BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
A1fa

#151 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by A1fa »

luckylaka wrote:jes kloc onaj Medunjanin,samo sto udje odmah ga zavuce :-) :-)
i to kako ga zavuce, u svom stilu :D

http://www.youtube.com/watch?v=2cZDkT3D ... _embedded#
zecko_kupuz

#152 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Pa zna li ovaj čovjek zabiti ružan gol?!? :lol: :lol: :lol:
pezzar

#153 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by pezzar »

Nije loš vikend, nekoliko strijelaca, ovo ono :) A i Grafite iskoristi jednu asistenciju Misketa kojih bude cesto, al dzaba kad onaj fula...

A sta reci za onaj Harisov?

Golazoooooo :D
A1fa

#154 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by A1fa »

pezzar wrote:Nije loš vikend, nekoliko strijelaca, ovo ono :) A i Grafite iskoristi jednu asistenciju Misketa kojih bude cesto, al dzaba kad onaj fula...

De brisite te hvalospjeve na Harisov racun dok se Harnaga nije logovao :lol: :lol:
BaileyS

#155 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BaileyS »

zecko_kupuz wrote:Medunjanin kao Solskjaer. :lol: Uđe pred kraj, zabije. Trebali bi ga i mi ostavljati za kraj, ako nekad prigusti.
Pjanić nije igrao, Džeko nije zabio iako Wolfsburg vodi 2-1 protiv Schalkea.
Ispravka, Dzeko je zabio kod rezultata 0-0 ali je sudija ponistio zbog nepostojeceg ofsajda (najmanje pola metra marginale)

Kad smo kod sudija i sudijskih greski ovo vise postaje smijesno. Odgledah u ovoj sedmici Bayern - Fiorentina, Porto - Arsenal, Hoffenhaim - Borusia M, ovu danasnju Wolfsburg - Shalke i u svakoj utakmici kardinalne greske sudija koje su direktno uticale na krajnji ishod (izuzev Wolfa koji je svakako pobijedio). Ovo se precesto desava da bi se i dalje moglo ignorisati.

Treba napomenuti da UEFA uopste ne sankcionise ove sudije jer krivac za lakrdiju u utakmici Bayern - Fiorentina je danski sudija koji je prosle godine ostetio Chelse u utakmici sa Barcelonom. Sudija koji je poklonio gol Portu protiv Arsenala je svedski sudija koji ne vidje Henryevu ruku u utakmici baraza izmedju Francuske i Irske.
Djokej

#156 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Djokej »

Jahić i Bahtijarević :-D igrali svih 90 minuta..
Obuca9

#157 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Obuca9 »

BaileyS wrote:
zecko_kupuz wrote:Medunjanin kao Solskjaer. :lol: Uđe pred kraj, zabije. Trebali bi ga i mi ostavljati za kraj, ako nekad prigusti.
Pjanić nije igrao, Džeko nije zabio iako Wolfsburg vodi 2-1 protiv Schalkea.
Ispravka, Dzeko je zabio kod rezultata 0-0 ali je sudija ponistio zbog nepostojeceg ofsajda (najmanje pola metra marginale)

Kad smo kod sudija i sudijskih greski ovo vise postaje smijesno. Odgledah u ovoj sedmici Bayern - Fiorentina, Porto - Arsenal, Hoffenhaim - Borusia M, ovu danasnju Wolfsburg - Shalke i u svakoj utakmici kardinalne greske sudija koje su direktno uticale na krajnji ishod (izuzev Wolfa koji je svakako pobijedio). Ovo se precesto desava da bi se i dalje moglo ignorisati.

Treba napomenuti da UEFA uopste ne sankcionise ove sudije jer krivac za lakrdiju u utakmici Bayern - Fiorentina je danski sudija koji je prosle godine ostetio Chelse u utakmici sa Barcelonom. Sudija koji je poklonio gol Portu protiv Arsenala je svedski sudija koji ne vidje Henryevu ruku u utakmici baraza izmedju Francuske i Irske.
Ako misliš na drugi gol Porta, gol je čist kao suza ;)
bio vani bilo dobro

#158 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by bio vani bilo dobro »

Medunjanin golcina .... dobri nasi ovog vikenda.. Miske asistencija,Muslimovic gol,Vedo gol :D
callmethebreeeze

#159 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by callmethebreeeze »

pezzar wrote:Nije loš vikend, nekoliko strijelaca, ovo ono :) A i Grafite iskoristi jednu asistenciju Misketa kojih bude cesto, al dzaba kad onaj fula...

golazooo. a sta drugo.
:D :D :D
Bosanski_kralj

#160 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Bosanski_kralj »

Meni je od svih ovih golova, ipak najdraže to što je Cocalić odigrao cijeli susret. :D Samo da se ustali u prvom timu i eto nam dobrog odbrambenog igrača
Djokej

#161 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Djokej »

Lijep je go dao Cocalić, glavom ko nekad York.. Što reko Baho panterski skok :D
HarnagaHarnaga

#162 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by HarnagaHarnaga »

A1fa wrote:

De brisite te hvalospjeve na Harisov racun dok se Harnaga nije logovao :lol: :lol:
Ovaj sanja Harnagu :D :D :D
Vjerovao ili ne, drago mi je sto ga je dao ne zbog njega vec sto ce ga Susic sigurno zvati, a Salihovic pauzira cetiri utakmice. Valjda ce do tih reprezentativnih utakmica postati i standardan u svome timu.
jeza u ledja

#163 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

meudnjanin zabi gol sa onolike udaljenosti desnom nogom. malo ko bi opucao svojom 'lijevom' odande a kamo li pogodio.
HarnagaHarnaga

#164 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by HarnagaHarnaga »

jeza u ledja wrote:meudnjanin zabi gol sa onolike udaljenosti desnom nogom. malo ko bi opucao svojom 'lijevom' odande a kamo li pogodio.
Ja ne znam, ne mogu da budem pametan zasto je on rezerva posle svih ovih golova koje daje za nekoliko minuta provedenih u igri. Evo sam bas sada cekirao, Valladolid je predzadnji u ligi, Medunjanin im je donio nekoliko bodova inace bi se vec halalili sa prvom ligom, a nije standardan?????
jeza u ledja

#165 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

HarnagaHarnaga wrote:
jeza u ledja wrote:meudnjanin zabi gol sa onolike udaljenosti desnom nogom. malo ko bi opucao svojom 'lijevom' odande a kamo li pogodio.
Ja ne znam, ne mogu da budem pametan zasto je on rezerva posle svih ovih golova koje daje za nekoliko minuta provedenih u igri. Evo sam bas sada cekirao, Valladolid je predzadnji u ligi, Medunjanin im je donio nekoliko bodova inace bi se vec halalili sa prvom ligom, a nije standardan?????
Haj priznaj da si haver sa njihovim trenerom. :-D
jeza u ledja

#166 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Bas sam sad pogledao, Medunjanin je ove sezone uz Alemana drugi najbolji strijelac Valladolida. :lol:

Inace, u 23 kola je do sada 16 puta igrao, ali samo 3 cijele utakmice, te jos 3 je poceo u startnoj , ali poslije zamjenjen. Znaci u 10 utakmica je usao sa klupe. Sva 4 gola koja je dao je postigao nakon sto je usao sa klupe u drugoj polovini drugog poluvremena.
HarnagaHarnaga

#167 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by HarnagaHarnaga »

jeza u ledja wrote:
HarnagaHarnaga wrote:
Haj priznaj da si haver sa njihovim trenerom. :-D
Ma dobro, bio sam sa onim prvim, ali kad je on zamjenjen digo sam ruke :D
Salu na stranu, ja moram priznati da je prije nekoliko godina izgledalo da ce on biti jedan od naj boljih evropskih igraca, kako je dosao na ovaj stepen ni meni nije jasno. Sada kada nema Salihovica, a meni je reprezentacija na prvom mjestu, navijam da se ustali jer drugog lijevaka da icemu valja ni pod mikroskopom nemozes naci. Sto ne znaci da sam zaboravio kad je rekao: "Nikada necu igrati za BiH, vec za Holandiju".
luckylaka

#168 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Izvini,,Jeza,,ali ovakvi majstori se pisu velikim slovom,osim hasuma(znam da nisi jedan od njih)Imal ko da postavi gol,kazu lopta se jedva dokotrljala do gola.Ja ne vjerujem znam kakve golove daje Medo
jeza u ledja

#169 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

luckylaka wrote:
Izvini,,Jeza,,ali ovakvi majstori se pisu velikim slovom,osim hasuma(znam da nisi jedan od njih)Imal ko da postavi gol,kazu lopta se jedva dokotrljala do gola.Ja ne vjerujem znam kakve golove daje Medo
ha? :zoka:
Prevedi molim te, ne razumijem bas najbolje tvoj jezik.
luckylaka

#170 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

m kao Medunjanin,hasumi-oni koji ne vole Medu i postavi gol ako imas(razumijes li sad)
jeza u ledja

#171 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

Aha, to.

Imas gore postavljen gol.
luckylaka

#172 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

jeza u ledja wrote:Aha, to.

Imas gore postavljen gol.
Hvala,nisam vidio (jebo te ti se haman pa odmah naljutio)
battan-

#173 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by battan- »

Cuj to, pa lakse je desnom nego lijevom :-)
jeza u ledja

#174 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by jeza u ledja »

battan- wrote:
Jel se to zajebajes? :D

Medunjanin je ljevak . :wink:
Mislio sam malo bi ko opucao nogom koja mu nije udarna s te daljine. :)

Nego izgleda da je ovo Τσότσαλιτς-u prvi nastup bio za Panionios. I odmah gol? :-D
Koju poziciju tacno igra tamo, hajmo malo istrazivanje. Ako ispadne lijevi (haj moze i desni bek) - mustuluk. :)
A1fa

#175 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by A1fa »

jeza u ledja wrote:
battan- wrote:
Jel se to zajebajes? :D

Medunjanin je ljevak . :wink:
Mislio sam malo bi ko opucao nogom koja mu nije udarna s te daljine. :)

Nego izgleda da je ovo Τσότσαλιτς-u prvi nastup bio za Panionios. I odmah gol? :-D
Koju poziciju tacno igra tamo, hajmo malo istrazivanje. Ako ispadne lijevi (haj moze i desni bek) - mustuluk. :)
Ja sam do sad fakat bio ubijedjen da njemu desna noga samo sluzi da ne padne dok hoda :D , al poslije onog jucer.. :-) :-)
Post Reply