Kad vidim one iz Australije ili Juzne Amerike utjesim se i pocnem kontat sjest na biciklo i pravac Bosna

Kad vidim one iz Frankfurta dodje mi da uzmem trotinet pa u Bosnu..........avantgarde wrote: Kad vidim one iz Australije ili Juzne Amerike utjesim se i pocnem kontat sjest na biciklo i pravac Bosna![]()
![]()
anonimni clan wrote:Kad vidim one iz Frankfurta dodje mi da uzmem trotinet pa u Bosnu..........avantgarde wrote: Kad vidim one iz Australije ili Juzne Amerike utjesim se i pocnem kontat sjest na biciklo i pravac Bosna![]()
![]()
![]()
![]()
avantgarde wrote:velis spreca,dok okom trepnes uBosni si al' s avionom![]()
![]()
![]()
Lahko je tebihelpdesk wrote:Brisel-privremeno fala Bogu
gospoda iz svabije; ih lahko mi je za vasavantgarde wrote:anonimni clan wrote:Kad vidim one iz Frankfurta dodje mi da uzmem trotinet pa u Bosnu..........avantgarde wrote: Kad vidim one iz Australije ili Juzne Amerike utjesim se i pocnem kontat sjest na biciklo i pravac Bosna![]()
![]()
![]()
![]()
Hajd' Eintracht i nekako se moze oprostit al' Bayern München uloze tolike milione pa opet nista od njih...![]()
,svaka ekipa ih moze tuci
![]()
![]()
.
Kad Bayern bude opet na prvom mjestu ja cu pjehe za Bosnu![]()
.......znaci nikad.
![]()
![]()
![]()
hajd ne zezajJoseMujica wrote:aa jebiga život je čudan...al šta ćeš...domovina je gdje je dobro...a bilo ovdje dedinih ratnih drugova...dobro me pripazilidesperate housewife wrote:Urugvaj?JoseMujica wrote:Montevideo, Urugvaj, Južna Amerika
Aaa majko...dje nas sve nema![]()
![]()
JoseMujica wrote:Montevideo, Urugvaj, Južna Amerika
aa jebiga život je čudan...al šta ćeš...domovina je gdje je dobro...a bilo ovdje dedinih ratnih drugova...dobro me pripazili
nosara wrote:JoseMujica wrote:Montevideo, Urugvaj, Južna Amerika
aa jebiga život je čudan...al šta ćeš...domovina je gdje je dobro...a bilo ovdje dedinih ratnih drugova...dobro me pripazili
Cuj...! A o kojoj se vojsci radi...?![]()
corolla02 wrote:ja nikad nisam raspoznavao, pa ni danas Urugvaj vs Paragvaj tj. koji je gdje, koji je na obali a koji u unutrasnjosti
U Münchenu nisi nikad biopirmin wrote:Ja mislim da u Becu ima najvise seljacina sa podrucja bivse nam drzave
http://www.youtube.com/watch?v=V4DcJUb6 ... r_embedded
Moze li me ko demantovati?
pirmin wrote:Ja mislim da u Becu ima najvise seljacina sa podrucja bivse nam drzave
http://www.youtube.com/watch?v=V4DcJUb6 ... r_embedded
Moze li me ko demantovati?
corolla02 wrote:gospoda iz svabije; ih lahko mi je za vasavantgarde wrote:[quote="anonimni clan"
Hajd' Eintracht i nekako se moze oprostit al' Bayern München uloze tolike milione pa opet nista od njih...![]()
![]()
![]()
.
.......znaci nikad.
![]()
![]()
![]()

vi ste socijala(socijalno drustvo) i upalite auto, kod nas o tome mozes samo sanjatiavantgarde wrote:corolla02 wrote:gospoda iz svabije; ih lahko mi je za vasavantgarde wrote:[quote="anonimni clan"
![]()
![]()
.
.......znaci nikad.
![]()
![]()
![]()
A gdje si to ti pa ti je tako tesko?!
Il# samo mozda mislis da ti je tesko?![]()