Znaci da ne brinem?
ORDINACIJA za zdr. probleme
Moderator: anex
-
LaCici
#151 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Znaci da ne brinem?
- Ductus Holedocus
#152 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
ma jok,vidis i sama da nije puno ispod granice. (to ja kazem
,obrati se doktoru iznad..On drzi ovu ordinaciju
)
-
Brus Lee
#153 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Ako ti je to jedini problem, blago tebi.LaCici wrote:
Znaci da ne brinem?
-
LaCici
#154 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Eh da je bogdom to moj jedini zdravstveni problem
Nazalost nije, nego nisam mogla da pronadjem sta je taj fibrinogen pa sam se brinula je li opasno kada je snizen.
Nazalost nije, nego nisam mogla da pronadjem sta je taj fibrinogen pa sam se brinula je li opasno kada je snizen.
- Dr.medicine
#155 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Ma ne brini se
mozak ukljuci na frekfencu ODMOR i uzivaj:))
Cekaj, ja sam tebe pitao imas li neke simptome, a ti navodis da si onako isla na kontrolu. A sada pises da imas jos zdr. problema.
Znas doktori nisu vidoviti, za skrivanje tegoba najbolje je obratiti se vidovitoj Dzemili
. A kad odes lijecniku onda navedes sve sto ti smeta, sto te muci. Pomozi dr, da bi on pomogao tebi.
Ne držim ja ordinaciju, vec onaj ko je napravio ovu temu! Ja samo priteknem u pomoc.
Cekaj, ja sam tebe pitao imas li neke simptome, a ti navodis da si onako isla na kontrolu. A sada pises da imas jos zdr. problema.
Znas doktori nisu vidoviti, za skrivanje tegoba najbolje je obratiti se vidovitoj Dzemili
Ne držim ja ordinaciju, vec onaj ko je napravio ovu temu! Ja samo priteknem u pomoc.
-
LaCici
#156 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Imam hipotireozu, jako nizak pritisak i hijatalnu herniju. Eto to su moje bolesti, a krv sam vadila najvise da vidim da li je zeljezo u redu jer mi je zadnji put bilo na donjoj granici. Znaci pored simptoma koji su mi povezani sa gorenavedenim bolestima (na koje sam se vec navikla) nisam imala nikakvih drugih tegoba, zato kazem da sam krv vadila vise radi kontrole, a ne zato sto me jos nesto muci.
- Dr.medicine
#157 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Hipotireoza i nizak pritisak - uzrocno povezanoLaCici wrote:Imam hipotireozu, jako nizak pritisak i hijatalnu herniju. Eto to su moje bolesti, a krv sam vadila najvise da vidim da li je zeljezo u redu jer mi je zadnji put bilo na donjoj granici. Znaci pored simptoma koji su mi povezani sa gorenavedenim bolestima (na koje sam se vec navikla) nisam imala nikakvih drugih tegoba, zato kazem da sam krv vadila vise radi kontrole, a ne zato sto me jos nesto muci.
Hijetalna hernia - ma više ko je nema, mislim da je ima 80% populacije
MOžda malo boljem endokrinologu, za jednu finu terapiju da odes. A ovo što je sniženo, prst u uho
-
manki
#158 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
E imam ja pitanje.. Imam 22 godine, i tamo negdje oko Nove Godine sam nenormalno počeo kašljati, jedan dan sam imao i temperaturu, i otišao sam početkom januara kod doktora da bi mi rekao da sam imao blažu upalu pluća (?!), šta li, i dao mi Cephabos i prošlo me.. Tačno mjesec dana nakon toga, nekad u februaru, opet pođem kašljati, ovaj put me pođe u plućima boljeti kad kašljem i kad udahnem jače, i stezati nešto oko vrata i također "škripati" nekad u leđima kad dišem, malaksalost, bez temperature, i odem kod doktora opet, kaže upala dišnih puteva i da mi Cephabos, Sinecod i Bronchobos... (p.s imam izvađene krajnike ako išta znači, dakle ne vjerujem da je grlo)
Prošlo me nakon toga ubrzo, da bi sad prije dan-dva opet me pošlo stezati nešto oko vrata, isti slučaj, pri nekom naporu kao što je trčanje mi pođe slabo biti, i srce ubrzano lupati, kašljem, boli me malo desna strana grla gdje je bio desni krajnik, i opet me boli u plućima kad kašljem, ustvari čitava ta linija od grla dole do pluća.. Šta da radim? Odnosno šta mi se ovo dešava?
Pošto nisam inače iz Sarajeva, ovo gore navedeno sam sve išao kući kod doktora, a pošto sam sad u Sarajevu, a nisam osiguran ovdje, može li mi ko preporučiti gdje da odem? Prijateljica mi je preporučila kod dr. Nade Čivić negdje na Ferhadiji, ali joj nisam mogao naći ordinaciju... Ako ko ima kakav savjet, više je nego dobrodošao..
Unaprijed zahvalan!
Prošlo me nakon toga ubrzo, da bi sad prije dan-dva opet me pošlo stezati nešto oko vrata, isti slučaj, pri nekom naporu kao što je trčanje mi pođe slabo biti, i srce ubrzano lupati, kašljem, boli me malo desna strana grla gdje je bio desni krajnik, i opet me boli u plućima kad kašljem, ustvari čitava ta linija od grla dole do pluća.. Šta da radim? Odnosno šta mi se ovo dešava?
Pošto nisam inače iz Sarajeva, ovo gore navedeno sam sve išao kući kod doktora, a pošto sam sad u Sarajevu, a nisam osiguran ovdje, može li mi ko preporučiti gdje da odem? Prijateljica mi je preporučila kod dr. Nade Čivić negdje na Ferhadiji, ali joj nisam mogao naći ordinaciju... Ako ko ima kakav savjet, više je nego dobrodošao..
Unaprijed zahvalan!
- Dr.medicine
#159 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
manki wrote:E imam ja pitanje.. Imam 22 godine, i tamo negdje oko Nove Godine sam nenormalno počeo kašljati, jedan dan sam imao i temperaturu, i otišao sam početkom januara kod doktora da bi mi rekao da sam imao blažu upalu pluća (?!), šta li, i dao mi Cephabos i prošlo me.. Tačno mjesec dana nakon toga, nekad u februaru, opet pođem kašljati, ovaj put me pođe u plućima boljeti kad kašljem i kad udahnem jače, i stezati nešto oko vrata i također "škripati" nekad u leđima kad dišem, malaksalost, bez temperature, i odem kod doktora opet, kaže upala dišnih puteva i da mi Cephabos, Sinecod i Bronchobos... (p.s imam izvađene krajnike ako išta znači, dakle ne vjerujem da je grlo)
Unaprijed zahvalan!
http://www.city.ba/vodic/101/843/dr-med-nada-civic , promjenila je kao što vidiš adresu.
Savjet: za pocetak snimak pluca, laboratorija, osnov, koji vidim nisi još uvijek uradio, a stalno ti se ponavljaju iste stvari.
-
manki
#160 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Dragi doktore.Dr.medicine wrote:http://www.city.ba/vodic/101/843/dr-med-nada-civic , promjenila je kao što vidiš adresu.
Savjet: za pocetak snimak pluca, laboratorija, osnov, koji vidim nisi još uvijek uradio, a stalno ti se ponavljaju iste stvari.
Hvala na informaciji, i ja sam se raspitao na netu i skontao da je u Papagajci. Otišao sam jučer do doktorice, evo šta je zaključila
Ždrijelo hiperemično, granulirane sluznice, u desnoj tonzilarnoj loži veća afta, osjetljive max waleove tačke, nema uvećanih limfonoda vrata.
CRP: 0,5
DG: Rhinosinusitis max chr in egz, pharyngitis aftosa ac.
TH: Ispiranje grla iza jela Stomatidin sol, Augmentin tbl a 1000mg 2x1 10 dana, ispiranje nosa sa Aqua Maris i Operil spray. Kontrola za 10 dana
- Dr.medicine
#161 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
da li je ona tebi pregledala pluca
mislim ništa ne piše o fizikalnom nalazu za pluca
jarane jel tebi to tebi krenulo od kako si se operisao? mislim tu liniju sto navodis od grla do pluca. da ti nesh nisu posteno zajebali tokom operacije.
-
manki
#162 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Pa slušala mi je nešto onom "slusalicom" lol.. (znam da zvučim glupo)Dr.medicine wrote:![]()
da li je ona tebi pregledala pluca![]()
mislim ništa ne piše o fizikalnom nalazu za plucajer ti si simptoome nabrajao vezano za pluca, ok upala sinusa, to malo grlo, al ¸i pluca su bitna ovdje.
jarane jel tebi to tebi krenulo od kako si se operisao? mislim tu liniju sto navodis od grla do pluca. da ti nesh nisu posteno zajebali tokom operacije.
Rekla mi je nakon toga da su mi pluća i srce ok..... Nije otkako sam operisao krajnike, prošle godine prvi put mi se pojavilo to u novembru, i evo sad od Nove Godine.. Evo pijem ovaj penicilin već 3 dana, ali ne osjetim baš neki napredak ako ćemo iskreno.
- Dr.medicine
#163 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Šta da ti kažem za te sinuse a da bude dobro hmmm. Ništasemlaca wrote:Uf hvala Bogu na ovim virtualnim ljekarima.
Vako, već 10 dana se osjećam strašno umorno, imam bol u glavi (sinusi). Odem na studentsku polikliniku, gore mi ustanove da sam anemična i ono što sam već znala da mi je upaljen lijevi maksilarni sinus, a lijevi frontalni jel' hipoplastičan, desni su ok. Za sinuse mi daju uobičajenu terapiju lincocin tabl. i kapi nake za nos, to je ok.
Eh za anemičnost mi dr. dala tablete Heferol. E sad, od kako ih pijem imam mučnine u stomaku, osjećam da ću povratiti, ali ne povraćam. Zanima me trebam li ih nastaviti piti, jel' to normalna reakcija ili trebam prestati pa tražiti neke druge?
Imam 20 godina, željezo mi je čini mi se 3,2, fali mi i malo leukocita.
A za ovo povracanje, ajd pokušaj da jedeš poslije tablete. Nemoj odmah, al eto maximalno za pola sata. Tableta se super apsorbuje na prazan želudac, sa hranom slabije. onaj ko ima loš status želuca eto ti ga belaj i povracanje
- Dr.medicine
#164 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Ja bi tebi preporucio da se malo bolje provjeris kad odes kuci zbog osiguranja. Ocito je da nesto ne mogu da skuže sta je i da te pogresno tretiraju lijekovima. Možda ti taj lijek ne djeluje jer je uzrocnik neosjetljiv bas na taj lijek - mislim na upalu grla, ovaj faringitis sto ti piše. Ako neš ubrzo kući, onda možes uraditi bris grla i nosa na čaršiji za džabe, samo ti treba uputnica. Pa ako imaš nekog od raje ovdje da ti od svog dr uzme uputnicu jer se to ne placa posto drži neka humanitarna organizacija. A možda možes i bez uputnice (ovo nisam siguran, pa provjeri ako budeš šetao a ne bude ti mrsko) To se nalazi u ul Avdage Šahinagića gdje prije bio Tv Hayat.manki wrote:Pa slušala mi je nešto onom "slusalicom" lol.. (znam da zvučim glupo)Dr.medicine wrote:![]()
mislim ništa ne piše o fizikalnom nalazu za plucajer ti si simptoome nabrajao vezano za pluca, ok upala sinusa, to malo grlo, al ¸i pluca su bitna ovdje.
Rekla mi je nakon toga da su mi pluća i srce ok..... Nije otkako sam operisao krajnike, prošle godine prvi put mi se pojavilo to u novembru, i evo sad od Nove Godine.. Evo pijem ovaj penicilin već 3 dana, ali ne osjetim baš neki napredak ako ćemo iskreno.
Ja bi te lično zbog toga što ti se evo treći put ponavlja malo ozracio haha, mislim uradio RTG snimak pluca. Jer taj CRP je nizak 0,5, a gornja granica je do 6. što znaći da nije neka BIG bakterijska upala, jer bi "vrištao" na 40-70. Pušiš li ti?
Uvijek sam volio ove zamršene slučajeve. A doktori vremenom postanu ko roboti i rade po šablonu, kontaju ma to je to, a ne znaju da nekad može biti sasvim nesto drugo. Zato ja krenem od onog najmanje vjerovatnog i najtežeg
Uradi i EKG!
-
manki
#165 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Osjećam se ko da sam u Scooby Doo crtanom, pa da rješavaš kakvu misteriju.Dr.medicine wrote:Ja bi tebi preporucio da se malo bolje provjeris kad odes kuci zbog osiguranja. Ocito je da nesto ne mogu da skuže sta je i da te pogresno tretiraju lijekovima. Možda ti taj lijek ne djeluje jer je uzrocnik neosjetljiv bas na taj lijek - mislim na upalu grla, ovaj faringitis sto ti piše. Ako neš ubrzo kući, onda možes uraditi bris grla i nosa na čaršiji za džabe, samo ti treba uputnica. Pa ako imaš nekog od raje ovdje da ti od svog dr uzme uputnicu jer se to ne placa posto drži neka humanitarna organizacija. A možda možes i bez uputnice (ovo nisam siguran, pa provjeri ako budeš šetao a ne bude ti mrsko) To se nalazi u ul Avdage Šahinagića gdje prije bio Tv Hayat.manki wrote:Pa slušala mi je nešto onom "slusalicom" lol.. (znam da zvučim glupo)Dr.medicine wrote:![]()
Ja bi te lično zbog toga što ti se evo treći put ponavlja malo ozracio haha, mislim uradio RTG snimak pluca. Jer taj CRP je nizak 0,5, a gornja granica je do 6. što znaći da nije neka BIG bakterijska upala, jer bi "vrištao" na 40-70. Pušiš li ti?
Uvijek sam volio ove zamršene slučajeve. A doktori vremenom postanu ko roboti i rade po šablonu, kontaju ma to je to, a ne znaju da nekad može biti sasvim nesto drugo. Zato ja krenem od onog najmanje vjerovatnog i najtežeg
Uradi i EKG!
Ne, ne pušim.. Vodim zdrav život (barem se trudim)
Ništa, vidjet ću kako će ovaj penicilin djelovati.. Meni je očito poslije Cephabosa prije mjesec i pol i poslije Ciprola prije 3 mjeseca bilo bolje, ali evo opet me uhvatilo..
Mislim da ću ići brzo kući, pa ću svakako uslikati pluća i uraditi bris za svaki slučaj.. A i kod Dr. Nade ću za 6-7 dana na kontrolu, nakon što ispijem lijekove, pa ćemo vidjeti kako šta i dalje..
Hvala puno u svakom slučaju..
-
Nuke
#166 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Moja djevojka je zatrazila da se testiram na spolno-prenosive bolesti (najopasnije). Receno mi je da na Kosevu ima DPST centar (Infektivna klinika), gdje rade testiranje. Interesuje me da li je to jos aktuelno i ako da gdje se tacno nalazi klinika (ne poznajem bas najbolje bolnicu Kosevo)? Bio bih zahvalan i na ostalim detaljima oko procedure testiranja. Hvala mnogo! 
-
manki
#167 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Ponedjeljkom i četvrtkom, od 11 do 1 čini mi se, u infektivnoj klinici, odnosno stepenice ispod infektivne... Prije se je moralo ići na "savjetovanje" i razgovor s doktoricom za spolno prenosive bolesti, i onda vađenje krvi, ali mislim da sad može to odmah bez savjetovališta..Nuke wrote:Moja djevojka je zatrazila da se testiram na spolno-prenosive bolesti (najopasnije). Receno mi je da na Kosevu ima DPST centar (Infektivna klinika), gdje rade testiranje. Interesuje me da li je to jos aktuelno i ako da gdje se tacno nalazi klinika (ne poznajem bas najbolje bolnicu Kosevo)? Bio bih zahvalan i na ostalim detaljima oko procedure testiranja. Hvala mnogo!
Uglavnom su svi super susretljivi dole, barem su bili kad sam ja bio, dr. Vesna pogotovo.
-
Nuke
#168 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Hvala puno. Idem sutra odmah da to zavrsim...manki wrote:Ponedjeljkom i četvrtkom, od 11 do 1 čini mi se, u infektivnoj klinici, odnosno stepenice ispod infektivne... Prije se je moralo ići na "savjetovanje" i razgovor s doktoricom za spolno prenosive bolesti, i onda vađenje krvi, ali mislim da sad može to odmah bez savjetovališta..Nuke wrote:Moja djevojka je zatrazila da se testiram na spolno-prenosive bolesti (najopasnije). Receno mi je da na Kosevu ima DPST centar (Infektivna klinika), gdje rade testiranje. Interesuje me da li je to jos aktuelno i ako da gdje se tacno nalazi klinika (ne poznajem bas najbolje bolnicu Kosevo)? Bio bih zahvalan i na ostalim detaljima oko procedure testiranja. Hvala mnogo!
Uglavnom su svi super susretljivi dole, barem su bili kad sam ja bio, dr. Vesna pogotovo.
-
manki
#169 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Nema frke, sa srećom.Nuke wrote:Hvala puno. Idem sutra odmah da to zavrsim...
- Dr.medicine
#170 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
jesi ti ozdraviomanki wrote:Nema frke, sa srećom.Nuke wrote:Hvala puno. Idem sutra odmah da to zavrsim...
- Partijaner
#171 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
Evo da i ja iznesem svoj problem.
Imam 19 godina i trenutno zavrsavam srednju skolu. Imam neki problem sa lupanjem srca i to mi uzasno smeta. Isao sam na sve preglede: Uho, grlo nosa-uredu, Pluca-uredu, abdomena-uredu,EKG i UZV srca uredu i rekla mi je doktorica da imam neku hipertrofiju i da imam to sportsko prosireno srce, znaci nema nista. Isao sam 3 puta na ekg da vidim da li imam aritmiju ali nije konstantovana znaci normalne frkevencije. Medjutim meni srce lupa i kao da mi nesto stoji ili ti sjedi na prsima. Sve me nesto zateze i pritisce, ponekad osjetim kiselinu u grlu i pocestom podrigujem. Isao sam vadit hormone stitnjace i to je bilo uredu. Neki dan otisao vadit Test na Helicobacte i otkriveno mi je da imam gastritis i poceo sam piti KOntrolog tablete. Meni nekad zna zeludac jako lupat kao srce i stvarno se prepadnem jer me sve neki strahovi hvataju, strah od smrti i tako.
Mene nekad zna presjec tu nesto u stomaku i meni srce za sekundu ama bas za sekundu pocne brzo lupat dobijem neku i paniku i sve mislim puknu ce mi srce. Bude sve mirno i kao da nesto dodje do srca i samo ubrza odjednom, zna mi tako iz cista mira udarit stvarno jako srce da mi bude neugodno i vrati se u normalu. Ako moze mala pomoc kako da rijesim ovu situaciju, jer moja mama je stvarno vise sita jer sve smo pregledali i nece vise da cuje da mi lupa srce.
Sad ja ne znam jel moze stres i zivciranje to uzrokovat, jer ja svaki cas osluskujem srce, stavljam ruku da cujem kako kuca, na svaki pokret kad uradim mislim kako ce mi zalupat i sta sve ne. Molio bih nekog da mi pomogne kako da rijesim ovu situaciju, hvala.
Imam 19 godina i trenutno zavrsavam srednju skolu. Imam neki problem sa lupanjem srca i to mi uzasno smeta. Isao sam na sve preglede: Uho, grlo nosa-uredu, Pluca-uredu, abdomena-uredu,EKG i UZV srca uredu i rekla mi je doktorica da imam neku hipertrofiju i da imam to sportsko prosireno srce, znaci nema nista. Isao sam 3 puta na ekg da vidim da li imam aritmiju ali nije konstantovana znaci normalne frkevencije. Medjutim meni srce lupa i kao da mi nesto stoji ili ti sjedi na prsima. Sve me nesto zateze i pritisce, ponekad osjetim kiselinu u grlu i pocestom podrigujem. Isao sam vadit hormone stitnjace i to je bilo uredu. Neki dan otisao vadit Test na Helicobacte i otkriveno mi je da imam gastritis i poceo sam piti KOntrolog tablete. Meni nekad zna zeludac jako lupat kao srce i stvarno se prepadnem jer me sve neki strahovi hvataju, strah od smrti i tako.
Mene nekad zna presjec tu nesto u stomaku i meni srce za sekundu ama bas za sekundu pocne brzo lupat dobijem neku i paniku i sve mislim puknu ce mi srce. Bude sve mirno i kao da nesto dodje do srca i samo ubrza odjednom, zna mi tako iz cista mira udarit stvarno jako srce da mi bude neugodno i vrati se u normalu. Ako moze mala pomoc kako da rijesim ovu situaciju, jer moja mama je stvarno vise sita jer sve smo pregledali i nece vise da cuje da mi lupa srce.
Sad ja ne znam jel moze stres i zivciranje to uzrokovat, jer ja svaki cas osluskujem srce, stavljam ruku da cujem kako kuca, na svaki pokret kad uradim mislim kako ce mi zalupat i sta sve ne. Molio bih nekog da mi pomogne kako da rijesim ovu situaciju, hvala.
- Dr.medicine
#172 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
A kako je kad se sexaš?Partijaner wrote:Evo da i ja iznesem svoj problem.![]()
Mene nekad zna presjec tu nesto u stomaku i meni srce za sekundu ama bas za sekundu pocne brzo lupat dobijem neku i paniku i sve mislim puknu ce mi srce. Bude sve mirno i kao da nesto dodje do srca i samo ubrza odjednom, zna mi tako iz cista mira udarit stvarno jako srce da mi bude neugodno i vrati se u normalu. Ako moze mala pomoc kako da rijesim ovu situaciju, jer moja mama je stvarno vise sita jer sve smo pregledali i nece vise da cuje da mi lupa srce.![]()
a:) našli ti Helicobakter py. i nisu ti uključili antibiotike? Samo Controloc? Koji mamlaz od doktora? Literatura kaže jedno, a to je trojna terapija, naši "super doktori" govore drugo.
b)Uradi 24h EKG (Holter) to ima u nekom DZ pa se raspitaj. Prikopcaju te i tako uživaš 24h.
c)Ovaj slucaj mi je poznat, ima jedna cura isto, a ja sad nemam vremena da dumam glavom, pa cu naknadno da analiziram. Uglavnom 80% mi je od želuca sve, al vidjet cemo.
d) A ti si sportista?
-
saby_sa
#173 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
eh ovako imam 23 godine i vec nekih 5 mjeseci imam nekih zdravstvenih problema al ne znam zbog cega, a ni doktori jos uvijek nisu otkrili..simptomi:imam neke napade koji se javljaju skoro svaki dan:vrtoglavica-osjecaj da cu pasti u nesvijest,slabost,tesko disanje,tresem se u tom trenutku-sva,zamucenje pred ocima,ne mogu podnijeti zagusljive prostorije,prije sam pusila cigarete-sada ne mogu jer mi se odmah zamanta...radila sam neke nalaze:krv-zeljezo mi je bilo nize nego sto je normalno i dobila sam terapiju sirup-ferum lek,zatim ono pila cveklu,vitamine,zelje...svasta nesto i da sad mi je zeljezo 27,radila ekg i on je uredu,snimala kicmu i vrat-imam blagu skoliozu u podrucju vrata,radila color dopller vratnih zila-i on je uredu,radila hormone stitne zlijezde-posto sam inace imala problema s tim hipotireodizam pila tablete letrox i sada su nalazi ok mislim sve u granicama normale...i da nezz sta da radim dalje...jer ovo nista nije pokazalo, a meni se i dalje manta...doktori ne znaju sta mi je...znate li vi???unaprijed zahvalna...
- Dr.medicine
#174 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
A kad ti se to javi? U miru, nekoj aktivnosti? Neki pokret glavom?saby_sa wrote:eh ovako imam 23 godine i vec nekih 5 mjeseci imam nekih zdravstvenih problema al ne znam zbog cega, a ni doktori jos uvijek nisu otkrili..simptomi:imam neke napade koji se javljaju skoro svaki dan:vrtoglavica-osjecaj da cu pasti u nesvijest,slabost,tesko disanje,tresem se u tom trenutku-sva,zamucenje pred ocima,ne mogu podnijeti zagusljive prostorije,prije sam pusila cigarete-sada ne mogu jer mi se odmah zamanta...radila sam neke nalaze:krv-zeljezo mi je bilo nize nego sto je normalno i dobila sam terapiju sirup-ferum lek,zatim ono pila cveklu,vitamine,zelje...svasta nesto i da sad mi je zeljezo 27,radila ekg i on je uredu,snimala kicmu i vrat-imam blagu skoliozu u podrucju vrata,radila color dopller vratnih zila-i on je uredu,radila hormone stitne zlijezde-posto sam inace imala problema s tim hipotireodizam pila tablete letrox i sada su nalazi ok mislim sve u granicama normale...i da nezz sta da radim dalje...jer ovo nista nije pokazalo, a meni se i dalje manta...doktori ne znaju sta mi je...znate li vi???unaprijed zahvalna...
Manje bitna pitanja: Koliki ti je šečer? Problemi s dioptrijom?
Jesi radila kompletnu laboratoriju, eritrociti, meboglobit, Hct?
- kamen spoticanja
#175 Re: ORDINACIJA za zdr. probleme
dottore nek je hajirli ordinacija
mnogo cijenim ovo sto radis
mnogo cijenim ovo sto radis