zezno si seKarabaja wrote:čim se toliko razumiješ, mora da si neko ružno muškobasto ženskoljubav_aha wrote:ne valja plovakFajcak wrote:..ovo me nervira..![]()
zensko sam a znamsa velikim cvikerima
Sta vas nervira kod vaseg auta ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- ljubav_aha
#151 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
- ljubav_aha
#152 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
iskustvoavantgarde wrote:ljubav_aha wrote:ne valja plovakFajcak wrote:..ovo me nervira..![]()
zensko sam a znam
wooow,koja samouvjerenost,svaka cast ko zna zna.![]()
- respo
#153 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
ovaj moj post je gore bio radi tvoje brige za mjenjac hoce li podnijeti chipemko1234 wrote:pa nisam al recimo sad koliko znam gubim garanciju svaku na motor..a ne daj boze da nesto ode popravak audija kod nas a i inace pogotovo mehanike nije jeftin..al sta mu ja mogu,sad je bolji i jaci i nema nikakvih problema so long sad sta ce bit ako bude ne mogu dumatrespo wrote:pa nisi ugradio turbinu jbt nego chip koji ti je "digao" na 175 cini mi se receemko1234 wrote:mene je iskreno samo bilo strah kako ce auto reagovat na chip i hoce li bit problema oko mjenjaca i cijelog prijenosa al zasad je sve ok ..
da si stavio turbinu koja dize na 300-400 onda bi imao problema
naravno da ce podnijeti jer mjenjac nije bas tako osjetljiv na promjenu snage motora
motori mogu i do 150 konja da se pojacaju a da mjenjaci ostanu fabricki (naravno ne bas svi ali ovi manji motori do otprilike 200 konja)
-
brlj4
#154 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
E da, zaboravio jedno. I to sam vidio i kod BMW-a osim kod mog puga.
Kakti da bi plastika izgledala kvalitetnije na oko i dodir, nanose tanki sloj neke gume na to. Pa di im je pamet? Relativno lako se izdere a kad tad se s nečim zapne. Meni je izderalo ručku za zatvaranje vrata, više se ni ne sjećam kaj sam vozio. Npr. kod BMW-a tog ima na kontrolnoj tabli mislim i znam da mi je prijatelj pričao da nesmiješ tablu krivo pogledati (vjerojatno centralni greben, e46) da se odmah mali dio oguli.
Kakti da bi plastika izgledala kvalitetnije na oko i dodir, nanose tanki sloj neke gume na to. Pa di im je pamet? Relativno lako se izdere a kad tad se s nečim zapne. Meni je izderalo ručku za zatvaranje vrata, više se ni ne sjećam kaj sam vozio. Npr. kod BMW-a tog ima na kontrolnoj tabli mislim i znam da mi je prijatelj pričao da nesmiješ tablu krivo pogledati (vjerojatno centralni greben, e46) da se odmah mali dio oguli.
- Fajcak
#155 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
nije do plovka,neg do novčanika..ljubav_aha wrote:ne valja plovakFajcak wrote:..ovo me nervira..![]()
zensko sam a znam
- ljubav_aha
- kurty
#158 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
HAVANA wrote:Ništa
cudilo bi me da na onoj makini ima maHana
- Šeha
#159 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
Laze te prijateljbrlj4 wrote:E da, zaboravio jedno. I to sam vidio i kod BMW-a osim kod mog puga.
-
ado-šampion
#160 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
Ne znam za e46, al ja sam kod prijatelja na X5 "upiro" noktima koliko sam imao snage i nema šanse da se platika ošteti. Teško da može čak i ključem. Isti taj prijatelj je donedavno imamo i 535i e34, isto tako meka plastika, nakon 17 godina ta plastika je bila besprijekorna.brlj4 wrote:E da, zaboravio jedno. I to sam vidio i kod BMW-a osim kod mog puga.
- Edin H.
#161 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
Ja vozim e46 vec nekih pet godina, ali stvarno to nisam primjetio. Jesam istina izgrebao malo onu tanku plastiku kada sam skidao kasetofon, ali to je bilo do mene.ado-šampion wrote:Ne znam za e46, al ja sam kod prijatelja na X5 "upiro" noktima koliko sam imao snage i nema šanse da se platika ošteti. Teško da može čak i ključem. Isti taj prijatelj je donedavno imamo i 535i e34, isto tako meka plastika, nakon 17 godina ta plastika je bila besprijekorna.brlj4 wrote:E da, zaboravio jedno. I to sam vidio i kod BMW-a osim kod mog puga.
Najveca mana tog auta je sto mi evo vec drugi put odlazi ona spiralna opruga nazad.
- Gile Šampion
#162 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
respo wrote: naravno da ce podnijeti jer mjenjac nije bas tako osjetljiv na promjenu snage motora
motori mogu i do 150 konja da se pojacaju a da mjenjaci ostanu fabricki (naravno ne bas svi ali ovi manji motori do otprilike 200 konja)
Lave...haj ti meni reci nešto onako iskreno ali bez ljutnje...znaš li ti šta pričaš?
- respo
#163 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
znas li ti o cemu ja pricam?Gile Šampion wrote:respo wrote: naravno da ce podnijeti jer mjenjac nije bas tako osjetljiv na promjenu snage motora
Lave...haj ti meni reci nešto onako iskreno ali bez ljutnje...znaš li ti šta pričaš?
- avantgarde
#164 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
trenutno me nista ne nervira na mom autu,slican ovom ,skoro isti ovom sa avatara jedino sto me mrzi uskoro je inspekcija za 1700 km(A, cini mi se)koja nije bas ni jeftina....ali sta je jeftino na ovom svijetu a dobro!?

- luksuz
#165 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
Najviše što me nervira na mom autu je ispucala kontrolna tabla što je izgleda boljka svih Mercedesa 190 !
Ali pronašao sam novu ili ti bolje reči dobro očuvanu pa uskoro je mjenjam jer baš mi ide na živce ispucala plastika koja bode u oči , da naglasim kod mene je auto tek 4 mjeseca ali to me baš bode u oči !
Inače automobil je Mercedes 190E .
Ali pronašao sam novu ili ti bolje reči dobro očuvanu pa uskoro je mjenjam jer baš mi ide na živce ispucala plastika koja bode u oči , da naglasim kod mene je auto tek 4 mjeseca ali to me baš bode u oči !
Inače automobil je Mercedes 190E .
- NEOPLAN
#166 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
Najbolji lijek za pucanje table u 190-tki je vjerovao ili ne najobičnija Nivea krema. Ja svoju premazem svako mjesec-dva i evo je ko nova...
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#167 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
Kakav je volan? Imam iskustvo sa tim modelom, a i mnogi koje poznajem, recimo "vrtis volan izmedu 9 i 15Karabaja wrote:Mercedes-Benz 190E 1.8 1992.
1) potrošnja
2) potrošnja
![]()
činjenica da me ništa više ne nervira na njemu mi omogućava da ove dvije gore prebolim
"sati"" i nista se ne desava, tvoja pocetna pozicija je 12 sati.
Kao vozac spomenutog modela trebao bi da razumijes o cemu pisem.
190 -ka je poznata po "igri" volana. Ako je kod drugih automobila, max- dva prsta, kod MB190 je to od 9 do 15 (kad zamislite sat). Mislim na model 95`. Al´ tu je to negdje.
Sto se mene tice vozim vec 12 godina opel astru i voziti cu je sve dok nas tehnicki pregled ne rastavi, znaci jos duze vrijeme.
-
Dady
#168 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
Nervira me jer je dizel.
Jako mi se svidja sto je sluzbeni
Jako mi se svidja sto je sluzbeni
-
japo-
#169 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
ljubav_aha wrote:ne valja plovakFajcak wrote:..ovo me nervira..![]()
zensko sam a znam
Karabaja wrote:čim se toliko razumiješ, mora da si neko ružno muškobasto ženskosa velikim cvikerima
-
japo-
#170 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
ado-šampion wrote:brlj4 wrote:E da, zaboravio jedno. I to sam vidio i kod BMW-a osim kod mog puga.
Kakti da bi plastika izgledala kvalitetnije na oko i dodir, nanose tanki sloj neke gume na to. Pa di im je pamet? Relativno lako se izdere a kad tad se s nečim zapne. Meni je izderalo ručku za zatvaranje vrata, više se ni ne sjećam kaj sam vozio. Npr. kod BMW-a tog ima na kontrolnoj tabli mislim i znam da mi je prijatelj pričao da nesmiješ tablu krivo pogledati (vjerojatno centralni greben, e46) da se odmah mali dio oguli.Ja vozim e46 vec nekih pet godina, ali stvarno to nisam primjetio. Jesam istina izgrebao malo onu tanku plastiku kada sam skidao kasetofon, ali to je bilo do mene.Edin H. wrote:Ne znam za e46, al ja sam kod prijatelja na X5 "upiro" noktima koliko sam imao snage i nema šanse da se platika ošteti. Teško da može čak i ključem. Isti taj prijatelj je donedavno imamo i 535i e34, isto tako meka plastika, nakon 17 godina ta plastika je bila besprijekorna.
Najveca mana tog auta je sto mi evo vec drugi put odlazi ona spiralna opruga nazad.
-
felichi
#171 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
sinoc da spustim krovnu antenu, puce ko ledenica. metal puko tamo gdje se okrece.
opet hvata radio ali, brate, ruzno izgleda sa onim patrljkom.
zna li neko ko radi zamjenu krovnih antena?
- respo
#172 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
care odvrni je i zamjenio si jefelichi wrote:sinoc da spustim krovnu antenu, puce ko ledenica. metal puko tamo gdje se okrece.
- Qler
#173 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
trenutno me nervira sto ga nemam 
ali jos malo
ali jos malo
- citroen
#174 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
Jel to limuzina otisla(drugom vlasniku)Qler wrote:trenutno me nervira sto ga nemam
ali jos malo
- semirDAX
#175 Re: Sta vas nervira kod vaseg auta ?
Nervira me što ga ne smijem u gradu ostaviti 2-3 sata bez nadzora
i grijače moram mijenjati svake zime, bez obzira što ih kupim "originalne"
Golf 3, 94. god, 1.9TD
Golf 3, 94. god, 1.9TD