Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ljubav_aha
#151 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
burek_in_space,moja zelja imati avio-dvosjed u garazi absolutno ne negira potrebu da imam voljenu osobu 
- Michun
#152 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Ma ja sam se salila, nisam bila ozbiljna sekunde.ljubav_aha wrote:Michun wrote:Stoooooljubav_aha wrote:bla bla bla,pisete postove kao svakodnevne jutarnje vijestiSta fali mom postu
![]()
Haj da cujem/citam
![]()
MiSim dugo se niko nije pokrvio na ovoj temi, pa reko...
nije uopste u pitanju negativnost,pozitivnost ili korekcija tvog ili necijeg pisanja,ALI nista novo,nista originalno na postovima na ovoj temi,msao bla bla bla
Mozda za tebe nije novo, ali za ghost ridera se nadam da je novo sto sam odgovorila na njegov post. I ja sam procitala neke nove stvari...tj. da zene treba da ohlade po misljenjima nekih i da muski moraju biti jaci spol. Stoga cu ja da kupim toljage i da podijelim da krenem u izlazak. Kome se dopadam nek me opali po glavi i odvuce za kosu u pecinu jer sam "bolja" od njega a to je nedopustivo a ne zna ni kako drugacije da mi pridje
- ljubav_aha
#153 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
svaka krajnost istovremeno hrani drugu krajnost,sto je u tome novo 
- bez_ideje
#154 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Malo veci broj pojedinaca muskog roda je zbunjen i zatecen cinjenicom da su se promijenila pravila igre,pa se treba dokazivati kao covjek a ne kao "muskarac"........Ravnopravnost dozivljava kao otimanje nekog imaginarnog "hljeba" od svojih usta,koji se do sada pekao samo za njih,pa me ni ne cudi da ne znaju sta znaci ravnopravnost........al me itetako sokira da je koriste kao opravdanje za nedostatak kucnog odgoja i lijepog ponasanja........Ustat ces u busu starijem,pomoci komsiji da unese stvari,pridrzati vrata od lifta kad vidis nekoga da ide,otvoriti vrata djevojci/supruzi/kolegici.....jer to su odlike lijepog ponasanja ,ne superiornosti nad nekome!
- ljubav_aha
#155 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
sa kompleksasima nije problem
ima hi svdugdje,vec kako naci neiskompleksiranu osobu 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#156 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
bez_ideje wrote:Malo veci broj pojedinaca muskog roda je zbunjen i zatecen cinjenicom da su se promijenila pravila igre,pa se treba dokazivati kao covjek a ne kao "muskarac"........Ravnopravnost dozivljava kao otimanje nekog imaginarnog "hljeba" od svojih usta,koji se do sada pekao samo za njih,pa me ni ne cudi da ne znaju sta znaci ravnopravnost........al me itetako sokira da je koriste kao opravdanje za nedostatak kucnog odgoja i lijepog ponasanja........Ustat ces u busu starijem,pomoci komsiji da unese stvari,pridrzati vrata od lifta kad vidis nekoga da ide,otvoriti vrata djevojci/supruzi/kolegici.....jer to su odlike lijepog ponasanja ,ne superiornosti nad nekome!

- bez_ideje
#157 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Sta hoces time reci ? 
-
Static-X
#158 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Danas sve mi se cini taki decki imaju .. decka kraj sebebez_ideje wrote: ..Ustat ces u busu starijem,pomoci komsiji da unese stvari,pridrzati vrata od lifta kad vidis nekoga da ide,otvoriti vrata djevojci/supruzi/kolegici.....jer to su odlike lijepog ponasanja ,ne superiornosti nad nekome!
- madner
#159 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Teoretski dobro zvuci, malcice je drugcije u praksi. 
- ljubav_aha
#160 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Static-X wrote:Danas sve mi se cini taki decki imaju .. decka kraj sebebez_ideje wrote: ..Ustat ces u busu starijem,pomoci komsiji da unese stvari,pridrzati vrata od lifta kad vidis nekoga da ide,otvoriti vrata djevojci/supruzi/kolegici.....jer to su odlike lijepog ponasanja ,ne superiornosti nad nekome!
- madner
#161 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Mislim da matematicki gledano, ukoliko se ista stvar ponavlja vise puta sa razlicitim osoboma istoj osobi, zakljucak bio da je do osobe koja se ne mjenja u jednaciniljubav_aha wrote:sa kompleksasima nije problemima hi svdugdje,vec kako naci neiskompleksiranu osobu
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#162 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
znaš ti dobrobez_ideje wrote:Sta hoces time reci ?
- kmirsad
#163 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Chmoljo wrote:
-
Static-X
#164 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Zar nije, iako nisi napravice te da jesi!ljubav_aha wrote:Static-X wrote:Danas sve mi se cini taki decki imaju .. decka kraj sebebez_ideje wrote: ..Ustat ces u busu starijem,pomoci komsiji da unese stvari,pridrzati vrata od lifta kad vidis nekoga da ide,otvoriti vrata djevojci/supruzi/kolegici.....jer to su odlike lijepog ponasanja ,ne superiornosti nad nekome!
- ljubav_aha
#165 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
madner wrote:Mislim da matematicki gledano, ukoliko se ista stvar ponavlja vise puta sa razlicitim osoboma istoj osobi, zakljucak bio da je do osobe koja se ne mjenja u jednaciniljubav_aha wrote:sa kompleksasima nije problemima hi svdugdje,vec kako naci neiskompleksiranu osobu
naravno,no moj komentar nije proizvod licnog "jada i tuge",vec je produzena verzija na komentar bez_ideje koja je obrazlozila Michun
licno sma davno izjavila sto je moje problem,vrati sa na mojih prvih 100 postova
- ljubav_aha
#166 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
i dalje ne razumijemStatic-X wrote:Zar nije, iako nisi napravice te da jesi!ljubav_aha wrote:Static-X wrote: Danas sve mi se cini taki decki imaju .. decka kraj sebe
kakve veze ima bonton sa homoseksulacima,a koji je napisan za kompletnu populaciju
- bez_ideje
#167 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Zato sto samo pederu prilici da kaze "dobar dan" i izvoli sjesti......ovaj drugi ce da hrakne u stranu i ispuse nos u rukav ,cimne glavom i procjedi "sjedaj bona,sta si se ukipila"
-
Static-X
#168 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Po tom bontonu ili si homi il si papucar, bi rekli.
- Gile Šampion
#169 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Šta je po tebi mlada damo ne iskompleksirana osoba? Molio bih ukratko objašnjenjeljubav_aha wrote:sa kompleksasima nije problemima hi svdugdje,vec kako naci neiskompleksiranu osobu
- madner
#170 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Kakve veze imaju kompleksi sa onim sto je bez ideje izvalila?ljubav_aha wrote:madner wrote:Mislim da matematicki gledano, ukoliko se ista stvar ponavlja vise puta sa razlicitim osoboma istoj osobi, zakljucak bio da je do osobe koja se ne mjenja u jednaciniljubav_aha wrote:sa kompleksasima nije problemima hi svdugdje,vec kako naci neiskompleksiranu osobu
naravno,no moj komentar nije proizvod licnog "jada i tuge",vec je produzena verzija na komentar bez_ideje koja je obrazlozila Michun![]()
licno sma davno izjavila sto je moje problem,vrati sa na mojih prvih 100 postova
- bez_ideje
#171 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Ti bi to najbolje znao
- madner
#172 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Jedino sto sam prilicno siguran jeste da je to bio dobar primjer retoricke zamke mjesanja razloga i efekta. 
- ljubav_aha
#173 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Gile Šampion wrote:Šta je po tebi mlada damo ne iskompleksirana osoba? Molio bih ukratko objašnjenjeljubav_aha wrote:sa kompleksasima nije problemima hi svdugdje,vec kako naci neiskompleksiranu osobu
suprotong znacenja od definicije kompleksa/mnozina/ alfreda adlera
- Michun
#174 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
I sta reci...malo smo raspravljali i ovome
http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/100126099
Covjek fino pise...
E sad naravno da nisu/nismo svi isti i ne misle muski svi isto. Ovo je samo pokusaj da se da slika drustva
http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/100126099
Covjek fino pise...
E sad naravno da nisu/nismo svi isti i ne misle muski svi isto. Ovo je samo pokusaj da se da slika drustva
- madner
#175 Re: Zasto je danas tesko naci dobru osobu?
Da Bakir nije smjenjen isto kao Duska clanak bi imao neku tezinu.
Ovako, nula bodova, ali popunila se kolumna.
Ovako, nula bodova, ali popunila se kolumna.