Grupa D ( GER, GHA, AUS, SER)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vrhbosna
#152 Re: Grupa D
Zna malafelipe kajetano wrote:
- Zvezdas
#153 Re: Grupa D
Balak izgleda definitivno otpao, Muntari se oporavio.
- Ecci
- Vozim: Biciklam
#154 Re: Grupa D
Samo da Ganu dobijemo,brate.Prva je najvaznija,onda sve ostalo ima da meljemo.Gana ima bas dobar vezni red,al ako budemo dobro igrali dzaba im.Ako krasic i lane sastave po krilima a ziga bude spustao glavom ne bi trebalo biti puno problema.Ova sedmica ko godina nikad proci 
- Zvezdas
#155 Re: Grupa D
Ecci wrote:Samo da Ganu dobijemo,brate.Prva je najvaznija,onda sve ostalo ima da meljemo.Gana ima bas dobar vezni red,al ako budemo dobro igrali dzaba im.Ako krasic i lane sastave po krilima a ziga bude spustao glavom ne bi trebalo biti puno problema.Ova sedmica ko godina nikad proci
mislim da cemo lakse izaci na kraj sa ganom nego sa kengurima, oni mi djuluju kao jako nezgodna ekipa, tu moze vrlo lako biti 0:0. svabe nas ne mogu dobiti...
-
radostan dan
#156 Re: Grupa D
Samo da podsjetim, protiv NZ 0-1,kontra Poljaka 0-0. Poljaci 0-6 kontra Španije, NZ izgubi sve prijateljske utakmice nakon što su dobili Srbiju. A o tri smiješna gola koje zabiše Kamerunci neću ni da pišem, koji su opet glat gubili u drugim pripremnim utakmicama.
Razloga za grickanje noktiju ima napretek.
- Ecci
#157 Re: Grupa D
Ma meni je zato sto je s Ganom prva,ako nas krene nece nam tad biti Australija veliki problem.Ali mogu se sloziti da bi prva sa Australijom bila teza nego prva s Ganom iako su Australiji stoperi nikakvi :sleep:Kontam da je namjerno Antic ostavio Kamerun kao zadnju prijateljsku oni i Gana su maltene isti.Ma ja se nadam da ce to dobro biti,nego vidjeh na mondu da ce izgleda poceti obradovic mjesto kolarova,a milijas u sredini,ostali dio tima klasika
A ne znam u kakvoj je formi obradovic uopste 
-
vrhbosna
#158 Re: Grupa D
a i ovi zadnji dani... nedelju nikad isčekatEcci wrote:Samo da Ganu dobijemo,brate.Prva je najvaznija,onda sve ostalo ima da meljemo.Gana ima bas dobar vezni red,al ako budemo dobro igrali dzaba im.Ako krasic i lane sastave po krilima a ziga bude spustao glavom ne bi trebalo biti puno problema.Ova sedmica ko godina nikad proci
pozdrav
-
vrhbosna
#159 Re: Grupa D
Ma fali DragutinovićEcci wrote:Ma meni je zato sto je s Ganom prva,ako nas krene nece nam tad biti Australija veliki problem.Ali mogu se sloziti da bi prva sa Australijom bila teza nego prva s Ganom iako su Australiji stoperi nikakvi :sleep:Kontam da je namjerno Antic ostavio Kamerun kao zadnju prijateljsku oni i Gana su maltene isti.Ma ja se nadam da ce to dobro biti,nego vidjeh na mondu da ce izgleda poceti obradovic mjesto kolarova,a milijas u sredini,ostali dio tima klasikaA ne znam u kakvoj je formi obradovic uopste
-
vrhbosna
#160 Re: Grupa D
Još kad Nole počne sa Vimbldonomradostan dan wrote:Samo da podsjetim, protiv NZ 0-1,kontra Poljaka 0-0. Poljaci 0-6 kontra Španije, NZ izgubi sve prijateljske utakmice nakon što su dobili Srbiju. A o tri smiješna gola koje zabiše Kamerunci neću ni da pišem, koji su opet glat gubili u drugim pripremnim utakmicama.
- Meho Kodro
#161 Re: Grupa D
Evo, Srbi su se vec rjesili jednog protivnikaU reprezentaciji Gane vlada rasulo!
Srpskog stručnjaka mediji u Gani optužuju da je kukavica, sramota za fudbal i samoubica
Nije lepo radovati se tuđoj nesreći, ali... Svetsko prvenstvo još nije ni počelo, a srpski stručnjak na klupi reprezentacije Gane Milovan Rajevac nalazi se pod žestokim kritikama kompletne javnosti ove afričke države. Posle velike pljuvačine u štampi i svađe sa fudbalerom Larijem Kingstonom, odnosno osude navijača zbog izostavljanja pomenutog veziste i Erika Adoa sa spiska putnika na SP, novinari u Gani pridružili su se „medijskom čerečenju” Srbina.
Prema izveštajima tamošnje štampe, u kampu reprezentacije Gane vlada potpuno rasulo, a za glavnog krivca proglašen je Milovan Rajevac. Takođe, mediji srpskog stručnjaka nazivaju najvećom sramotom u istoriji fudbala u Gani, samoubicom i čovekom bez petlje. Pojedini novinari idu toliko daleko da ga čak optužuju da namerno uništava atmosferu u nacionalnom timu kako bi svojim sunarodnicima Srbima olakšao prolaz u narednu fazu takmičenja.
- Ostaje mi samo da se nadam da do početka turnira neće biti novih povreda. Što se tiče napisa u medijima, mogu samo da kažem da je to plod mašte zluradih ljudi, koji se na sve načine trude da upropaste atmosferu u nacionalnom timu. Ne znam zašto to rade, ali sve što napišu, nema veze s istinom - rekao je Rajevac.
Milovan kao Petko
Na prethodnom Mundijalu u Nemačkoj 2006. godine u reprezentaciji SCG dešavale su se slične stvari kao sada u Gani. Tada je selektor Ilija Petković navukao na sebe bes javnosti u momentu kada je u tim pozvao sina, a potom je došlo i do tuče, svađe i ostalih ružnih stvari među reprezentativcima.
Srbija i Crna Gora završila je takmičenje sa tri poraza, a u poslednjem meču u grupi ukupno je učestvovalo 13 fudbalera, jer su ostali napustili Nemačku, neki zbog suspenzije, a neki iz očaja. Nadajmo se da će Gana doživeti istu sudbinu kao plavi 2006. godine.
-
vrhbosna
#162 Re: Grupa D
Još da je zaturit kavgu bar u australijskoj reprenzetaciji.Meho Kodro wrote:Evo, Srbi su se vec rjesili jednog protivnikaU reprezentaciji Gane vlada rasulo!
Srpskog stručnjaka mediji u Gani optužuju da je kukavica, sramota za fudbal i samoubica
Nije lepo radovati se tuđoj nesreći, ali... Svetsko prvenstvo još nije ni počelo, a srpski stručnjak na klupi reprezentacije Gane Milovan Rajevac nalazi se pod žestokim kritikama kompletne javnosti ove afričke države. Posle velike pljuvačine u štampi i svađe sa fudbalerom Larijem Kingstonom, odnosno osude navijača zbog izostavljanja pomenutog veziste i Erika Adoa sa spiska putnika na SP, novinari u Gani pridružili su se „medijskom čerečenju” Srbina.
Prema izveštajima tamošnje štampe, u kampu reprezentacije Gane vlada potpuno rasulo, a za glavnog krivca proglašen je Milovan Rajevac. Takođe, mediji srpskog stručnjaka nazivaju najvećom sramotom u istoriji fudbala u Gani, samoubicom i čovekom bez petlje. Pojedini novinari idu toliko daleko da ga čak optužuju da namerno uništava atmosferu u nacionalnom timu kako bi svojim sunarodnicima Srbima olakšao prolaz u narednu fazu takmičenja.
- Ostaje mi samo da se nadam da do početka turnira neće biti novih povreda. Što se tiče napisa u medijima, mogu samo da kažem da je to plod mašte zluradih ljudi, koji se na sve načine trude da upropaste atmosferu u nacionalnom timu. Ne znam zašto to rade, ali sve što napišu, nema veze s istinom - rekao je Rajevac.
Milovan kao Petko
Na prethodnom Mundijalu u Nemačkoj 2006. godine u reprezentaciji SCG dešavale su se slične stvari kao sada u Gani. Tada je selektor Ilija Petković navukao na sebe bes javnosti u momentu kada je u tim pozvao sina, a potom je došlo i do tuče, svađe i ostalih ružnih stvari među reprezentativcima.
Srbija i Crna Gora završila je takmičenje sa tri poraza, a u poslednjem meču u grupi ukupno je učestvovalo 13 fudbalera, jer su ostali napustili Nemačku, neki zbog suspenzije, a neki iz očaja. Nadajmo se da će Gana doživeti istu sudbinu kao plavi 2006. godine.
- Zvezdas
#163 Re: Grupa D
ma srbiji to ne odgovara, nadao sam se da ce ganci otkinuti neki bod svabama i australijancima, ovako...
- felipe kajetano
#164 Re: Grupa D
Africka posla
...vec se pocinju vaditi, znaju kakav im debakl prijeti u ned'lju 
- Chisum
#165 Re: Grupa D
Ne reci dvaput... (ustvari, sto se mene tice - reci!)
Raskaratace ih tave...
Raskaratace ih tave...
- Ecci
#166 Re: Grupa D
I ja sam se tome nadao,ne treba nam Gana u rasulu.I kad ih dobijemo u nedelju da kazu ma lako je bilo s Ganom kad se svadjaju izmedju sebe.Znam da je Rajevac legenda dole pa me bas cude ti fudbalski napisi njihovih novinara,mozda oni tako stimulisu igraceZvezdas wrote:ma srbiji to ne odgovara, nadao sam se da ce ganci otkinuti neki bod svabama i australijancima, ovako...
-
vrhbosna
#167 Re: Grupa D
ma da mi hoćemo dobiti Ganu a za ove što će pričati kasnije...Ecci wrote:I ja sam se tome nadao,ne treba nam Gana u rasulu.I kad ih dobijemo u nedelju da kazu ma lako je bilo s Ganom kad se svadjaju izmedju sebe.Znam da je Rajevac legenda dole pa me bas cude ti fudbalski napisi njihovih novinara,mozda oni tako stimulisu igraceZvezdas wrote:ma srbiji to ne odgovara, nadao sam se da ce ganci otkinuti neki bod svabama i australijancima, ovako...
- Zvezdas
#168 Re: Grupa D
a mozda je to sve i dio njihove taktike, da udjemo opustenije u mec... mudri crnci 
- Ecci
#169 Re: Grupa D
Hehehe,sigurno,sigurno,vidis ti pokvarenjaka 
- BSn
#170 Re: Grupa D
Eto sto Afrikanci jos dugo nece napraviti nista u reprezentativnom nogometu - ne valja im mentalitet.
-
vrhbosna
- Zwanziger
#172 Re: Grupa D
Vidite bolan da smo normalni i da nas boli .urac za Srbiju. Vi se pojedoste sto niko ne reaguje na ove klipove i provokacije.
- Baltazar_khan
#173 Re: Grupa D
Sličan mentalitet ima i naša reprezentacija.BSn wrote:Eto sto Afrikanci jos dugo nece napraviti nista u reprezentativnom nogometu - ne valja im mentalitet.
- BSn
#174 Re: Grupa D
Baltazar_khan wrote:Sličan mentalitet ima i naša reprezentacija.BSn wrote:Eto sto Afrikanci jos dugo nece napraviti nista u reprezentativnom nogometu - ne valja im mentalitet.
I nasi navijaci i mediji. Zato i gledamo jos jedno SP preko TV-a.
-
vrhbosna
#175 Re: Grupa D
Ugrijalo a ?Zwanziger wrote:Vidite bolan da smo normalni i da nas boli .urac za Srbiju. Vi se pojedoste sto niko ne reaguje na ove klipove i provokacije.