kurty wrote:Hocul dolazit???
Da ne dolazim, ako cu biti visak...
Dođi obavezno.. Ne sekiraj se, nećeš biti višak.
Taman ćemo se u ekipe podijeliti ako nas bude više.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
kurty wrote:Hocul dolazit???
Globus wrote:Vidi ih nece uslove da nam obezbjede ..samo supljiraju
letacina wrote:kurty wrote:Hocul dolazit???
Dođi obavezno.. Ne sekiraj se, nećeš biti višak.![]()
Ne mozete ni ovo sto trazimo obezbjedit .. da vi ovamo dolazite mi bi vama obezbjedili i kavijarBSn wrote:Globus wrote:Vidi ih nece uslove da nam obezbjede ..samo supljiraju
Na zahtjeve pridodajte i kavijar, te da se igra samo loptom kupljenom u ZE-DO kantonu. To je neki minimum ispod kojeg ne smijete ici.
Okupljamo se pred ulazom... Ulaz ti je pravo od autobuske stanice..kurty wrote:letacina wrote:kurty wrote:Hocul dolazit???
Dođi obavezno.. Ne sekiraj se, nećeš biti višak.![]()
pk... znaci sala druge gimnazije.... sutra pola 12, 15 do 12 sam tu...
de mi recite gdje se okupljate???
gdje je ulaz u salu, jel od stanice "sutjeska" ili...???
heheh ja produzio na planinu odmah poslije mecaletacina wrote:Pa šta je ovo, niko da komentariše današnji meč..![]()
Je li se to forumaši stide zbog poraza...
fczeljo wrote:heheh ja produzio na planinu odmah poslije mecaletacina wrote:Pa šta je ovo, niko da komentariše današnji meč..![]()
dobro je danas bilo, mi smo se bare-bare nosili dok smo imali snage iako smo imali procenat sutra sa zicera 13,85%a sa trice 4,83%.
vec se osjeti da smo rastrcaniji i spremniji, ali jos uvijek daleko od optimalnog
al ocito da je letacina presudan faktorkad je na basketu presao kod nas, odma je rezultat bio drugaciji
hahaha, rekao sam ja eto prilike da se racuni sa foruma konacno podmirekurty wrote:fczeljo wrote:heheh ja produzio na planinu odmah poslije mecaletacina wrote:Pa šta je ovo, niko da komentariše današnji meč..![]()
dobro je danas bilo, mi smo se bare-bare nosili dok smo imali snage iako smo imali procenat sutra sa zicera 13,85%a sa trice 4,83%.
vec se osjeti da smo rastrcaniji i spremniji, ali jos uvijek daleko od optimalnog
al ocito da je letacina presudan faktorkad je na basketu presao kod nas, odma je rezultat bio drugaciji
nisam ni vidio da imam posjekotinu na obrazu dok kuci nisam dosao... eto kako ste igrali![]()
pa nema veze... dobro je bilo...jefferson wrote:hahaha, rekao sam ja eto prilike da se racuni sa foruma konacno podmirekurty wrote:
nisam ni vidio da imam posjekotinu na obrazu dok kuci nisam dosao... eto kako ste igrali![]()
A ti druze, dolazis?kurty wrote:ima i @lerdi zainteresovan za sljedeci put
statix wrote:A ti druze, dolazis?kurty wrote:ima i @lerdi zainteresovan za sljedeci put
ja nisam mogao prosli termin doci, a planirao sam, ako ove sedmice sta iskrsne javim svakako do subote.letacina wrote:Trojica od prošlog puta ovaj put nisu došli na termin, a od njih je samo joe javio da neće doći. Molio bih za sljedeću nedjelju ukoliko neko ne može doći da javi najkasnije do subote, kako bi znali koliko će nas biti.
Vrata za termin su i dalje svima otvorena, pa ako ima novih kolačića, bujrum.
bilo nas 8, i grali 4 na 4 na na oba kosa... ne basketa...doduse zadnjih 15 minuta su igrali basketa... jedan se povrijedio, a ja pustio da oni igraju, bez mjenjanja...sesalmir wrote:ja nisam mogao prosli termin doci, a planirao sam, ako ove sedmice sta iskrsne javim svakako do subote.letacina wrote:Trojica od prošlog puta ovaj put nisu došli na termin, a od njih je samo joe javio da neće doći. Molio bih za sljedeću nedjelju ukoliko neko ne može doći da javi najkasnije do subote, kako bi znali koliko će nas biti.
Vrata za termin su i dalje svima otvorena, pa ako ima novih kolačića, bujrum.
btw. jel vas bilo dovoljno da se na 2 kosa igra ili ste basketa igrali.
fczeljo wrote:jeste li spremni?
![]()
fczeljo wrote:jeste li spremni?
![]()