trenira li iko karate od vas?

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
lola181

Post by lola181 »

jooojjjj ljubavi moja senci...sta ima.

evo su mi prikljucili ADSL pa sa mogu biti na netu koliko hocu.. inace ja i moj comp planiramo obnoviti bracni zavjet i otici na novi medeni mjesec :D

hhehehe

salu na stranu na netu si mogu samo priustit da pogledam ima li one lektire koju moram sastavit i procitat za sutra

sa treninzima mi je sve ok...jesi bila na drzavnom seniorskom...ako jesi imala si priliku upoznati vanj begic,cilic saudinu i maric djanu iz kk gazija(to nam je kata tim)uglavnom cure su se izbotile za nastup na evropskom i svjetskom prvenstvu itd itd itd ono seniorski prvaci..nidje veze :D

evo u cetvrtak mi je drzavno juniorsko i ja nemam pojma hocu li ici jer sam imala takav peh da mi jednostavno nije jasno zasto meni?'?'''''??'''

pala sam niz stepenice i istegnula glezanj-...trener se osjeca krivim jer nas je jedan mladji ucenik koji prvi put vodi trening preforsiro pa mi je nesto krcnulo u nozi i tup niz stairs...eto toliko od mene ovaj put moram ici pisat lektiru...

caoooo

PS znas onaj nastavnik bosanskog peder sto sam ti pricala o njemu. danas me pito i dao mi55555

ali sam imala kontrolni iz matke i uradila 1 zad od 5 koliko mi ih je bilo zadato... mislim ja sam svaki uradila...ali ovaj mi je jedini tacan :D
lola181

Post by lola181 »

hejj senci jesi to online

brzo odgovori... :D :D :D :D
lejlica

Post by lejlica »

kakvo je to sad opet drzavno, znas li kada i gdje je juniorsko? nisam ni znala za to, vjeruj mi. mislim, znala sam za seniorsko, pricali su mi trener itd. al ja nisam jos za te seniore, nisam dovoljno spremna da bih izasla protiv onih velikih, ipak sam tek uletila i u juniore...
ta vanja izgleda ganja kate vise od kumitea, jel?
uglavnom sam ti ja pocela ici na jogging svaki dan, i peh kakav jesam, juce je bio neki vjetar a ja oznojena trcala 7km i danas me bole sinusi i glava itd. :roll: al hajde, valjda ce proci, kljukam se aspirinima i ne idem u skolu...
bila sam sad desetak dana u sarajevu, vidjela sam i manu, ma ispricale smo se ono praaaavo... bas je bilo extra. jesam je i bila pozelila! :D
ne znam, sad si me zbunila za juniorsko pravo, cudi me da mi je to promaklo, ili sam samo bila preumorna od treninga pa sam zaboravila sta su mi pricali... svasta :-)
ma ja sam nesto kontala, imam sad za mjesec dana maturu tako da bih voljela prvo to srediti, al pocela sam opet ono pravo dobro trenirati i spremam se za to polaganje u zaostrogu i za neko takmicenje, ne znam ni ja na koje cu, al ima takmicenja u junu koliko hoces tako da cu uglavnom otici na neko... :-D mozda na austria junior open, ne znam... bice i neko u italiji, mislim... uglavnom idem na to jedno...
odoh i ja sad uciti, imam da ispravim ocjenu iz matematike...
puuuuuuuuuuuusa
puuuuuuuuuuuuuuuuuuno te voli tvoja senci
lola181

Post by lola181 »

e ovako...dijelimo se na juniore i seniore,je li tako?

ako jeste seniorsko je bilo u cazinu neki dan a juniorsko ce sutra ili 24...nemam blage...
odzzat ce se u gracanici ili gradaČcu

istina ti je to vanja vise voli kate mada je u kumiteu dobra...ono bila je 5 godina zaredom drzavni prvak u kumiteu....

ako ces ici na evropsko mooooraces je upoznati jer ti ona jedan skroz cool lik kao i ostale cure...a meni kriza trener mi obecao neki kup tamo 20-og ali mu dosla fiksna da nam ide u skolu svima gledati ocjene...ne znam jos kako je reagovo... nemam nekih jedinica...tek tu i tamo ali NIKAD on ne moze biti zadovoljan

a danas... nastavnica matemaike nam ispravljala 2 kontrolna koja su se odrzaladan za danom. onaj prvi je bio iz geometrije i svi mi kontamo hvala bogu sad nas nece morit brojkama...a ona sutra iz artimetike kucnu 5 pitanja i problema(uvijek sam se pitala sto se zovu problemi)i dosla ti danas...ja sam sinoc uzela one kontrolne da ih ispravim ali sam prvo nasla one od najboljih ucenika/medju kojima sam i ja/i stala nakon 5 kontrolnih...svi 2 dobili. pa ti je zato uzela za pravo da nam opet da taj isti kontrolni danas..i ja sam ga uradila jednako lose...cak i gore nego onda...mos mislit

hajde sad imam radit rad iz likovnog...mislim fino ja crtam ali nisam nesto u onoj tehnici...

caoooooo
lejlica

Post by lejlica »

ama ne znam ni ja vise za to evropsko... meni je taj rekao da ce biti oko 4. juna u padovi/ italiji a neki dan surfam internetom i vidim 4. juna evropsko ekipno u leipcigu/ njemacka... nista mi sad nije jasno, pa da vidim rekao mi se taj trener sto me zvao na prvenstvo javiti preko e-maila... ne znam, uglavnom moram trenirati malo vise, imam osjecaj da sam skroz izasla iz forme, ove zime sam non-stop bila bolesna, povrijedjena itd. nikako mi se nije dalo... bezze... :roll:
uglavnom cu sad trenirati ko budala pa na takmicenja da se kvalificiram za bilosta, dosadilo mi vise sjediti kod kuce, hocu malo da putujem, pa makar putovala samo da isprebijam nekog i odmah se vratila :D :lol:
cakic i ferhatbegovicka su izabrani za najbolje sportiste neki dan... cestitke, bas su legende... momak se probi iznenada, svaka mu cast...

imam ti ja, moja emina, da ucim matematiku (da ispravim dvicu) stvarno je to zalosno, do sada nikada nisam imala losije ocjene od petice (nije bitno koji predmet, pa cak i matematika) uglavnom imam profesora kretencinu i taj hoce da mi uvali ocjenu sad za maturu da ne bih mogla upisati bolji fakultet (misli da mi moze uprskati, e hoce djavola...)... ama bas su se svi nesto izopacili, neki dan cujem u skoli kako pricaju o meni kako sam ja agresivna (haaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaaa jao to kad ispricam treneru, ima covjek da umre od smijeha, pa bas nema niko blazi od mene...) :lol: :lol: :lol:
uglavnom odoh sad ganjati matematiku, pa malo na trcanje...
a vanja ce sigurno biti u zaostrogu, zar ne? e pa ti ces nas onda tamo upoznati... :D
pusa
lejlica

Post by lejlica »

ps ako saznas jos nesto o tom juniorskom drzavnom pisi, stvarno me zanima...
pusa
lola181

Post by lola181 »

ama suti to za mattematiku ne spominji mi je

taj ponovljeni kontrolni cemo dobiti u utorak(danas koza nijue dosla a u ponedeljak nemamo casa)a ja cu dobiti 2
znaci ako sad imam 5, 5, 2 morat cu dobiti jos 3 petice da bi imala prosijek na granici,a to je nemoguce pa zato..... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

ja sam danas vidila nase dvije kako idu negdije sa torbama pa sam skontala da idu na drzavno.pravo su zurile pa ih nisam nista stigla pitati....

sad moram ici jer zaa 15 miuta moram biti na treningu a jos nisam ni ispeglala kimono ni upste ga digla sa strika,a cula sam da ce nam tamo neki ciko doci pa eto....pusaaaa
lejlica

Post by lejlica »

jao nas dvije i matematika... :( :x :( :( losa kombinacija...

ama ne znam ni sta bih ti sad pisala... kisem i nos mi curi evo vec par dana, oci suze... ne znam sta cu od zivota svog... ja sve govorim da je alergija a niko mi ne vjeruje, jos me babo ubjedjuje da je to gripa i da moram uzeti lijekove... al ja - jarac u horoskopu - tvrdoglava... ko zna, mozda sam i u pravu :roll: uglavnom mi nikako nije dobro... ucila sam ko fol matematiku al nista od tog tako da sam nakon pola sata vec odustala... sta ces nema fajde... :-D to je za mene "visa matematika" :D :lol: :lol: :lol:

odoh sad malo trenirati... jucer sam uradila yokogeri lijevi, desni jedno 200 puta... bole me i stomak i noge i guza... :D al sad ga znam bolje od svakog reprezentativca he he... 8-)
pusicaaaaaaaaaa
lola181

Post by lola181 »

meni je dosta yoko uraditi po 20 puta u mjestu l/d i prelazni isto tako.vec tada sam perfekno ukocena
gotta go
lejlica

Post by lejlica »

ama sva sam nikakva danas, minkic... :( ono pravo mi krivo... pisala maturski rad o srebrenici i dobila 4 s obrazlozenjem da "to nije istina da su muslimani zrtve genocida, da to nije istina da su srbi poklali 10 000 bosnjaka, da su muslimani to izazivali i da ja kao osoba iz bosne koja je konfrontirana tom tematikom ne mogu objektivno pisati o necemu takvom"
*ebem ti krscane glupe i primitivne. znas kako mi je krivo, pravo sam se ono trudila i stvarno crkla oko toga da to ne bude nesto bezze i onda ti dodje idiot tako... odoh trenirati, da ispustim agresije...
lola181

Post by lola181 »

jaaaaaaaoo pa vdi se da su majmuni od postanka...mogu mislit koliko si setrudila...nismo zrtve genocida...nisu nikoga pobili...MI to izazvali...ma sve ti je to jedno obicno s**anje

mazlumi...vidice oni cim dobijem plavi ili kakav visi pojas...premlaticemo ih ti i ja zajedno...pa ce im bit srebrenica...mamicu im njihovu...

znas onaj peder nastavnik mi je danas poceo nesto govorit kako sam lijena znas kako me jadnik izvrijedjo...pa sam tako danas neraspolozena i ja imam trening danas koko sedam pa zurim nisam ni ispeglala kimono ni spremila se ono znas stvari i to...torba mi se negdje izgubila i moram je trazit ...

dosad sam cijeli dan sjedila u kuci i plakala :( razmisljajuci sto je to uradio,mislim nastavnik...na kraju sam skontala da je neuravnotezeni gad koji u skupoj odjeci pronalazi mir

eto to ti je sve od mene hugs &kisses emina
lejlica

Post by lejlica »

ma *ebem ja njemu... (izvini bogati, inace sam stvarno kulturna cura koja ne uzima takve rijeci nikako u usta al danas su mi sve ladje potonule) nerviraju me takvi i to kako... sta ti je reko, samo da si lijena ? ma hajde, nasla si drugaricu koja je neobrazovana, nije zrela, nije realna... mozemo zajedno a to je sve sto je bitno... :D izmlaticemo ih sve ljetos, obecajem... ama nema, ja kad to pocnem tuci... nece im niko vise pomoci... :x :D
pusti budalu, nije on vrijedan tvojih suza... nek se goni odakle je doso... odoh uciti hemiju, imam test sutra i moram vala i uciti matematiku... a jos moram i tetki na sijelo, a znas kako mi je mrsko... bezze...
puno te joji tvoja senci
i nemoj se ti meni sekirati...
pusicaaaa
lola181

Post by lola181 »

danas sam ok ali samo zato sto sam kad sam dosla kuci pustila rock da tresti tako da se culo do kraja grada... :-)

tako me ona matematicarka nanervirala da sam je htjela majke mi premlatit... izvela me na tablu i ja sam joj tako dobro znala onu geometriju...a ona kad mi je pred kraj zadatka ispala kreda na pod vidila da nemam potkosulje i da mi se dojnje rublje ocrtava... pocela me grdit pred cijelim razredom kako cu dobit neku bolestinu od kakvog drogerasa jer samo oni vole tako obucene cure...a onda je brojala kako ce me samo svodnik zavolit tako obucenu...ma suti tako sam se iznervirala da sam joj samo izasla sa casa i zalupila vratima tako jako da mi je doslo da ih lupnem jos koji put pa da me zlobnica dobro skonta :( :( :( :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

to mi je bio zadnji cas i zvonilo mi je poslije 3 minute tako da mi nije imala pravo dati neopravdan jer sam izostala 2,5 minuta...ne znam mozda ti se ne cini da je to neki povod za ljutnju ali vjeruj onaj hinjavski nacin na koji mi je to rekla.......pustila sam mettalicu i evanescence toliko jako da nisam cula seb dok sam vristila...ali nisam ni suzu pustila... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

onda su me pocele zvati prijateljice a jedna tajma i rekla mi je emina ako ne znas matematiku mogla si se meni javit ja bi ti pokazala nisi se morala istresat na nastavnici...a kad smo imali cas sat vremena kasnije to je trebo biti cas engleskog ona je dosla na cas...pao mi je mrak na oci...nisam mogla vjerovati...ona se derala na svaku sitnicu ali nje nishta rekla na moju jos uzu i kkracu majcu koju sam obukalheheehehhe koza jedna vidice ona kad ce me sljedeci put nanervirat...

hajde sad moram ici ja sam oki nish se ti ne brini puuuuno te bubi emina...............
lejlica

Post by lejlica »

ma to se ne trebas nervirati zbog toga, to se samo obuce sljedeci put topic iznad pupka (ako to smijete u vasoj skoli jer mi to ne smijemo... ako ti viri pupak ili tangice imas razgovor s direktorom i starima... al to me ne sprijecava da hodam polu-gola) :lol:
zeznula sam matematiku. supak ce mi zakljuciti 2 u svjedocanstvu... zamisli... :( i zamisli kako to izgleda, skoro sve petice i onda na kraju listica 2... da mi je to ko pricao rekla bih da je lud :lol:
ako jos ganjas onaj messenger reci, posto sam ja to sad instalirala... ma znas sta evo ti adresa pa ti ako hoces dodaj: [email protected]
toliko od mene, odoh sad malo trcati posto ja ne smijem odvrtati muziku da se zgrada trese... :)
pusa
Post Reply