Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#151 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
@ssmmiilleeyy - opomena pred ban!
Bez pozivanja na nasilje, i price sta bi ti. To mozes ostaviti za svoja 4 zida.
Inace, il cete vratiti temu na pravi put, ili cu je zakljucati.
Sljedeci ko pokrene temu nasilja nad homoseksualnim osobama, ce biti odstranjen!
Bez pozivanja na nasilje, i price sta bi ti. To mozes ostaviti za svoja 4 zida.
Inace, il cete vratiti temu na pravi put, ili cu je zakljucati.
Sljedeci ko pokrene temu nasilja nad homoseksualnim osobama, ce biti odstranjen!
-
ssmmiilleeyy
#152 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Ha ya Smiley uvijek negativac
Ja ipak mislim da žene ne vole feminizirane muškarce,kroz ovu temu se pokazalo ( zar treba veci dokaz)

Ja ipak mislim da žene ne vole feminizirane muškarce,kroz ovu temu se pokazalo ( zar treba veci dokaz)
- muha_sa
-
ssmmiilleeyy
-
SoulSeeker
-
suspect_zero
#156 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Jeli ovo muško ili žensko

-
SoulSeeker
#157 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Muško, i tip nije gay.suspect_zero wrote:Jeli ovo muško ili žensko![]()
-
MAN-lion's coach
#158 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
....
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 00:45, edited 1 time in total.
-
Njanjo
#159 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Nesto mi nestima u ovom izrazu "feminizirani MUSKARAC"....tipicna kontradikcija, feminizirani muskarac...po mom moze biti ili muskarac ili David Beckham
....hocu reci ili muskarac ili ljiga, e sad da me Lady nebi objesila zbog ovog "ljiga"...jel neko zna i jednog feminiziranog koji nije ljigav 
- Pikaboo
#160 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Meni Beckham uopste nije feminiziran .Covjek fura svoj stil koji je uz to i odlican,mada o ukusima necemo raspravljati.Ja nevidim nista zenskasto na njemu,sem njegovog glasa.Ja ga vidim kao urednog,mirisnog muskarac koji ima stila.Malo je ruznjikav al' ima karizmu.
- Šizika
#161 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
daleko najgori ja onaj iz tokio hotela

-
Njanjo
#162 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Ma previse sminke sto se mene tice...a btw po sociloskoj definiciji karzima je fiktivna ljudska osobina...da ti ne govorim citavu definicijuPikaboo wrote:Meni Beckham uopste nije feminiziran .Covjek fura svoj stil koji je uz to i odlican,mada o ukusima necemo raspravljati.Ja nevidim nista zenskasto na njemu,sem njegovog glasa.Ja ga vidim kao urednog,mirisnog muskarac koji ima stila.Malo je ruznjikav al' ima karizmu.
- Pikaboo
#163 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Zavist je isto ljudska osobinaNjanjo wrote:Ma previse sminke sto se mene tice...a btw po sociloskoj definiciji karzima je fiktivna ljudska osobina...da ti ne govorim citavu definicijuPikaboo wrote:Meni Beckham uopste nije feminiziran .Covjek fura svoj stil koji je uz to i odlican,mada o ukusima necemo raspravljati.Ja nevidim nista zenskasto na njemu,sem njegovog glasa.Ja ga vidim kao urednog,mirisnog muskarac koji ima stila.Malo je ruznjikav al' ima karizmu.
-
Njanjo
#164 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
e na dan kada budem zavidio Beckhamu cu se ubiti....da si recimo rekao/la Stiven Segal ili Chuck Norris onda bi bio/la upravu 
- Cholina_Lokica
#165 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
gdje su vam ba Beckam i Brad Pitt feminizirani, oni su meni taman
i uvijek mi takvi imaju prednost nad onim cupavim, nedepiliranim, da hocu takvog jednog uzela bih sebi chimpanzu i vodala sa sobom, i oni su chupavi, alfa nasilnici i sl. 
- Loulou
#166 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Pojedini aspekti doživljaja samoga sebe daleko su jači od bilo kojeg društvenog konstrukta.Gospoda Ministarka wrote:Zbog cega ljudi pozele da se osjecaju suprotno od onog sto jesu?
Zasto postoji onaj bespolni budalas?
A ono što mi, kao društvo u cjelini, tvrdimo da neko jeste ili nije, je upravo društveni konstrukt odn. naša potreba da sve oko sebe grupiramo, kategoriziramo i dajemo nama prihvatljivo značenje i smisao.
- i_ja_na_forumu
#167 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
ja volim kad ima mali pivski stomak
- Pikaboo
#168 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
i_ja_na_forumu wrote:ja volim kad ima mali pivski stomak
-
Gospoda Ministarka
#169 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Loulou wrote:Pojedini aspekti doživljaja samoga sebe daleko su jači od bilo kojeg društvenog konstrukta.Gospoda Ministarka wrote:Zbog cega ljudi pozele da se osjecaju suprotno od onog sto jesu?
Zasto postoji onaj bespolni budalas?
A ono što mi, kao društvo u cjelini, tvrdimo da neko jeste ili nije, je upravo društveni konstrukt odn. naša potreba da sve oko sebe grupiramo, kategoriziramo i dajemo nama prihvatljivo značenje i smisao.
Ali Loulou, ako priroda da u dva roda zar to ne znaci da trebaju biti samo dva?
Doduse nekad se i priroda zna zeznuti pa imamo hermafrodite. Sve monoteisticke religije priznaju samo dva spola.
Neznam ja sam prevelika konzerva kad su te stvari u pitanju.
- JThomas
#170 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
jebiga, za njega stvarno čisto sumnjam da "budalesa". nije ni priroda savršena, imaš i djelomične i prave hermafrodite, i transseksualce, i aseksualce...
-
Gospoda Ministarka
#171 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Danas puno vise idu u te extreme iz objesti.
Svaka cast homosekusalcima ali danas je biti moderan biti gay.
Isto tako, ono sto trenutno promovira Lady Gaga je samo pitanje dana kad ce gomila cura pozeliti da i one imaju cunu.
Svaka cast homosekusalcima ali danas je biti moderan biti gay.
Isto tako, ono sto trenutno promovira Lady Gaga je samo pitanje dana kad ce gomila cura pozeliti da i one imaju cunu.
- JThomas
#172 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
ma briga lady gagu, ona diže milione, to je marketinška furka, boga pitaj kakva je ona ustvari. baciš bombu da si hermafrodit i upeterostručiš tiraž
al' nisu svi iz obijesti, sve ovo što sam ti nabrojao su - dijagnoze, koje postoje u stvarnom životu i koje medicinari priznaju.
al' nisu svi iz obijesti, sve ovo što sam ti nabrojao su - dijagnoze, koje postoje u stvarnom životu i koje medicinari priznaju.
-
Gospoda Ministarka
#173 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Znam da je marketinski trik, i da na tu svoju ekscentricnost uzima lovu.JThomas wrote:ma briga lady gagu, ona diže milione, to je marketinška furka, boga pitaj kakva je ona ustvari. baciš bombu da si hermafrodit i upeterostručiš tiraž![]()
Okay, znam da ima svega ali kako je preko noci postalo in biti gay, tako ce preko noci postati in imati i koku i cunu
Isto tako mi je i ovo glupost, dobra riba hoce da bude musko, pa si nade zenu pa onda toj zeni rodi dijete...
Mislim, covjek ocito uziva u majcinstvu, zelio je biti majka ali isto tako hoce da bude i musko
ridesetčetverogodišnji Beatie je prije deset godina, kada se odlučio za operaciju promjene spola, zadržao ženske reproduktivne organe, a oplodnja je obavljena spermom anonimnog donatora.
Većina svjetskih mediji izvijestila je kako je Beatieva kćerka na svijet došla prirodnim putem u St. Charles Medical Centeru u Bendu u Oregonu, no, prema nekim informacijama beba je rođena carskim rezom. People prenosi kako su "tata i beba" dobro.
Beatie je svojevremeno gostovao u emisiji Oprah Winfrey u kojoj je rekao kako mu je san jednoga dana roditi vlastito dijete, zbog čega je i zadržao ženske reproduktivne organe. "Jedino ne mogu dojiti svoju bebu.
No, to nije strašno, jer ima puno žena koje to također ne mogu", rekao je Beatie, koji je odrastao na Havajima kao Tracy Lagodin. Ondje je bio model i finalist u jednoj tinejdžerskom natjecanju ljepote.
- sheilak
#174 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Ma, ovi danasnji muskarci hoce sve. Nezasitni suGospoda Ministarka wrote: Mislim, covjek ocito uziva u majcinstvu, zelio je biti majka ali isto tako hoce da bude i musko
-
Njanjo
#175 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
ma samo za ovog zadnjeg mogu reci: Da mu hebem mater bolesnuGospoda Ministarka wrote:Znam da je marketinski trik, i da na tu svoju ekscentricnost uzima lovu.JThomas wrote:ma briga lady gagu, ona diže milione, to je marketinška furka, boga pitaj kakva je ona ustvari. baciš bombu da si hermafrodit i upeterostručiš tiraž![]()
Okay, znam da ima svega ali kako je preko noci postalo in biti gay, tako ce preko noci postati in imati i koku i cunu![]()
Isto tako mi je i ovo glupost, dobra riba hoce da bude musko, pa si nade zenu pa onda toj zeni rodi dijete...Mislim, covjek ocito uziva u majcinstvu, zelio je biti majka ali isto tako hoce da bude i musko
ridesetčetverogodišnji Beatie je prije deset godina, kada se odlučio za operaciju promjene spola, zadržao ženske reproduktivne organe, a oplodnja je obavljena spermom anonimnog donatora.
Većina svjetskih mediji izvijestila je kako je Beatieva kćerka na svijet došla prirodnim putem u St. Charles Medical Centeru u Bendu u Oregonu, no, prema nekim informacijama beba je rođena carskim rezom. People prenosi kako su "tata i beba" dobro.
Beatie je svojevremeno gostovao u emisiji Oprah Winfrey u kojoj je rekao kako mu je san jednoga dana roditi vlastito dijete, zbog čega je i zadržao ženske reproduktivne organe. "Jedino ne mogu dojiti svoju bebu.
No, to nije strašno, jer ima puno žena koje to također ne mogu", rekao je Beatie, koji je odrastao na Havajima kao Tracy Lagodin. Ondje je bio model i finalist u jednoj tinejdžerskom natjecanju ljepote.