i to kako ga zavuce, u svom stiluluckylaka wrote:jes kloc onaj Medunjanin,samo sto udje odmah ga zavuce![]()
http://www.youtube.com/watch?v=2cZDkT3D ... _embedded#
Moderators: Charuga, Tomahawk11
i to kako ga zavuce, u svom stiluluckylaka wrote:jes kloc onaj Medunjanin,samo sto udje odmah ga zavuce![]()
pezzar wrote:Nije loš vikend, nekoliko strijelaca, ovo onoA i Grafite iskoristi jednu asistenciju Misketa kojih bude cesto, al dzaba kad onaj fula...
A sta reci za onaj Harisov?
Golazoooooo
Ispravka, Dzeko je zabio kod rezultata 0-0 ali je sudija ponistio zbog nepostojeceg ofsajda (najmanje pola metra marginale)zecko_kupuz wrote:Medunjanin kao Solskjaer.Uđe pred kraj, zabije. Trebali bi ga i mi ostavljati za kraj, ako nekad prigusti.
Pjanić nije igrao, Džeko nije zabio iako Wolfsburg vodi 2-1 protiv Schalkea.
Ako misliš na drugi gol Porta, gol je čist kao suzaBaileyS wrote:Ispravka, Dzeko je zabio kod rezultata 0-0 ali je sudija ponistio zbog nepostojeceg ofsajda (najmanje pola metra marginale)zecko_kupuz wrote:Medunjanin kao Solskjaer.Uđe pred kraj, zabije. Trebali bi ga i mi ostavljati za kraj, ako nekad prigusti.
Pjanić nije igrao, Džeko nije zabio iako Wolfsburg vodi 2-1 protiv Schalkea.
Kad smo kod sudija i sudijskih greski ovo vise postaje smijesno. Odgledah u ovoj sedmici Bayern - Fiorentina, Porto - Arsenal, Hoffenhaim - Borusia M, ovu danasnju Wolfsburg - Shalke i u svakoj utakmici kardinalne greske sudija koje su direktno uticale na krajnji ishod (izuzev Wolfa koji je svakako pobijedio). Ovo se precesto desava da bi se i dalje moglo ignorisati.
Treba napomenuti da UEFA uopste ne sankcionise ove sudije jer krivac za lakrdiju u utakmici Bayern - Fiorentina je danski sudija koji je prosle godine ostetio Chelse u utakmici sa Barcelonom. Sudija koji je poklonio gol Portu protiv Arsenala je svedski sudija koji ne vidje Henryevu ruku u utakmici baraza izmedju Francuske i Irske.
golazooo. a sta drugo.pezzar wrote:Nije loš vikend, nekoliko strijelaca, ovo onoA i Grafite iskoristi jednu asistenciju Misketa kojih bude cesto, al dzaba kad onaj fula...
Golazoooooo
Ovaj sanja HarnaguA1fa wrote:pezzar wrote:Nije loš vikend, nekoliko strijelaca, ovo onoA i Grafite iskoristi jednu asistenciju Misketa kojih bude cesto, al dzaba kad onaj fula...
Golazoooooo
De brisite te hvalospjeve na Harisov racun dok se Harnaga nije logovao![]()
Ja ne znam, ne mogu da budem pametan zasto je on rezerva posle svih ovih golova koje daje za nekoliko minuta provedenih u igri. Evo sam bas sada cekirao, Valladolid je predzadnji u ligi, Medunjanin im je donio nekoliko bodova inace bi se vec halalili sa prvom ligom, a nije standardan?????jeza u ledja wrote:meudnjanin zabi gol sa onolike udaljenosti desnom nogom. malo ko bi opucao svojom 'lijevom' odande a kamo li pogodio.
Haj priznaj da si haver sa njihovim trenerom.HarnagaHarnaga wrote:Ja ne znam, ne mogu da budem pametan zasto je on rezerva posle svih ovih golova koje daje za nekoliko minuta provedenih u igri. Evo sam bas sada cekirao, Valladolid je predzadnji u ligi, Medunjanin im je donio nekoliko bodova inace bi se vec halalili sa prvom ligom, a nije standardan?????jeza u ledja wrote:meudnjanin zabi gol sa onolike udaljenosti desnom nogom. malo ko bi opucao svojom 'lijevom' odande a kamo li pogodio.
Ma dobro, bio sam sa onim prvim, ali kad je on zamjenjen digo sam rukejeza u ledja wrote:Haj priznaj da si haver sa njihovim trenerom.HarnagaHarnaga wrote:Ja ne znam, ne mogu da budem pametan zasto je on rezerva posle svih ovih golova koje daje za nekoliko minuta provedenih u igri. Evo sam bas sada cekirao, Valladolid je predzadnji u ligi, Medunjanin im je donio nekoliko bodova inace bi se vec halalili sa prvom ligom, a nije standardan?????jeza u ledja wrote:meudnjanin zabi gol sa onolike udaljenosti desnom nogom. malo ko bi opucao svojom 'lijevom' odande a kamo li pogodio.
Izvini,,Jeza,,ali ovakvi majstori se pisu velikim slovom,osim hasuma(znam da nisi jedan od njih)Imal ko da postavi gol,kazu lopta se jedva dokotrljala do gola.Ja ne vjerujem znam kakve golove daje Medojeza u ledja wrote:meudnjanin zabi gol sa onolike udaljenosti desnom nogom. malo ko bi opucao svojom 'lijevom' odande a kamo li pogodio.
ha?luckylaka wrote:Izvini,,Jeza,,ali ovakvi majstori se pisu velikim slovom,osim hasuma(znam da nisi jedan od njih)Imal ko da postavi gol,kazu lopta se jedva dokotrljala do gola.Ja ne vjerujem znam kakve golove daje Medojeza u ledja wrote:meudnjanin zabi gol sa onolike udaljenosti desnom nogom. malo ko bi opucao svojom 'lijevom' odande a kamo li pogodio.
Hvala,nisam vidio (jebo te ti se haman pa odmah naljutio)jeza u ledja wrote:Aha, to.
Imas gore postavljen gol.
Cuj to, pa lakse je desnom nego lijevomjeza u ledja wrote:meudnjanin zabi gol sa onolike udaljenosti desnom nogom. malo ko bi opucao svojom 'lijevom' odande a kamo li pogodio.
Jel se to zajebajes?battan- wrote:Cuj to, pa lakse je desnom nego lijevomjeza u ledja wrote:meudnjanin zabi gol sa onolike udaljenosti desnom nogom. malo ko bi opucao svojom 'lijevom' odande a kamo li pogodio.
Ja sam do sad fakat bio ubijedjen da njemu desna noga samo sluzi da ne padne dok hodajeza u ledja wrote:Jel se to zajebajes?battan- wrote:Cuj to, pa lakse je desnom nego lijevomjeza u ledja wrote:meudnjanin zabi gol sa onolike udaljenosti desnom nogom. malo ko bi opucao svojom 'lijevom' odande a kamo li pogodio.![]()
Medunjanin je ljevak .
Mislio sam malo bi ko opucao nogom koja mu nije udarna s te daljine.
Nego izgleda da je ovo Τσότσαλιτς-u prvi nastup bio za Panionios. I odmah gol?![]()
Koju poziciju tacno igra tamo, hajmo malo istrazivanje. Ako ispadne lijevi (haj moze i desni bek) - mustuluk.