PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
nellington

#151 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by nellington »

ladyblue18 wrote:
nellington wrote:
Evo sad i meni vele, rekao Mujezinović da su se davale pare, valjda na FTV :shock:
:lol: :lol: :lol: pa Mujezinovic :-)
Sta ce drugo reci :-)
Tako i ja odgovorih kad mi rekoše: znaš da su se dijelile pare? Reko', ko kaže? Pa Mujezinović... Pa šta će drugo reći, neće reći narod upravu, narod se dobro sjetio :-)

Na čast neka je i jednim i drugim :(

@NaN3: idi neka tv snimi tvoj iskaz, nećeš dobiti pare od Mujezinovića ako samo pišeš po forumu, moraš i na ostale masmedije.
simpozijum delirijum

#152 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by simpozijum delirijum »

Sarajevu nove krvi ne treba, najvaznije je da se strasti smire, "napadnuta" je i Americka ambasada (mada minoran incident, par kamenica zbog intervencije policije ) ali Amerikanci se ne zezaju ako im je neko od njihovih gradjana ugrozen
a poruka Borcima i veteranima Armije BiH ?
izdani ste od mafijasa koji se kriju pod krinkom nacionalnoga ponosa i vjerskoga fanatizma , i za njih se se borili ?
a ti isti mafijasi i iz Hrvatske i iz Srbije i iz BiH odlicno suradjuju danas ( Srpski mafijas tajkun Miskovic i "Bosnjacki" Milioner i tajkun Radoncic sa milionskim ugovorima )
a Borci nemaju hljeba da jedu
pamet u glavu, i civilni protesti bez nasilja , i vrijeme je za promjene
neka se cuje glas potlacenih i mudro na slijedecim izborima, sada se vidi ko je izdajica (ukjucujuci i Izetbegovica Aliju , mada mu Rahmet i vjecni mir dushi )
innovision

#153 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by innovision »

:x hebem ti zivot kad te tvoj ubija polako 15 godina
jutarnji

#154 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by jutarnji »

Jbg, ne valja kad sute, ne valja kad se pobune, ne valja kad ginu (nisu usli u Banjaluku), ne valja...
Nije se rodio ko je forumskim strucnjacima ugodio.
al' u limburgu

#155 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by al' u limburgu »

therrarrius wrote:
al' u limburgu wrote:jel' se to meni ucinilo ili se meni obrisao komentar,ma sjajno...
nego,javlja se ovaj Dzevad Radjo koji prvo govori da nisu postigli dogovor,kasnije da jesu ali to oni ne prihvataju nego traze ostavku Mujezinovica... :-) :-) :-)
Dakle oni zele ostavku,jer tu ce dobiti najvise para ako im se to ispuni...
a vi ih zalite i dalje...
I jos jednom,volio bi vidjeti vas da dodjete na premijersku funkciju sa minimiziranim budjetom,krizom potpunom u federaciji...I nakon toliko truda koji je uradio covjek i ispunjenih zakona prema MMF.u,opet ne valja...sto je i normalno,nemamo mi budjet 50 milijardi...
Jes vala, jadna majko, zalim naseg premijera, i ostale u vladi, siroti ne znaju sta ce od posla, jadna majko eno ih neuhranjeni, nemaju za cigara.

:x :x :x :x
ma nemas ti pojma kakav je to posao...a plata je covjeku 2.500,neki na protestima imaju vecu...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#156 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by ladyblue18 »

nellington wrote:
@NaN3: idi neka tv snimi tvoj iskaz, nećeš dobiti pare od Mujezinovića ako samo pišeš po forumu, moraš i na ostale masmedije.
:thumbup:

Hajd jos jednu o Denisu! Jel vas stid ime mrtvog djeteta uzimati u usta kad vam cejfne!
luckylaka

#157 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by luckylaka »

Alfa_Ze wrote:Ne znam je li vandalizam rjesenje problema. :? :sad: Nacinjenu stetu nece platiti EU,SAD ili MMF, nego opet gradjani ove drzave. :?

Bar pola od ovih nije vidilo liniju !! :x :x
odkud znas ili imas informaciju za svakog pojedinacno ko je na protestima
Bosanski_kralj

#158 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by Bosanski_kralj »

Ja ne znam u kojem vi svijetu živite. Zar zbog onih kojim ja opet sama Vlada omogućila da iako se nisu borili ostvaruju prava, pljujem i po 10 puta više onoh koji su me branili i koji sad nemaju šta jesti. Ne znam za vas ali ja sam u prilici svakodnevno vidjeti borca kako za 20KM cijepa drva cijeli dan, borca koji ni to ne može da nađe da radi i kojem je onih 150KM sve što ima, a oni mu ni to ne daju.

I šta sad ako je neka stranka stoji iza protesta? Ta je pojava normalna u svijetu. Opozicija je zadužena da kritikuje, pa i da ruši vladu ako zatreba. Kod nas opozicija davno trebala organizirati proteste, jer lakše im je samo pričati "treba ovo - treba ono"
therrarrius

#159 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by therrarrius »

jutarnji wrote:Jbg, ne valja kad sute, ne valja kad se pobune, ne valja kad ginu (nisu usli u Banjaluku), ne valja...
Nije se rodio ko je forumskim strucnjacima ugodio.
Kazem ja, treba ih streljat. Nema covjeka,nema boraca da protesvuju, nema problema.
jefferson

#160 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by jefferson »

Cek jel sam ja ovo dobro skontao.
Ovi koji su oorili SDP su izabrali vlast koja im je dala 60mil manje nego SDP. onda kada je doslo 5 do 12, Brankovic im je obecao nesto sto Pederacija nema teorije da ekonomsi izdrzi. Sada ih oni skidaju, da bi ih ponovo izabrali u oktobru?
Jesam li ja ovo dobro skontao, de nek neko uleti i malo to detaljnije pojasni jer je meni ovo neshvatljivo!
Sto se tice same vlade, ko ih jebe, zasluzili su oni mnogo vise!
therrarrius

#161 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by therrarrius »

al' u limburgu wrote:
therrarrius wrote:
al' u limburgu wrote:jel' se to meni ucinilo ili se meni obrisao komentar,ma sjajno...
nego,javlja se ovaj Dzevad Radjo koji prvo govori da nisu postigli dogovor,kasnije da jesu ali to oni ne prihvataju nego traze ostavku Mujezinovica... :-) :-) :-)
Dakle oni zele ostavku,jer tu ce dobiti najvise para ako im se to ispuni...
a vi ih zalite i dalje...
I jos jednom,volio bi vidjeti vas da dodjete na premijersku funkciju sa minimiziranim budjetom,krizom potpunom u federaciji...I nakon toliko truda koji je uradio covjek i ispunjenih zakona prema MMF.u,opet ne valja...sto je i normalno,nemamo mi budjet 50 milijardi...
Jes vala, jadna majko, zalim naseg premijera, i ostale u vladi, siroti ne znaju sta ce od posla, jadna majko eno ih neuhranjeni, nemaju za cigara.

:x :x :x :x
ma nemas ti pojma kakav je to posao...a plata je covjeku 2.500,neki na protestima imaju vecu...
Pa radi tih par pojedinaca treba ostale borce ostavit da krepaju od gladi, ili sta?
clav

#162 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by clav »

svakako nezaboraviti cinjenicu da je kredit od mmf-a namijenjen za javnu potrosnju, a ne za razoj, a da su razvojni krediti namijenjeni u povecanje kapitala pojedinaca.
a da ste bili na protestima i prozborili koju s borcima, a ne gledali senzacionalisticke natpise po portalima, i snimke s tv-a, bilo bi vam jasnije mnogo toga, sta je pocetak, sta kraj i kakav je to ustvari zacarani krug. bila bi vam jasna i zastava saudijske arabije i sve sto se danas dogodilo.
a o tome ko se za sta borio, pisite pjesme, romane, pravite filmove, ali ni pod koju cijenu ne stavljajte to u ovaj kontekst jer time blatite ono malo casti pravih boraca. sami najvisepljujete po borcima. ispade borci se borili za 400 maraka sadake za glas na izborima i dva hladna zvrka, leksilium, limenku sarajevske i suzavac za dezert.
black

#163 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by black »

ma jok ba, treba se uzeti za rucice, malo setkati gradom, usminkati se, nazvati to protestima, i tek tada ce se oni uplasiti i uraditi nesto, ima da se s***u :oops:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#164 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by ladyblue18 »

Ja vas fino jednom opomenula da nema price o Fahri, stranci mu, Avazu, zastavama Saudijske A. isl i vi nista.
Evo vam zadnja opomena.

I za ove uvrede koje upucejete borcima, to posebno!
respo

#165 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by respo »

statix

#166 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by statix »

jefferson wrote:Cek jel sam ja ovo dobro skontao.
Ovi koji su oorili SDP su izabrali vlast koja im je dala 60mil manje nego SDP. onda kada je doslo 5 do 12, Brankovic im je obecao nesto sto Pederacija nema teorije da ekonomsi izdrzi. Sada ih oni skidaju, da bi ih ponovo izabrali u oktobru?
Jesam li ja ovo dobro skontao, de nek neko uleti i malo to detaljnije pojasni jer je meni ovo neshvatljivo!
Sto se tice same vlade, ko ih jebe, zasluzili su oni mnogo vise!
Odlicno si skontao.

Kako bi rekla narodna poslovica - kako se sijalo, tako će se i žnjeti.
Cholina_Lokica

#167 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by Cholina_Lokica »

na kantonalnoj pustaju snimke iz 92. :|
respo

#168 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by respo »

maloprije na tvsa uzivo

sead igro za zvjezdu a safet za sarajevo

valjda raja okolo prica u vezi danasnje utakmice sarajevo siroki :-)
al' u limburgu

#169 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by al' u limburgu »

samo cu reci raduje me izjava premijera da nece dati ostavku..ostalo je sve nebitno.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#170 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by Faruk »

na tvsa bitka na Vracama :skoljka:
pa sta sad jel opet rat ili?
law2

#171 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by law2 »

Faruk wrote:na tvsa bitka na Vracama :skoljka:
pa sta sad jel opet rat ili?
Jos se ne zna. Cekamo da se "dogovore"
staza

#172 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by staza »

Image
respo

#173 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by respo »

prva izvidjacka
Alfa_Ze

#174 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by Alfa_Ze »

luckylaka wrote:
Alfa_Ze wrote:Ne znam je li vandalizam rjesenje problema. :? :sad: Nacinjenu stetu nece platiti EU,SAD ili MMF, nego opet gradjani ove drzave. :?

Bar pola od ovih nije vidilo liniju !! :x :x
odkud znas ili imas informaciju za svakog pojedinacno ko je na protestima
Te info nemam,ali znam da je najbolja REVIZIJA postrojiti sve te korisnike po jedinicama. Pa neka onda taj LAZNJAK izadje pred borca te iste jedinice, koji je izgubio nogu, ruku i trazi ''svoja prava'' !!

Bar u svojoj jedinici znam ko je bio pripadnik te jedinice, ko je poginuo, ko je ranjen ili ko je invalid ostao. Jednom i zauvijek treba trajno rijesiti taj problem
Ne treba niko da rusi dostojanstvo ONIH, KOJIMA TO PRAVO PRIPADA !!
mrtva kokoš

#175 Re: PROTESTI SE OTELI KONTROLI

Post by mrtva kokoš »

ma neka ruse sve redom...
manje para treba za nova stakla nego za platu ovim uhljupima. kako neko moze biti djubre i
biti na strani vlade da mi je samo znati. ko eto nekome se dolazi od neznam ni ja gdje da stoji citav dan na nogama, gadja vladu i pritom ugrozava vlastiti zivot...
ja sam svjestan da cemo mi to sve morati ponovo platiti, ali bolje platiti za nova stakla nego tim lopovima dnevnice...
da odmah kazem nikakve veze nemam sa njima, niti koga imam iz te kategorije ali ih podrzavam u potpunosti!!
Locked