Shape Ups from SKECHERS are designed to get you fit while you walk, work, shop, and more.ljubav_aha wrote:Globus wrote:zamisli uzmes patike i trebaju ti hitno i moras prvo pregledat cd sa uputsvom pa tek onda obuc![]()
![]()
![]()
namjenjen su islkljucivo za trening,ne za svakodnevnu setnju
Kakve tenisice nose forumasi :)
Moderator: anex
- Globus
#151 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
- iceman ze
- erni3
- bingov buraz
#154 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
Dobre za plavna podrucjacorolla02 wrote:@kiki;dobre bile te ostadose poderane u BiH
a sta mislite za ove:
valja li ovo ista, vasi utisci
-
tamo gdje srce vuče
#155 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

ove će biti moje
- bingov buraz
- Petit_Beurre
#157 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
ovo nesto star wars, transformers patike. ubij me ako sutra ne osvanu avatar tene ono svijetle u mraku nesto

gdjes mi to uraditi, taman sam uglanco cipelice i odnio sako na hemijsko

gdjes mi to uraditi, taman sam uglanco cipelice i odnio sako na hemijsko
- Globus
#158 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
Boli me briga
Necu ja da mi muskarce oko stola skupljas
I kakve su ovo ba transformers .. dodjel i ova igracka uz njih ? Jes mocan ovaj robotic

I kakve su ovo ba transformers .. dodjel i ova igracka uz njih ? Jes mocan ovaj robotic
- Petit_Beurre
#159 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
http://www.youtube.com/watch?v=B96MjQp8sicGlobus wrote:Boli me brigaNecu ja da mi muskarce oko stola skupljas
![]()
![]()
I kakve su ovo ba transformers .. dodjel i ova igracka uz njih ? Jes mocan ovaj robotic![]()
![]()
-
tamo gdje srce vuče
#160 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
Mocan mocanGlobus wrote:Boli me brigaNecu ja da mi muskarce oko stola skupljas
![]()
![]()
I kakve su ovo ba transformers .. dodjel i ova igracka uz njih ? Jes mocan ovaj robotic![]()
![]()
-
Albert Hoffman
#161 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
Imam iste ovakve samo plava boja =)zvrzgana wrote:Kada smo vec kod patika na ljepljenje ili ti cicak evo i mojih.... samo u crnoj boji! Sta hocete, bas su fine![]()

umjesto bijele je zuta a ostalu kao i ovdje crno ..

umjesto crvene je plava

ove su za grada

Last edited by Albert Hoffman on 19/01/2010 23:56, edited 1 time in total.
- Globus
#162 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
tamo gdje srce vuče wrote:Mocan mocanGlobus wrote:Boli me brigaNecu ja da mi muskarce oko stola skupljas
![]()
![]()
![]()
meni su fora
ne dobiješ igračku uz tene, nego sastaviš tene iz robota
- nacho_
#163 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
to je toAurora Borealis wrote:Stan Smith Adidas (ona slika prethodna nije vjerodostojna)
![]()
- clav
- alibaba_i_30_godina
#165 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
Imam 4 razlicite vrste tena koje nosim kada imam slobodnog vremena, odnosno kada mi okolnosti dozvoljavaju (na poslu ne mogu nositi tene stoga imam i nekoliko pari cipela)
Nasio sam identicne kao na slikama a 4 ne mogu da nadjem, uglavnom zelene su i kad hodate u njima imate osjecaj kao da hodate bosi, prave ljetne tenisice
- starke k'o starke, ne volim ....
Adidaske:

Converse - samo cini mi se da je kod mene ovaj dzon tanji...

I meni najdraze Lacoste:

Inace, moram priznati da nisam odusevljen vasim ukusom ....
Ne volim tene sa onim Air fazonima, nekako mi ruzno izgledaju ... a o star trek, transformers i slicnim da ne spominjem

Nasio sam identicne kao na slikama a 4 ne mogu da nadjem, uglavnom zelene su i kad hodate u njima imate osjecaj kao da hodate bosi, prave ljetne tenisice
Adidaske:

Converse - samo cini mi se da je kod mene ovaj dzon tanji...

I meni najdraze Lacoste:

Inace, moram priznati da nisam odusevljen vasim ukusom ....
Last edited by alibaba_i_30_godina on 20/01/2010 01:05, edited 1 time in total.
- Globus
#166 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)

Ovo mi je jedina neostvarena zelja al poslije ovih sad tamo oko ljeta doci ce ove !
- Cholina_Lokica
#167 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
NeyDan wrote:Inace, moram priznati da nisam odusevljen vasim ukusom ....![]()
Ne volim tene sa onim Air fazonima, nekako mi ruzno izgledaju ... a o star trek, transformers i slicnim da ne spominjem
![]()
![]()
malo je reci da su ruzne
-
Albert Hoffman
#168 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
Mogu misliti kako smrde te vase tene =)
- bingov buraz
#169 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
FantazijaNeyDan wrote: Adidaske:
-
MmeDeLafayette
#170 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
Ooooo dobro jutro

Eh ev' mojih favs
Za zimu :

za ljeto :

Shto neko reche, volim kakve god da su, samo nek su vansice
Eh ev' mojih favs
Za zimu :

za ljeto :

Shto neko reche, volim kakve god da su, samo nek su vansice
- alibaba_i_30_godina
#171 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
Vjerujem da je problem i to sto je u vecini radnji ista ili slicna ponuda, kao i to da pojedini 'sminkeri' smatraju da je to super ... doduse mozda za njih, naravno kao sto si i rekao/rekla (sorry al' iz nicka ne prepoznajem kojeg si spolaDile wrote:NeyDan wrote:Inace, moram priznati da nisam odusevljen vasim ukusom ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
malo je reci da su ruznesvakome njegov ukus, ali stvarno... vecina ljudi katastrofa ruzne tene nosa
- alibaba_i_30_godina
#172 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
Ove sam uzeo u Njemackoj prije otprilike 2 godine, ali nedugo posle toga sam vidio iste (doduse crne) na Titovoj u jednoj od onih radnji pored Skechers-a. Ne znam kako se zove, al' mislim da jos uvijek imaju.bingov buraz wrote: Fantazijadje ovo ima uzet' i koliko su kostale?
- Cholina_Lokica
#173 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
reklaNeyDan wrote:Vjerujem da je problem i to sto je u vecini radnji ista ili slicna ponuda, kao i to da pojedini 'sminkeri' smatraju da je to super ... doduse mozda za njih, naravno kao sto si i rekao/rekla (sorry al' iz nicka ne prepoznajem kojeg si spolaDile wrote:NeyDan wrote:Inace, moram priznati da nisam odusevljen vasim ukusom ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
malo je reci da su ruznesvakome njegov ukus, ali stvarno... vecina ljudi katastrofa ruzne tene nosa
) svako ima svoj ukus, ali onda to postaje problem kada oni koji se 'furaju' na doticne pocnu da ih kopiraju, pa nastane cirkus u gradu
![]()
![]()
ma ok slicna ponuda, ali opet se moze naci normalnih tena
- bingov buraz
#174 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
Uh...NeyDan wrote:Ove sam uzeo u Njemackoj prije otprilike 2 godine, ali nedugo posle toga sam vidio iste (doduse crne) na Titovoj u jednoj od onih radnji pored Skechers-a. Ne znam kako se zove, al' mislim da jos uvijek imaju.bingov buraz wrote: Fantazijadje ovo ima uzet' i koliko su kostale?
- Globus
#175 Re: Da li i kakve tenisice nose forumasi :)
Sta me vrijedjas ba ?NeyDan wrote:Vjerujem da je problem i to sto je u vecini radnji ista ili slicna ponuda, kao i to da pojedini 'sminkeri' smatraju da je to super ... doduse mozda za njih, naravno kao sto si i rekao/rekla (sorry al' iz nicka ne prepoznajem kojeg si spolaDile wrote:NeyDan wrote:Inace, moram priznati da nisam odusevljen vasim ukusom ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) svako ima svoj ukus, ali onda to postaje problem kada oni koji se 'furaju' na doticne pocnu da ih kopiraju, pa nastane cirkus u gradu
![]()
![]()