Vukašin B. @ Eurosong 2010

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
bijela

#151 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by bijela »

:lol: e svašta! džaba se napatih očekujući pjesmu zadnjih pola sata...

upita voditeljica "kakvi smo bili? šta li će sutra forumaši pisati o nama?" :lol:
MUNAFIK

#152 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by MUNAFIK »

karanana wrote:wtf? dovoljno je bilo vidjeti reakciju publike, i oni kao wtf? pjesma ni sekunde catchy.

ali drago mi je jer nam ni 12 poena iz srbije nece pomoci da prodjemo prvi krug pa necemo imati 20 stranica komentarisanja ovog sranja zvanog evrovizija.

pjesmi fali nesto u nekim djelovima, ono meni nije losa, ali jednostavno potrebno je ispuniti neke djelove koji prazni vise... i nekako mi je ne uvezano al eto... ozvucenje je katastrofa pa mozda je i to dosta uticalo... ruku na srce bolji smo od srba i hrvata, kako god da okrenes, sto ne znaci da smo dobri :-D

a ovi voditelji pa sta je ovo :shock: :shock: :shock: mislim haloooooo momak halooooooo cure nije smjesno, a pravite budale od sebe a ni to nije smjesnoooooooooooooooooooo!!! :shock: :shock: :shock:
caes

#153 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by caes »

pitala ona voditeljka sta ce reci na forumu sad o njima, e pa da ti ja kazem kukala ti majka:

ko vas postavi na tv, mora da je i slijep i gluh u kompletu. toliko nespontanosti, toliko izvjestacenosti, ona jedna gleda u pod, onaj frajer gleda u nebesa, ona treca svrlja vamo-tamo ne zna ni ona gdje bi gledala. nisam mislila da cu ikad u zivotu ovo reci, ali bolji bi i dejan kukric (koji je kako vidim postao i reziser i gl i odg urednik, kuku) bio voditelj od vas.

pjesma je .. -_-
za evroviziju sigurno nije.
Loulou

#154 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by Loulou »

:lol: Ton je stvarno bio užasan (svo vrijeme) tako da ne vjerujem ni da sam čula ovu, pjesmu predstavnicu, kako treba. Iako mi se muzika ne čini loša, Vukašin i njegovo nazalno pjevanje i kreveljenje (kao što je to radio i prošle godine na Beoviziji sa OT bendom)... :run:

Bojim se da ova pjesma finale neće vidjeti... odn. možda iz backstagea. :mrgreen:
A ako prođe, svi ćemo moć' kolektivno zapjevat' - Ko bi rek'o čuda da se dese...
:mrgreen:
malosutra81

#155 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by malosutra81 »

bijela wrote::lol: e svašta! džaba se napatih očekujući pjesmu zadnjih pola sata...

upita voditeljica "kakvi smo bili? šta li će sutra forumaši pisati o nama?" :lol:

sta sutra, sve je vec receno :D
bingov buraz

#156 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by bingov buraz »

Hajd mozda se skontaju Vukasin i ona predstavnica Srbije :mrgreen:

Pjesma nam je teski Image
alica.k

#157 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by alica.k »

ja sranja...
ocekivala sam u najmanju ruku novu lejlu...kad ono. pjesma je nepjevljiva apsolutno. zaboravis je 2 sekunde nakon sto je cujes.

da nas oce vise izbacit iz ove evrovizije zauvjek...
karanana

#158 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by karanana »

bijela wrote::lol: e svašta! džaba se napatih očekujući pjesmu zadnjih pola sata...

nek se zna da sam ja rekao da mi je ilma slatka i da bih izasao s njom kad bi me pitala. pa eto ako bude citala ovaj forum.....ilmice, ne bi ni valjalo da smo oboje smijesni i duhoviti, neko mora biti lijep a neko duhovit.
Daphna

#159 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by Daphna »

Ja se selim u Norvešku... Joj im onog slatkiša što pobijedi prošle godine :-)

Eh, Vukašin... A ne znam, ja čekam da mi pjesmica malo "uđe" u uši pa da prokomentarišem. Nije mi ni Lakina bila dobra pa poslije plakala kada je nastupao na Eurosongu :mrgreen: Da nema glasa - nema... Al' et', dobro su prolazili i gori od njega pa ćemo vidjeti.
Last edited by Daphna on 14/03/2010 22:48, edited 1 time in total.
Loulou

#160 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by Loulou »

bingov buraz wrote:Pjesma nam je teski Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
malosutra81

#161 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by malosutra81 »

bingov buraz wrote:Hajd mozda se skontaju Vukasin i ona predstavnica Srbije :mrgreen:

Pjesma nam je teski Image
:lol: :lol: :lol: :lol:
2407

#162 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by 2407 »

sa2101 wrote:dzaba, ne valja ni na jednom jeziku, hvala bogu da ovaj eurosong niko ne shvata ozbiljno (sto se moze vidjeti na primjeru Srbije) :D
Shvatao neko ovo ozbiljno ili ne, u ovo sranje je ulozeno 400.000(cetiri stotoine hiljada)KM i to u godini recesije. Ali boli nas, ima se moze se ccccccc
MUNAFIK

#163 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by MUNAFIK »

caes wrote:pitala ona voditeljka sta ce reci na forumu sad o njima, e pa da ti ja kazem kukala ti majka:

ko vas postavi na tv, mora da je i slijep i gluh u kompletu. toliko nespontanosti, toliko izvjestacenosti, ona jedna gleda u pod, onaj frajer gleda u nebesa, ona treca svrlja vamo-tamo ne zna ni ona gdje bi gledala. nisam mislila da cu ikad u zivotu ovo reci, ali bolji bi i dejan kukric (koji je kako vidim postao i reziser i gl i odg urednik, kuku) bio voditelj od vas.

pjesma je .. -_-
a kako tek ona sto se dobro iskvarcala, sa onim stitom preko prsa, drsko otrese onog momka iz Norveske :-) :-) :-) covjek je pita kakva mu je prva pjesma ona m haman rece da nevalja :-) :-) :-) stvarno nemam komentara...

Ne kontam jel ovo nekome smjesno i zabavno???
Joey Tribbiani

#164 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by Joey Tribbiani »

"aaa pobijedili smo...uuuu...super, ali nece bit eurosnog u BiH, nemamo para."

"daj kafe na 4...stani da vidim ko zove, aha, aha...nema eurosnoga, niko ga ne gleda, a i onako smo pare potrosili"

bla, bla, bla...gledo pola sata kad sam vidio temu ovdje. Prvo sto je ono troje pricalo samo gluposti koje nikome nisu smijesne, drugo momak malo zavija a i sama pjesma je mogla bit bolja. Nema veze, i dalje su Letu stuke :thumbup: , i dalje je eurosnog sranje...projekat isto takol, bacili pare samo da bi covjek na kraju skonto da su ga dobro zajebali sto ih je gledo
The Silent Man

#165 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by The Silent Man »

dosadno tandaranje akorda, pokusaj solo-a,pokusaj rimovanja i pokusaj pjevanja ...

moram reci da je 10 puta bolja pjesma sto je pjevalo ono nesto sto predstavlja Srbiju...
caes

#166 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by caes »

MUNAFIK wrote:
caes wrote:pitala ona voditeljka sta ce reci na forumu sad o njima, e pa da ti ja kazem kukala ti majka:

pjesma je .. -_-
a kako tek ona sto se dobro iskvarcala, sa onim stitom preko prsa, drsko otrese onog momka iz Norveske :-) :-) :-) covjek je pita kakva mu je prva pjesma ona m haman rece da nevalja :-) :-) :-) stvarno nemam komentara...

Ne kontam jel ovo nekome smjesno i zabavno???
sta ce mukica, koncentrisala se na onu prvu recenicu 'its been a year since you've won on a eurovision', ovaj joj je pomutio koncepciju :roll:
Irm@

#167 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by Irm@ »

nedoreceno.
Paco

#168 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by Paco »

Hitro & brzo :D

Evo pjesme

http://www.sodalive.ba/9180
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#169 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by ladyblue18 »

bijela wrote:
MUNAFIK wrote:
a ovi voditelji pa sta je ovo :shock: :shock: :shock: mislim haloooooo momak halooooooo cure nije smjesno, a pravite budale od sebe a ni to nije smjesnoooooooooooooooooooo!!! :shock: :shock: :shock:
E'o tako nesto :-) Jos su plavku nekako sredili tako da izgleda dosta starije, frizura ko za gospodju neku :?

Ali nije bilo Dejana i Maje :shock: :D
skojotovski

#170 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by skojotovski »

maja ostala vezana, a kukrica je odvezao, pa jopet privezao onaj srbijanac :dance: njemu je ove godine svanulo :lol:
Kadija

#171 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by Kadija »

Dobra ona mala sto predstavlja Srbiju :D
Better Man

#172 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by Better Man »

alica.k wrote:ja sranja...
ocekivala sam u najmanju ruku novu lejlu...kad ono. pjesma je nepjevljiva apsolutno. zaboravis je 2 sekunde nakon sto je cujes.

da nas oce vise izbacit iz ove evrovizije zauvjek...
Ako si očekivala da Dino Šaran napiše novu Lejlu onda nepoznaješ Dinin autorski rad i muzički milje iz kojeg odlazi. Zvuk je bio katastrofa i pjesma zvuči jadno. Sama emisija je katastrofalno urađena. Režija, produkcija i ostalo žešći odron.
treger

#173 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by treger »

super su potrosili 300 000 nasih konvertibilnih maraka
ne zaboravite da su ovo nase pare a narod se ne pita nista
oderali su ih na hayatu i ja im se sad pridruzujem a bila sam protiv
sutra odjavljujem pretplatu ako to moze uopste ako ne odjavicu fixni :)
kakva katastrofa a o ovim nejked ...zao mi ih..izgleda da su samo sebi simpaticni mada lijepo izgledaju...
adio
suncica24

#174 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by suncica24 »

Moramo mi odmah sve popljuvati... da mi je docekati da se pojavi pjesma pa da svi stanem uz nju, rahat bi mogli samoukinut se sa ovog Eurosong cirkusa :D

Meni su poruka i lirika na Saranovom nivou i nadam se da se ne gube u prevodu (definitivno, treba pjevati englesku verziju) i nesto me podsjeca na Van Gogha i... nesto njihovo... samo ne mogu da razlucim u glavi sta, tako da mozda i bude nesto od pjesme :)

PS: Nevjerovatno je kako se publika "digla na noge" na srbijansku pjesmu i kako je aplauz bio gromoglasan... :run:
Ajatolah_

#175 Re: Vukašin B. @ Eurosong 2010

Post by Ajatolah_ »

Image
Locked