzira na godine i provedeno vrijeme sa partnerom.
ja te podrzavam 100% i vjerujem da je sve do ljudi, njihove psihe, ukljucujuci i samopostovanje i samouvjerenost. ako nece on da trga, trgat cu ja sama pred njim pa da vidim hocel ostat ravnodusan :D
skafa

#157 Re: Veza bez strasti?

Post by skafa »

smatram da veza bez strasti ne moze uspjeti,makar ne na duze staze.....nemam vise inspiracije,ali eto samo da znate :))))))))))
Officer Crabtree

#158 Re: Veza bez strasti?

Post by Officer Crabtree »

haj biće bolje slijedeći put
Gospoda Ministarka

#159 Re: Veza bez strasti?

Post by Gospoda Ministarka »

skafa wrote:smatram da veza bez strasti ne moze uspjeti,makar ne na duze staze.....nemam vise inspiracije,ali eto samo da znate :))))))))))
Officer Crabtree wrote:haj biće bolje slijedeći put
:lol: :lol: :lol: :lol:
*mima*

#160 Re: Veza bez strasti?

Post by *mima* »

:lol:
SsTtEeLlAa

#161 Re: Veza bez strasti?

Post by SsTtEeLlAa »

skafa wrote:smatram da veza bez strasti ne moze uspjeti,makar ne na duze staze.....nemam vise inspiracije,ali eto samo da znate :))))))))))

vala ti i ova inspiracija nije bila cemu :D :D :D
Gospoda Ministarka

#162 Re: Veza bez strasti?

Poison Ivy wrote:
Officer Crabtree wrote:Ne znam iz čega vi svi crpite ubjeđenje da ćete (ćemo) svi završiti u vezi punoj obostrane ljubavi, poštivanja i sveopšteg zadovoljstva?
a zasto si ti toliko ogorcen??
Poison Ivy wrote:
Officer Crabtree wrote:rečenica je malo konfuznih padeža, al sam skonto da je neko nekog povalio
:thumbup:

Neko je otkrio Oficira :D

Jel'da da je legenda :lol:
Karmen86

#163 Re: Veza bez strasti?

Post by Karmen86 »

Imam ja drugaricu i druga, mladi par, seksali se 2 puta prosle godine, vazda kukaju kako im fali seksa, a nista ne rade. Kad su skupa ko jarani, svak sebi plaća, on prdi pred njom, ona vazda kao na izlet da je posla i onda kad odem s njom na kafu ona počne kako se ne seksaju, kako je zagorila. Ja kažem, bujrum auto, njoj se gadi, park, wc, bilo sta, njoj se to nista ne da i onda kuka. A često mi prigovara što ih gledam kao da nisu par, pa pobogu, nikad ih nisam ni dozivjela kao par.
Ja vala kad nisam imala svoj stan, nalazila sam načine da imam odnose kako god sam znala i umjela, meni veza bez strasti, pogotovo dok sam mlada (ne znam sta ce biti kasnije), nije potpuna. I dan danas nakon godina veze se trudim uzburkati strasti na razne načine, gotovo svakodnevno ili svaki drugi treci dan da napravim nesto novo.
Sad mi pade na pamet da bismo trebali otvoriti temu sta radimo da raspalimo strast u vezi i dijelimo ideje :).
Da se razumijemo, nije ko prvih dana kad smo znali da nemamo para za kondome koliko smo se seksali, ali ne zalim se ni kvalitetom ni kvantitetom. Mlada sam, necu da se odreknem strasti, veza je skup puno raznih komponenti, a strast je definitivno jedna od njih.
Gospoda Ministarka

#164 Re: Veza bez strasti?

Karmen86 wrote:seksali se 2 puta prosle godine
:lol: :lol: :lol: toj jadnici su vece sanse samoj nego sa njim.
Bas dva puta?
chuchumbamayumbe

#165 Re: Veza bez strasti?

Post by chuchumbamayumbe »

Gospoda Ministarka wrote:
Bas dva puta?
Ma ja ba, ali je to bilo prosle godine.
Ovi godine malo rijedje...
8-)
Gospoda Ministarka

#166 Re: Veza bez strasti?

chuchumbamayumbe wrote:
Bas dva puta?
8-)

Duga godina :lol: :lol:
Pa mene bi fatali po Sarajevu...
River_isle

#167 Re: Veza bez strasti?

Post by River_isle »

Karmen86 wrote: nije ko prvih dana kad smo znali da nemamo para za kondome koliko smo se seksali
e evo je sweet skroz : )) :thumbup:
Karmen86

#168 Re: Veza bez strasti?

Post by Karmen86 »

Fakat 2 puta, mislim jest malo smijesno, ali vise je zalosno.
Ali ona se zali da nisu imali prilike, pobogu, bili su na moru, kako nisu imali prilike. To kad čekaš da ti se sve poklopi da bi s nekim spavao. Mislim, j....se meni za njihov seks, ali svaki put kad smo u drustvu njih dvoje kukaju, pa bujrum imate auto, ni prvi na zadnji, ima ulaz kad je doprati kuci, ima ćoškova kolko hoćeš ako ti se već tako seksa, a nemaš gdje, najlakše pričati i tražiti izgovore, a zapravo se ne palite jedno na drugo :-?
SsTtEeLlAa

#169 Re: Veza bez strasti?

Post by SsTtEeLlAa »

chuchumbamayumbe wrote:
Bas dva puta?
8-)

:lol: :lol: :lol: :dance: :dance: :sax: :sax: :sax: :sax:
Gospoda Ministarka

#170 Re: Veza bez strasti?

Karmen86 wrote:Fakat 2 puta, mislim jest malo smijesno, ali vise je zalosno.
Ali ona se zali da nisu imali prilike, pobogu, bili su na moru, kako nisu imali prilike. To kad čekaš da ti se sve poklopi da bi s nekim spavao. Mislim, j....se meni za njihov seks, ali svaki put kad smo u drustvu njih dvoje kukaju, pa bujrum imate auto, ni prvi na zadnji, ima ulaz kad je doprati kuci, ima ćoškova kolko hoćeš ako ti se već tako seksa, a nemaš gdje, najlakše pričati i tražiti izgovore, a zapravo se ne palite jedno na drugo :-?

Neko je vec jednom rekao mozda cek i bez_ideje... u snijegu u snijegu :lol: :lol:
Ma, nasli su se kad mogu tako dva puta godisnje.
Vidjeli ljudi da znaju i nece vise, pa ya :D
JThomas

#171 Re: Veza bez strasti?

Post by JThomas »

pa vidite da ljudima tako odgovara, da ne odgovara ne bi ni bili zajedno. šta se vi miješate u njihovu intimnu sferu? :D
SsTtEeLlAa

#172 Re: Veza bez strasti?

Post by SsTtEeLlAa »

Neko je vec jednom rekao mozda cek i bez_ideje... u snijegu u snijegu :lol: :lol:
Ma, nasli su se kad mogu tako dva puta godisnje.
Vidjeli ljudi da znaju i nece vise, pa ya :D
skontali gdje sta ide i to je to :) .. ma bjezi cuj dva puta :shock: :D :D :D
Karmen86

#173 Re: Veza bez strasti?

Post by Karmen86 »

Al mene zna pravo nervirati, onda nakon tog seksa (znam i datum prosle godine kad je to bilo, odmah mi slala SMS da se hvali) mi danima priča o tome koliko je puta dozivjela orgazam itd itd itd...
Karmen86

#174 Re: Veza bez strasti?

Post by Karmen86 »

JThomas wrote:pa vidite da ljudima tako odgovara, da ne odgovara ne bi ni bili zajedno. šta se vi miješate u njihovu intimnu sferu? :D
Ma nek me onda prestave daviti o tome što nemaju seks :lol:
Gospoda Ministarka

#175 Re: Veza bez strasti?

Karmen86 wrote:
JThomas wrote:pa vidite da ljudima tako odgovara, da ne odgovara ne bi ni bili zajedno. šta se vi miješate u njihovu intimnu sferu? :D
Ma nek me onda prestave daviti o tome što nemaju seks :lol:
Karmen86 wrote:Al mene zna pravo nervirati, onda nakon tog seksa (znam i datum prosle godine kad je to bilo, odmah mi slala SMS da se hvali) mi danima priča o tome koliko je puta dozivjela orgazam itd itd itd...
Pa onda ona stalno prica o sexu :lol: :lol:
Post Reply