Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bez_ideje wrote:Matere mi.....da covjek loptu suta koliko ovdje navlace o sexu,do sad bi igrao u ligi prvaga
Vala bas...i vazda, zena mora da iznenadi, mora da jase, ne smije ko daska da lezi, mora da zna ovo i no, halteri, grudnjaci, bicevi, maze, kreme, sminka, gace
A djecaci...dovoljno je da se pojave i svoj svojoj velicini (ili manjini) i nastupa potop!
upravo tako......cistas ona "istrazivanja" na portalu.....pa iznenadite ga sexy rubljem....pa ovako ,pa onako....Hocu i ja da vidim gospodina u koznim gacama ili u nekoj "za moje oko" kombinaciji.......odma belaj,dje ce oni to,ne budali...pedera da izigravam ,ne bi se mogo u ogledalo pogledat i slicno.
Pljuc pljuc.......suplji su kad vaze o "odvaznosti " u krevetu,ko cjediljke
bez_ideje wrote:Matere mi.....da covjek loptu suta koliko ovdje navlace o sexu,do sad bi igrao u ligi prvaga
Vala bas...i vazda, zena mora da iznenadi, mora da jase, ne smije ko daska da lezi, mora da zna ovo i no, halteri, grudnjaci, bicevi, maze, kreme, sminka, gace
A djecaci...dovoljno je da se pojave i svoj svojoj velicini (ili manjini) i nastupa potop!
upravo tako......cistas ona "istrazivanja" na portalu.....pa iznenadite ga sexy rubljem....pa ovako ,pa onako....Hocu i ja da vidim gospodina u koznim gacama ili u nekoj "za moje oko" kombinaciji.......odma belaj,dje ce oni to,ne budali...pedera da izigravam ,ne bi se mogo u ogledalo pogledat i slicno.
Pljuc pljuc.......suplji su kad vaze o "odvaznosti " u krevetu,ko cjediljke
ne nih se bas reklo da si bez ideje .....upravu si kad osudjujes ove muske fantazije tipa pa obuci ovake gaCe ..pa se naguzi vako pa onako itd.da bise njemu digo hasimaga jer ako on moze onda moze ako nemoze onda ga vise nemoze nista dici.ja najvise volim kad je sam svlacim i tomi je jedna od vaznih stvari a vjerovatno i njoj a ne kao neki damu se ukaze iza coska u nekim sexi gacama da bi on dobio apetit ili mozda nebi bilo lose da je pospe Vegetom jer svegetom je ukusnije .Kaze jedn moj kolega onaj ko mnogo bira nema tamo ni lovca ni puske jer taj rijedko u zivotu sta opali
Neki dan sam se proveo kao nikad u zivotu.Izasao sa jednom djevojkom koju poznajem od ranije.Sjednemo mi u jedan kafić ,onda malo prosetali gradom,i meni dosadilo vise da setamo i pozovem je u stan kod mene.Ona prvo nije htjela da pristane,i nekako je nagovorim poslije pola sata ubjeđivanja.I tako smo mi sjedili kod mene i pili vino( vranac) i ono ja sjednem pored nje i malo je počnem pipati i tako je i krenulo.Ali nisam ni slutio da je ona u dobroj kondiciji.Te noci smo ono odradili čak četiri puta.Sutradan smo prespavali čitav dan,a probudili smo se tek oko 18 sati.To mi je bio nezaboravan događaj.
misolino wrote:Neki dan sam se proveo kao nikad u zivotu.Izasao sa jednom djevojkom koju poznajem od ranije.Sjednemo mi u jedan kafić ,onda malo prosetali gradom,i meni dosadilo vise da setamo i pozovem je u stan kod mene.Ona prvo nije htjela da pristane,i nekako je nagovorim poslije pola sata ubjeđivanja.I tako smo mi sjedili kod mene i pili vino( vranac) i ono ja sjednem pored nje i malo je počnem pipati i tako je i krenulo.Ali nisam ni slutio da je ona u dobroj kondiciji.Te noci smo ono odradili čak četiri puta.Sutradan smo prespavali čitav dan,a probudili smo se tek oko 18 sati.To mi je bio nezaboravan događaj.
Ghost_Rider_XXX wrote:Mišolino oči moje lijepe, za ovakve stvari ima jedna naprava zove se spomenar! Tita ti kakve veze ima tvoj umet sa ovom temom????????
Ma bujna masta moj dushe, doso djecak da kaze sta je sanjao, hajd nije mu uzeti za zlo.
Nek mi moderatori oproste, ali imam nekoliko pitanja.
Jel bilo grubo ili onako filmski metiljavo ko sa onijeh safunjica npr. Šeherzada? Jel ti smeto čaršaf?
Ili možda si uzeo stvar u svoje ruke (ne mislim figurativno) pa prićero uz kakav sudoper i nogu joj našarafio na sušilo za tanjire, onako junački? Jel bilo kakvih bičeva slučajno ili možda poneki labavi? Daj ba malo detalja evo smo svi napeti ko zadnja epizoda Hamuša.
I ono najvažnije koje ti je marke veker, da Hin moremo tužit, što ne zvoni na vakat pa ti vake pizdarije na um padaju?
I care moj: A gentleman will walk but never run.
Ghost_Rider_XXX wrote:Nek mi moderatori oproste, ali imam nekoliko pitanja.
Jel bilo grubo ili onako filmski metiljavo ko sa onijeh safunjica npr. Šeherzada? Jel ti smeto čaršaf?
Ili možda si uzeo stvar u svoje ruke (ne mislim figurativno) pa prićero uz kakav sudoper i nogu joj našarafio na sušilo za tanjire, onako junački? Jel bilo kakvih bičeva slučajno ili možda poneki labavi? Daj ba malo detalja evo smo svi napeti ko zadnja epizoda Hamuša.
I ono najvažnije koje ti je marke veker, da Hin moremo tužit, što ne zvoni na vakat pa ti vake pizdarije na um padaju? I care moj: A gentleman will walk but never run.
I ono najvažnije koje ti je marke veker, da Hin moremo tužit, što ne zvoni na vakat pa ti vake pizdarije na um padaju?
I neka još kaže da je bilo "In the midnight hour she cried more, more more"
I neka još kaže da je bilo "In the midnight hour she cried more, more more"
Ma bjež ba ja bih majke mi tražio uvjerenje od psihijatra prije nego pojedinim likovima da pristup forumu.