Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
felipe kajetano

#151 Re: Grupa D

Post by felipe kajetano »

vrhbosna

#152 Re: Grupa D

Post by vrhbosna »

felipe kajetano wrote:
:D
Zna mala :lol:
Zvezdas

#153 Re: Grupa D

Post by Zvezdas »

Balak izgleda definitivno otpao, Muntari se oporavio.
Ecci
Vozim: Biciklam

#154 Re: Grupa D

Post by Ecci »

Samo da Ganu dobijemo,brate.Prva je najvaznija,onda sve ostalo ima da meljemo.Gana ima bas dobar vezni red,al ako budemo dobro igrali dzaba im.Ako krasic i lane sastave po krilima a ziga bude spustao glavom ne bi trebalo biti puno problema.Ova sedmica ko godina nikad proci :x
Zvezdas

#155 Re: Grupa D

Post by Zvezdas »

Ecci wrote:Samo da Ganu dobijemo,brate.Prva je najvaznija,onda sve ostalo ima da meljemo.Gana ima bas dobar vezni red,al ako budemo dobro igrali dzaba im.Ako krasic i lane sastave po krilima a ziga bude spustao glavom ne bi trebalo biti puno problema.Ova sedmica ko godina nikad proci :x

mislim da cemo lakse izaci na kraj sa ganom nego sa kengurima, oni mi djuluju kao jako nezgodna ekipa, tu moze vrlo lako biti 0:0. svabe nas ne mogu dobiti...
radostan dan

#156 Re: Grupa D

Post by radostan dan »

Samo da podsjetim, protiv NZ 0-1,kontra Poljaka 0-0. Poljaci 0-6 kontra Španije, NZ izgubi sve prijateljske utakmice nakon što su dobili Srbiju. A o tri smiješna gola koje zabiše Kamerunci neću ni da pišem, koji su opet glat gubili u drugim pripremnim utakmicama.
Razloga za grickanje noktiju ima napretek. :(
Ecci

#157 Re: Grupa D

Post by Ecci »

Ma meni je zato sto je s Ganom prva,ako nas krene nece nam tad biti Australija veliki problem.Ali mogu se sloziti da bi prva sa Australijom bila teza nego prva s Ganom iako su Australiji stoperi nikakvi :sleep:Kontam da je namjerno Antic ostavio Kamerun kao zadnju prijateljsku oni i Gana su maltene isti.Ma ja se nadam da ce to dobro biti,nego vidjeh na mondu da ce izgleda poceti obradovic mjesto kolarova,a milijas u sredini,ostali dio tima klasika 8-) A ne znam u kakvoj je formi obradovic uopste :?
vrhbosna

#158 Re: Grupa D

Post by vrhbosna »

Ecci wrote:Samo da Ganu dobijemo,brate.Prva je najvaznija,onda sve ostalo ima da meljemo.Gana ima bas dobar vezni red,al ako budemo dobro igrali dzaba im.Ako krasic i lane sastave po krilima a ziga bude spustao glavom ne bi trebalo biti puno problema.Ova sedmica ko godina nikad proci :x
a i ovi zadnji dani... nedelju nikad isčekat :roll:
pozdrav
vrhbosna

#159 Re: Grupa D

Post by vrhbosna »

Ecci wrote:Ma meni je zato sto je s Ganom prva,ako nas krene nece nam tad biti Australija veliki problem.Ali mogu se sloziti da bi prva sa Australijom bila teza nego prva s Ganom iako su Australiji stoperi nikakvi :sleep:Kontam da je namjerno Antic ostavio Kamerun kao zadnju prijateljsku oni i Gana su maltene isti.Ma ja se nadam da ce to dobro biti,nego vidjeh na mondu da ce izgleda poceti obradovic mjesto kolarova,a milijas u sredini,ostali dio tima klasika 8-) A ne znam u kakvoj je formi obradovic uopste :?
Ma fali Dragutinović :x ,dobar,iskusan...Al jbga,povreda
vrhbosna

#160 Re: Grupa D

Post by vrhbosna »

radostan dan wrote:Samo da podsjetim, protiv NZ 0-1,kontra Poljaka 0-0. Poljaci 0-6 kontra Španije, NZ izgubi sve prijateljske utakmice nakon što su dobili Srbiju. A o tri smiješna gola koje zabiše Kamerunci neću ni da pišem, koji su opet glat gubili u drugim pripremnim utakmicama.
Razloga za grickanje noktiju ima napretek. :(
Još kad Nole počne sa Vimbldonom :lol: ,pa stereo grickanje.Da bog da da se pretekne ovaih sledećih15-25 a možda i 30-tak dana :D
Meho Kodro

#161 Re: Grupa D

Post by Meho Kodro »

U reprezentaciji Gane vlada rasulo!

Srpskog stručnjaka mediji u Gani optužuju da je kukavica, sramota za fudbal i samoubica

Nije lepo radovati se tuđoj nesreći, ali... Svetsko prvenstvo još nije ni počelo, a srpski stručnjak na klupi reprezentacije Gane Milovan Rajevac nalazi se pod žestokim kritikama kompletne javnosti ove afričke države. Posle velike pljuvačine u štampi i svađe sa fudbalerom Larijem Kingstonom, odnosno osude navijača zbog izostavljanja pomenutog veziste i Erika Adoa sa spiska putnika na SP, novinari u Gani pridružili su se „medijskom čerečenju” Srbina.

Prema izveštajima tamošnje štampe, u kampu reprezentacije Gane vlada potpuno rasulo, a za glavnog krivca proglašen je Milovan Rajevac. Takođe, mediji srpskog stručnjaka nazivaju najvećom sramotom u istoriji fudbala u Gani, samoubicom i čovekom bez petlje. Pojedini novinari idu toliko daleko da ga čak optužuju da namerno uništava atmosferu u nacionalnom timu kako bi svojim sunarodnicima Srbima olakšao prolaz u narednu fazu takmičenja.

- Ostaje mi samo da se nadam da do početka turnira neće biti novih povreda. Što se tiče napisa u medijima, mogu samo da kažem da je to plod mašte zluradih ljudi, koji se na sve načine trude da upropaste atmosferu u nacionalnom timu. Ne znam zašto to rade, ali sve što napišu, nema veze s istinom - rekao je Rajevac.

Milovan kao Petko

Na prethodnom Mundijalu u Nemačkoj 2006. godine u reprezentaciji SCG dešavale su se slične stvari kao sada u Gani. Tada je selektor Ilija Petković navukao na sebe bes javnosti u momentu kada je u tim pozvao sina, a potom je došlo i do tuče, svađe i ostalih ružnih stvari među reprezentativcima.
Srbija i Crna Gora završila je takmičenje sa tri poraza, a u poslednjem meču u grupi ukupno je učestvovalo 13 fudbalera, jer su ostali napustili Nemačku, neki zbog suspenzije, a neki iz očaja. Nadajmo se da će Gana doživeti istu sudbinu kao plavi 2006. godine.
Evo, Srbi su se vec rjesili jednog protivnika
vrhbosna

#162 Re: Grupa D

Post by vrhbosna »

Meho Kodro wrote:
U reprezentaciji Gane vlada rasulo!

Srpskog stručnjaka mediji u Gani optužuju da je kukavica, sramota za fudbal i samoubica

Nije lepo radovati se tuđoj nesreći, ali... Svetsko prvenstvo još nije ni počelo, a srpski stručnjak na klupi reprezentacije Gane Milovan Rajevac nalazi se pod žestokim kritikama kompletne javnosti ove afričke države. Posle velike pljuvačine u štampi i svađe sa fudbalerom Larijem Kingstonom, odnosno osude navijača zbog izostavljanja pomenutog veziste i Erika Adoa sa spiska putnika na SP, novinari u Gani pridružili su se „medijskom čerečenju” Srbina.

Prema izveštajima tamošnje štampe, u kampu reprezentacije Gane vlada potpuno rasulo, a za glavnog krivca proglašen je Milovan Rajevac. Takođe, mediji srpskog stručnjaka nazivaju najvećom sramotom u istoriji fudbala u Gani, samoubicom i čovekom bez petlje. Pojedini novinari idu toliko daleko da ga čak optužuju da namerno uništava atmosferu u nacionalnom timu kako bi svojim sunarodnicima Srbima olakšao prolaz u narednu fazu takmičenja.

- Ostaje mi samo da se nadam da do početka turnira neće biti novih povreda. Što se tiče napisa u medijima, mogu samo da kažem da je to plod mašte zluradih ljudi, koji se na sve načine trude da upropaste atmosferu u nacionalnom timu. Ne znam zašto to rade, ali sve što napišu, nema veze s istinom - rekao je Rajevac.

Milovan kao Petko

Na prethodnom Mundijalu u Nemačkoj 2006. godine u reprezentaciji SCG dešavale su se slične stvari kao sada u Gani. Tada je selektor Ilija Petković navukao na sebe bes javnosti u momentu kada je u tim pozvao sina, a potom je došlo i do tuče, svađe i ostalih ružnih stvari među reprezentativcima.
Srbija i Crna Gora završila je takmičenje sa tri poraza, a u poslednjem meču u grupi ukupno je učestvovalo 13 fudbalera, jer su ostali napustili Nemačku, neki zbog suspenzije, a neki iz očaja. Nadajmo se da će Gana doživeti istu sudbinu kao plavi 2006. godine.
Evo, Srbi su se vec rjesili jednog protivnika
Još da je zaturit kavgu bar u australijskoj reprenzetaciji. :lol: Švabe su beton,njih nećeš lako zajebat
Zvezdas

#163 Re: Grupa D

Post by Zvezdas »

ma srbiji to ne odgovara, nadao sam se da ce ganci otkinuti neki bod svabama i australijancima, ovako...
felipe kajetano

#164 Re: Grupa D

Post by felipe kajetano »

Africka posla :D ...vec se pocinju vaditi, znaju kakav im debakl prijeti u ned'lju :D
Chisum

#165 Re: Grupa D

Post by Chisum »

Ne reci dvaput... (ustvari, sto se mene tice - reci!)

Raskaratace ih tave...
Ecci

#166 Re: Grupa D

Post by Ecci »

Zvezdas wrote:ma srbiji to ne odgovara, nadao sam se da ce ganci otkinuti neki bod svabama i australijancima, ovako...
I ja sam se tome nadao,ne treba nam Gana u rasulu.I kad ih dobijemo u nedelju da kazu ma lako je bilo s Ganom kad se svadjaju izmedju sebe.Znam da je Rajevac legenda dole pa me bas cude ti fudbalski napisi njihovih novinara,mozda oni tako stimulisu igrace :-)
vrhbosna

#167 Re: Grupa D

Post by vrhbosna »

Ecci wrote:
Zvezdas wrote:ma srbiji to ne odgovara, nadao sam se da ce ganci otkinuti neki bod svabama i australijancima, ovako...
I ja sam se tome nadao,ne treba nam Gana u rasulu.I kad ih dobijemo u nedelju da kazu ma lako je bilo s Ganom kad se svadjaju izmedju sebe.Znam da je Rajevac legenda dole pa me bas cude ti fudbalski napisi njihovih novinara,mozda oni tako stimulisu igrace :-)
ma da mi hoćemo dobiti Ganu a za ove što će pričati kasnije... :dance:
Zvezdas

#168 Re: Grupa D

Post by Zvezdas »

a mozda je to sve i dio njihove taktike, da udjemo opustenije u mec... mudri crnci :D
Ecci

#169 Re: Grupa D

Post by Ecci »

Hehehe,sigurno,sigurno,vidis ti pokvarenjaka :)
BSn

#170 Re: Grupa D

Post by BSn »

Eto sto Afrikanci jos dugo nece napraviti nista u reprezentativnom nogometu - ne valja im mentalitet.
vrhbosna

#171 Re: Grupa D

Post by vrhbosna »

Zwanziger

#172 Re: Grupa D

Post by Zwanziger »

Vidite bolan da smo normalni i da nas boli .urac za Srbiju. Vi se pojedoste sto niko ne reaguje na ove klipove i provokacije.
Baltazar_khan

#173 Re: Grupa D

Post by Baltazar_khan »

BSn wrote:Eto sto Afrikanci jos dugo nece napraviti nista u reprezentativnom nogometu - ne valja im mentalitet.
Sličan mentalitet ima i naša reprezentacija.
BSn

#174 Re: Grupa D

Post by BSn »

Baltazar_khan wrote:
BSn wrote:Eto sto Afrikanci jos dugo nece napraviti nista u reprezentativnom nogometu - ne valja im mentalitet.
Sličan mentalitet ima i naša reprezentacija.

I nasi navijaci i mediji. Zato i gledamo jos jedno SP preko TV-a.
vrhbosna

#175 Re: Grupa D

Post by vrhbosna »

Zwanziger wrote:Vidite bolan da smo normalni i da nas boli .urac za Srbiju. Vi se pojedoste sto niko ne reaguje na ove klipove i provokacije.
Ugrijalo a ? :lol: Ko ti bolan šta govori i ko te provocira,bog sa tobom ? :-)
Locked